24 Ιαν 2016

Μελετώντας την Κατάρα της Χαναάν -1

αποσπάσματα απο το βιβλίο του Ευστάθιου Μαλλινς
και σημειώσεις της τοξότισσας

Στην παρούσα εργασία, ο Ευστάθιος Μάλλινς, ελπίζει να δώσει τέλος στο 3000 ετών μπλακάουτ το οποίο οι εχθροί της ανθρωπότητας προκάλεσαν παραμένοντας ατιμώρητοι, προκειμένου να προωθήσουν το σατανικό σχέδιο τους. Είναι πολύ αργά (ίσως! σημ. μτφ.) στην ιστορία της ανθρωπότητας. (Κι αν μιλάμε για μια 3000ων χρόνων ιστορία πράγματι έχει περάσει πάρα πολύς καιρός στο σκοτάδι... ωστόσο το βιβλίο αυτό γράφτηκε με μόνο στόχο την ανανέωση της αρχαίας κουλτούρας μας και την ώθηση αυτής σε νέα ύψη.

ΕΙΣΑΓΩ ΓΗ

Στην εισαγωγή του βιβλίου του ο Μάλινς εξηγεί πως μετά απο 40 χρόνια έρευνας, κι αφου προηγουμένως μελέτησε κυρίως την υλική διάσταση της πραγματικότητας πίσω απο τις πολυεπίπεδες κρίσεις που μαστίζουν την ανθρωπότητα, μελετώντας κυριως τις πολιτικές και οικονομικές διαστάσεις, όπως και τους φέροντες εξουσίες στο σύγχρονο κόσμο, μαζί με τα βιογραφικά τους, κατέληξε στο σημείο να ανατρέξει και στη Βίβλο, διαπιστώνοντας πως επι 3000 χρόνια δεν άλλαξε τίποτε στον κόσμο και πως δεν είναι ο Θεός που έχει μυστικά απο τον άνθρωπο, αλλά ο Διάβολος, ο Σατανάς. Αυτός που μονίμως δίνει υποσχέσεις που δεν μπορεί και δεν θέλει να τηρήσει...

Έτσι κάθε είδος "μυστικού" ή μυστικών συμφωνιών οφείλουν να αναχθούν σε ένα είδος "σατανισμού". Όλοι όσοι εμπλεκονται, συμβάλλουν, προωθούν ή ακόμη και σιωπούν μπροστά στα πραγματικά προβλήματα της ανθρωπότητας και μέσω κλειστών λεσχών, think tanks, μυστικών συμμαχιών και ελιτίστικων ιδεών συντηρούν αυτή την απάνθρωπη κατάσταση στον πλανήτη, δεν μπορεί παρά να είναι συνένοχοι και βιαστές της ανθρωπότητας... και κατά προέκταση "δαιμονόπληκτοι", "διαβολεμένοι" ή "σατανιστές", με μια ευρύτερη έννοια του όρου, αφού θέτουν τα ατομικά τους συμφέροντα και την ατομική τους επιβίωση, ή την επιβίωση μιας μικρής ομάδας και τον πλουτισμό αυτής εις βάρος των άλλων και πάνω απο το συλλογικό καλό. Μολονότι ίσως μοιάζει ιδιαίτερα θρηκευτική ή πνευματική η προσέγγυση του Μαλινς, προτείνω να τη δούμε πιο σφαιρικά... ίσως και μεταφορικά... διότι όλοι μας έχουμε μολυνθεί κατά κάποιο τρόπο απο την επι 3000 χρόνια απόκρυψη και διαστροφή της αλήθειας ή την προπαγάνδα των εξουσιαστών σε κάθε τομέα της ανθρώπινης ζωής... απο κοινωνικές ιδέες, μόδες, εκπαίδευση, μέχρι συντεχνιακά συμφέροντα, ωχαδελφισμό ή και "ειδικούς" επί ειδικών που οδήγησαν στον κατακερματισμό της ιδιας της Ζωής. Στη θέση του όρου ΘΕΟΣ θα μπορούσαμε να εννοούμε την ίδια την Πηγή της Ζωής, την Πηγή των πάντων, πέρα απο θρησκευτικές ή μυστικιστικές ιδέες ή την ενέργεια εκείνη που μας κρατά στη Ζωή... )
"Γι΄αυτό το λόγο οι πολιτικοι σήμερα (αλλά και επι αιώνες) σκύβουν και λατρεύουν έναν κάποιο Σατανά. Διότι οι ίδιοι είναι αναγκασμένοι να  εξαπατούν τους ανθρώπους, προκειμένου να αποκτήσουν εξουσία πάνω τους, όπως ακριβώς και ο Σατανάς πρέπει να εξαπατήσει ολόκληρο τον κόσμο αν θέλει να συνεχίσει την εξέγερση του κατά του Θεού. Ο Σατανάς θα σας οδηγήσει σε στην κορυφή του βουνού και θα σας προσφέρει όλα τα βασίλεια της γης ( ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ διακήρυξε, «Έχω πάει στην κορυφή του βουνού," αλλά ποτέ δεν αποκάλυψε τι είχε συμβεί εκεί). Ο πολιτικός σας τάζει δωρεάν φαγητό, δωρεάν διαμονή, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη --όλα δωρεάν επιτέλους!!! Ο πολιτικός σας ταζει να σας υπερασπιστεί ενάντια στους εχθρούς σας, έτσι ώστε να μπορεί να σας παραδώσει στον τελικό εχθεο -- το  Σατανά." γράφει ο Μαλινς.
"Ο Θεός δεν κάνει προσφορές σε εσάς μπαίνοντας σε ανταγωνισμό με τον Σατανά και τους πολιτικούς του. Τι θα μπορούσε ο Θεός να σας προσφέρει, όταν έχει ήδη δώσει ολόκληρο τον κόσμο; Τι περισσότερο θα μπορούσε να κάνει από το να στείλει Μόνο Τον Υιό Του για να διατηρήσει αυτόν τον κόσμο για εσάς όταν απειλήθηκε από τον Σατανά; Και γιατί ο Θεός να επιθυμεί να συγκαλύψει την αγάπη Του για σένα πίσω από απόκρυφα μυστήρια, απόκρυφες συνωμοσίες και πρακτικές;", συνεχίζει πιο κάτω
Τούτες οι γραμμές φανερώνουν σαφώς τη σάπια γραμμή διαδοχής τόσο στα πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά πράγματα του κόσμου μας επι χιλιάδες χρόνια... όσο και τις σάπιες πυραμιδικές δομές στις εκάστοτε γραμμές μυστικιστικών, θρησκευτικών και πνευματικών παραδόσεων, που κατά τις τελευταίες δεκαετίες έγιναν μόδα και στη Δύση και σπέρνουν τάσεις ελιτίστικου εγωισμού στα πλαίσια (θεωρητικά έστω) καλοπροαίρετων σχολών πνευματικότητας και αύξησης της συνειδητότητας του ανθρώπου. Αντ΄αυτού... ανάμεσα στις λίγες αιώνιες και διαχρονικές αλήθειες, σπέρνουν φαρμάκι και δηλητηριάζουν τους ανθρώπους που εκ των συνθηκών της ζωής τους ορμώμενοι αναζητούν τη λύση, τη λύτρωση και την ολιστική ίαση, ψυχής, νου και σώματος..  
(Πολλά έχω να επισημάνω απο προσωπικές εμπειρίες επ΄αυτού... σε κάποια άλλη ειδική ως προς αυτό ανάρτηση...)

Αξίζει εδώ να σημειωθεί επίσης πως στα πλαίσια μιας υπερβατικής-μεταφυσικής αν θέλετε- διάστασης της πραγματικότητας, μπορούμε να εννοήσουμε την ύπαρξη ενός ΕΣΩΤΕΡΟΥ Χριστού εντός όλων μας, καθώς ακόμη και στις ιερές γραφές της Χριστιανοσύνης ο ίδιος ο ιδρυτής της Χριστιανικής Θρησκείας, μολονότι μη χριστιανος ο ίδιος...- φέρεται να είπε πως ΟΛΟΙ μας είμαστε παιδιά του Θεού και αδέλφια του... Και υπ΄αυτή την έννοια όλοι μας καθημερινά απειλούμαστε απο τον |"διαβολέα", το "σατανά"... και καλουμαστε να επιλέξουμε ανάμεσα στο εγωιστικό-υλικό συμφέρον ή το ανθρώπινο και ωφέλημο για το σύνολο... 

Λίγο πιο κάτω ο Μάλινς αναφέρει πως συνδέοντας τα όσα  επι δεκαετίες ερευνούσε με την Αγία Γραφή, θεώρησε πως είχε φτάσει στο ζενίθ της εργασίας της ζωής του. Ενώ είχε ηδη βρει τα στοιχεία που φανέρωναν πολλές συνωμοσίες, μέσω της Αγίας Γραφής κατάφερε να βρει τον τόπο με τον οποίο όλες αυτές οι συνωμοσίες διαπλέκονταν μεταξύ τους στη "Συνωμοσία των Συνωμοσιών". 

(Αξίζει εδώ να αναφέρω πως και στη σειρά των βιβλίων της Αναστασίας της Σιβηρίας, μέσα απο την πένα του εμπόρου και συγγραφέα Βλαντιμίρ Μεγκρέ, έχουμε επίσης γνωρίσει πτυχές αυτής της συνωμοσίας εναντίων της ανθρωπότητας που σε μεγάλο βαθμό συνάδει με τις σημειώσεις που υπογραμμίζει ο Μαλινς στο έργο του αυτό.)

Συνεχίζοντας αναφέρει πως ο χαρακτηρισμός "η Αυτοκρατορία του Σατανά" που είχε επιλέξει για τον κόσμο μας, στον οποίο παίζονται εδώ και αιώνες τα "σατανικά δράματα" ήταν τελικά μια υπεραπλούστευση που έκανε στο βιβλίο του "Η εν Χριστώ ζωή μου" το 1968, πράγμα που κατά τη γνώμη του οφείλεται, αφενός στο γεγονός πως ακόμη δε γνώριζε τις υπόλοιπες διαστάσεις, αλλά επίσης και στο γεγονός πως γράφτηκε υπο τη συναισθηματική πίεση της απώλειας του πατέρα του, που πέθανε ως αποτέλεσμα βασανιστηρίων απο ομοσπονδιακούς πράκτορες, που στόχο τους είχαν να τον πιέσουν να σταματήσει το έργο του (την αποκάλυψη δηλαδή των συνωμοσιών...) 

Μέλη της  οικογένειας του συνέχιζαν να υποφέρουν απο παρενοχλήσεις και βασανηστήρια των ομοσπονδιακών πρακτόρων εξαιτίας των ενεργειών τους εναντίον του Μαλινς για πολλά χρόνια και ο ίδιος, μολονότι δεν είχε κυριευτεί απο απόγνωση, είχε τότε, το 1968, θεωρήσει πως ο "Σατανάς" είχε καταφέρει να κερδίσει μια προσωρινή νίκη στον κόσμο μας -αλλά όχι μια μόνιμη όπως τονίζει-. Είχε πετύχει ένα κέρδος το οποίο θα επζητούσε να εξαργυρώσει και να υπερασπιστεί κατά τα επόμενα χρόνια.
"Τα επόμενα σαράντα χρόνια μου έφεραν πολλές αναπάντεχες αποκαλύψεις των δυνάμεων που δρουν παρασκηνιακά και είχαν προγραμματίσει και διέπραξαν τις μαζικές δολοφονίες της ανθρωπότητας. Είχα επιτέλους, όπως ένας συγγραφέας το έθεσε, "αποκαλύψει τις δυνάμεις του πολέμου.
Ήμουν επίσης σε θέση να βρω τις πηγές της Σατανικής ιδεολογίας, η οποία έχει επανειλημμένα χρησιμοποιηθεί για να εξαπατήσει την ανθρωπότητα, και να την ξεγελάσει για να γίνει εν αγνοία της εργαλείο των σατανικών σχεδιασμών, μια ιδεολογία που συναντάμε σήμερα μδιάφορες μορφές, όπως: ο κομμουνισμός, ο φαμπιανισμός, ο κοσμικός ανθρωπισμός, και άλλες μεταμφιέσεις. Με αυτά τα λόγια κλείνει ο Μαλινς την εισαγωγή του του βιβλίου του η Κατάρα της Χαναάν τον Φεβρουάριο του 1987.
 
Μετά την τελευταία δημοσίευση στον ΤΟΞΟΤΗ, για παρασκηνιακές προσπάθειες προς μια νέα "βασιλευομένη δημοκρατία" στην Ελλάδα υπό του τέως χμ... βασιλέα της Ελλάδος Κωνσταντίνου... και τις πραγματικές συμμετοχές του ανθρώπου αυτού σε λέσχες και τάγματα μυστικά για το λαό... που ΕΤΥΧΕ να θεωρηθεί βασιλιάς της Ελλάδας, όχι γιατί ήταν αξιόλογος και ξεχωριστός ως Έλλην ή γιατί ενδιαφερόταν για το καλό ΟΛΩΝ των υπηκόων του, αλλά γιατί γεννήθηκε ως απόγονος των "φορετών" ξένων "γαλαζοαίματων" και που ανήκει στην ίδια γραμμή του βαυβαρού Όθωνα... ο οποίος μετά τη δολοφονία του Καποδίστιρα, και με τη συνδρομή ανθελληνικών και απάνθρωπων γενικότερα κέντρων, ακύρωσε όλους τους αγώνες απελευθέρωσης της Ελλάδας απο την 400ετή τουρκοκρατία... ρίχνοντας τη χώρα σε μια νέα, μη φανερή δουλοκρατία... μέχρι τις μέρες μας... Μέρες μνημνίων... νομίζω πως μόνον όσοι είναι βολεμένοι στην υπάρχουσα κατάσταση... ΔΕΝ θα έπιαναν να μελετήσουν σοβαρά μια διαφορετική εκδοχή της αλήθειας... ή της ιστορίας...
(Ας μην ξεχνάμε πως ακόμη και στις μέρες μας ο τέως κι ενώ ο λαός για τον οποίο θέλει να εμφανίζεται ως βασιλιάς της υποφέρει δε δίστασε να εισπράξει αποζηιώσεις για παλάτια... που ο ίδιος δεν ίδρωσε για να χτιστούν... Μακριά απο εμάς λοιπόν τέτοιοιι ελιτιστές γαλαζοαίματοι... ή βασιλιάδες ποπυ δεν είναι ταπεινοί υπηρέτες του λαού τους... )

Και μόνον όσοι βολεύτηκαν ή ορκίστηκαν σε νέου τύπου "Λέσχες καλής θέλησης" δεν θα ήθελαν να ελέγξουν μήπως πράγματι διέφυγε της γνώσης ή της προσοχής μας μια ιστορία... πολύ διαφορετική απο αυτή που διδαχτήκαμε... ή που πολλοί συνεχίζουν να πιστεύουν ως εκδοχή της σύγχρονης πραγματικότητας επειδή τη διαδίδουν ελεγχομενα ΜΜΕ... ή καταξιωμένοι ιστορικοί μέσω των βιβλίων τους που στηρίζουν αυτή την εκδοχή της ανθρώπινης ιστορίας στον πλανήτη, που διδάσκεται ως"κοινά αποδεκτη" επειδή βολεύει το υπάρχων απάνθρωπο σύστημα ζωής... (Δε χρειάζεται θαρρώ να θυμίσω τις σύγχρονες αλλοιώσεις των βιβλίων ιστορίας των ελληνικών σχολείων... )

Ας είμαστε γνικότερα υποψισμένοι με κάθε "φέροντα δώρα" (οποιασδήποτε μορφής...), που σε αντάλλαγμα μας βάζει να ορκιζόμαστε... για να μας "δέσει" συνειδησιακά ή υποσυνείδητα, φοβούμενος μην τύχει και ξυπνήσουμε μια μέρα... καταλάβουμε ή μάθουμε κάτι που μας απέκρυψε ή αλλάξουμε γνώμη... μελλοντικά... Κοινώς... με τον κάθε ένα που δεν μας σέβεται και δεν μας βλέπει σαν ίσους ελεύθερους συνανθρώπους του... κι επιδιώκει όχι το Λόγο της Τιμής μας ή τη συνεργασία μας για το κοινο καλό, αλλά το ¨δέσιμο" ή το άνευ όρων δόσιμο της συνείδησης μας...

Συνεχίζεται...Σημαντική Σημείωση; Καθώς ο Μαλινς σύμφωνα με τη Wikipedia θεωρείται μεταξύ άλλων "νεο-ναζί" θα ήθελα η μελέτη του βιβλίου του να γίνεται νηφάλια και δίχως την σύνδεση με κέντρα που προωθούν ανάλογες πολιτικές ή κοινωνικές σκέψεις... εντός ή εκτός Ελλάδας. Μακριά απο εμάς οι σκέψεις και οι επιδιώξεις πολιτικών ιδεών που δε σέβονται το δικαίωμα κάθε ανθρώπου να αυτορυθμίζεται στα πλαίσια μιας δίκαιης πολιτείας που να φροντίζει να υπάρχουν οι δομές εκείνες που επιτρέπουν την ελέυθερη επιλογή εργασίας, χαράς και αγάπης για όλους... και η ελεύθερη διακίνηση σκέψης και μελέτης σε κάθε τομέα των επιστημών, ώστε να ωφελείται η ανθρωπότητα ολόκληρη και να τιμάται η ίδια η ΖΩΗ.
 
...στο τέλος... όλοι οι περίεργοι συντελεστές της απανθρωπιάς... θα μας δώσουν μόνιοι τους τα κομμάτια του παζλ που κρύβουν ο ένας για τη γούνα του άλλου... και απο κοινού μας δυναστεύουν...


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ