14 Ιουλ 2015

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δολοφονούν τυραννικά την Ελλάδα

Ο τίτλος είναι μετάφραση του πρωτοτύπου από τη γερμανική "Darum wird Griechenland totgequält"
Κυκλοφόρησε στις 13 του Ιούλη 2015 στη γερμανική σελίδα denkbonus ("μπόνους σκέψης" )
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το άρθρο διότι, μπορεί να γνωρίζουμε κάποια πράγματα ως γεγονότα, ωστόσο όταν τα λένε ξένοι για τη χώρα μας αποκτούν μια άλλη βαρύτητα... και ανοίγουν τα μάτια μας σε μια πιο ολοκληρωμένη οπτική...

μετάφραση Βίκυ Χρυσού

Κανέναν δεν τον ενδιαφέρουν τα ελληνικά χρέη. Αντίθετα στο προσκήνιο έχουν έλθει οι σφοδρές επιθυμίες για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας. Αυτό συνέβη ήδη από το 2010 και από τότε όλα περιστρέφονται γύρω από αυτό. Όπως περιγράφεται σε προηγούμενο άρθρο που και σήμερα εξακολουθεί να είναι επίκαιρο, η ελληνική χώρα κάθεται πάνω σε τεράστιους ορυκτούς πόρους, εκτιμώμενης αξίας πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο αυτός ο ορυκτός πλούτος δεν διερευνάται από κρατικές εταιρείες πετρελαίου της μικρής μεσογειακής χώρας, αλλά από την US-ισραηλινή πολυεθνική εταιρεία  Nobel Energy, που εδρεύει στο Τέξας. Για να μπορούν να ληστέψουν από τους Έλληνες αυτή τη γεωλογική κληρονομιά, έσπρωξαν τη χώρα στην καταστροφή μέσω τραπεζικών και ενεργειακών εταιριών με την έντονη "βοήθεια" της Γερμανίας. Όλα τα μέτρα λιτότητας εξυπηρετούσαν αποκλειστικά και μόνο το σκοπό να καταστρέψουν σε τόσο σημαντικό βαθμό την ελληνική οικονομία, έτσι ώστε η χώρα εγγυημέν να μην μπορεί ποτέ να βγεί από τα χρέη της. Αφού οι υπεύθυνοι πίσω από αυτό το έγκλημα έχουν πλέον απορροφήσει όλη τη ζωτική ρευστότητα από τα θύματά τους σαν τις αράχνες, η πραγματική λεία περιέρχεται σε απόσταση αρπαγής: Ελληνικά πετρέλαια, φυσικό αέριο, όπως και χρυσός, ουράνιο, όσμιο και άλλoι σπάνιοι ορυκτοί θυσαυροί.

Το χρέος είναι μια ψευδαίσθηση. Το ελληνικό χρέος που ανέρχεται σε περίπου 360 δισεκατομμύρια είναι ένα τίποτε σαν μέγεθος. Μέχρι τα μέσα του 2009 η Γερμανία είχε ήδη επενδύσει περίπου € 1.2 δισεκατομμύρια για τη διάσωση των τραπεζών και των κερδοσκόπων. Ακριβολογόντας τα έκαψε. Δεν ογέλησαν σε τίποτε, οι ευρωπαϊκές χώρες είναι σήμερα τόσο βαθιά χρεωμένες, όσο ποτέ άλλοτεστην ιστορία τους. Και λοιπόν? Το χρέη μπορούν διαγραφούν με μια μονοκονδυλιά. Τις συμβάσεις μπορεί κανείς να τις σχίεσει - και αυτό ήταν όλο. Ούτε και οι Ηνωμένες Πολιτείες θα έχουν ποτέ τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουν τα 18 τρισεκατομμύρια δολάρια χρέος τους. Αυτό δεν είχε σχεδιαστεί εξάλλου ποτέ από τους υπευθύνους, οι οποίοι έχουν ήδη αποτύχει στην επιστροφή των αποθεμάτων χρυσού της Δυτικής Γερμανίας.

(Μέρος και του ελληνικού χρυσού φυλασσόταν επίσης στις ΗΠΑ... και μάλλον επίσης δεν θα επιστραφεί ποτε... βλέπε "που βρίσκεται ο ελληνικός χρυσός" σημ. τοξότισσας )

Όπως είπαμε, τα χρέη είναι άνευ σημασίας. Καθοριστικό ωστόσο είναι το τι κάνει κανείς μέσω αυτών. Στην περίπτωση της Ευρώπης, οι χρηματοπιστωτικοί όμιλοι έθεσαν ως στόχο τους να λεηλατήσουν ολόκληρη την ήπειρο, ξεκινώντας από την ευκατάστατη μεσαία τάξη μέχρι τον τελευταίο μικρό λογαριασμό συνταξιοδότησης. Για το σκοπό αυτό, είναι αναγκαίο να σπάσει η κρατική ενότητα και στη συνέχεια να επιβληθεί χώρα τη χώρα μια "ειδική θεραπεία".  Και ο πιο αδύναμος κρίκος της αλυσίδας συμβαίνει να είναι η Ελλάδα. Όχι επειδή οι Έλληνες (Hellenen παρακαλώ κι όχι γραικοί...  γράφει ο ίδιος συντάκτης... σημ. Τοξότισσας) ήταν τεμπέληδες και δόλιοι, αλλά επειδή η ανυποψίαστη χώρα οδηγούνταν μεθοδικά στο ρόλο του θύματος από εταιρείες όπως η Goldman Sachs για περισσότερο από μία δεκαετία. Για παράδειγμα, μέσα από ψεύτικα βιβλία που επισφράγισαν την πτώση της Ελλάδα με το που έγινε η εισαγωγή του ευρώ - αν μη τι άλλο για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Πέφτει η Ελλάδα, ηει με τη ιστορία συνεχίζεται με την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιταλία και μετά με τη Βόρεια Ευρώπη. Ο γιγάντιο βαρέλι, το οποίο έχει ανοίξει εδώ η οικονομική μαφία, είναι στην πραγματικότητα το κουτί της Πανδώρας και ταυτόχρονα ο δρόμος προς ένα δυστοπικό μέλλον, για το οποίο πολλοί λίγοι χαίρονται. 


Τώρα ξαφνικά κάτι πήγε στραβά, οι Έλληνες είπαν "ΟΧΙ". Ως εκ τούτου επίκειται η δεύτερη φάση. Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να ανατραπεί και να ενθρονιστεί ένας νέος κυβερνήτης. Κάποιος που να βρίσκει cool την Ουάσιγκτον και τη Wall Street. Αυτό μας φέρνει στο δεύτερο πρωταγωνιστή αυτού του δράματος, δίπλα στην αθηναϊκή κυβέρνηση, τον Ελληνικό στρατό. Καθόλου όπλα - Κανένα πραξικόπημα. Όπως έγραψε ο Αμερικανός δημοσιογράφος και ανταποκριτής στη Μόσχα John Helmer στις 9 Ιούλη στο blog του, οι ΗΠΑ και οι ευρωπαϊκές χώρες σχεδιάζουν μια ανατροπή της κυβέρνησης στην ταραγμένη χώρα. Έγραψε:

"Στην Αθήνα, προετοιμάζεται πραξικόπημα από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Γερμανία, για να "σώσουν" τη σύμμαχο Ελλάδα από τον εχθρό Ρωσία. Η υποστήριξη προς αυτό το στόχο έρχεται από τους μη-πληρωτές φόρων (α-φορολογούμενοι) στην Ελλάδα - τους Έλληνες ολιγάρχες, τους Αγγλο-Έλληνες πλοιοκτήτες και την Ελληνική Εκκλησίας », σύμφωνα με τον συγγραφέα, και περαιτέρω:« Από τα υψηλότερα έως στα χαμηλότερα κλιμάκια της ελληνικής κυβέρνησης και από Θεσσαλονίκη προς Milvorni, κατανοούν όλοι οι Έλληνες τι συμβαίνει. [...]. Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι μια αργή διαδικασία αλλαγής του καθεστώτος ».
Αυτό συνδυάζεται καλά με το γεγονός ότι η αμερικανική επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ, Victoria Nuland έχει φτάσει στις 17 Μαρτίου στην Αθήνα, προκειμένου να επικοινωνήσει με την κυβέρνηση Τσίπρα. Επισήμως η Ουάσιγκτον φοβάται διάλυση της νότιοανατολικής Ευρώπης ακριβώς σε μια στιγμή, που φανατικοί τρελοί οργανώνουν τεράστιο λουτρό αίματος στη Μέση Ανατολή. Χρηματοδοτούμενοι από τις χώρες του Κόλπου, εκπαιδευόμενοι και εξοπλιζόμενοι από τις χώρες του ΝΑΤΟ. Οι ΗΠΑ στην πραγματικότητα ενδιαφέρονται μάλλον περισσότερο να εμποδίσουν τον τουρκικό αγωγό  Stream, (Turkish Stream Pipeline), ο οποίος θα τροφοδοτήσει το πολύτιμο φορτίο του μέσω της Ελλάδας, στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Γι΄αυτό και ο θόρυβος στη γειτονική Μακεδονία (ας το καταπιούμε το θέμα του ονόματος προσωρινά... μιας ΚΑΙ αυτή η παράμετρος ήταν μέρος του σχεδίου για να υπάρχουν μόνιμες προστριβές στην περιοχή...). Όμως κα ένας άλλος λόγος κρύβετε πίσω από την επίσκεψή της. Όπως είχε ανακοινωθεί από τον έλληνα Υπουργό Άμυνας Παναγιώτη Καμμένο λίγο νωρίτερα σε μια συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό Cosmos, η Ελλάδα θα πρέπει να κλείσει με τους Αμερικάνους μια «συμφωνία [...] η οποία να επιτρέπει την εκμετάλλευση του φυσικού αερίου και του πετρελαίου στην Ελλάδα." Η επίσημη εξήγηση του Υπουργείου Άμυνας στοχεύει προς την ίδια κατεύθυνση : «Υπάρχουν δυνατότητες για διάφορες συνεργασίες στους τομείς της ενέργειας και της άμυνας." Οι Έλληνες πρέπει δηλαδή να διαθέσουν σε μια αμερικανική εταιρεία ενέργειας  τους θησαυρούς τους για ένα μήλο και ένα αυγό και στη συνέχεια από τα έσοδα που θα προκύπτουν να αγοράζουν όπλα από την Αμερική. Ακούγεται ενδιαφέρον, αλλά όχι για τους Έλληνες.

Είναι ενδιαφέρον ότι, από την εξέλιξη αυτή θα μπορούσε να προκείψει μια ακόμη, η οποία θα μπορούσε να μας ωφελήσει. Με τη δολοφονία της Ελλάδας, άρχισε σχεδόν ταυτόχρονα η διάλυση της ζώνης του ευρώ. Διότι ακόμη και στο πιο ηλίθιο πολιτικό θα πρέπει το αργότερο τώρα να είναι σαφές ότι όποιος έχει τέτοιους συμμάχους, τι να τους κάνει τους εχθρούς. Όταν η ευρωπαϊκή ιδέα, διασπαστεί και πάλι στα μεμωνομένα έθνη κράτη, θα είναι δύσκολο να καταχραστούν αυτή την ήπειρο για έναν πόλεμο ενάντια στη Ρωσία για λογαριασμό της Ουάσιγκτον.


σχετικές συνδέσεις:

Η μοίρα της Ελλάδας θα είναι η μοίρα της Ευρώπης, αλλά και όλων των λαών της Γης.
Ο πόλεμος που υφιστάμεθα είναι πανανθρώπινης σημασίας και η στάση μας θα κρίνει το μέλλον όλων. Θέλουμε μια Ευρώπη κι ένα κόσμο τυραννίας? Ή θέλουμε γενναία και πολυεπίπεδα να υπερασπιστούμε τον άνθρωπο και τις επόμενες γεννιές? Ας ενωθούμε κι ας επιφέρουμε την ειρήνη και την ελευθερία με τη σημερινή μας μάχη!

Πρακαλώ, αποστασιοποιηθείτε από κάθε ιδεολογική, κομματική ή περιοριστική θέση. 

ΠΕΤΑΞΤΕ ΟΛΑ τα σκουπίδια των ειδήσεων... συντονισμένα ας Παραμείνουμε μια Ενεργή Αλυσίδα Φωτός!


UPDATE///
Τελικά η ίδια η κυβέρνηση επέλεξε να μην εκπροσωπεί ΕΜΑΣ, όπως ΔΕΝ μας εκπροσωπούν τα κόμματα... Το πραξικόπημα ήταν ισως ο ένας σχεδιασμός που άφηναν να φανεί... Ως έναν εξωγενή πραξικοπηματία που θα αναιρούσε μια νόμιμη κυβέρνηση...
Μα το πραξικόπημα έγινε τελικά εσωτερικά... καθώς το ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ...

Γίνεται φανερό, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, πως το πολιτικό αυτό σύστημα, μαζί με τα πρόσωπα του δεν εκπροσωπεί με τίποτε αυτό που αξίζει ο ΛΑΟΣ...

Και λαμβάνοντας υπόψη την ιστορία... ποτέ δε γνώρισε η Ελλάδα ηγέτες με πραγματικό ενδιαφέρον για την ίδια την Ελλάδα...

απλά σήμερα αποκαλύφθηκαν όλες οι ραδιουργίες σε πλήρη έκταση...

Η κατάρρευση όλων τους ωστόσο αφήνει χώρο για να γεννηθεί το υγιές.


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ