9 Οκτ 2015

ΥΠΕΡΒΑΣΗ: Ομαδικές Αγωγές: Η Μεγάλη Απάτη.

Πρόκειται για ομαδικές αγωγές για να βρει ο πολίτης το δίκιο του;... ή τελικά κάτι ύποπτο συμβαίνει? Ο γιατρός, Δημήτρης Αντωνίου, απο τη Χαλκίδα, που θα θυμάστε φαντάζομαι τους αγώνες του και τη μύνηση Εσχάτης προδοσίας προς την μνημονιακή κυβέρνηση... προ ετών... αποκαλύπτει:

ΥΠΕΡΒΑΣΗ: Ομαδικές Αγωγές: Η Μεγάλη Απάτη. 

Μέρος Ι: Παίρνουν 50 και πληρώνουν 750 ευρώ για κάθε δανειολήπτη ! Άγιοι?

Του Δημ. Αντωνίου, ιατρού

Δηλώνω ότι ΔΕΝ θεωρώ ΟΛΟΥΣ όσους εμπλέκονται ενεργά στην Υπέρβαση ότι συμμετέχουν συνειδητά σε αυτήν την απάτη της κατάθεσης της Ομαδικής Αγωγής.
Εισαγωγή: Οι «διάσημες» «ομαδικές» αγωγές της Υπέρβασης, με τις οποίες έχει εξαπατήσει χιλιάδες αφελών ελλήνων για δήθεν «κούρεμα» ! των δανείων των και χρηματική των αποζημίωσή των για ηθική βλάβη λόγω της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών κι έχουν επιφέρει στους υπευθύνους της απάτης αυτές πολλές 100άδες, ίσως κι εκατομμύρια ευρώ παράνομο κέρδος, είναι (οι αγωγές) ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ δικονομικά και επί της ουσίας, σε βαθμό ΑΞΙΟΠΟΙΝΟ. 

Oι αγωγές αυτές είναι ΚΩΜΙΚΕΣ στο περιεχόμενό των, κατάλληλες για βιβλία Μίκυ Μάους και για γελάνε και τα βατράχια, ένα δεν ήταν παράνομες κι ανήθικες. Η ανηθικότητά των, ως προς τα κίνητρά των, υπερβαίνει κάθε οικονομική αποτίμηση, διότι συνιστά μια χυδαία εκμετάλλευση του φόβου και την συγνωστή αδαότητα ενός τραγικού λαού. Είναι χειρότεροι από τους Μαυραγορίτες της Κατοχής.
Θα αρχίσω από το πιο κραυγαλέο ψέμα των: 
Οι απατεώνες της Υπέρβασης ζητάνε στην αγωγή των 75.000 ευρώ ως ηθική βλάβη για τον κάθε εναγόμενο (*). Αυτό σημαίνει ότι, οι απατεώνες θα πρέπει να πληρώσουν την ημέρα της συζήτησης της αγωγής για κάθε εναγόμενο και μόνο για την ηθική του βλάβη «δικαστικό ένσημο» ίσον 750 ευρώ ! (1% της αποζημίωσης), αλλιώς  η αγωγή είναι απαράδεκτη και δεν συζητείται. Αυτό σημαίνει ότι, εφόσον οι απατεώνες παίρνουν μόνο 50 ευρώ από κάθε ενάγοντα, ζημιώνονται οι ίδιοι 700 ευρώ για τον κάθε εναγόμενο!

Π.χ. εάν οι ενάγοντες είναι 4.000 (μια φουρνιά στην αγωγή του Φεβρουαρίου του 2015) οι απατεώνες πρέπει να καταθέσουν στο δικαστήριο 750 Χ 4000 = 3. 000.000 ευρώ, ενώ έχουν εισπράξει μόνο 50 Χ 4000 = 200.000 ευρώ!  

Ρε παιδιά να τους ανακηρύξουμε αγίους ! Πληρώνουν για εσάς !

 (*) για το «κούρεμα» επίσης πρέπει να καταβάλουν δικαστικό ένσημο ίσον με 1% του κουρέματος, συν την ελάχιστη αμοιβή δικηγόρου !

Καλά πιστεύετε ότι οι "ομαδικές αγωγές" αυτές θα εκδικαστούν ποτέ?
Απλά θα σας πούνε μετά από πολλές αναβολές και πολλά χρόνια καθυστέρησης, ότι οι δήθεν "διεφθαρμένοι" δικαστές απέρριψαν τις αγωγές των...και αυτοί καλά με εκατομμύρια στην τσέπη κι εσείς με την ρετσινιά του εξαπατημένου βλάκα, αντικείμενο της χλεύης των απατεώνων. 

Εδώ η αγωγή τους ΑΠΑΤΗ...τελειώσανε...
δεν τα είχα προσέξει μέχρι τώρα....τι να πρωτοκάνω ο άντρας?

Αυτή είναι η "επιστημονική" ομάδα της Υπέρβασης (όπως την δημοσιεύουν οι ίδιοι): 

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ (t. υπουργός!, δικηγόρος), ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ (δικηγόρος), ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΑΣ (δικηγόρος), ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ (δικηγόρος), ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (δικηγόρος), Γ. ΚΗΝΥΓΟΠΟΥΛΟΣ (δικηγόρος Θεσ/νίκης) 
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ (δικηγόρος), ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΛΔΗ,  ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ (τίποτα...),  ΤΖΕΝΗ ΣΤΑΜΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΚΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ. ...
και Ν. Νικολόπουλος (βουλευτής ΑΝΕΛ) και Π. Καμμένος (υπουργός)

 Αύριο τα υπόλοιπα ανήκουστα….

Δημ. Αντωνίου


Update 12.10.2015 > Ενημερωθήκαμε κι οφείλουμε να αναφέρουμε πως ο κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ εδω και 2 χρόνια δεν συμμετέχει στην Υπέρβαση. Συμμετείχε αρχικά μα απομακρύνθηκε. Είναι ιδρυτικό μέλος του κινήματος ΔΕΝ. ~η τοξότισσα

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ