12 Ιουλ 2015

Mας απελευθέρωσαν από κάθε ψευδαίσθηση

Χρόνια τώρα παρακολουθούμε όλους όσους εμφανίζονται σα διάτονες αστέρες, ή τους απογόνους των δεινοσαύρων και καρεκλοκενταύρων, στην πολιτική σκηνή της χώρας να επιδιώκουν να καπηλευτούν την εξουσία που προέρχεται από το λαό "για το καλό μας".

 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΧΙ Κι όλο πιο μακρυά από το συλλογικό καλό οδεύουμε...
 
Σίγουρα, ακόμη και να μη γνωρίζαμε τις ιστορικές ρίζες της προδοσίας στη χώρα μας, οι καταστάσεις έγιναν τόσο προφανείς και τόσο ξεδιάντροπα προκλητικές που κατάφεραν να απαγκιστρώσουν ακόμη και τους πιο πωρωμένους σε κομματικές ιδεολογίες συνανθρώπους μας.
 
Ζούμε σε μια εποχή που οι προδότες, οι λαοπλάνοι και οι δημαγωγοί, έπεσαν από μόνοι τους σε μια τέτοια παγίδα που μας απελευθέρωσαν από κάθε ψευδαίσθηση.
 
 • Όλοι τους διέπονται από την ίδια φτηνή ηθική και την ίδια έλλειψη συνείδησης.΄
 • Όλοι τους είναι πρόθυμοι να προστατέψουν τα συμφέροντα των κρυφών (αλλά γνωστών) αφεντικών τους, καθώς ταυτίζονται με τα προσωπικά τους συμφέροντα.
 • Όλοι τους εξυπηρετούν ένα δημόσιο θέατρο παραλογισμού, που στις μέρες μας εξυπηρετεί την κλίκα των τραπεζιτών.
 • Και κυρίως ΟΛΟΙ τους είναι μια όμορφη παρέα που, άσχετα από τις προσωπικές επιθέσεις για τις ανάγκες των τάχα κομματικών και ιδεολογικών σκοπών, δεν έχουν τίποτε απολύτως να χωρίσουν
 
Αυτή η προδοτική ομοιογένεια τους ωστόσο εξυπηρετεί άριστα τη δική μας ομοιογένεια.
 
Εμείς όλοι μαζί, ΕΜΕΙΣ ως πηγή εξουσίας, βρισκόμαστε απέναντι από όλους αυτούς.
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ κι έχουν πέσει πια τα χρωματιστά παραβάν, που παραβίαζαν τη συνείδηση μας και μας καθιστούσαν πρόβατα στα μαντριά των κομματαρχών. Έχουν γκρεμιστεί οι οδοδείκτες με τις φανταστικές κατευθήνσεις αριστερά, δεξιά...
 
Έχουν πέσει οι μάσκες.
 
Παρά τον βρώμικο πόλεμο ενάντια στην ελληνική μας ψυχή και συνείδηση είπαμε ένα βροντερό ΟΧΙ που κανένας δεν έχει δικαίωμα να το ερμηνεύσει, να το εκπροσωπήσει ή να το παραχώσει σε ένα συρτάρι της ιστορίας.
 
 • Συνεχίζουμε να φωνάζουμε και να στηρίζουμε το ΟΧΙ μας ακόμη και δίχως ηγέτη.
 • Συνεχίζουμε να απαιτούμε την τιμωρία όσων ευθύνονται για την κατάσταση στη χώρα.
 • Συνεχίζουμε να απαιτούμε δικαιοσύνη.
 • Συνεχίζουμε να απαιτούμε να γίνει χρήση των πορισμάτων της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος.
 • Συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.
 • Συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην ανάγκη ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και κατάργησης του κοινοβουλευτισμού.
 • Συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως η αυτοδιοίκηση πρέπει να επιστρέψει στους δήμους και τις κοινότητες, στα καφενεία και τις γειτονιές.
 • Συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως το μόρφωμα της ΕΕ δεν είναι, ούτε ήταν ποτέ για το καλό των λαών της Ευρώπης και το ίδιο πιστεύουν όλοι οι λαοί που υφίστανται ανάλογη απάνθρωπη μεταχείριση.
 • Συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην αλληλεγγύη και την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου τρόπου ζωής που να τιμά τον άνθρωπο, τη φύση και τον συνάνθρωπο, έξω από τις έννοιες της κερδοσκοπίας και του αθέμιτου πλουτισμού.
 • Συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως η ζωή δεν αρχίζει ούτε τελειώνει με το Ευρώ...
 • Συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως μας αξίζει να ζούμε δίχως φόβο. Με αξιοπρέπεια και όραμα.
Και φυσικά με τίποτε ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ένα νέο Μνημόνιο, χειρότερο κι από αυτό που καταψήφησε το 62% των Ελλήνων.

Δεν τελείωσε τίποτε. Όλα Τώρα Αρχίζουν.
 
Αυτό το ΟΧΙ οφείλουμε να το κάνουμε σημαία μας και να πορευτούμε με τη συνείδηση μας μακριά από τα ψευτοδιλήμματα που χρησιμοποιούν οι εκμεταλλευτές.
 
Ας στρέψουμε όλες μας τις δυνάμεις σε αυτή τη δημιουργική ΣυνΔημιουργία κι ας είμαστε σε εγρήγορση για να απομακρύνουμε από ανάμεσα μας όποιον προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει τη συλλογική μας δύναμη, όχι για να μας υπηρετήσει, αλλά να μας χρησιμοποιήσει σαν σκάλα για να αναρριχηθεί εξυπηρετώντας ατομικά ή ξένα συμφέροντα...
 
 
 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
ΥΓ: Σε ένα κράτος που το ίδιο δε σέβεται τις αρχές του, το σύνταγμα, τη δικαιοσύνη και την ισονομία... δεν έχουμε κανένα μα κανένα λόγο να υπακούμε. Αντιθέτως έχουμε χρέος να απαιτήσουμε την εξυγίανση του με κάθε τρόπο.
 
Βέβαια γνωρίζοντας πως αυτό που ονομάζουμε εθνική κυβέρνηση και δημοκρατία επι έτη καπελώνεται από μη αιρετές οργανώσεις της ΕΕ.. είναι κατανοητό πως ουσιαστικά η μη υπακοή στρέφεται σε ακριβώς αυτές τις αυθαίρετες δομές των τεχνοκρατών και των τραπεζιτών, που έχουν παρασύρει τον πλανήτη σε μια τεραστίων διαστάσεων φούσκα...
 
 
 
 
 
 
 

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ