28 Ιουλ 2015

Η "ώρα" της Ελλάδας πλησιάζει.

Η Ελλάδα έχει υποχρέωση απέναντι στην ιστορία της και τα παιδιά της να επέμβει και να "σώσει" τη Δημοκρατία. Πρέπει να σώσει το "αυθεντικό" δημιούργημα των αρχαίων προγόνων της και να το διαχωρίσει από το "μαϊμού"-προϊόν των Αγγλοσαξόνων. Αυτή είναι ίσως και η τελευταία μας ευκαιρία να σωθούμε. Πρέπει, ως Έλληνες, να σώσουμε τη Δημοκρατία ...Είμαστε οι μόνοι στον κόσμο που μπορούμε ...Οι μόνοι που μπορούμε να διαβάσουμε τους λόγους των αρχαίων προγόνων μας και να σκεφτούμε τα προβλήματά μας υπό τις ίδιες συνθήκες. Από εκεί και πέρα η Δημοκρατία μπορεί να σώσει όχι μόνον την Ελλάδα, αλλά και τον κόσμο ολόκληρο.
Η Δημοκρατία είναι το ιδανικότερο πολίτευμα στον κόσμο. Παραμένει ιδανικότερη ακόμα και τώρα ...χιλιάδες χρόνια μετά την επινόησή της. Δεν υπάρχει άλλο σύστημα εξουσίας στον κόσμο, που να μπορεί να λειτουργήσει ως φορέας κοινωνικής ανάπτυξης και ασφάλειας και ταυτόχρονα να σέβεται τον απλό άνθρωπο. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο πλέον και έχει την εξήγησή του. Είναι ένα σύστημα, το οποίο έχει "ψηθεί" μέσα στο απόλυτο "καμίνι" της ιστορίας. Κανένα άλλο σύστημα δεν έχει σχεδιαστεί και δεν έχει δοκιμαστεί σε τόσο ακραίες συνθήκες. Είναι το σύστημα, το οποίο επινόησαν οι πιο ισχυροί άνθρωποι που γνώρισε ποτέ ο κόσμος στις χειρότερες και πιο σκοτεινές εποχές της ιστορίας της ανθρωπότητας.
Όταν το "κράμα" της Δημοκρατίας όχι μόνον επιβιώνει, αλλά και νικά μια Περσική Αυτοκρατορία, η οποία εκείνον τον καιρό μπορούσε να πνίξει τα πάντα στο αίμα τους, χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν, τότε αυτό μπορεί εύκολα ν' αντισταθεί σε "αυτοκρατορίες" σαν τις σημερινές. "Αυτοκρατορίες" της πλάκας και της Microsoft. Αυτό το "κράμα" δεν μπορεί ν' αντικατασταθεί από τις σημερινές επινοήσεις της ημέρας. Οι σημερινές σκέψεις των χορτάτων "συνταγματολόγων" στα ανοικτά —λόγω των αρχαίων Ελλήνων— συστήματα εξουσίας μοιάζουν με "χαρτοπετσέτες" μπροστά στην "ατσάλινη" Δημοκρατία. Αυτό το "κράμα" πρέπει να υπερασπιστούν οι Έλληνες για ακόμα μια φορά στην ιστορία τους ...Οι μεγαλύτεροι "εξαγωγείς" πολιτισμού, που γνώρισε ποτέ ο κόσμος.
Πρέπει οι νέοι να βγουν ξανά στους δρόμους και να επαναλάβουν την ιστορία τού λαού τους ...Να επιχειρήσουν ξανά ν' αλλάξουν τον κόσμο, "υπενθυμίζοντάς" του αυτά, τα οποία "ξέχασε" ...Τον κόσμο, ο οποίος σήμερα καταρρέει και απειλεί να τους πάρει" μαζί του ...Να βγουν ξανά στους δρόμους, όχι όμως ως "αγανακτισμένοι", αλλά ως "αποφασισμένοι" ...Όχι ως άνθρωποι που "ψάχνονται" και ζητούν λύσεις από τους άλλους, αλλά ως άνθρωποι οι οποίοι έχουν τις λύσεις και θέλουν να τις εφαρμόσουν ...Άνθρωποι αποφασισμένοι ν' αλλάξουν το σύστημα ...Αποφασισμένοι όχι μόνον να κερδίσουν για τους εαυτούς τους, αλλά και να γίνουν ευεργέτες των υπολοίπων.
Πρέπει οι λαοί να κερδίσουν ξανά τις πατρίδες τους από τα τέρατα του φασισμού. Πρέπει οι Έλληνες να υπερασπιστούν την ιστορία τους απέναντι στην επίθεση που δέχονται σήμερα ...Μια επίθεση, η οποία δεν διαφέρει και πολύ από εκείνη που κάποτε απείλησε τους προγόνους τους και "γέννησε" τη Δημοκρατία. Στη θέση των βάρβαρων Περσών βρίσκονται σήμερα οι βάρβαροι Γερμανοί. Στη θέση των σκοταδιστών της Ανατολής βρίσκονται σήμερα οι ναζιστές της Δύσης ...Αυτοί, οι οποίοι βρίσκονται επικεφαλής της πιο τρομερής επίθεσης που μεθοδεύτηκε στη σύγχρονη ιστορία εις βάρος της "μητέρας" της Δημοκρατίας ...Μια επίθεση, η οποία εκδηλώνεται εις βάρος της Ελλάδας, αλλά στην πραγματικότητα στόχο έχει ολόκληρη την ανθρωπότητα ...Μια επίθεση, η οποία χρησιμοποιεί ως "όπλα" της τις μόνιμες "βλάβες" του ανθρώπινου είδους ...Την ανωμαλία, την ασχήμια και την αναπηρία ...Τον Βεστερβέλε, την Μέρκελ και τον Σόιμπλε.
Η Ελλάδα της Δημοκρατίας, του φωτός, της ανθρώπινης ομορφιάς και του "μέτρου" πρέπει ν' αντισταθεί με πάθος στην επίθεση των βαρβάρων και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να σταθεί ξανά στα πόδια της. Αυτό, όσο κι αν φαίνεται δύσκολο υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν είναι και τόσο. Άλλωστε, όπως αποδεικνύεται και στο κείμενο αυτό, δεν χρειάζεται ν' αλλάξουν και πολλά πράγματα, προκειμένου ν' ανατραπεί το Democratic-"όπλο" του φασισμού. Γνώση χρειάζεται κι αυτή υπάρχει ανάμεσα στους Έλληνες. Όπως περιγράψαμε ήδη στο κείμενό μας, δυο-τρία πραγματάκια είναι αυτά, τα οποία πρέπει ν' αλλάξουν στον σχεδιασμό και η Δημοκρατία των Ελλήνων μπορεί να ξαναγίνει το λαμπερό "κόσμημα" σε έναν θεοσκότεινο Πλανήτη.
Ευκαιρία τέτοια δεν θα ξαναϋπάρξει για τη σημερινή νέα γενιά ...Την υποτιμημένη γενιά, της οποίας τα μέλη, όταν δεν είναι άνεργα, εργάζονται για "ψίχουλα", χωρίς να έχουν εξασφαλισμένο κανένα εργασιακό δικαίωμα. Ευκαιρία για τόσο εύκολο θρίαμβο δεν θα ξαναδοθεί σ' αυτήν τη γενιά. Αν δεν αρπάξει σήμερα την ευκαιρία που της δίδεται, αύριο μπορεί να είναι αργά. Αν δεν αντισταθεί τώρα, που το σύστημα επιχειρεί τη μεγάλη "αλλαγή" στον τρόπο διακυβέρνησης των "ελευθέρων" κρατών, στο μέλλον η αντίσταση θα είναι μάταιη, εφόσον το σύστημα θα έχει επιτύχει τους στόχους του. Αυτό πρέπει να το γνωρίζει η σημερινή νεολαία.
...Ας μας ακούσει και θα έχει κέρδος ...Ας κρίνει αυτά που της προτείνουμε και —αν συμφωνεί— ας τα "υιοθετήσει" ...Ας τα κάνει δικά της και ας αγωνιστεί, για να τα επιβάλει στην κοινωνία. Τέτοιο έτοιμο και πλήρες "πακέτο" γνώσης δεν υπάρχει άλλο προς παραχώρηση. Μπορεί σήμερα κιόλας να ξεκινήσει έναν αγώνα ...Έναν αγώνα ν' αλλάξει το Πολίτευμα, ώστε να επανέλθει η Δημοκρατία ...Έναν αγώνα, ο οποίος μπορεί να ξεκινήσει από την Ελλάδα και εύκολα να γίνει παγκόσμιος ...Τον αγώνα για την πραγματική Δημοκρατία, όπως την σχεδίασαν οι "εμπνευστές" της ...Τον αγώνα για επαναφορά του τελειότερου συστήματος, που γνώρισε ποτέ ο κόσμος. Αυτή η γενιά, η οποία σήμερα εύκολα επικοινωνεί με ολόκληρο τον κόσμο, μπορεί να μετατρέψει τη γνώση σε "φωτιά", ώστε να "πυρπολήσει" αυτόν τον κόσμο.
Τώρα είναι ευκαιρία να δώσουν η νέοι τη μάχη της γενιάς τους ...Να μετατρέψουν τη δική τους μάχη σε "μάχη των μαχών" για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Τώρα είναι η σειρά τους να πετύχουν εκεί όπου απέτυχαν όλες οι υπόλοιπες γενιές ...Εκεί όπου απέτυχε η "Άνοιξη", ο "Μάης", το "Πολυτεχνείο" ...Εκεί που απέτυχαν όλες οι γενιές, οι οποίες παγιδεύτηκαν από τη βρετανική "εφεύρεση". Στο χέρι τους είναι να νικήσουν την Democracy και την νίκη της γενιάς τους να την μετατρέψουν σε μια παγκόσμια νίκη ...Να επιλέξουν τη στρατηγική τους και να τα καταφέρουν εκεί όπου δεν τα κατάφερε καμία γενιά πριν από αυτούς ...Να καταφέρουν να δώσουν στην ανθρωπότητα αυτό, το οποίο μέχρι στιγμής δεν της έδωσε καμία γενιά. Σήμερα αυτό μπορούν να το κάνουν εύκολα, γιατί —εκτός των άλλων— έχουν αλλάξει και οι συνθήκες. Ενώ φαινομενικά είναι πιο περίπλοκες από ποτέ, στην πραγματικότητα έχουν γίνει ευκολότερες, εφόσον υπάρχει γνώση.
Κάποτε οι καταστάσεις ήταν πιο εύκολες στην ανάλυσή τους, αλλά απαιτούνταν αίμα, ώστε να νικηθεί το σύστημα. Το σύστημα ήταν απλό στη λειτουργία του, αλλά πολύ σκληρό στις αντιδράσεις του. Σήμερα αρκεί απλά η γνώση ...Φρόντισε το σύστημα γι' αυτό ...Επένδυσε στην "πολυπλοκότητα" του πεδίου της μάχης και αφαίρεσε ωμότητα και ισχύ από την άμυνά του ...Επένδυσε στην αδυναμία των ανθρώπων να καταλάβουν τι συμβαίνει και άρα στην αυτοπαγίδευσή τους και όχι στη δική του δύναμη να τους υποτάσσει. Γι' αυτόν τον λόγο σήμερα στην κυριολεξία διασκεδάζει με τις βίαιες αντιδράσεις των νέων.
Δεν υπάρχει πιο διασκεδαστικό πράγμα για το σύστημα από τις σημερινές αντιδράσεις των νέων. Διασκεδάζει το σύστημα, κάθε φορά που βλέπει τους νέους να αντιδρούν βίαια. Διασκεδάζει, κάθε φορά που τους βλέπει να κατασκηνώνουν στην Piazza del Sol ή την Πλατεία Συντάγματος, νομίζοντας ότι "εκστρατεύουν" κατά του συστήματος. Θα συνεχίσει να τους ωθεί στην ανεργία και στην πείνα των 200 ευρώ για όσο διάστημα βλέπει αυτές τις αφελείς αντιδράσεις ...για όσο διάστημα τους βλέπει να σπάνε τζαμαρίες και να καίνε σκουπιδοτενεκέδες, νομίζοντας ότι το απειλούν ...για όσο διάστημα αντιδρούν με κινήσεις ενστικτώδεις, οι οποίες είχαν νόημα τον Μεσαίωνα, αλλά όχι σήμερα. Κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα είχε νόημα να βγουν οι λαοί και να τα "σπάσουν", αλλά όχι τώρα. Τότε είχε νόημα και γι' αυτόν τον λόγο το σύστημα ήταν απίστευτα σκληρό κάθε φορά που υποπτευόταν τέτοια προσπάθεια.
Σήμερα αυτού του είδους ο "πόλεμος" όχι μόνον δεν το απειλεί, αλλά στην πραγματικότητα έναν τέτοιο "πόλεμο" τον προκαλεί το ίδιο το σύστημα. Το ίδιο το σύστημα προσπαθεί να ενεργοποιήσει τα άγρια ένστικτα των ανθρώπων, για να τους παγιδεύσει. Το ίδιο το σύστημα προσπαθεί να βγάλει τους νέους στους δρόμους, για να τους "διδάξει" αυτά, που θέλει να γνωρίζουν ...για να τους δείξει ότι δεν υπάρχει λύση εκτός από αυτό και άρα να τους υποτάξει.
Θα "παίξει" μερικές ημέρες το παιχνίδι του "πολέμου" μ' αυτούς και μετά θα τους στείλει στα σπίτια τους. Θα καταναλώσει μερικά δακρυγόνα για την παράσταση και μετά θα τους στείλει στα σπίτια τους. Θα τους στείλει, όμως, αφού τους έχει πείσει ότι δεν γίνεται τίποτε ...αφού τους έχει υποσχεθεί ότι θα τους εξασφαλίσει δικαίωμα ακόμα και για επανάληψη του "μαθήματος" — για όσους δεν το κατάλαβαν. Θα τους επιτρέπει να το επαναλαμβάνουν όσες φορές θέλουν ...μέχρι να το καταλάβουν. Τόσο δημοκρατικό είναι το σύστημα σήμερα. Θα σε εκπαιδεύσει όσες τζαμαρίες κι αν χρειαστεί να σπάσεις ...μέχρι να μάθεις. Συνειδητά επιτρέπει τις βιαιοπραγίες, εφόσον δεν τιμωρεί κανέναν από τους ταραξίες. Αυτό είναι το κόλπο. Θα τους "κουράζει" στους ψευδοαγώνες μέχρι να τους εξουθενώνει και να γυρίζουν στα σπίτια τους και στη μιζέρια τους. Όταν θα ανακτούν τις δυνάμεις τους, θα επαναλαμβάνεται το ίδιο ...Κανένα κέρδος από καμία νέα αντίδραση.
Κάθε νέα ήττα των "πρωταγωνιστών" των δρόμων θα απογοητεύσει τους "παρατηρητές" του καναπέ. Κανένας δεν θα έχει λόγο να ρισκάρει τίποτε σε έναν αγώνα, ο οποίος εξ’ αρχής δείχνει χαμένος. Αυτή η βίαιη αντίδραση είναι τόσο λάθος όσο λάθος είναι να προσπαθήσεις να χτυπήσεις έναavatar με τις γροθιές σου ...Να το κυνηγάς και να νομίζεις ότι, αν το πιάσεις, θα το εξοντώσεις με τη δύναμή σου ...Να το κυνηγάς και κάθε φορά, που αποτυγχάνεις να το πιάσεις, να ζεις με την ελπίδα ότι θα το καταφέρεις την επόμενη φορά ...Να ζεις με το όνειρο του σκύλου, ο οποίος νομίζει ότι σε κάποια στιγμή θα πιάσει τη σκιά του. Αυτό έχει καταφέρει το σύστημα. Βάζει τους νέους σε ένα virtualπεριβάλλον και τους ωθεί στο να αντιδράνε με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο της βίας.
Αυτός είναι ένας τρόπος παντελώς λάθος, εφόσον οι εχθροί πλέον είναι τρισδιάστατα ομοιώματα ανθρώπων ...Ομοιώματα κοινωνικών αντιπάλων, εφόσον το σύστημα χρησιμοποιεί αναλώσιμα. Οι υπάλληλοί του παριστάνουν τους εχθρούς των λαών και οι λαοί δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει. Όταν σε βάζουν να ελπίζεις, ψηφίζοντας ανάμεσα στους υπαλλήλους τους τούς "ηγέτες" σου, είναι θέμα χρόνου να παγιδευτείς για πάντα. Όταν κυνηγάς τους διάφορους Σόιμπλε, Μέρκελ και Τόμσεν, νομίζοντας ότι εξαιτίας τους υποφέρεις, θα την πατήσεις. Το σύστημα, κάθε φορά που θα τους πιάνεις, θα τους αντικαθιστά με νέους. Άδεια "πουκάμισα" ενός εχθρού που δεν τον γνωρίζεις θα μένουν στα χέρια σου. Αιωνίως μπορεί να γίνεται αυτό για όσο διάστημα δεν καταλαβαίνεις τι παίζεται.
Αυτό είναι το πρόβλημα σήμερα. Άλλοι μας "κυβερνάνε" και άλλοι είναι τα αφεντικά του Κόσμου. Άλλοι φαίνονται σαν δυνάστες του Κόσμου και άλλοι κρύβονται πίσω από αυτούς. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά σήμερα σε σχέση με το παρελθόν. Κάποτε αυτός, τον οποίο έβλεπες ως εκφραστή του κακού, ήταν πράγματι ο εχθρός σου. Σήμερα αυτό δεν ισχύει. Ο σημερινός "κακός" είναι ένας "ηθοποιός" ...Ένας έμμισθος "υπάλληλος" των ισχυρών και ο οποίος δεν διαφέρει από εκείνον που ταλαιπωρεί ...Είδωλα εξουσίας είναι τα "ζωντανά" τύπου Μπαρόζο ή Βαν Ρομπάι.
Αυτή είναι η επιτυχία του συστήματος, αλλά και το ρίσκο του. Βάζει μπροστά στους ανθρώπους είδωλα και οι άνθρωποι αυτά κυνηγάνε. Οι πραγματικά ισχυροί αυτού του κόσμου γελάνε, βλέποντας τον κόσμο να λατρεύει ή να μισεί τις "μαριονέτες" τους. Διασκεδάζουν με την αφέλεια των ανθρώπων στις κλειστές τους τις Λέσχες. Έχει πάψει να ενδιαφέρει τους ίδιους η διασημότητα του "σωτήρα" και αρκούνται στο να παράγουν "σωτήρες" με τον τόνο. Πουθενά δεν εκτίθενται οι ίδιοι, εφόσον παντού εμφανίζονται ως είδωλα κάτι φουκαράδες τύπου Ομπάμα. Στους εαυτούς τους προσφέρουν μόνον τη διασημότητα των φιλάνθρωπων. Μόνον σαν "φιλάνθρωποι" και "ευεργέτες" εκτίθενται στη δημόσια θέα.
Όμως, αυτό το κόλπο των αναλώσιμων "ειδώλων" έχει αξία για όσο διάστημα οι λαοί δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει ...Για όσο διάστημα δεν καταλαβαίνουν ποιοι δίνουν εντολές βασανισμού σ' αυτούς, οι οποίοι παριστάνουν τους μισητούς βασανιστές ...Για όσο διάστημα οι λαοί δεν γνωρίζουν πού βρίσκεται το control room αυτού του κόσμου. Αν το καταλάβουν αυτό, θα κερδίσουν τη μάχη μέσα σε λίγες ώρες.  
 Αυτό είναι το σύστημα της Νέας Τάξης. Αυτή είναι η τελική μορφή της Democracy, όπως την βελτίωσαν οι θαμώνες της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ. Όπως εύκολα πλέον μπορεί να καταλάβει ο αναγνώστης, αυτό ήταν ένα ρίσκο ...Ένα μεγάλο ρίσκο για το σύστημα. Για να λειτουργεί, απαιτείται να υπάρχει άγνοια στον κόσμο και αυτό δεν είναι πάντα σίγουρο. Το σύστημα έκανε λάθη και σήμερα είναι η κατάλληλη ώρα να τα πληρώσει. Το σύστημα, το οποίο για τη δική του ευκολία έκανε τον κόσμο ολόκληρο ένα "χωριό", κινδυνεύει να την "πατήσει". Αυτό, το οποίο έκανε, ώστε με την ελάχιστη προσπάθεια να ελέγχει τον κόσμο ολόκληρο, θα γίνει μπούμερανγκ, γιατί μια πιθανή αντίσταση του κόσμου σήμερα —απ' όπου κι αν αυτή ξεκινήσει— εύκολα μπορεί να γίνει παγκόσμια.
Αυτό προτείνουμε εμείς σήμερα ...Αγώνα για τη Δημοκρατία ...ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ και τίποτε άλλο ...Συμφωνούμε απόλυτα με την νεολαία ...Να νικηθεί το παλιό ...Να πάει στα "σκουπίδια" ...Απλά αυτό το παλιό δεν είναι η Δημοκρατία ...Η Δημοκρατία είναι "χρυσάφι" και το "χρυσάφι" δεν παλιώνει ποτέ ...Το παλιό είναι η Democracy ...Το παλιό είναι αυτό, το οποίο επινόησαν τα δουλικά των βασιλέων, για να τους εξυπηρετήσει στη σύγκρουσή τους με τους λαούς ...Το παλιό είναι αυτό, το οποίο "γεννήθηκε" στον Μεσαίωνα, ώστε να μην βγει κανένας από αυτόν ...Το παλιό είναι αυτό, το οποίο διασκέδασε επί δύο αιώνες τους βασιλείς και κόστισε στην ανθρωπότητα τόνους αίματος και απίστευτο πόνο ...Το παλιό είναι αυτό, που σκοτώνει σήμερα ανθρώπους στη Συρία και αύριο θα το επαναλάβει όπου ενοχλείται το σύστημα ...Αυτό το παλιό πρέπει να νικηθεί.
Από την Ελλάδα θα πρέπει να ξεκινήσει ο αγώνας για την πραγματική Δημοκρατία, ο οποίος θα "πυρπολήσει" τις χώρες της Μεσογείου και από εκεί τον κόσμο ολόκληρο. Μόνον γι' αυτήν τη Δημοκρατία θα πρέπει ν' ανησυχούμε και για τίποτε άλλο. Η Δημοκρατία θα κάνει όλα τα υπόλοιπα για λογαριασμό μας ...Η Δημοκρατία θα μας εξασφαλίσει τις πατρίδες ...Η Δημοκρατία θα μας απαλλάξει από τους δανειστές ...Η Δημοκρατία θα εξαλείψει τη διαφθορά ...Η Δημοκρατία θα εξασφαλίσει την κοινωνική δικαιοσύνη ...Η Δημοκρατία θα εξασφαλίσει τα εργασιακά μας δικαιώματα ...Η Δημοκρατία θα εξασφαλίσει τις συντάξεις μας ...Όλα θα τα κάνει η Δημοκρατία, αν εμείς κατορθώσουμε και την επιβάλλουμε στον κόσμο.
Αυτήν τη Δημοκρατία πρέπει να ζητήσουμε ...Να βγει ο κόσμος στους δρόμους και να απαιτήσει τη λειτουργία της με τον αυθεντικό τρόπο. Δεν χρειάζεται να φωνάζει ..."να καεί να καεί το ... ... η Βουλή" και να σπρώχνεται με τα ΜΑΤ και το σταλινικό ΚΚΕ ...Να φωνάζει να επανδρωθεί η Βουλή με κληρωτούς βουλευτές. Δεν χρειάζεται να φωνάζει για τη διαφθορά της Δικαιοσύνης, περιμένοντας να τον "ελεήσουν" με Δικαιοσύνη οι διεφθαρμένοι δικαστές ...Να φωνάζει για το δικαίωμα του λαού να ψηφίζει τους Εισαγγελείς, οι οποίοι θα απαιτούν τη Δικαιοσύνη στο όνομά του ...Απλά πράγματα ...Δεν χρειάζεται καν ένταση ...Δεν απαιτούνται αίμα και φασαρίες ...ΓΝΩΣΗ χρειάζεται και τίποτε άλλο ...Δύο πράγματα ζητάς και ο κόσμος ποτέ δεν θα είναι ξανά ο ίδιος ...Δύο πράγματα ζητάς και η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ θα αρχίσει να μην "αισθάνεται" καλά ...Δύο πράγματα ζητάς και οι τύραννοι αυτού του κόσμου δεν θα ξανακοιμηθούν ήσυχοι ποτέ.
...Απλά πράγματα. Όταν, ως λαός, γνωρίζεις τι θέλεις, μπορείς και να το ζητάς. Σε μια τέτοια περίπτωση το σύστημα αναγκαστικά σε ακούει. Δεν μπορεί να μην σε ακούσει. Δεν θα σε υπολογίσει σήμερα; ...Θα το κάνει αύριο ...Αναγκαστικά. Δεν μπορεί το σύστημα να νικήσει τον λαό σε απευθείας σύγκρουση μ' αυτόν. Το σύστημα επιβάλλεται μόνον όταν ο λαός είναι άσχετος και τον παγιδεύει. Μόνον όταν ο λαός δεν γνωρίζει τι πρέπει να κάνει και τι να ζητήσει. Αν ο λαός γνωρίζει τι θέλει, έχει τη δύναμη να το πάρει. Ο λαός είναι η Δύναμη και εκφραστής της δύναμής του η Δημοκρατία. Για ό,τι μας απασχολεί, η Δημοκρατία έχει την λύση. Απλά περιμένει από εμάς να το ζητήσουμε. Δεν μπορεί όμως να μας "δώσει" τίποτε η Δημοκρατία, αν δεν την έχουμε "μπροστά" μας, ώστε να της το ζητήσουμε.
Τα βρετανικής και γαλλικής εμπνεύσεως "Κοινωνικά Συμβόλαια" μεταξύ εξουσίας και λαού πρέπει να πάνε στα "σκουπίδια". Δεν υπάρχουν "συμβόλαια" μεταξύ αρνιών και λύκων και τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν ..."Συμβόλαια" μεταξύ πονηρών εξουσιαστών —οι οποίοι αθετούν τα πάντα, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους— και αφελών υπηκόων —οι οποίοι δεν γνωρίζουν ούτε καν πότε θίγονται τα δικά τους συμφέροντα— ..."Συμβόλαια", τα οποία συντάχτηκαν από υπαλλήλους-συνηγόρους των αθλίων εξουσιαστών, δεν έχουν νόημα ύπαρξης ..."Συμβόλαια", τα οποία είχαν ως στόχο να δώσουν χρόνο στους αθλίους να γλιτώσουν και χρόνο στους λαούς να "ξανακοιμηθούν", δεν πρέπει να υπάρξουν ξανά. Δεν υπάρχει καραγκιόζης πολιτικός στην ιστορία, που να μην υποσχέθηκε σε κάποια στιγμή κάποιο νέο "Συμβόλαιο" ή κάποιο νέο "Deal" στους αφελείς οπαδούς του.
Οι λαοί πρέπει να το πάρουν απόφαση ότι δεν μπορούν να περιμένουν να λυθούν τα προβλήματά τους από τους "μορφωμένους" υπαλλήλους των Λεσχών. Κανένας δεν πρόκειται να τους βοηθήσει, αν δεν βοηθήσουν μόνοι τους τούς εαυτούς τους. Πρέπει να το πάρουν απόφαση να λύσουν μόνοι τους τα προβλήματα που τους αφορούν και αυτό να το κάνουν άπαξ και δια παντώς. Οι λαοί πρέπει μόνοι τους ν' αποφασίσουν και για τα θέματα της εξουσίας και όχι να συναλλάσσονται με τους "δικηγόρους" της και να εκλιπαρούν για το έλεός της. Αυτό μόνον η Δημοκρατία των πολιτών μπορεί να τους το εξασφαλίσει.
Σε αυτόν τον αγώνα θα πρέπει να πρωταγωνιστήσουμε εμείς οι Έλληνες. Πρέπει να ξαναγίνουμε αυτοί, οι οποίοι "βλέπουν" εκεί όπου δεν μπορεί να "δει" κανένας άλλος. Πρέπει να ανακτήσουμε τις δυνάμεις και την αυτοπεποίθησή μας και να ξαναγίνουμε οι οδηγοί των λαών ...Εύκολο είναι ...Πιο εύκολο απ' ό,τι νομίζουμε. Η Ελλάδα κρύβει απίστευτες δυνάμεις στα "σωθικά" της. Δεν βρέθηκε κι ούτε θα βρεθεί δύναμη ικανή να την εξαφανίσει. Η δύναμη, που νικά το σκότος, δεν μπορεί να εξαφανιστεί από τη φύση. Η Δημοκρατία τελικά θα νικήσει τη Democracy ...Το φως θα νικήσει το σκοτάδι ...Οι άνθρωποι θα νικήσουν τα κτήνη ...Το 2012 όλο και πιο πολύ μοιάζει με το ΤΕΛΟΣ της ιστορίας.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’


Υ.Γ.
Την επόμενη φορά, που θα βγουν οι "αγανακτισμένοι" στην Πλατεία, εμείς θα είμαστε εκεί, για να μοιράσουμε φυλλάδια με το κείμενο αυτό. Θέλουμε το κείμενο αυτό να γίνει το "όπλο" σε μια "μάχη", η οποία φαίνεται αναπόφευκτη. Οι εγκληματίες δωσίλογοι συνεχίζουν να "κουρεύουν" μισθούς και συντάξεις εργαζομένων, προκειμένου να σώσουν τις τράπεζες της Διαπλοκής. Ο Χειμώνας έρχεται πιο απειλητικός από ποτέ. Με το πετρέλαιο στην τιμή του 1,5 ευρώ το λίτρο η κοινωνική "έκρηξη" φαντάζει αναπόφευκτη. Τώρα, που "τελείωσαν" οι σταλινικοί με τις συνταγματικού τύπου "ασκήσεις" της "Άμεσης Δημοκρατίας", καλό είναι να "μιλήσει" η ίδια η Δημοκρατία.

Το πληρες κείμενο με τις απαιτήσεις για τις απαραίτητες αλλαγές στη Δημοκρατία εδώ

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ