31 Αυγ 2016

Εγωμανιακή Μοναρχική Προπαγάνδα περί εμφυλίων μεταξύ Ελλήνων...

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΜΕΣΑ 
ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !


Η μοναρχική προπαγάνδα από την εποχή της πολυδιαφημισμένης νατοϊκής βεντέτας, του ΛΙΠΟΤΑΚΤΗ στρατηγού (!) Θουκυδίδη, συνεχίζεται:

Οι καταδίκες εγωμανών γίνονταν από την ΑΜΥΝΟΜΕΝΗ πλειονότητα, βλ. Πυθαγόρα (υποκινητή πραξικοπήματος στον Κρότωνα), Μιλτιάδη (έχασε από αλαζονεία Μαραθωνομάχους στη Νάξο…), Αριστείδη (επί 8 χρόνια με τους ομοίους του ΕΜΠΟΔΙΖΑΝ να γίνει ο στόλος που έσωσε και τους ίδιους στη Σαλαμίνα…), του αρχιδιεφθαρμένου Σωκράτη (βεντέτας όλων των ανώμαλων χαζόπουλων), Αριστοφάνη (μεγάλου συκοφάντη των ηρώων χάρη στους οποίους παρασιτούσε, και υποκινητή πραξικοπημάτων, π.χ. “Ιππείς”). Δε σας κάνει εντύπωση που αυτούς ακριβώς προβάλουν οι μισέλληνες και παραληρούν περί δήθεν “εμφύλιων γονιδίων” για να προκαλούν διχασμό;

Δημοκρατικοί όπως ο Θεμιστοκλής, ο Αναξαγόρας, η Ασπασία δικάστηκαν από την μοναρχική μειοψηφία, όταν έλειπε η δημοκρατική πλειοψηφία των κωπηλατών οπλιτών σε αντιπερσικές-αντιφοινικικές περιπολίες από Εύξεινο ως Στήλες Ηρακλέους, για να μπορούν να συνωμοτούν οι δειλοί.

Κι αν κάποιος αναρωτηθεί γιατί οι γενοκτονημένοι (σε Αιγός Ποταμούς, Αθήνα, Χαιρώνεια…) δημοκρατικοί δεν ανακαλούσαν τους άδικα διωκόμενους (όπως έκαναν για τον Αλκιβιάδη στην αντικαρχηδονιακή εκστρατεία δια Σικελίας και αργότερα στη Σάμο, ο οποίος αργότερα δολοφονήθηκε με τη συνεργασία εφόρων-σωκρατικών-σατραπών), ας σκεφτούν ότι τότε οι δημοκρατικοί δε γνώριζαν ότι οι σωκρατικοί και οι έφοροι θα έφταναν να σφάζουν αδέρφια τους με 5.000 τάλαντα περσικά λεφτά και καράβια (βλ. Ισοκράτη Περί ειρήνης), γι΄αυτό τους άφηναν να εκτονώσουν το μίσος τους, μπας και συνέρθουν. Σήμερα βλέπουμε ως πού φτάνει το μίσος των τωρινών αντιδημοκρατικών και κόβουν το κλαδί πάνω στο οποίο κάθονται… 

Φτάνουν ακόμα να αποσιωπούν ότι οι δημοκρατικοί Αθηναίοι ετοιμάζονταν με την Ασπασία να ξαναφέρουν τις γυναίκες στην Εκκλησία από όπου τις είχε διώξει ο Κέκροπας (όπως έκαναν και με τις ΕΠΤΑ (7) πολιτογραφήσεις υπαλλήλων-”δούλων” των πλουσίων – βλ. Αριστοτέλη, Αθηναίων Πολιτεία), αλλά, το μίσος εφόρων-σωκρατικών-σατραπών, δεν τους το επέτρεψε.και τους τρέφουμε. 

Ο μεν Πλάτωνας ΩΡΙΜΑΖΟΝΤΑΣ παραδέχτηκε στην 7η Επιστολή του αποκρούοντας τους μοναρχικούς των Συρακουσών ότι «Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ», ο δε διακριτικά δημοκρατικός Αριστοτέλης που αποθεώνει την άμεση δημοκρατία των Σαλαμινομάχων, τόσο στα Πολιτικά του όσο και στην Αθηναίων Πολιτεία, όχι μόνο δεν έγινε προδότης της δημοκρατικής πλειονότητας των Ελλήνων, αλλά πέθανε από τον καημό του αμέσως μόλις έμαθε την ήττα των δημοκρατικών στην Κραννώνα, το τέλος των υπονομευμένων ΧΡΥΣΩΝ ΑΙΩΝΩΝ του ΘΑΡΡΟΥΣ,που έκτοτε συκοφαντούνται με ποικιλία αντιδημοκρατικών δογμάτων…

Ο χίπης Διογένης, ως γνωστόν, δεν αντιστάθηκε δραστήρια στο σκοταδισμό αυτών που μας οδήγησαν εδώ…

Να δούμε τώρα πώς θα συνέρθει η ανθρωπότητα χωρίς συμφιλιωτικό ενιαίο ψηφοδέλτιο (ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στις αρχαίες Ολυμπιακές γιορτές τής Δημοκρατίας!) και αποκέντρωση, τις βασικές αρχές των ΧΡΥΣΩΝ ΑΙΩΝΩΝ και του 1821, το οποίο ΔΙΕΛΥΣΕ την “ιερά συμμαχία”.

Πολλοί παρασιτικοί, θέλοντας να συκοφαντήσουν τη δημοκρατική Αρχαία Ελλάδα καί να υπερασπιστούν διάφορες μορφές μοναρχίας, κατηγορούν τους αρχαίους δημοκρατικούς Σαλαμινομάχους και τα παιδιά τους, ότι τάχα κατεδίωξαν τη φιλοσοφία καί μάλιστα ανακυκλώνουν ορισμένες περιπτώσεις, προσπαθώντας να εδραιώσουν προπαγάνδα τους. 
 
Αυτές οι περιπτώσεις, για να ανατραπεί η μοναρχική προπαγάνδα δύο ολοκλήρων χιλιετιών, θα απαντηθούν διεξοδικά σε αυτήν την εργασία, εδώ.

Για να κάνουν οι αρχαίοι κλήρωση, είχαν προηγηθεί εκλογές από έναν ΕΝΙΑΙΟ κατάλογο, ώστε να κληρώσουν ανάμεσα στους ψηφισμένους ως πιο κατάλληλους:

Αριστοτέλη Αθηναίων Πολιτεία

κεφ.8: [-592: O Σόλωνας] Τις αρχές όρισε να αναδείχνονται με κλήρο από αυτούς που είχαν από πριν κριθεί (ως αναδείξιμοι), τους οποίους γι’ αυτόν τον λόγο προέκρινε (ψήφιζε από έναν κατάλογο χωρίς κόμματα) κάθε φυλή. Κάθε δε φυλή για το αξίωμα των εννέα αρχόντων ψήφιζε δέκα και από αυτούς γινόταν η κλήρωση.

Τας δ’ αρχάς εποίησε κληρωτάς εκ προκρίτων, ούς εκάστη προκρίνει των φυλών. Προύκρινεν δ΄ εις τους εννέα άρχοντας εκάστη δέκα, και τούτους εκλήρουν”.
Και για τον 5ο αιώνα (τότε αντί για τον όρο ‘ενιαίο ψηφοδέλτιο’ έλεγαν ‘εκ προκρίτων’, ΧΩΡΙΣ κόμματα, βέβαια):

κεφ. 22.3 ἔτει δὲ μετὰ ταῦτα δωδεκάτῳ νικήσαντες τὴν ἐν Μαραθῶνι μάχην…
22.5 εὐθὺς δὲ τῷ ὑστέρῳ ἔτει, ἐπὶ Τελεσίνου ἄρχοντος, ἐκυάμευσαν τοὺς ἐννέα ἄρχοντας κατὰ φυλὰς ἐκ τῶν προκριθέντων ὑπὸ τῶν δήμων πεντακοσίων. http://invenio.lib.auth.gr/record/100640?ln=el

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ