19 Ιαν 2015

Μας σκοτώνει σταδιακά το Wi-Fi;

6 με 7 χρόνια πριν ο Τοξότης είχε αναρτήσει σειρά από μελέτες και έρευνες που αφορούσαν στην επικινδυνότητα των ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων της κινητής τηλεφωνίας, των ασύρματων συσκευών γενικότερα και των φούρνων μικροκυμάτων...
 
Τώρα που τα κινητά τηλέφωνα "στολίζουν" τα χέρια ακόμη και παιδιών του Δημοτικού σχολείου...  ή ακόμη χειρότερα αντικατέστησαν τις κλασικές κουδουνίστρες... 
Τώρα που οι φούρνοι μικροκυμάτων βρίσκονται σε κάθε σπίτι και εστιατόριο... και η βολή της "υπηρεσίας" τους, έχει πια περάσει για καλά στις "όλο ανέσεις" ζωές μας... (πράγμα που καθιστά δύσκολη έως και αδύνατη την "αντίσταση" και θέληση για μη χρήση τέτοιων συσκευών...), όλο και περισσότεροι φορείς μιλούν ανοιχτά για τους κινδύνους... 

Σε δημοσίευμα του koutipandoras.gr διαβάζουμε:

 Σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Έρευνας για τον Καρκίνο (IRIC) ο οποίος αποτελεί μέρος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας των Ηνωμένων Εθνών (WHO) τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία ραδιοσυχνοτήτων (RF / EMF), που εκπέμπονται από συσκευές Wi-Fi, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, φούρνους μικροκυμάτων και κινητά τηλέφωνα κατατάσσονται ανάμεσα στους πιθανούς παράγοντες πρόκλησης καρκίνου στον άνθρωπο.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Journal of Microscopy and Ultrastructure, έφηβοι και παιδιά είναι περισσότερο εκτεθειμένα στα ηλεκτρομαγνητικά αυτά πεδία ραδιοσυχνοτήτων (RF / EMF) κυρίως μέσω της χρήσης Wi-Fi συσκευών.
Μεταξύ των συμπερασμάτων που προέκυψαν από την έρευνα είναι τα εξής:
  • Τα έμβρυα είναι ακόμα πιο ευάλωτα από τα παιδιά.
  • Στο κινητό θα πρέπει να υπάρχουν προειδοποιήσεις για τους κινδύνους από την υπερέκθεση στην ακτινοβολία
  • Τα παιδιά απορροφούν μεγαλύτερη ποσότητα ακτινοβολίας μικροκυμάτων από τους ενήλικες, καθώς τα κρανία των παιδιών είναι λεπτότερα από των ενηλίκων και αποθηκεύουν περισσότερη ακτινοβολία στον εγκεφαλικό ιστό.
  • Οι τρέχουσες τιμές στα όρια έκθεσης είναι ανεπαρκείς και πρέπει να αναθεωρηθούν.
  • Οι ασύρματες συσκευές είναι ραδιοπομποί, όχι παιχνίδια. Η πώληση τους στα καταστήματα παιχνιδιών θα πρέπει να παρακολουθείται στενά.
  • Οι έφηβες και οι γυναίκες δεν θα πρέπει να τοποθετούν το κινητό τους κοντά στο στήθος τους ή στο κεφάλι τους.
  • Οι κυβερνήσεις έχουν εκδώσει προειδοποιήσεις, όμως το μεγαλύτερο μέρος του κοινού τις αγνοεί.
Η έκθεση σε ραδιοσυχνότητες / EMF έχουν συνδεθεί με ιδιαιτέρως σημαντικούς κινδύνους στην υγεία όπως με καρκίνο του εγκεφάλου και στους σιελογόνους αδένες και με καρκίνο του μαστού.
Όπως προειδοποιούν οι επιστήμονες, η έκθεση των παιδιών και των εφήβων στις συχνότητες αυτές θα πρέπει να περιοριστεί ενώ τα σημερινά όρια έκθεσης θα πρέπει να αναθεωρηθούν καθώς είναι ανεπαρκή.


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ