4 Αυγ 2015

Η Ζωή ενεργοποιείται από το ΣΥΜΠΑΝ! (DNA)

Απίστευτη έμπνευση από τον Δρ Μουρούτη
ΑΚΟΥΣΤΕ τον από το 20ο λεπτό και μετά να εξηγεί πως η ενέργεια για την ταλάντωση του DNA (εως και 74δις φορες/δευτερόλεπτο) εντός κάθε κυττάρου μας *(που είναι δισεκατομmύρια )
δεν μπορεί να παραχθεί από ΚΑΜΙΑ γεννήτρια στη Γη...

 ...πως η ενεργοποίηση της tταλάντωσης αυτής, η ενεροποίηση δηλαδή και διατήρηση της ζωής συμβαίνει απ΄έξω, από το ΣΥΜΠΑΝ!!!

...πως η ζωή υποστηρίζεται από τον ίδιο τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ!

και πως η απάντηση σε κάθε πρόβλημα υγείας έρχεται επίσης από ΕΚΕΙΝΟΝ αρκεί να είμαστε σε θέση να αφουγγραζόμαστε το μήνυμα Του, να το εμπιστευόμαστε!

όχι μέσα από Γνώση, αλλά μέσα από τη ΣΟΦΙΑ!

Ακριβώς όπως η καμηλοπάρδαλη, που ναι μεν φυτοφάγος, όταν έπαθε οστεοπόρωση έφαγε για όσο χρειαζόταν ΚΑΙ οστά!!! και επανήλθε!

ΑΡΑ όλες οι ασθένειες ΕΙΝΑΙ αναστρέψιμες! αρκεί να είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε τις απαραίτητες ΑΛΛΑΓΕΣ στον τρόπο ζωής μας!

Αρκεί να είμαστε σε θέση να ξεχάσουμε την επίκτητη ανθρώπινη γνώση και να εμπιστευτούμε την έμφυτη Σοφία και τα μηνύματα της!

 
Αυτή η πληροφορία αποτελεί εν μέρει και μια εξήγηση για τις απίστευτες πληροφορίες που λαμβάνουμε οι θεραπευτές όντας σε κατάσταση ουδέτερου διαλογιστικού Νου, όσων αφορά τις ανάγκες για την ίαση του θεραπευόμενου, όσο και για την αληθινή ΠΗΓΗ ίασης και ενέργειας... που διοχετεύεται μέσω των θεραπευτών, ασχέτως μεθόδου, στον θεραπευόμενο!
 
Η πιο γλυκιά επαλήθευση των πνευματικών μεθόδων ίασης... και η αγαλλίαση του να μπορείς να αφεθείς με εμπιστοσύνη στις βουλές του Δημιουργού... του εσώτερου Θεραπευτή και Δασκάλου...
μέσα από τις πιο πρόσφατες ανακαλύψεις των επιστημών...
 
Υποκλίνομαι με ταπεινότητα...
 
 
 

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ