29 Νοε 2016

Το DNA ΔΕΝ καθορίζει τη μοίρα μας!

Άκρως ενδιαφέρουσα η εμφάνιση της μελέτης στο HARVARD GAZETTE με τίτλο DNA is not destiny. Στο σύντομο σχετικό σχόλιο του ο δημοσιογράφος Χρήστος Μουσουλιώτης γράφει:
“Το DNA ΔΕΝ καθορίζει τη μοίρα μας”, τονίζει ο Sekar Jathiresan καθηγητής στην Ιατρική Σχολή τού Χάρβαρντ και διευθυντής στο Γενικο Νοσοκομείο Μασαχουσέτης, ύστερα από έρευνα κατά την οποία εξετάστηκαν 55.000 άνθρωποι για 20 χρόνια για να βρουν εάν η γονιδική προδιάθεση θα ρύθμιζε τη ζωή ή το θάνατό τους από καρδιά. Τελικά βρέθηκε ότι το DNA το “βουλώνει” και δεν εκφράζονται τα άρρωστα γονίδια όταν υπάρχει υγιής τρόπος ζωής. Φαντάσου να έβαζαν μέσα στο σακουλάκι των υπολογισμών τους την επίδραση των συγκινήσεων! Εάν έβαζαν και τον παράγοντα θωράκιση, (που μπορεί να είναι μια χρόνια συστολή στην περιοχή τού στήθους), τότε μάλλον θα συμπέραναν ότι η θεωρία τού DNA (που μας αρρωσταίνει), είναι ένα ακόμα παραμύθι με πολύ χρήμα στην ουρά..." 

Χρήστος Μουσουλιώτης- Δημοσιογράφος
Αν στα όσα περιγράφει η μελέτη του Χάρβαρντ προσθέσουμε και τις τοποθετήσεις του γερμανού βολόγου Stefan Lanka, πως το DNA αναπροσαρμόζεται με βάση τις πληροφορίες που λαμβάνει συνεχώς από το RNA...  (και άρα από τον καθημερινό τρόπο ζωής) και πάνω σε τούτο προσθέσουμε και την ικανότητα του νερύ να αποθηκεύει μνήμες - συγκινησιακές συχνότητες (π.χ. μέσω της εργασίας του Massaru Emoto) τότε ενισχύεται ακόμη περισσότερο η κατανόηση μας πως η "επίσημη επιστήμη" λανθάνει τα μάλα...και πως καιρός ήταν να αρχίσει να αποδεσμεύεται η ιατρική από τέτοιες αναχρονιστικές και εσφαλμένες θέσεις... Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ