6 Μαρ 2016

Επτά Συμπαντικοί Νόμοι...

Επειδή έχουμε την ευγένεια και την καλοσύνη, να απαντάμε σε όλους και στο κάθε τι... δίνουμε τους συμπαντικούς νόμους, σε αυτούς που λένε ότι στο σύμπαν δεν υπάρχουν νόμοι…

Σε αυτούς, που Μιλάνε για αγάπη τόσο πολύ... μη γνωρίζοντας ότι η αγάπη, είναι ένας νόμος του σύμπαντος…


Μη γνωρίζοντας, ότι το σύμπαν στηρίζετε στους νόμους της φύσης, στους νόμους της φυσικής…

Θέλοντας να περάσουν μια άποψη, ότι ο καθένας μπορεί να κάνει οτιδήποτε θέλει, χωρίς επιπτώσεις... ακολουθώντας το ΟΛΟΝ ΦΩΣ!!!!!!!!

Μπερδεύοντας Χριστιανισμό, Δωδεκαθεϊσμό, Βούδα, Κρίσνα, εξωγήινους κ.λ.π…7 Συμπαντικοί Νόμοι

Κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του... Δυστυχώς όμως, οι περισσότεροι άνθρωποι, εστιάζουν στο πρόβλημα και όχι στη λύση του, με αποτέλεσμα να βιώνουν το άγχος.

1ος Συμπαντικός Νόμος: Ουδέν κακόν αμιγές καλού: Κάθε πρόβλημα, εμπεριέχει και τα θετικά του στοιχεία... Προκειμένου να απαλλαγούμε από το πρόβλημά μας, είναι πολύ αναγκαίο, να καταγράψουμε όλα τα θετικά, που απορρέουν εξ αιτίας του.

2ος Συμπαντικός Νόμος: Νόμος της Έλξης: Εμείς δημιουργούμε το πεπρωμένο μας, μέσα από τις εκάστοτε σκέψεις και τα πρότυπα του μυαλού μας... Κανείς, δεν μπορεί να μας βλάψει χωρίς την άδειά μας.

3ος Συμπαντικός Νόμος: Θερίζουμε πάντα ανάλογα της σποράς μας: Κανείς, δεν ξεφεύγει των ευθυνών του.


4ος Συμπαντικός Νόμος:
Νόμος της απόλυτης πίστης: Οραματιζόμαστε λεπτομερώς και με ενθουσιασμό, την επίλυση του προβλήματός μας σαν κάτι το δεδομένο.

5ος Συμπαντικός Νόμος: Νόμος της συνεχούς αλλαγής: Αν δεν αγκαλιάσουμε με ενθουσιασμό την κάθε αλλαγή, κατανοώντας πως εμείς την προκαλέσαμε, μέσα από κάποιο επίπεδο του Νου μας, τότε θα βιώνουμε παθητικά το αποτέλεσμά της.

6ος Συμπαντικός Νόμος:  Όλοι είμαστε Ένα! Ο ευκολότερος τρόπος, να υλοποιήσω οποιαδήποτε επιθυμία μου, είναι, να βοηθήσω άλλους ανθρώπους γύρω μου, να πετύχουν τις δικές τους επιθυμίες.


7ος Συμπαντικός Νόμος:
 Αγάπη: Ο πυρήνας μας είναι, η αιώνια δύναμη της Αγάπης. Μπορεί να γιατρέψει το φόβο, το μίσος, την αρρώστια... Αν κάθε σκέψη, λόγος και πράξη μας εμπεριέχει Αγάπη, θα οδηγηθούμε στις καλύτερες λύσεις των προβλημάτων.

Αντώνης Αντίοχος

το βρήκαμε εδω

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ