11 Αυγ 2018

Προϊόντα με ιδιαίτερη δόνηση

Αγαπημένοι μου φίλοι και αναγνώστες

εδώ και λίγες μέρες είδα με μεγάλη μου χαρά τρία έργα τέχνης μου από τη σειρά spiritual healing art
να μετατρέπονται σε αντικείμενα καθημερινής χρήσης, προσφέροντας μια ιδιαίτερη δόνηση-ενέργεια στο χώρο, αλλά και το άτομο που τα χρησιμοποιεί.

Τα έργα αυτά δημιουργήθηκαν εξ αρχής με ένα στόχο: να αποτελούν όχι απλά ένα κόσμημα καλαισθησίας στο χώρο που στολίζουν, αλλά να συνδράμουν με τη δόνηση τους στην εναρμόνηση, την ενδυνάμωση και την μετουσίωση της επικρατούσας ενέργειας,
προσφέροντας - ανάλογα με το έργο- γαλήνη, αγάπη, δύναμη, ζωντάνια, θετικότητα, πνευματική διαύγεια, ισορροπία ή δημιουργικότητα και χαρά.

Όνειρο μου ήταν να τα δω να γεμίζουν τα σπίτια των συνανθρώπων μου και να εκπέμπουν τη θετική τους επίδραση. Εννοείται πως δημιουργούσα ανάλογα έργα κατά παραγγελία, ανάλογα με τις ειδικές ανάγκες του ατόμου, αλλά έχω δημιουργήσει και έργα γενικής χρήσης.

Πρόσφατα λοιπόν ανακάλυψα την κοινότητα social6 που κάνει ακριβώς αυτό: αναπαράγει έργα τέχνης σε καμβά ή χαρτί, αλλά και τα μετατρέπει σε είδη καθημερινής χρήσης:
τσάντες, μαξιλάρια, κουρτίνες, παπλώματα, μπλουζάκια, επιφάνειες κοπής, ρολόγια τοίχου, σουβερ, κούπες, σακίδια, θήκες κινητών και πολλά άλλα.

Η έδρα της κοινότητας αυτής είναι στην Αμερική και αποστέλει το κατά παραγγελία δημιουργημένο αντικείμενο σε όλο τον κόσμο*.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα και τη δική σας συμβολή:

 

να διαδώσετε - κοινοποιήσετε και χρησιμοποιείστε το παρακάτω λινκ, 

https://society6.com/toxotissa

 

στις σελίδες σας, στο Fb, στους γνωστούς και τους φίλους σας που πιθανόν να ενδιαφέρονται για τέτοιου είδους αντικείμενα και γιατί όχι, να τα προτιμήσετε σαν δώρα για τον εαυτό σας ή τους αγαπημένους σας!

Κάντε τα δικά σας!

 Εδώ τα τρία έργα που διατίθενται αυτούσια και ως αντικείμενα:
 


Σας ευχαριστώ που στηρίζετε αυτή την προσπάθεια! 


Με αγάπη και εκτίμηση

Βίκυ Χρυσού


* Θα προτιμούσα εννοείται μια ανάλογη λύση στην Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα, μα η κατά παραγγελία εκτύπωση έχει απαγορευτικό κόστος... προς το παρών...

τα δικαιώματα των έργων είναι κατοχυρωμένα 

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ