9 Νοε 2016

Ο Όμηρος μας αποκαλύπτει την ύπαρξη νοήμονος Ζωής στο Γαλαξία 
"Σύμφωνα με το γαλαξιακό δίκαιο ,όπως το έχω κατανοήσει μέχρι στιγμής, απαγορεύεται να δημιουργείς λαούς χωρίς η προοπτική τους να είναι η πνευματική τους ανέλιξη σε θεό [απλά βιολογικούς αναλώσιμους οργανισμούς].
Όλοι οι πολιτισμοί του γαλαξία πρέπει να φοβούνται την αντίδραση του ΔΙΑ, όταν διαπράττουν τέτοια ύβρη."

"Απαγορεύεται, δια ροπάλου, η δημιουργία ανθρωπίνου, αναλώσιμου, βιολογικού υλικού ,χωρίς προοπτικές, στο γαλαξία.
Όλοι οι αρχαίοι, ισχυροί πολιτισμοί του γαλαξία, ανήκουν στο γένος του ΔΙΑ ,με κοινούς Νόμους, πιστεύω και στόχους."
 
Μιας και είδαμε και στην προηγούμενη ανάρτηση το Θείο Όμηρο να προειδοποιεί για θέματα διατήρησης της ζωής στον πλανήτη... Ας δούμε και το αξιόλογο απόσπασμα του Λυκιαρδόπουλου από αποκωδικοποίηση της Οδύσσειας... Διότι ως Έλληνες Νόες καλά πράττουμε όταν μελετούμε και συμπεραίνουμε από δικά μας σωζόμενα κείμενα...
 
Από το βιβλίο του Β.Ι.Λυκιαρδόπουλου
Ο κώδικας των ελλήνων αθανάτων [3]
Η αποκωδικοποίηση του βιβλίου βήτα της Ομηρικής Οδύσσειας


Στίχος [β32] της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ των στίχων σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
[β32].-ηε τι δημιον άλλο πιφαυσκεται ηδ’ αγορευει ;;;
[υπάρχει κάποιος, άλλου είδους λαός ,να φανερωθεί αμέσως και να μιλήσει στη συνέλευση;;;]
Στίχος [β32] της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ των στίχων σύμφωνα με την υπόθεση εργασίας πως η οδύσσεια είναι μήνυμα των δημιουργών μας προς την σημερινή κοινωνία

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ

Το έκανε και στην αρχή του βήτα βιβλίου στο στιχο [β4], όπου μας μιλά για τους πλούσιους και ευτυχισμένους λαούς που ζουν στις σπείρες του γαλαξία Αργου.
 
[2445[6]= Ποσσι δ’ υπό λιπαροισιν εδησατο καλά πέδιλα.[β4]
 
Ο Όμηρος επαναλαμβάνει την πληροφορία, πως υπάρχει εξωγήινη ζωή στο γαλαξία όμοια με την δική μας στο στιχο [β32]
 
Για να μην μπερδευτείτε εννοεί, όπως αυτή θα είναι όταν θα έχουμε τις δυνατότητες να επισκεφτούμε το Σείριο.
 
Το κάνει έξω από την ροη του κειμένου, σαν παράπλευρη, όμως άκρως σημαντική πληροφόρηση για όσους δεν έχουν πειστεί ακόμη για την αλήθεια αυτή.
 
Η συνήθης πρακτική του για τέτοιου είδους πληροφορίες είναι οι ταυτόσημοι, σε σειρά , ΜΗ ισοι λεξαριθμοι, όπως οι [ ηε= 13[4] και [τι=310[4]
 
Το [Ηε] ερμηνεύεται και ειμι = υπάρχω –είμαι –βρίσκομαι και το [τι] = είναι και παρατατικός του [τιω = τιμώ –εκτιμώ] αλλα και [τι –ποιος – διατι και σαν επίρρημα = κάποιος –κατά κάποιο τρόπο ].
Αποτέλεσμα της ιδιαίτερης αυτής σχέσης των δυο λεξαριθμων είναι ένας τρίτος λεξαριθμος , με αριθμητική αξία [310], ισος δηλαδή, με το [τι=310[4], με ιδιαίτερα σημαντικές πληροφορίες για την ύπαρξη ζωής στο γαλαξία μας .
 
Παρατηρούμε την ευλαβική προσπάθεια του συγγραφέα, να στέκεται πάντα στο ύψος των περιστάσεων, όπως συμβαίνει τωρα στο ξεκίνημα του βιβλίου βήτα. Αναφέρεται στο ταξίδι μας στον Σείριο και φροντίζει ηδη να μας ενημερώσει επίσημα για την ύπαρξη νοήμονος ζωής, όμοιας με την δική μας , στο γαλαξία .
 
Προφανώς για να προλάβει τους σκεπτικιστές κάθε είδους.
Ίσως για να μας υποχρεώσει να αφυπνιστούμε μέσα από την σοφία των αριθμών.
Η είδηση απορρέει αβίαστα μέσα από την θεματολογία του λεξαριθμου [297], σε συνδυασμό με τους λεξαριθμους [ηε - τι]
 
Οι λεξαριθμοι είναι ταυτόσημοι σε σειρά ΜΗ ισοι.
[13[4]=ηε] και [ 310[4]=τι].
Τους κάνουμε ισους .
310 – 13 = 297
Και 13[4]= ηε + 297 = 310[4] = τι
Ο νέος λεξαριθμος [310]
310[4]= ΗΕ Ελληνική Ελιξ και.-[ υπάρχει η εε την οποία πρέπει να τιμάς [ το σημαντικότερο αγαθό στο παρόν σύμπαν – η πηγή της ζωής ].-μ-β32
310[4]= ΗΕ νηα κιης .-[ κιης = κιω = πηγαίνω / υπάρχει το αστρικό σκάφος με το οποίο ταξιδεύεις στο διάστημα και πρέπει να το τιμάς [το τρίτο σημαντικότερο αγαθό στο παρόν σύμπαν ].-α310μ-β32
310[4]= ΗΕ γαία δη δομον αλαδ’.-[γαία = πλανήτης / δόμος = κατοικία – δόμος –πλανήτης –αστρικό σκάφος – κύτταρο-ταφικός θάλαμος κ.α. / βέβαια υπάρχει πλανήτης κατοικημένος στο γαλαξία ]μ-β32
310[4]= ΗΕ γαία δη κερδεα έμπεδα.- [έμπεδα = σταθερά / υπάρχουν σταθερά κέρδη από τους πλανήτες και αυτά πρέπει να τα τιμάς ]μ-β32
310[4]= ΗΕ γαία δη νοοιο.-[υπάρχουν πλανήτες με νοήμονα ζωή και πρέπει να τους τιμάς ]μ-β32
310[4]=ΗΕ γαία δη όμοιοι.-[υπάρχουν πλανήτες όμοιοι με τον δικό σας και πρέπει να τους τιμάται ]μ-β32
310[4]=ΗΕ γαία δη Αγαμεμνονι.-[υπάρχει ο πλανήτης του Αγαμέμνονα και πρέπει να τον τιμάς]μ-β32
310[4]= ΗΕ η είδος*.-[η = αλήθεια / είδος = η εξωτερική όψη- μορφή ].-δ14-μ-β32
310[4]= ΗΕ ηε ΔΙΟΣ *.-[ υπάρχει αλήθεια ο ΔΙΑΣ μπορείτε να δείτε την εξωτερική του όψη- μορφή και να την τιμήσετε ].-δ14-μ-β32
310[4]= ΗΕ Μεγαλησι.-[ μέγας = μεγάλος – ψήλος – εκτεταμένος – πολύτιμος –μεγάλος στην ηλικία –ισχυρός –σπουδαίος –αξιόλογος / υπάρχει αρχαίος ισχυρός και σπουδαίος εξωγήινος πολιτισμός σε άλλο πλανήτη τον οποίο πρέπει να τιμάς ].-δ500-μ-β32-μ
 

Ερμηνεία .-

Το κυρίαρχο αγαθό του σύμπαντος είναι το μόριο ζωής, η Ελληνική έλικα.
Υπάρχουν νοήμονες, αρχαίοι, ισχυροί και σπουδαίοι πολιτισμοί στο γαλαξία.
Υπάρχουν πλανήτες όμοιοι με τον δικό σας.
Υπάρχει ο πλανήτης του Αγαμέμνονα .
 
Μπορείτε ακόμη να γνωρίσετε και τον ίδιο τον Δια [την εξωτερική του μορφή].
Τιμήστε και ωφεληθείτε από αυτούς τους πολιτισμούς έχουν πολλα να σας δώσουν.
Η αναφορά στην ύπαρξη του αστρικού σκάφους, απαραίτητου για διαγαλαξιακά ταξίδια, αποκλείει τις αστραπιαίες τηλε-μεταφορές από πλανήτη σε πλανήτη, η από αστρικό σύστημα σε άλλο γαλαξία κοκ.
Τα πράγματα είναι απλά στο σύμπαν και ο Όμηρος το έχει ξεκαθαρίσει από το βιβλίο άλφα, εάν δεν υπήρχε ο κυρτωμένος, διαστημικός χιτώνας και οι στρεβλώσεις του, οι ουράνιοι πόταμοι, δεν θα υπήρχε ζωή στο παρόν σύμπαν, όπως την κατανοούμε ,λογω των τρομακτικών αποστάσεων.
Ο Όμηρος είναι απόλυτα σαφής όταν δηλώνει μέσα από τον λεξαριθμο [505[10] ,πως θα ταξιδεύω πολλα χρόνια για να γνωρίσω κάποιο άλλο εξωγήινο πολιτισμό.
 
505[10]= έτη ι’[ω] Δημιον *.-[ έτη = πληθυντικός του έτος = χρόνος = 365 ημέρες = η χρονική διάρκεια μιας πλήρους περιστροφής της ΓΗΣ περι τον Ήλιο / ιω = ειμι = πηγαίνω / ταξιδεύω χρόνια στο γαλαξία για να τιμήσω τον λαό –πλανήτη διάφορο του δικου μου ].-β32
 
Όλα όσα διαβάζεται λοιπόν ,για πέμπτη και έκτη διάσταση, για τηλε-μεταφορές ,από αστρικό σύστημα σε αστρικό σύστημα ,η από γαλαξία σε γαλαξία, ξεχάστε τα .
 
Καμία αστρική πύλη δεν θα ανοίξει για να βρεθείτε αυτόματα στις Πλειάδες του Αχιλλέα.
Όλα όσα κατατίθενται εδώ απορρέουν από τα λόγια της ίδιας της θεάς Αθηνάς ,από το φιλικό σας έπος Οδύσσεια, γραμμένα στη αγαπημένη σας Ελληνική γλώσσα.
Η Αθηνά είναι αυτή που δηλώνει στην Οδύσσεια, πως θα μας πει τα πάντα όλα, χωρίς να κρύψει τίποτα απολύτως. Όλη την αλήθεια, όποια και αν είναι αυτή.
Άρα ,πιστέψτε το, χρειάζονται χρόνια για να ταξιδέψετε στις Πλειάδες και να πιείτε καφεδάκι με τον Αχιλλέα.
 

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΑΟ ΜΙΛΑ Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΓΕΡΟΣ;;;

 
[β32].-ηε τι δημιον άλλο πιφαυσκεται ηδ’ αγορευει ;;;
 
Υπάρχει κάποιος, άλλου είδους λαός, να φανερωθεί αμέσως και να μιλήσει ;;;
Αυτή είναι η μετάφραση του αρχαίου κειμένου.
Ας δούμε ,προς στιγμήν ,τα πράγματα με τα μάτια ενός απλού ερευνητή, που προσπαθεί να καταλάβει τι διαβάζει.
 
Πρώτα θα του είναι αδύνατο να εξηγήσει την παρουσία κάποιου Αιγύπτιου γέρου στο νησι της Ιθάκης ,στην συνέχεια θα αδυνατούσε να καταλάβει την δήλωση του συγκεκριμένου γέρου, πως ποτέ δεν επιθυμούσε να πάρει τον θρόνο του Οδυσσέα, την ώρα που αυτος πολεμούσε στην Τροία και με τον στιχο β32 θα βρισκόταν να ψάχνει ποιος ήταν ο άλλος λαός, που έπρεπε να εμφανιστεί αμέσως και να μιλήσει !!!
 
Όπως καταλαβαίνει και ο τελευταίος σκεπτόμενος αυτού του τόπου, το μοντέλο ερμηνείας που εφαρμόστηκε δεν δένει με την πραγματική ερμηνεία των στίχων .Όχι την αποκωδικοποίηση τους.
Για άλλη μια φορά η ευθύνη πέφτει στους ώμους των φιλόλογων αυτού του τόπου,που δεν έχουν κάνει τίποτα για να διορθώσουν την εν λογω κατάσταση.
Πίσω στην αποκωδικοποίηση.
 
Ο άρχοντας του Σείριου, ρώτα τους παριστάμενους στην συνέλευση άρχοντες άλλων πλανητών του Αργου, εάν κάποιος έχει να δηλώσει κάτι για την συγκεκριμένη κατάσταση στην οποία αναφέρεται.
Ακόμη πιο απλά, ρωτά αν υπάρχει κάποιος αντιπρόσωπος λαού ,διαφορετικού από τους ίδιους που παρευρίσκονται στην συνέλευση, να φανερωθεί και να πει κάτι για το συγκεκριμένο θέμα που συζητούν. Το παρελθόν του πλανήτη μας .
Ζητά να μάθει την πληροφορία για να τιμήσει τον άρχοντα αυτού του διαφορετικού λαού.
Μέσα από την αποκωδικοποίηση του στίχου προκύπτει πληθώρα ρητορικών ερωτημάτων, όπως .
Ποιος είναι αυτος που δημιούργησε ένα λαό χωρίς θεϊκή αμοιβή, χωρίς θεϊκή σοφία;;;
Φυσικά αυτος είναι ο άρχοντας του Σείριου.
Υπάρχει κάποιος λαός –πλανήτης που να μη φοβάται τους θεούς και τον ΔΙΑ ;;;
Και αυτό το ερώτημα αφορά τους σκύλους του Σείριου.
Υπάρχει κάποιος δήμιος λαών ;;;
 
Πάλι το ερώτημα απευθύνεται στους Αργειους άρχοντες και ειδικότερα στον Αιγύπτιο γέρο.
Σύμφωνα με το γαλαξιακό δίκαιο ,όπως το έχω κατανοήσει μέχρι στιγμής, απαγορεύεται να δημιουργείς λαούς χωρίς η προοπτική τους να είναι η πνευματική τους ανέλιξη σε θεό [απλά βιολογικούς αναλώσιμους οργανισμούς].
Όλοι οι πολιτισμοί του γαλαξία πρέπει να φοβούνται την αντίδραση του ΔΙΑ, όταν διαπράττουν τετοια ύβρη.
 
Μέσα από την επι μέρους αποκωδικοποίηση των δεδομένων του στίχου β32 απορρέει η πληροφορία, πως οι απλοί και ταπεινοί άνθρωποι κάθε πλανήτη και αστρικού συστήματος δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν από τους εξωγήινους λαούς του γαλαξία που ανήκουν στο ΔΙΑ .
Αυτοί που την πληρώνουν σε κάθε περίπτωση είναι οι άρχοντες και ευγενείς του όποιου πλανήτη.
Φυσικά εμείς αδυνατούμε να κατανοήσουμε αυτά τα λόγια, που απορρέουν από τη σοφία της Ομηρικής γλώσσας ,διότι αδυνατούμε να εξηγήσουμε διαφορετικά αυτά που βλέπουν τα μάτια μας παρατηρώντας το αίμα που χύνεται καθημερινά.
 
Ο απλός λαός καταδιώκεται, βιάζεται παντοιοτρόπως και πεθαίνει , αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα όπως την κατανοεί η φυσιολογία μας σήμερα.
Η διαφορά έγκειται στο ότι ο άρχοντας του Σείριου αναφέρεται σε επέμβαση εξωγήινων σε λαό μη θειο, μη επιφανή ,μη λαμπρό και όχι στα όσα τεκταίνονται στην δική μας σημερινή καθημερινότητα .
Εμείς απλά είμαστε ένα πείραμα. Αναλώσιμο, ανθρώπινο, βιολογικό προϊόν ,με προοπτική. Αυτος είναι ο λόγος της διττής μας υπόστασης. Έχουμε πάντα την δυνατότητα να γίνουμε θεοί, ισότιμοι με τους υπόλοιπους Αργειους. Μόλις δε μας έγινε γνωστό πως πρέπει να το επιτύχουμε σε [9] εννέα χρόνια [2025 μ.χ.].
 
Τόσο καλά !!!
Άρα, και τα όσα ακούγονται από διαφόρους, πως κακοί εξωγήινοι θα έρθουν να μας καταστρέψουν, είναι ανεδαφικά και ασύστολα ψεύδη. Απλά κάποιοι πρέπει να οικονομήσουν στις πλάτες των αφελών.
Η, οι Αμερικανοί επιθυμούν να ποδηγετήσουν τον πλανήτη με εξωγήινους made in USA!!!
Κάτι , δηλαδή, σαν την κατάκτηση της σελήνης στο παρελθόν.
Ακούγεται ,επίσης, το εξωφρενικό ότι είναι ηδη εδώ και έχουν πάρει και …..θέσεις στα προβλήματα μας.
 
Οι μισοί υποστηρίζουν τους Ρώσους –Κινέζους και οι άλλοι μισοί τους Αμερικανούς και μας βοηθούν να σκοτωνόμαστε με σιγουριά και πιο γρηγορα !!!
 
Έλεος Ελληνόπουλα.
 
Μήπως κάποτε θα πρέπει να σταματήσουμε να αναπαράγουμε την κάθε βλακεία του κάθε ανιστόρητου, διαταραγμένου, αγγλοσαξονικού νου , που ανεβαίνει για άγνωστους λόγους στο διαδίκτυο ;;;
Τέλος, ο Όμηρος, είναι απόλυτα σαφής όταν δηλώνει ότι όλοι οι αρχαίοι ,επιφανείς , ισχυροί πολιτισμοί του γαλαξία μας, ανήκουν στο γένος του ΔΙΑ και πως αιώνια θα εξαρτώνται από τους Έλληνες αθάνατους θεούς.
 
Με αλλα λόγια γίνεται κατανοητό προς κάθε κατεύθυνση ,πως δεν υπάρχει αντίπαλο δέος στο γαλαξία, για τον ΔΙΑ και τους συνεργάτες του.
Όλοι οι πολιτισμοί του γαλαξία σέβονται και εφαρμόζουν το γαλαξιακό δίκαιο, όπως αυτό έχει κατατεθεί από τους Έλληνες αθάνατους δημιουργούς τους.
Ο στίχος λοιπόν μας ενημερώνει για τα εξής σοβαρά θέματα.
Απαγορεύεται, δια ροπάλου, η δημιουργία ανθρωπινου, αναλώσιμου, βιολογικού υλικού ,χωρίς προοπτικές, στο γαλαξία.
Όλοι οι αρχαίοι, ισχυροί πολιτισμοί του γαλαξία, ανήκουν στο γένος του ΔΙΑ ,με κοινούς Νόμους, πιστεύω και στόχους.
 
Τα διαγαλαξιακά ταξίδια διαρκούν πολλα χρόνια και με την βοήθεια των Ουράνιων ποταμών. Αυτος είναι και ο κυρίαρχος λόγος που οι αστροναύτες πρέπει να είναι αθάνατοι.
Ο Τηλέμαχος καλείται να παρουσιαστεί στην συνέλευση των Αργειων και να μιλήσει για τα ιερά δικαιώματα της ΓΗΣ και για την παρουσία και τον ρόλο της θεάς του θανάτου ΑΡΑ στο παρελθόν του πλανήτη του.
Αναγραμματισμός του στίχου β32
2769[6]=ηε Τι Δημιον Άλλο πιφαυσκεται Ηδ’ αγορευει ;;;*.-[Ηε = του ειμι-υπάρχω –είμαι-βρίσκομαιι / τι = ποιος – τι /το ουδετ. Και επιρρ. = διατι / κάποιος και επιρρ. κάπως –κατά κάποιο τρόπο/ δημιον = δήμιος = ο ανήκων στην κοινότητα / ο λαός ενός τόπου –πόλης –χωράς –πλανήτη –αστρικού συστήματος-γαλαξία – το πλήθος σε αντίθεση προς τους ευγενείς / άλλο = άλλου είδους/πιφαυσκεται = πιφαυσκω = δεικνύω –παρουσιάζω –φανερώνω / υπάρχει κάποιος πλανήτης – λαός –αστρικό σύστημα άλλου είδους να φανερωθεί αμέσως και να μιλήσει ;;; = υπάρχει εξωγήινος λαός να φανερωθεί αμέσως και να μιλήσει ;;; = Όποιος άλλου είδους λαός έχει αντίρρηση για όσα λέγονται να παρουσιαστεί και να το δηλώσει.].-β32
2769[6]=ηε Τι Δημιον Άλλο πιφαυσκεται Ηδ’ αγορευει ;;;*.-[ δημιον [2] = δήμιος = ο εκτελεστής θανατικών ποινών δημόσιος υπάλληλος / υπάρχει κάποιος άλλου είδους δήμιος λαού να φανερωθεί αμέσως και να μιλήσει ;;;]-β32
2769[6]=ηε Τι μη ΔΙΟΝ Άλλο πιφαυσκεται Ηδ’ αγορευει ;;;*.-[ μη = αρνητικό μόριο / ΔΙΟΝ [1] = Διος = θειος – περι ανθρώπων η θεών η ίππων = λάμπρος –επιφανής έξοχος –θειος –γένος του ΔΙΑ / περι αψύχων = λαμπρός –θειος –από των θεών εξαρτώμενος / υπάρχει κάποιος εξωγήινος λαός –πλανήτης επιφανής –λαμπρός που δεν ανήκει στο γένος του ΔΙΑ να φανερωθεί και να μιλήσει ;;; ].-β32
2769[6]=ηε Τι μη ΔΙΟΝ Άλλο πιφαυσκεται Ηδ’ αγορευει ;;;*.-[ Δίον [2] = διω [2] = φοβούμαι / υπάρχει κάποιος εξωγήινος λαός –πλανήτης που να μη φοβάται τους θεούς και τον ΔΙΑ να φανερωθεί και να μιλήσει ;;; ].-β32
2769[6]=ηε Τι μη ΔΙΟΝ Άλλο πιφαυσκεται Ηδ’ αγορευει ;;;*.-[ Δίον [3] = διω [1] = καταδιώκομαι –φεύγω / υπάρχει κάποιος εξωγήινος λαός –πλανήτης που δεν καταδιώκεται από τους θεούς να φανερωθεί και να μιλήσει ;;; ].-β32
2769[6]=ηε Τιμή ΔΙΟΝ Άλλο πιφαυσκεται Ηδ’ αγορευει ;;;*.-[ τιμή = αποζημίωση –αμοιβή-τιμη –αξίωμα / υπάρχει εξωγήινος λαός χωρίς θεϊκή αμοιβή να φανερωθεί και να μιλήσει ;;; ].-β32
2769[6]=ηε Μητι ΔΙΟΝ Άλλο πιφαυσκεται Ηδ’ αγορευει ;;;*.-[ μητι = μητις = σύνεση –φρόνηση – σκέψη-σχέδιο- σοφία / υπάρχει εξωγήινος λαός χωρίς θεϊκή φρόνηση –σκέψη και σοφία να φανερωθεί και να μιλήσει ;;;].-β32
2769[6]=Τι ηε Δημιον Άλλο πιφαυσκεται Ηδ’ αγορευει ;;;*.-[ ποιος άλλος εξωγήινος λαός –πλανήτης –αστρικό σύστημα υπάρχει να φανερωθεί και να μιλήσει αμέσως ;;;].-β32
2769[6]=ηε τι Δημιον Άλλο πιφαυσκεται Ηδ’ αγορευει *.-[τι = παρατατικός του τιω = εκτιμώ-τιμώ / υπάρχει κάποιος εξωγήινος λαός που πρέπει να τιμήσω να φανερωθεί και να μιλήσει αμέσως ;;; ].-α173-α296-α346-α392-β32
2769[6]=ηε ιτ’[ε] Δημιον Άλλο πιφαυσκεται Ηδ’ αγορευει *.-[ηε = διαζευκτικό [η ] / ιτε = του ειμι =πηγαίνω – διευθύνομαι –μεταβαίνω-προχωρω / η πηγαίνω σε κάποιον εξωγήινο λαό –πλανήτη που τιμούσα στο παρελθόν να φανερωθεί και να μιλήσει ].- α173-α296-α346-α392-β32
2769[6]= η έτι Δημιον Άλλο πιφαυσκεται Ηδ’ αγορευει *.-[ η [1] = αλήθεια / έτι =επι πλέον –πρόσθετα / πρόσθετα είναι αλήθεια πως υπάρχει εξωγήινος λαός –πλανήτης να φανερωθεί και να μιλήσει αμέσως ;;; ].-β32
2769[6]= η έτι Δημιον Άλλο πιφαυσκεται Ηδ’ αγορευει *.-[ η [2] = αυτή η οποία / έτι =επι πλέον –πρόσθετα / η οποία πρόσθετα για τον άλλου είδους λαό να φανερωθεί και να μιλήσει αμέσως ].-β32
2769[6]=η έτι Δημιον Άλλο πιφαυσκεται Ηδ’ αγορευει *.-[ η [3] = [η] διαζευκτικό / η επι πλέον – πρόσθετα ο άλλου είδους λαός να φανερωθεί και να μιλήσει ;;; ].-β32
2769[6]= έτη ι’[ω] Δημιον Άλλο πιφαυσκεται Ηδ’ αγορευει *.-[ έτη = πληθυντικός του έτος = χρόνος = 365 ημέρες = η χρονική διάρκεια μιας πλήρους περιστροφής της ΓΗΣ περι τον Ήλιο / ιω = ειμι = πηγαίνω / ταξιδεύω χρόνια στο γαλαξία για να τιμήσω κάποιο εξωγήινο λαό –πλανήτη να φανερωθεί και να μιλήσει ].-β32
2769[6]= ηε τι μοι δην Άλλο πιφαυσκεται Ηδ’ αγορευει *.-[ μοι = εγώ –εμένα / δην = επι πολύ χρόνο / υπάρχει κάποιος εξωγήινος πλανήτης του ΔΙΑ που εμένα πήρε πολύ χρόνο να γνωρίσω να φανερωθεί και να μιλήσει ;;; ].-β32
 

Ερμηνεία .-

 
Ο άρχοντας του Σείριου ρωτά αν υπάρχει αντιπρόσωπος κάποιου άλλου είδους λαού, που στο παρελθόν ο ίδιος κατέστρεψε,ώστε να φανερωθεί και να μιλήσει στη συνέλευση των Αργειων αρχόντων .
 
Στο λαό αυτό συμπεριφέρθηκε σαν δήμιος στο παρελθόν και τωρα ζητά από τον αντιπρόσωπο του, δηλαδή τον Τηλέμαχο , να φανερωθεί και να μιλήσει στη συνέλευση.
 
Ο στίχος αναδεικνύει για ακόμη μια φορά τον γαλαξιακό Νόμο, που επέβαλαν οι Έλληνες αθάνατοι στο γαλαξία και απαγορεύει τους κατέχοντες την τεχνολογία δημιουργίας ζωής να κατασκευάζουν αναλώσιμα, ανθρώπινα, βιολογικά προϊόντα, χωρίς την προοπτική ανέλιξης τους σε ανώτερο πνευματικό επίπεδο.
 
Μας πληροφορεί ,επίσης, πως κανενας ταπεινός λαός, σαν τον σημερινό δικό μας, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από εξωγήινες παρεμβάσεις λαών, που έχουν δημιουργηθεί από τον ΔΙΑ.
Και αφού όλοι οι υπάρχοντες πολιτισμοί του γαλαξία μας έχουν δημιουργηθεί από τον ΔΙΑ, όλοι είναι φιλικά προσκείμενοι στον ταπεινό λαό του πλανήτη μας.
 
Η παράπλευρη πληροφορία φυσικά είναι, ότι ο γαλαξίας κατοικείται από φιλικούς, ισχυρούς ,σοφούς πολιτισμούς του ΔΙΑ, που αν κάποτε τους συναντήσουμε, θα ωφεληθούμε τα μέγιστα από αυτούς .
Επίσης, ο στίχος δεν αφήνει περιθώρια ύπαρξης πολιτισμών, που είναι εχθρικοί προς πάντες ,έχουν απαίσια εμφάνιση και πολεμούν μεταξύ τους για το ποιος θα υπερισχύσει στο γαλαξία Αργο.
Όσοι /ες υποστηρίζουν με την θέληση τους, η όχι, τέτοιες θεωρίες ,μη έχοντας τίποτα καλύτερο να πράξουν στην ταπεινή τους καθημερινότητα, είναι πλανημένοι και πρέπει να βρουν το θάρρος και την γνώση να σταματήσουν να είναι θύματα όσων καλλιεργούν τα όσα, αδιανόητα, κυκλοφορούν στο αγαπημένο μας διαδίκτυο.
Το διαβάσαμε από το: Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ