20 Ιουλ 2015

Η ΕΕ δείχνει το αληθινό της πρόσωπο στην περίπτωση της Ελλάδας

το ακόλουθο άρθρο δημοσιεύτηκε στη γερμανική σελίδα contra-magazin.com
μολονότι γεμάτο οργή και με ακραίες προτάσεις...μιλά προφανώς τη γλώσσα της αλήθειας που ήδη έχει αποκαλυφθεί στην πράξη...

του Henry Paul 
H Τρόικα, η Κομισιόν και η ΕΚΤ απλά σβήνουν την Ελλάδα. Αυτό αποτελεί παράβαση κανόνων υψήστου επιπέδου. Ούτε η Κομισιόν, ούτε η ΕΚΤ επιτρέπεται να το πράξουν. Κάθε μέλος έχει τουλάχιστον μέρος της εθνικής κυριαρχίας του, ενώ παραμένει μέλος της ΕΕ. 
Εάν η ΕΕ θεωρεί πως αυτό δεν ισχύει πλέον για την Ελλάδα, τότε η Ελλάδα έχει το δικαίωμα να παραιτηθεί από μέλος της  ΕΕ δίχως ιδιαίτερες διαδικασίες και να αφήσει την ΕΕ μέσα στο βούρκο της. Διότι την κατάσταση αυτή δεν την προκάλεσε η Ελλάδα, αλλά η ίδια η ΕΕ. Η ΕΕ ενάντια σε κάθε νόμο, εκβίασε, έσπρωξε, εξαπάτησε και προκάλεσε κατάσταση ανάγκης. Επειδή ο "πατριάρχης" ΗΠΑ θέλει να αφήσει την Ελλάδα ως "failed state" εντός της ΕΕ. Η ΕΕ λοιπόν παραβίασε 3 φορές το δίκαιο. 1. Άφησε ένα μέλος δίχως χρηματοδότηση από την ΕΚΤ. 2. Της έδωσε δάνεια με όρους παρνάνομους και ανήθικους μέσω απειλών παρά την ανικανότητα της να τα αποπληρώσει. 3. Η ΕΕ με την υποστήριξη του ΔΝΡ και της Κομισιόν ανάγκασε τις Ελληνικές τράπεζες να κλείσουν για μήνες. Όλα μαζί; Μέθοδοι Μαφίας χείριστου είδους.  
Τα άλλα μέλη δε χρειάζεται να επαναπαύονται γιατί είναι τα επόμενα στη σειρά, και αυτό ακριβώς συμβαίνει. Η ΕΕ ήταν, είναι και θα παραμείνει μια εγκληματική δομή δίχως δημοκρατικές βάσεις, δίχως σύστημα δικαιοσύνης , δίχως κανόνες κρατικής πολιτικής και νόμους.¨Η ΕΕ είναι ένα μαφιόζικο κατασκεύμασμα των ΗΠΑ, όπως επι του παρόντος και η Ουκρανία. Είναι το μοντέλο των "Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης", δίχως δικαιώματα, δίχως δική της θέληση και δίχως ρίσκα, επειδή οι ΗΠΑ με αυτό το κατασκεύασμα μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Εδώ θα χρειαζόταν η παρέμβαση των Ηνωμένων Εθνών και του δικαίου των λαών -αλλά και τα ΗΕ αποτελούν ένα αποδέκτη εντολών εξ ΗΠΑ και για το λόγο αυτό πρέπει επίσης να διαλυθούν. Θα μπορούσε να παρέμβει ο ΟΟΣΑ -αλλά και αυτή η δομή αποτελεί ένα εκτελεστικό όργανο των ΗΠΑ δίχως δική του θέληση.  
Τώρα μπορεί ο καθένας να αναγωνρίσει τι επιδιώκει να κάνει με όλους εμάς η ΕΕ> Σκλαβιά δίχως δικαιώματα. Εργαζόμενοι δίχως δικαιώματα. Πολίτες δίχως υπηκοότητα. Φελλάχοι δίχως χώρα, δίχως αξιοπρέπεια, δίχως δίκιο. Η "Ενότητα", τα "μυνήματα Ειρήνης", το "Ανήκειν", η "Ανάπτυξη", η παγκόσμια πολιτική και ότι άλλο μας "τάισαν" οι εγκληματίες, από την Καγκελάριο των ΗΠΑ, τους αρχηγούς κομμάτων. τους βουλευτές και κυρίως τον πρόεδρο της Γερμανικής Ομοσπονδίας. Όλες αυτές οι ασυναρτησίες δεν αποτελούν τίποτε άλλο παρά ανήθικα ψεύδη! Η ΕΕ είναι ένα εγκληματικό μαφιόζικο κατασκεύασμα, το οποίο πρέπει το συντομότερο δυνατό να διαλυθεί και μάλιστα δίχως οποιεσδήποτε προετοιμασίες (απαιτήσεις). - Όσο πιο χαοτικά τόσο το καλύτερο, να σωθεί όποιος μπορεί είναι το σύνθημα.   
Σε μία πτώχευση ο "δότης" ειδών ή χρημάτων κοιτάζει να πάρει πίσω τα μέσα του σε κάθε περίπτωση, αδιάφορο αν το κάνει νόμιμα, παράνομα, πλήρως αδιάφορο. Σημασίς έχει να επιβιώσει! Αυτή είναι εδώ η περίπτωση. Ολόκληρη η ΕΕ και το Ευρώ είναι πτωχευμένη, δίχως δίκαιο, είναι FAKE σε όλο τους το μήκος. Να κατεβάσει ρολά, να κλείσει. Η σπείρα μπορεί να χαίρεται που δε ρίχνουμε βόμβες στα κτίρια των Βρυξελλών! 
Να μην ξεχάσουμε επιπλέον να πετάξουμε στη φυλακή τους βασικούς παίκτες - δίχως δικαστικές διαδικασίες - έτσι ακριβώς όπως το κάνει η ΕΕ με την Ελλάδα! Ο νομικός ο οποίος μας σχεδίασε και εκτέλεσε όλα αυτά, θα είναι ο πρώτος: o Σόιμπλε είναι ο πολιτικός εγκληματίας Νο 1 στο παρασκήνιο. Τα συμβόλαια, τις τραπεζικές ενώσεις, τα συμβόλαια βοήθειας (μνημόνια) και όλο αυτό το σκουπιδαριό, αυτός τα ανέπτυξε και τα προώθησε με τις επιτροπές του. Ήδη προ 5ετίας είχε έτοιμο το σχέδιο, προ 3ετίας είχε ενορχηστρώσει τα βασικά χαρακτηριστικά της διάσωσης της EFSF με την ολοκλήρωση του ESM.  Η Τραπεζική Ένωση αποτελεί μια Ένωση Ευθύνης και η πλήρης εξουσιοδότηση της ΕΚΤ όπως και η πλήρης επιτήρηση δίχως έλεγχο μελών άνθισε πάνω στα σκκουπίδια του. Είναι ο υποστηρικτής και διακινητής του ολοκληρωτικού συστήματος του Γραφειοκρατικού Σταλινισμού. Μαθήτευσε κατά την πτώση του Τείους (του Βερολίνου) και την αναγκαστική ενοποίηση με την Ανατολική Γερμανία. Εντός της ΕΕ τελειοποίησε αυτά που έμαθε. Κανείς δεν έχει κανέναν δικαίωμα, πλήν της Γραφειοκρατίας και των παράνομων Φορέων (Θεσμών). Και πάντα κάθεται ως διοικητής στην κορυφή του τραπεζιού. 

... το πως θα απελευθερωθούν οι χώρες της Ευρώπης από αυτό το παράλογο και απάνθρωπο κατασκεύασμα... μένει να το βρουν οι υγιείς δυνάμεις των ανθρώπων που την αποτελούν... καθώς μία μία θα ανακτούν πρώτα τον έλεγχο και θα αποκαθιστούν το σαθρό και προδοτικό οικοδόμημα που συντηρείται εντός των χωρών τους...


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ