14 Μαρ 2019

Η Λυτρωτική αυταπάρνηση της επιλογής«Laissez faire – laissez passer» / φιλελευθερισμός, ατομική ελευθερία και προσωπική ιδιοκτησία. Για τα ενοίκια δεν μας είπε κάτι σχετικό ο κ. Lock, αν τελικά η ευθύνη βαραίνει τον ιδιοκτήτη ή τον ενοικιαστή. Η επιλογή είναι θέμα καταστάσεων ή θέμα χαρακτήρα; Και των δύο, προ-αποκλείεται, καλείται εις άτοπον απαγωγή.

Εικόνες δύο:

  1. αεροσκάφος, ζωνίτσα, θέση πιλότου, απογείωσις, και γεια σας … 
  2. ανάσκελα στη θάλασσα, κεφάλι να ψιλοβουλιάζει, ήχος στα αυτιά βαθύς και συγγενής της οξυτοκίνης στη μήτρα και … άντε γεια σας, επίσης ….
ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΕΥΡΟΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ;
Να δω χεράκια που ψηφίζουν την ξάπλα στη θαλασσίτσα. Συνεπαγωγή —– σε πλήρη ΑΠΟΔΟΧΗ μιας κατάστασης, κοινώς νοούμενης ως ‘’ας το πάρει το ποτάμι κι ας είναι και η πάρτη μου ‘’.
Πονάει το χτύπημα όταν κρυώνει, γι’ αυτό ας το χαρούμε σε όλο του το μεγαλείο από την αρχή… Υπάρχουν στιγμές που πραγματικά θέλεις να σηκώσεις τα χέρια ψηλά, μετά να πέσουν βαριά στο πλάι σου και συ μαζί.

Κούραση, απογοήτευση, αποδυνάμωση.

Στην τελική, φυσικό δικαίωμα ψυχοσωματικού ρεταρίσματος. Αδειάζει ο εγκέφαλος από σκέψεις, όταν το θέλεις; ή τότε γίνεσαι Jeanne D’ Arc ακόμα πιότερο; .. Αν με ρωτούσαν το απόλυτο ηρεμιστικό, θα απαντούσα “ήχος“. Η Μουσικοθεραπεία είναι τόσο ισχυρή, που από μόνη της θα μπορούσε να είναι πανάκεια. Άλλωστε, μιλάμε για συχνότητες και βιοκραδασμούς μορίων.

Η επίδραση του ήχου στις νευροδιαβιβαστικές διαδικασίες είναι εκκωφαντική.

Αλλάζει τη μοριακή δομή των εσω-κυττάρων μας όταν αποδοθεί την κατάλληλη στιγμή, η κατάλληλη συχνότητα. Επίσης, το ενδοκρινικό μάχιμο σύστημα, απαντά γοερά στο ηχητικό κάλεσμα. Ο τρόπος που ακούμε μουσική, είναι σημαντικός. Η ποιότητα του ήχου και η εισαγωγή του στο σώμα μας.
Binaural .. “αμφό-ηχος” κατά προσέγγισιν ορισμός … να έχουμε να λέμε … Στην πράξη, υπέροχη σύγκλιση επιστήμης και τέχνης … Να πηγαινοέρχεται ο ήχος και να κάνει κορδέλες μεταξύ αριστερού και δεξιού ημισφαιρίου, συναντώμενος με το συναίσθημα, πάνω στο corpus callosum ..
Ε ΝΑΙ, ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΧΑΝΩ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΝΤΙ ΕΜΟΥ / LAISSER FAIRE- PASSER
Είναι τρομαχτικό να παίρνεις αποφάσεις … είναι οδυνηρό να είσαι ΛΕΥΤΕΡΟΣ … είναι μάχιμο και σκόπιμο να αποφασίζεις .. για να έχεις μετά όλη τη χαρά της αποτυχίας ….καθόσον σε περίπτωση επιτυχίας, απλά τη δέχεσαι ως δεδομένη .. η λάθος απόφαση, τσούζει επ’ αόριστον …. Η σωστή, είναι φρόνιμο παιδάκι ….

Τι είναι ευτυχία, ρε παιδιά αν όχι το πιο άστατο, άρρητο, αμφίβολο και εξ ορισμού ανέγγιχτο θέμα; ….

Εγώ θα έλεγα είναι ‘’ηλεκτρομαγνητικό κύμα’’, συχνότητα και ορμόνη .. που αν τύχει και την έχεις, όλα είναι οκ. Αν σου λείπει, δεν πα να ‘χεις όλο το σύμπαν, είσαι δυστυχής. Το όνομα της κυρίας Jeanne D’ Arc, μας προέκυψε σε… ‘’σεροτονίνη’’. Η οποία επηρεάζει τις αποφάσεις μας, ανάλογα με την ποσοστιαία παρουσία της, την κατάλληλη στιγμή.

Κοινώς, ανάλογα με τα ΄΄κέφια΄΄ μας, προβαίνουμε σε αποφάσεις.

Ελάχιστοι είναι αυτοί που κατορθώνουν την ακεραιότητα της απόφασης. Συγκεκριμένες συχνότητες μουσικής, καλή και καθαρή διατροφή (πιο δυσεύρετη κι από original adidas πλέον) και εκγύμναση, παράγουν ενδορφίνες. Το τραινάκι που περνάει από το σταθμό ‘’5-HTP‘’ *
Οι αποφάσεις μας και εμείς οι ίδιοι, είμαστε θύματα της στιγμής και της τυχαίας ορμονικής μας αυξομείωσης. Η πεταλούδα πετάει και τα φτερά της επηρεάζουν κβαντικά κάθε χιλιοστό της ύπαρξής μας. Δε θυμόμαστε πότε ήταν χρυσαλλίδα. Πετάει ανέκαθεν. Επηρεάζοντας τη ζωή μας και των άλλων. Ακόμα και η πιο ασήμαντη κίνησή μας. Συμπαντικό συμβάν. Αστείο εq χμμμμ… η βασική αρχή της Απόλυτης Επιστήμης …
Ήχος και συμπαντοσυντονισμός …. Αν ποτέ το ενδοκρινικό ισορροπήσει, θα είναι ένα θαύμα … ίσως, τελικά, η φύση να μας χάρισε την ελευθερία μέσα από τη δέσμευση της ίδιας μας της ύπαρξης.
Συντονιστείτε στην εσωτερική χαρά λοιπόν. ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ … για κάποιο λόγο, κάτι πιο σοφό δεν έχω διαβάσει ποτέ μου … κι εγώ, κάπου το άκουσα και σας το λέω … σαν τον εξάγγελο του τραγουδιού … χαμογελάστε, λύνει εκ μαγείας κάθε βραχυκύκλωμα ορμονικό, συγκινησιακό, επεισοδιακό …..
ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ … ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ …


It’s a Dna matter / Myriam Pappas ®

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ