16 Οκτ 2015

Αν Αμφιβητείς το Εκπαιδευτικό Σύστημα Έμπρακτα... στη "δημοκρατία" της Ελλάδας απειλείσαι με αφαίρεση επιμέλειας τέκνου!!!

ΚΑΤΩ τα ΧΕΡΙΑ σας απο την ελληνίδα ΜΑΝΑ!!!


Το ζήτημα που ανοίγει με την Μητέρα που απειλείται με αφαίρεση επιμέλειας του Παιδιού της επειδή επιλέγει να το μορφώνει ποιοτικά στο σπίτι... μας αφορά ΟΛΟΥΣ τους γονείς και παρακαλείστε να πάρετε  ΘΕΣΗ!

Απο τη μία έχουμε την καταπάτηση κάθε δικαιώματος ελεύθερης επιλογής για τη ΜΟΡΦΩΣΗ των παιδιών μας κι απο την άλλη ένα ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ κράτος και μια κοντόφθαλμη Δικαιοσύνη, που φανερώνουν την απανθρωπιά τους απέναντι σε ΓΟΝΕΙΣ και ΠΑΙΔΙΑ...

**(κι ας μην ξαχνάμε... παρόμοια καταπατάτε το δικαίωμα επιλογής της φροντήδας υγείας με αναγκαστικά εμβόλια... με άρνηση δικαιώματος στο Φυσικό Τοκετό στο Σπίτι... κ.α. τραγικά... κι απάνθρωπα!)

Πάρτε Θέση ΤΩΡΑ ΕΔΩ


https://secure.avaaz.org/en/petition/Prosecutors_Office_Greek_Justice_Functionaries_We_invite_you_to_stop_persecution_of_this_mother_1/?nhJzOeb


ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΤΕΚΝΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ.
Προς τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Παιδείας, τον Υπουργό Δικαιοσύνης: «Η Ελλάδα έχει μείνει πολύ πίσω στις εκπαιδευτικές εξελίξεις. Το εκπαιδευτικό της σύστημα, ένα από τα χειρότερα παγκοσμίως, υπονομεύει την πραγματική εκπαίδευση των σύγχρονων παιδιών. Παράλληλα, οποιαδήποτε εναλλακτική μορφή εκπαίδευσης, όπως αυτές που πετυχημένα εφαρμόζονται σε άλλες χώρες εδώ και χρόνια, είναι παράνομη στη χώρα μας. Όποιος γονιός τις εφαρμόσει, βρίσκεται απέναντι στο νόμο. Και τώρα, η πολιτεία προχωρεί σε αφαίρεση της επιμέλειας 8χρονης από τη μητέρα της, με αστυνομική παρέμβαση και χωρίς δίκη! Σας καλούμε να αναγνωρίσετε το δικαίωμα των γονέων να επιλέγουν την ορθότερη μέθοδο μόρφωσης για τα παιδιά τους και να σταματήσετε τη δίωξη της μητέρας.» H Ελληνική Πολιτεία προχωρεί σε αφαίρεσης της επιμέλειας 8χρονου κοριτσιού από τη μητέρα του με Εισαγγελική Παραγγελία και βίαιο αποχωρισμό τους με αστυνομική παρέμβαση, λόγω του ότι η –υψηλού μορφωτικού επιπέδου- μητέρα εκπαιδεύει και προσφέρει παιδεία στο παιδί της εκτός συστήματος.
Σε μια χώρα όπου η σχολειοποίηση είναι υποχρεωτική, το εκπαιδευτικό σύστημα επισήμως καταταγμένο ως ένα από τα χειρότερα στον κόσμο, με καμία διαθέσιμη εναλλακτική παιδεία, απουσία διαλόγου και υποτίμηση του ρόλου του γονέα, σε μια χώρα όπου ο νόμος ορίζει ότι η πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση βοηθά ειδικότερα τους μαθητές «να διακατέχονται από πίστη εις την πατρίδα και τα γνήσια στοιχεία τις ορθόδοξης Χριστιανικής παράδοσης» και όπου είναι αδύνατο να αποκλίνει κανείς χωρίς να «δηλώσει υπεύθυνα» τις πεποιθήσεις του ή να στοχοποιηθεί, η πολιτική ανυπακοή παραμένει το μοναδικό εργαλείο της μητέρας που συνειδητά αρνείται τη συμμόρφωση της, για το καλό του παιδιού της, επικαλούμενη σειρά διατάξεων συμβάσεων που εγγυώνται την εκπαίδευση του παιδιού σύμφωνα με τις πεποιθήσεις των γονέων και την ανεκτικότητα.

Χωρίς κανένα επίσημο έγγραφο έγινε έρευνα στο σπίτι της μητέρας για τις συνθήκες διαβίωσης των από κοινωνική λειτουργό. Ακολούθως, συστάθηκε υπόμνημα 128 σελίδων, στο οποίο η μητέρα εξηγεί και τεκμηριώνει τις θέσεις και το λόγο απόφασής της, το οποίο κατατέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, κατόπιν κλήσης της για «αυστηρές συστάσεις» της εισαγγελέως ανηλίκων να εγγράψει το παιδί στο σχολείο, αγνοώντας εντελώς τη σοβαρότητα της συνειδητής πράξης της και την προθυμία της να συνεργαστεί με το Ελληνικό σύστημα δικαιοσύνης.

Η απόφαση να αφαιρεθεί η επιμέλεια προτού η μητέρα λάβει έστω κι ένα έγγραφο από τον οικείο φάκελο που σχηματίσθηκε εναντίον της, προτού η υπόθεση κριθεί από δικαστήριο, και να αποχωριστεί η μητέρα το παιδί της και το παιδί τη μάνα του με αστυνομική επιχείρηση, αποτελεί καταπάτηση κάθε έννοιας δικαίου και σοβαρή παραμόρφωση της έννοιας του «συμφέροντος του παιδιού», το οποίο είναι βέβαιο ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο θα στιγματιστεί δια βίου.

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ