23 Απρ 2014

Βασικές αστρολογικές όψεις για το 2014 ~ (η μεταμόρφωση των κοινωνιών και η θεραπεία του τραύματος) ~ μέρος 3ο

ΜΕΡΟΣ 3

Η άνοδος της kundalini
μετάφραση Βίκυ Χρυσού

Στην αστρολογική κοινότητα , ο Μεγάλος Σταυρός τον Απρίλιο του 2014 αναφέρεται ως « αλλαγή παιχνιδιού » ή « κβαντικό άλμα » . Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μια συλλογική αλλαγή στη συνείδησή μας .

Όπως εξηγείται στα δύο προηγούμενα μέρη αυτού του άρθρου (

μέρος 1ομέρος 2ο)

, κάτι  παρασκευαζόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα , και οι πλανήτες έχουν πλέον πάρει θέσεις και περιμένουν υπομονετικά σαν τοξότες έτοιμοι να ρίξουν τα βέλη τους με το που θα δοθεί το σήμα. Ο Ερμής βρίσκεται σε ακριβή συνδυασμό με τον Ουρανό στον ηγετικό βραχίωνα του σταυρού . Αυτό θα συμβεί (συνέβη) την Τρίτη 15 στις 9:45 ώρα CET όταν είχαμε την ολική έκλειψη Σελήνης στον ουρανό . Πριν ρίξουμε μια βαθύτερη ματιά στα σημεία και τα σύμβολα Sabian , τα οποία συνδέονται με το Μεγάλο Σταυρό , θα εξετάσουμε εν συντομία τη φύση της συνείδησης .

Είμαστε εξοικειωμένοι με τα δύο επίπεδα της συνείδησής μας ~ τα όνειρα και την καθημερινή μας κατάσταση συνείδησης . Αν είμαστε σε ένα από αυτά τα επίπεδα , το άλλο πεδίο μοιάζει σαν μακρινό βασίλειο. Μερικές φορές, όταν είμαστε έτοιμοι να κοιμηθούμε , ή μόλις έχουμε ξυπνήσει , αισθανόμαστε τη φύση του φάσματος συνείδησης μέσα στο οποίο πρόκειται να κινηθούμε. Μέσα στο όνειρο αρχίζουν να εμφανίζονται ορισμένες δομές και αναμνήσεις από την κατάσταση εγρήγορσης μας , και η εγρήγορση μας πάει στο κόσμο του ονείρου , ενώ την ίδια στιγμή γνωρίζουμε ότι αυτό ακριβώς συμβαίνει .

Από αυτή τη «γη του πουθενά» μεταξύ των δύο πεδίων, μπορούμε να αισθανθούμε αυτό που έρχεται. Ωστόσο, για να είναι κανείς σε αυτή τη θέση μεταξύ των πεδίων,  απαιτείται ένα τεράστιο ποσό ενέργειας . Καθώς θα αποκοιμιέστε θα πρέπει να αντισταθείτε στην έλξη από το κέντρο βάρους του ονείρου και καθώς ξυπνάτε θα πρέπει να αντισταθείτε στην έλξη του άλλου κέντρου βάρους της συνείδησης, αυτό της εγρήγορσης. Με τον τρόπο αυτό ~ αφιερώνοντας όλη τη δύναμή σας~ μπορείτε αν θέλετε να παραμείνετε στο ενδιάμεσο πεδίο και να μην επιτρέψετε να σας "καταβρόχθισει" ούτε ο χώρος του ονείρου, ούτε η κατάσταση εγρήγορσης. Εκτός από την ενέργεια που απαιτείται , το να πάρετε αυτή τη θέση σας καθιστά σε αουτσάιντερ και στα δύο πεδία~ δεν μπορεί να βιωθεί ούτε  ως εξύμνηση, ούτε ως παρενόχληση (οι διαφορετικές πλευρές του ίδιου νομίσματος ) . Ποιος λογικός άνθρωπος θα έκανε κάτι τέτοιο ;

Ευτυχώς , μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων είναι αφιερωμένη σε αυτό το δύσκολο έργο . Μερικοί από αυτούς είναι γνωστοί ως θεραπευτές , όπως οι σαμάνοι , ψυχολόγοι , αστρολόγοι και διορατικοί, αλλά οι περισσότεροι από εμάς παρακολουθούμε απλά την "παράσταση~show καταναλωτή" και το πως έχουμε παγιδευτεί στον "εφιαλτικό διάδρομο", που για κάποιο μυστηριώδη λόγο  ονομάζεται "ζωή" . Και ναι , έχουμε έρθει ειρηνικά και με καλά νέα ... και επίσης ερχόμαστε να σηκώσουμε και τις σκιές και να ασχοληθούμε με τις σκιές, τις οποίες ο περιβόητος ονειροπόλος ή ο επιχειρηματίας δεν μπορούν να σηκώσουν ή να αντιμετωπίσουν.

Αναλάβαμε αυτή την εργασία , γιατί γνωρίζουμε ότι η συνείδηση ​​δεν είναι ένα στατικό πράγμα . Όπως και κάθε άλλος οργανισμός, εξελίσσεται και μεταμορφώνεται σε ορισμένες χρονικές στιγμές .

Όταν συμβαίνει αυτό  είναι απαραίτητη η καθοδήγηση, διότι αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι ή μια ψύχωση ή μια νευρωτική κατάσταση , ανάλογα με το από ποιά πλευρά θα κοιτάζουμε την κατάσταση.

Πολλοί από εμάς έχουμε βιώσει προσωπικά ότι πρόκειται να βιώσουμε σε συλλογικό επίπεδο ~ την απόρριψη μιας παλιάς κατάστασης συνείδησης που δεν εξυπηρετεί πλέον τη ζωή και την εμβάθυνση σε μια νέα κατάσταση συνείδησης που πρόκειται να εκδηλωθεί .

Σύμφωνα με την εμπειρία μας , υπάρχει μια ξαφνική μετατόπιση της συνείδησης , που ακολουθείται από: 1ον μια φάση αυξημένης σύγχυσης, 2ον ενσωμάτωση και 3ον ανα-διοργάνωση σε μια ισόρροπη έκφραση ζωής , που θέλει να εκφραστεί .Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Ας ρίξουμε μια ματιά στους τέσσερις βραχίονες του Μεγάλου Σταυρού ~ Πλούτωνα στον Αιγόκερω , Άρη στο Ζυγό , Δία στον Καρκίνο , και, τέλος, στο σήμα-βραχίονα~ ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό . Όλοι οι πλανήτες είναι στην 14η μοίρα.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω

Σε ένα συγκεκριμένο εύρος του Αιγόκερω δημιουργήθηκαν οι απαιτούμενες δομές για να διατηρηθεί ένα ιδιαίτερο κέντρο βάρους ~ τα έθιμα, οι παραδόσεις και οι κανόνες που έχουν εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου . Η ενέργεια του πλανήτη Πλούτωνα λειτουργεί ως ενέργεια ώθησης ( σπρώξιμο όχι έλξη) "μακριά από αυτό το στόχο". Ταρακουνά το σκάφος, παρά τη φρίκη εκείνων που θέλουν να διατηρήσουν το status quo , και αποτελεί μια πολύ ευπρόσδεκτη βοήθεια για εκείνους που θέλουν να αναλάβουν να εργαστούν για μια νέα δομή δύναμης . Η τελευταία φορά που ο Πλούτωνας ήταν στον Αιγόκερω, το 18ο αιώνα , ήταν όταν ιδρύθηκαν οι Ηνωμένες Πολιτείες ~ ενάντια στη Βρετανική Αυτοκρατορία, και καθιερώθηκε ένα νέο σημείο εστίασης μεταξύ των εθνών.

Στη 14η μοίρα του Αιγόκερω , θα βρούμε αυτό το Σύμβολο Sabian :

Ένα αρχαίο ανάγλυφο χαραγμένο σε γρανίτη παραμένει μάρτυρας ενός από καιρό ξεχασμένου πολιτισμού .

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να εκληφθεί ή ως τάση προς μια στενόμυαλη στάση εργασιομανίας , ή αντίθετα ~  ως μια υποχώρηση πίσω στη φύση , μακριά από τον επιβαρυμένο πολιτισμό  με τάση να βγει κανείς «εκτός συστήματος » . Το σύμβολο Sabian παρέχει ένα άνοιγμα προς μια βαθύτερη δύναμη που μας συνδέει με τους πόρους και τις αναμνήσεις από περασμένους πολιτισμούς, και μπορεί να χαρίσει επαρκή αντοχή για να παραμείνει κανείς σε συντονισμό με όσα υπάρχουν και όσα είναι να έρθουν .

Ο Άρης στο Ζυγό

Ακριβώς όπως δεν υπάρχει επανάσταση χωρίς χορό , τίποτα δεν έρχεται χωρίς την αφοσιωμένη παρουσία και συμμετοχή του Άρη ~ ο πλανήτης πίσω από το τιμόνι . Στην ισορροπία, η ανεύθυνη και αντιδραστική πλευρά του Άρη μειώνεται , και επιτρέπεται έτσι στην ώριμη πλευρά  να εμφανιστεί. Είναι ο έμπειρος και ήρεμος οδηγός με το ένα χέρι στο τιμόνι και το άλλο στο λεβιέ ταχυτήτων, ενώ διαθέτει ικανότητα να ακούει και να συνεργάζεται . Το αυτοκόλλητο λέει : "Μέσω του Είναι πράττω και Είμαι κατά την πράξη". Αυτό σημαίνει πως αναμένοντας πίσω από το τιμόνι διατηρεί μια ισορροπημένη στάση , στους κραδασμούς και την ατμόσφαιρα μέσα στο αυτοκίνητο , και όταν το σήμα δοθεί , όλες οι ενέργειες ενεργοποιούνται από μια κατάσταση συνείδησης ενότητας .

Το Σύμβολο Sabian στη 14η μοίρα του Ζυγού σημαίνει :

Στην κάψα του μεσημεριού, ένας άνδρας κάνει μια σιέστα .

Αυτό φέρνει στο φως το γεγονός ότι η ανδρική παρουσία στον κόσμο μας έχει κυριολεκτικά κοιμηθεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ~ πιασμένη στις αυταπάτες ενός κόσμου ψευδαισθήσεων. Λόγω του βαθιά ριζωμένου τραύματος στη συλλογική συνείδηση, χρειάζεται πολύ κουράγιο ( επιτρέποντας στον εαυτό σας να είναι ευάλωτος ) και ταπεινή στάση για να ξυπνήσετε από το όνειρο . Ταπεινά , επειδή το αρσενικό βρίσκεται σε αρμονία και ισορροπία μόνο όταν ακούει και υπηρετεί το υπερβατικό Θεϊκό Θηλυκό. Ακριβώς όπως το θηλυκό είναι ισορροπημένο μόνο αν ακούει και υπηρετεί το ενσωματωμένο Θείο Αρσενικό. Αυτή η αφύπνιση και ο νέος δρόμος για το αρσενικό παρουσιάζεται με εξαιρετικό τρόπο στην ταινία " Όπως στον Ουρανό" του 2004 .

Σε συνδυασμό με τον Άρη στο Ζυγό συναντάμε και το αστέρι Algorab στον αστερισμό Corvus ~ το κοράκι . Το κοράκι συμβολίζει την αλλαγή ή μετατροπή , η οποία είναι πραγματικά ο βασικός τόνος για ολόκληρο το σταυρό. Το κοράκι , με τις ικανότητες ενός απατεώνα, δρα ως αγγελιοφόρος μεταξύ των πεδίων.

Το θηλυκό περιστέρι και ο αρσενικός αετός, που χωρίστηκαν για τόσο πολύ καιρό , θα αρχίσουν να επικοινωνούν και θα ενωθούν μέσω του διαμεσολαβητικού έργου ενός "απατεώνα".


Ο Δίας στον Καρκίνο

Ενώ ο ρομαντισμός βρίσκεται στον αέρα στο ζώδιο του Ζυγού, κοιτάζουμε αυτό που κινείται μέσα στα νερά του ζωδίου του καρκίνου ~ τη μήτρα για να γεννηθεί το μωρό.

Εδώ βρίσκουμε τον Δία , τον πλανήτη της χαράς και της ευτυχίας . Είναι το μέρος της συνείδησής μας , που βρίσκεται σε κοινωνία με τον Θεό .

Όπου βρίσκεται ο πλανήτης Δίας στο ηλιακό μας σύστημα , αντιπροσωπεύει το Θεό , όπως και το αστέρι Σείριος, μεταξύ των σταθερών αστεριών, συνδέεται κυρίως με το Θεό . Σε αυτήν την περίοδο της αλλαγής ο Σείριος βρίσκεται στη 13η μοίρα του Καρκίνου μαζί με το Δία .

Γιατί είναι ο Σείριος , το λαμπρότερο από τα αστέρια στον ουρανό που συχνά αναφέρεται ως " το άστρο που λείπει »;

Μερικές φορές δεν μπορούμε να δούμε το δάσος από τα πολλά δέντρα . Η λογική φαίνεται να είναι ότι, αν κάτι είναι πανταχού παρόν , μπορεί και να το αγνοήσουμε . Ή , αν κάτι είναι πολύ οδυνηρό για να το δούμε, μπορεί να το αγνοήσουμε . Ή καλύτερα, αν κάτι είναι πολύ οδυνηρό για να το αντιμετωπίσουμε , το αγνοούμε. Αν αυτό που φοβόμαστε είναι το δικό μας μέγεθος , μια βαθύτερη ματιά στον καθρέφτη μπορεί να είναι τρομακτική .

Ο φακός έχει ρυθμιστεί , όπως λέμε , και θα είναι όλα πεντακάθαρα  , στις 22 και 23 Απριλίου , όταν δεν θα υπάρχει διαφυγή , και θα κληθούμε να κοιτάξουμε βαθιά μέσα στον καθρέφτη. Είμαστε έτοιμοι να εξετάσουμε αν οι λέξεις που πριν από πολύ καιρό είχαν ειπωθεί είναι αλήθεια: ότι είμαστε στην πραγματικότητα θεοί που βυθιστήκαμε εδώ. 

Το σύμβολο Sabian εδώ σημαίνει :

Ένας πολύ γέρος άντρας βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα τεράστιο σκοτεινό δωμάτιο στα βορειοανατολικά .

Στον Ινδουισμό και τον Βουδισμό , υπάρχει ένας θεματοφύλακας για κάθε μία από τις οκτώ κατευθύνσεις . Ο κηδεμόνας για τα Βορειοανατολικά είναι ο Shiva , και ο πλανήτης Δίας σχετίζεται με αυτόν . Το "πολύ γέρος" είναι το μέρος της συνείδησής μας που είναι σε κοινωνία με τον Θεό . Αυτό που γεννιέται από τη μήτρα του καρκίνου , είναι ο συν-δημιουργός σε κάθε ένα από εμάς .


Ουρανός στον Κριό

Το τέταρτο σκέλος του σταυρού , ο εμπνευστής και κήρυκας της χαρμόσυνης Είδησης είναι ο Ουρανός σε σύνοδο με τον Ερμή στον Κριό . Οι τρεις ηγεμόνες του Κριού είναι ο Άρης , ο Ερμής και ο Ουρανός (με βάση τα εξωτερικά, εσωτερικά και ιεραρχικά επίπεδα) .

Όταν γίνετε κύριοι των ενεργειών του Άρη  γνωρίζεται πώς "να πράττεται με το να είστε και να είστε κατά την πράξη " και αυτό που ξεκινάτε στο ζώδιο του Κριού , θα είναι χωρίς κάρμα , και ό, τι αρχίζετε στο ζώδιο του Κριού , θα υπηρετήσει το συλλογικό καλό . Η δίνη στον κύλινδρο του νερού η οποία δημιουργεί χώρο, ως αναλογία , είναι η εστίασή σας στο χώρο , και ο χώρος εκδηλώνεται στη δίνη της δράσης ~ όχι ο συνηθισμένος αντιδραστικός και με γνώμονα την επιθυμία  τρόπος δράσης .

Αν έχετε εξοικειωθεί με τις ενέργειες του Ερμή , δεν θα σας άγουν οι σκέψεις ούτε θα σας τραβούν σαν  φτερό που πιάνεται σε θυελλώδη άνεμο. Αντ 'αυτού , θα αφήνεται τις σκέψεις να προκύψουν , εάν αυτές είναι αναγκαίες για να εξυπηρετήσουν τον ανώτερο σκοπό σας και τα ιδανικά σας , και θα μπορείτε μέσω αυτών να θέτετε σε κίνηση δραστηριότητες στο επίπεδο της διάνοιας .

Αν έχετε εξοικειωθεί με τις ενέργειες του Ουρανού ,θα έχετε θεραπεύσει την εδώ και αιώνες παλιά πληγή που προκλήθηκε στην ανθρώπινη συνείδηση ​​κατά τη στιγμή της εξατομίκευσης ~ αρχή της ατομικής συνείδησης . Έτσι, οι δημιουργικές σας ικανότητες στην ανώτερη κατανόηση δεν χρησιμοποιούνται για να διατηρήσουν μια απατηλή ιστορία για να απαλύνουν τον πόνο του τραύματος (και την αποφυγή της αντιμετώπισης του) , αλλά θα είναι σε συντονισμό με αυτήν και σε συνεργασία δημιουργώντας μια ιστορία που θεραπεύει αυτή την πληγή και φέρνει τον ουρανό στη γη , δημιουργείτε έναν ιερό χώρο , εντός του οποίου μπορεί να συναντηθεί το θηλυκό με το αρσενικό στοιχείο.

Το Σύμβολο Sabian στην 14η μοίρα του Κριού σημαίνει :

Ένα φίδι που τυλίγεται σφιχτά γύρω από έναν άνδρα και μια γυναίκα

Αυτό το φίδι ή δράκος που τυλίγεται στενά γύρω από τον άνδρα και τη γυναίκα έχει το πρόσωπο του διαβόλου , εάν το όχημά σας δεν είναι έτοιμο να αναγνωρίσει το θησαυρό που φυλάει . Γνωρίζοντας το διαμέτρημα και την ισχύ αυτού του θησαυρού ... ~ ο θησαυρός είναι η ενέργεια Kundalini .

Όταν το αρσενικό έχει βρει το σημείο γαλήνιας αποφασιστικότητας, αυτοπεποίθησης και ήρεμης βούλησης , και το θηλυκό βρίσκεται σε μια κατάσταση της ενιαίας, άνευ όρων αγάπης, αυτή η ενέργεια θα αυξηθεί και αποτελεί απερίγραπτο δώρο και ευλογία για το ευτυχισμένο ζευγάρι ~ στο αρσενικό καθώς υπηρετεί το υπερβατικό θηλυκό ( υπερβατικός Θεός ) και στο Θηλυκό, υπηρετώντας το εγγενές αρσενικό ( ο Θεός που κατοικεί εντός) .

Ο αγγελιοφόρος με αυτά τα καλά νέα είναι ο Ερμής , ο γοργοπόδαρος αγγελιοφόρος των θεών , που τη Δευτέρα 14, το μεσημέρι, θα συναντηθεί (συνέβη ήδη) με τον Ουρανό στις 13 μοίρες του Κριού και την επόμενη μέρα φεύγει και πάλι , έχοντας αρκετό χρόνο να δονήσει το κηρύκειο του Ερμή στο σύντομο χρονικό παράθυρο της πανσελήνου στις 15 Απριλίου στις 09:45 CET.

Μια σεληνιακή έκλειψη είναι σαν μια σύντομη στιγμή της σιωπής σε ένα δωμάτιο γεμάτο με ανθρώπους που επαναλαμβάνουν μανιωδώς ξανά και ξανά την ίδια ιστορία, και όπως όλοι γνωρίζουμε, θα πρέπει να έχετε την ταχύτητα του Ερμή για να έχετε λόγο σε τέτοιες συνθήκες .

Το σύμβολο Sabian για τον Ήλιο την Τρίτη 15 :

Ένας άντρας κατείχε περισσότερα δώρα από όσα μπορούσε να κρατήσει 

Αυτό χρησιμεύει ως μια υπόσχεση για τη χαρά που μας φέρνει αυτός ο Μεγάλος Σταυρός .

Το σύμβολο Sabian για τη σελήνη και τη γη είναι :

Ένας αετός και μια λευκή περιστερά αλληλομεταμορφώνονται .

Αυτό δείχνει ότι η ανθρωπότητα σε συλλογικό επίπεδο είναι έτοιμη να αναγνωρίσει το θησαυρό που μας δείχνει το φίδι Κουνταλίνι  . Το αρσενικό ( θέληση και κατανόηση ), έχει συνάψει μια αμοιβαία συμφωνία και χορεύει με το θηλυκό ( αγάπη και καρδιά ) .ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Εν ολίγοις , οι Μεγάλος Σταύρος εμπεριέχει 3 ευκαιρίες και προκλήσεις :

( 1 ) αναγνώριση της πραγματικής μας ταυτότητας

( 2 ) αποδοχή της συλλογικής μας πληγής και

( 3 ) Πράττοντας με το Είναι και παρουσία του Είναι στην πράξη.* αναγνώριση της πραγματικής μας ταυτότητας

Ισορροπημένη έκφραση ~ ξεσπάσματα χαράς και γέλιου σε μια μακάρια κατάσταση συνείδησης ενότητας .

Ανισόρροπη έκφραση ~ ξεσπάσματα τρέλας

Κάθε φορά που υπακούτε σε μια εξωτερική φωνή που έρχεται από μια εικόνα κάποιας αρχής ή προτύπου , αγνοείτε τη δική σας εσωτερική φωνή και επιβεβαιώνεται την πίστη σε μια ψεύτικη ταυτότητα. Και μια ψεύτικη ταυτότητα δεν συμβαδίζει με την αύξηση της ενέργειας kundalini ~ για να το θέσω απλά . Από την άλλη πλευρά , κάθε φορά που ακούτε τη δική σας φωνή ~ τη φωνή της καρδιάς και όχι αυτή από το κεφάλι ~ επιβεβαιώνετε την ταύτιση σας με την αληθινή σας ουσία .

Μια παλιά παροιμία

"Μη συγκεντρώνεται για τον εαυτό σας θησαυρούς επί της γης , όπου ο σκόρος και η σκουριά τους αφανίζουν, και όπου οι κλέφτες μπορούν να μπουν και να τους κλέψουν, αλλά συγκεντρώσετε για τον εαυτό σας θησαυρούς στον ουρανό , όπου ούτε σκουλήκι ούτε σκουριά αφανίζει , και όπου οι κλέφτες δεν μπορούν να μπουν και να τους κλέψουν. Διότι όπου είναι ο θησαυρός σας , θα είναι επίσης και η καρδιά σας  . "

Με τι ταυτίζεστε; Με το μυαλό Ρώμης, με την εξωτερική κατάσταση και τα χρήματα , ή το μυαλό ΑΓΑΠΗΣ που υπηρετεί το γενικότερο καλό; Μπορούμε να αναμένουμε ότι το μυαλό Ρώμης~ με τις τρέχουσες αντιλήψεις μας για την πραγματικότητα ~ στις επόμενες εβδομάδες και μήνες θα παίξει όλα τα χαρτιά του (είτε μέσω πολέμου , είτε μέσω φυσικών καταστροφών , πανικό μέσω εξωγήινων ή παγκόσμιο πανικό ) και θα προσπαθήσει να μας απομακρύνει από το δικό μας κέντρο-αρχή για να μας χειραγωγήσει με εξωτερικά φαινόμενα.

Αν βρείτε τον εαυτό σας να χάνεται σε ορισμένα ρεύματα σκέψης μέσα στο κεφάλι σας και να χάνετε τον έλεγχο , κάντε ένα διάλειμμα , αναπνεύστε , ξεκουραστείτε, κάντε μερικές ασκήσεις ή διαλογιστείτε στο κέντρο της καρδιάς σας .


* Αγκαλιάζοντας τη συλλογική μας πληγή

Ισορροπημένη έκφραση ~ δάκρυα , πόνος-στενοχώρια στην καρδιά, ( σχεδόν ) αφόρητα συναισθήματα

Ανισόρροπη έκφραση ~ Μακρυά από τα συναισθήματα με χρήση αλκοόλ ή άλλων ουσιών για να μουδιάσει το μυαλό σας ( όπως και επαναλαμβανόμενες άνευ νοήματος δραστηριότητες )

Κάτω από την παρούσα  συλλογική ιστορία μας βρίσκεται ένα στρώμα φόβου που σχετίζεται με τα τραύματα, κάτω από τα οποία υπέφερε η συνείδησή μας εδώ και πολύ καιρό . Ο Μεγάλος Σταυρός θα εκθέσει την πληγή και θα προκαλέσει συναισθήματα τα οποία θελήσαμε να κρατήσουμε μακρυά μας . Εκτός από το φόβο αυτά τα συναισθήματα μπορεί να περιλαμβάνουν βαθιά θλίψη , θυμό, μίσος , συμπόνια,  εκστατική χαρά και ούτω καθεξής .... Αντιμετωπίστε τα με ένα απρόσωπο τρόπο, δεδομένου ότι είναι πιο πιθανό να αποτελούν μέρος της συλλογικής ψυχής ( αν και κάποιες ξεχασμένες προσωπικές εμπειρίες με το συναίσθημα θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν ως «άνοιγμα πόρτας" ) . Αν το συναίσθημα μοιάζει αφόρητο ας γνωρίζεται ότι θα τελειώσει , και μοιραστείτε το μήνυμα ότι αυτό το μέρος του Μεγάλου Σταυρού περνά μέσα από μια συλλογική θεραπεία (επούλωση του τραύματος). Όσο μεγαλύτερη είναι η ομάδα που συμμετέχει σε αυτή τη θεραπεία, τόσο πιο υποφερτή είναι. Μπορείτε επίσης να αναμένετε ότι ο Θεός επικοινωνεί μαζί σας και συμμετέχει στην επούλωση και βοηθά να αντέξετε και να αποδεχθείτε τα συναισθήματα .

Αν έχετε γεννηθεί κατά την περίοδο Σεπτέμβριος 1964-Φεβρουάριος 1965 ή Ιούνιος 1974-Οκτώβριος 1974 , θα συμμετέχετε ειδικά σε αυτή τη διαδικασία επούλωσης , λόγω της κατάστασης του Χείρωνα που ταιριάζει στο γράφημα . Έτσι να μην εκπλαγείτε ούτε να ανησυχήσετε σχετικά με τους πόνους στην καρδιά - κατά τις προσεχείς εβδομάδες .


* Πράξε με το να είσαι και να είσαι καθώς πράττεις

Ισορροπημένη έκφραση ~ ήσυχα μάτια , νιώθεις ολόκληρο το σώμα σου, ενώ το μόνο που σκοπεύεις να κρατήσεις σε δόνηση/παλμό είναι η πρόθεση, συνδεμένη με δράσεις και επιθυμία, να υπηρετήσεις έναν ανώτερο σκοπό.

Ανισόρροπη έκφραση ~ Ανήσυχα μάτια , από επιθυμία , φόβο , ή θυμό υποκινούμενες (αντι-) δράσεις .

Οι δράσεις αυτή την περίοδο μπορούν να εκτιναχθούν σαν ένα ηφαίστειο, όταν είστε συνδεδεμένοι με το συναίσθημα , την καρδιά και την αληθινή ταυτότητά σας , πηγαίνετε με τη ροή και δράτε. Πάντα να παρακολουθείτε τα κίνητρά σας στο μυαλό σας και αν κινείστε με ιδιοτέλεια ή αλλιώς με ακάθαρτα κίνητρα, διατηρήστε την ειρήνη σας ( ή αλλιώς θα αισθάνεστε άμεσα τις επιπτώσεις του κάρμα ) .

Αν ο Άρης σας βρίσκεται κάπου κοντά στη 13η μοίρα σε ένα ζώδιο ( κυρίως Κριό ή Αιγόκερω ) , θα πρέπει να δώσετε μια ιδιαίτερη έμφαση στον τρόπο με τον οποίο ενεργείτε. Σκεφτείτε πάνω στη "μετριοπάθεια " μετά κρατήσετε αυτό στο νου σας και διαλογιστείτε .

Η υψηλότερη πτυχή της ύπαρξής σας πρόκειται να εμφανιστεί στο προσκήνιο!

Είσαι έτοιμος;


Εύχομαι πολλή χαράΔιαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ