22 Απρ 2014

Βασικές αστρολογικές όψεις για το 2014 ~ (η μεταμόρφωση των κοινωνιών) ~ μέρος 1ο

Να είστε προετοιμασμένοι για την καταιγίδα ~ Μέρος 1

Γεφυρώνοντας Ουρανό και Γη ~ Μέρος 2

Άνοδος της Kundalini  ~ Μέρος 3


AnnaMerkaba , 04/16/2014

Μετάφραση: Βίκυ Χρυσού
από SHANA , http://www.torindiegalaxien.de/

Θεωρώ ότι αυτές οι πληροφορίες είναι χρήσιμες αυτή τη στιγμή και εξηγούν μεγάλο μέρος των ενεργειών που φτάνουν στον πλανήτη Γη...


ΜΕΡΟΣ 1
Να είστε προετοιμασμένοι για την καταιγίδα

Είναι χρήσιμο να ξέρουμε εκ των προτέρων πότε έρχεται καταιγίδα; Οι περισσότεροι άνθρωποι θα έλεγαν ΝΑΙ για να μπορούν να κάνουν τις αναγκαίες ρυθμίσεις , αντί να βρεθούν προ εκπλήξεως.

Τον Απρίλιο του 2014 έχουμε ένα πολύ σημαντικό και ασυνήθιστο μοτίβο στον ουρανό που μπορεί να συγκριθεί ~  όχι κατ 'ανάγκην με μια θύελλα ~ αλλά με αιχμή από εντάσεις που αναπόφευκτα θα οδηγήσουν σε κάτι που θα εκδηλωθεί . Όλο το μήνα , και ιδιαίτερα κατά τις μέρες γύρω από την πανσέληνο στις 15 Απριλίου , θα ανοίξει ένα παράθυρο ευκαιριών. Αν συγκεντρώσετε τις ενέργειες σας , ξεκαθαρίσετε την πρόθεσή σας και κινητοποιηθείτε με όλο σας το Είναι για την επίτευξη αυτού του στόχου ,  μπορεί να συμβεί ένα άλμα.

Σε προσωπικό επίπεδο, μπορούμε να απελευθερωθούμε από τις αλυσίδες ~ ψυχολογικά και όσον αφορά την εργασία  και τις σχέσεις μας . Μερικές αλυσίδες τις κουβαλάμε τόσο καιρό μαζί μας, που  μόνο σε ειδικές περιστάσεις ανακαλύπτουμε  ότι είναι εκεί .

Όπως θα διευκρινιστεί στη συνέχεια, θα δούμε τόσο τις συνθήκες που θα μας επιτρέψουν να λύσουμε αυτές τις αλυσίδες , καθώς επίσης θα εντοπίσουμε τα απαραίτητα ενεργειακά αποθέματα που προσφέρονται για μας κατά τη διάρκεια του μηνός Απριλίου 2014. Αλλά πριν στρέψουμε την προσοχή μας στα χαρακτηριστικά του σημείου της έντασης και  ερμηνεύσουμε τι είναι αυτό που ίσως εκδηλώνεται , θα πρέπει να ζωγραφίσουμε το φόντο της σκηνής για να καταλάβουμε τι συμβαίνει , και πώς μπορούμε να συνεργαστούμε με αυτήν την ενέργεια αντί να της εναντιωθούμε.

Στην περίπτωση αυτή , το φόντο είναι ένα στάδιο με μεγάλες τυμπανοκρουσίες . Στην κανονική καθημερινή αστρολογία κοιτάζουμε τον ήλιο , το φεγγάρι και τους ταχέως κινούμενους πλανήτες για να έχουμε πρόσβαση στο σχέδιο που ξεδιπλώνουν οι τρέχουσες ενέργειες . Μερικές φορές , κάποιος από τους εξωτερικούς πλανήτες ~ Ουρανός ,  Ποσειδώνας και  Πλούτωνας ~ αλλάζουν ζώδιο και αρχίζει ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στη συλλογική μας ζωή .

Τα Σταθερά Αστέρια (απλανείς αστέρες)~ όπως το αστέρι στο ηλιακό μας σύστημα , ο ήλιος ~ δεν φαίνεται να κινούνται , λαμβάνονται υπόψη μόνο αν έρθουν σε επαφή με ένα πλανήτη-σημείο στο ωροσκόπιο . Ωστόσο , οι απλανείς αστέρες, παρά το όνομα, κινούνται αλλά με πολύ αργούς ρυθμούς , ενώ τα ταχέως κινούμενα σημεία στο ωροσκόπιο κινούνται μέσα σε ημέρες και μήνες, και οι εξωτερικοί πλανήτες σε χρόνια μετρήσεων. Ένα ταξίδι μέσα στο ζωδιακό κύκλο για ένα σταθερό αστέρι χρειάζεται περίπου 26.000 χρόνια ~ 2160 χρόνια σε κάθε ζώδιο . Όταν ένας ταχέως κινούμενος πλανήτης αλλάζει ζώδιο , είναι σαν να ανοίγει μια νέα σελίδα στο βιβλίο της ζωής. Όταν ένας εξωτερικός πλανήτης αλλάζει ζώδιο , είναι σαν ένα νέο κεφάλαιο της ζωής . Ενώ όταν ένα σταθερό αστέρι αλλάζει το χαρακτηριστικό ζώδιο , είναι σαν να ανοίγει  ένα εντελώς νέο βιβλίο ζωής .

Έτσι , δημιουργείται η εικόνα εκεί έξω στην κοινότητα των αστρολόγων , όπως συνέβη στις 29 Νοεμβρίου  2011. Ή μάλλον , λίγους μήνες αργότερα , όταν ο αντίκτυπος της εκδήλωσης εμβαπτίστηκε σε αυτό . Όχι μόνο ένα σταθερό αστέρι (απλανής αστέρας) άλλαξε τη στάση του ως προς ένα ζώδιο, μεταξύ των περίπου 50 απλανών αστέρων που λαμβάνει υπόψη η εσωτερική αστρολογία, αλλά τέσσερα από τα πιο σημαντικά, γνωστά ως Βασιλικοί Aστέρες της Περσίας ή οι τέσσερις φύλακες στον ουρανό :

Aldebaran,, Φύλακας της Ανατολής ( Γη -Ταύρος )

Regulus, , Φύλακας του Βορρά ( φωτιά - Λέων )

Antares,, Φύλακας της Δύσης ( νερό - Αετός )

Fomalhaut , Φύλακας του Νότου ( αήρ - Άγγελος )

Μεταξύ των αστρολόγων αντιμετωπίζονται με σεβασμό. Όχι επειδή το απαιτεί κάποιος κώδικας δεοντολογίας  αστρολογικού εγχειριδίου  ( αν υπήρχε ένα τέτοιο βιβλίο ) , αλλά απλώς και μόνο επειδή αποκαλύπτουν τα μυστικά τους μόνο όταν προσεγγίζονται με αυτή τη στάση .

Με αυτά κατά νου , θα εξετάσουμε τη φύση του " Νέου Βιβλίου της Ζωής ", το οποίο άρχισε να ξετυλίγεται , όταν το αστέρι Βασιλίσκος (Regulus) , από την καρδιά του Λέοντα μετακόμισε στην Παρθένο, στις 29 του Νοέμβρη 2011. Η τελευταία φορά που έστρεψαν το βλέμμα τους οι αστρολόγοι προς τον Regulus ήταν το 157 π.Χ., όταν ο Βασιλίσκος άρχισε να εισέρχεται στον Λέων. Με αυτές τις αργές κινήσεις των σταθερών αστεριών , δεν αποτελεί έκπληξη ότι ένα ορισμένο ποσό σκόνης είχε συσσωρευτεί στα βλέφαρα των αστρολόγων και χρειάστηκαν λίγους μήνες για να την αποτινάξουν και να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί !


Ο Regulus είναι η δύναμη της ζωής στο βιβλίο της ζωής , και επί  δύο χιλιάδες χρόνια στο ζώδιο του Λέοντα είχε υποστηρίξει την άνοδο της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, με τις κεντρικές μορφές της, τα στοιχεία και την ιεραρχική μορφή οργάνωσης της. Μια δομή τύπου Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας , η οποία εξακολουθεί να διαποτίζει τις δομές της σημερινής κοινωνίας μας, βασίζεται στην άγνοια και την υπακοή του λαού εντός της και την καταπίεση και την εκμετάλλευση των ανθρώπων έξω από αυτή. Ο φόβος είναι το καύσιμο που τρέχει τη μηχανή . Φόβος της απώλειας της θέσης εντός της ιεραρχίας και απόρριψη από τα όρια της « καλής κοινωνίας », στην οποία τα πάντα μοιάζουν με ελευθερία, αλλά γίνονται αισθητά σαν θάνατος .

Δύο εργαλεία απαιτούνται για να συνεχίσει να λειτουργεί αυτή η μηχανή. Το ένα είναι μια σταθερή αύξηση του συνηθισμένου μοτίβου υπακοής και αντανακλαστικών αντιδράσεων απέναντι σε ανθρώπους σε θέσεις εξουσίας ,  γνωστό ως "το εκπαιδευτικό μας σύστημα" . Αν αυτό το σύστημα έχει καταστείλει τον ισορροπημένο νου ΑΓΑΠΗΣ του παιδιού και έχει εγκαταστήσει ένα ανισόρροπο  μυαλό ΡΩΜΗΣ ,  υπάρχει διαθέσιμος άλλος ένας πράκτορας της αυτοκρατορίας, για να επιβάλει τους νόμους της .

Τα άλλα απαιτούμενα υλικά είναι: μια σημαντική διαφορά στις συνθήκες ζωής για εκείνους που ζουν έξω από τον εσωτερικό κύκλο, σε σύγκριση με εκείνους εντός. Οι τελευταίες οικονομικές εκθέσεις αναφέρουν πως 85 άνθρωποι έχουν πλέον την ίδια ποσότητα πόρων, που ανήκει στο ήμισυ του παγκόσμιου πληθυσμού  ( 3 ½ δισεκατομμύρια άνθρωποι ). Αυτές οι ακρότητες δείχνουν ότι πρόκειται για μια αυτοκρατορία στα πρόθυρα της κατάρρευσης (και είναι έτοιμη και πρέπει να  καταρρεύσει~) .

Στην εσωτερική παράδοση η κοινωνική δομή της αυτοκρατορίας συγκρίνεται με το βαμπίρ... και πρόκειται για κάτι περισσότερο από μια απλή μεταφορά . Οι άνθρωποι που πρόθυμα συμμετέχουν στη διατήρηση αυτής της δομής και επιτρέπουν να σταθεροποιούνται κανάλια Φόβου, στερούνται τη δύναμη της ζωής τους και αυτή κατευθύνεται στο κέντρο ιστού αράχνης, όπου καταναλώνεται από κάτι που πραγματικά είναι μαραμένο και θα έπρεπε να έχει προ πολλού πεθάνει . Αν αυτό ακούγεται σαν σενάριο από  βιβλίο του Harry Potter , ίσως είναι καιρός να πάρετε μια απόφαση σχετικά με τους πόρους  εκπαίδευσης σας ~ Ο Χάρι Πότερ ή τα βιβλία του επίσημου συστήματος εκπαίδευσης;

Η αληθινή επίγνωση και εκπαίδευση προέρχονται φυσικά από τη δική σας καρδιά , και με την καρδιά του λιονταριού , βλέπουμε τώρα στην Παρθένο , ότι εμφανίζονται δομές , οι οποίες ελέγχονται πλέον από τη σοφία . Οι δομές υπόκεινται σε πολύ πιο μετριοπαθείς και ικανές μορφές ηγεσίας. Ικανές , επειδή ευθυγραμμίζονται με τη φυσική έκφραση του Regulus στην Παρθένο .

Ομοίως , οι παλιές δομές εξουσίας εμφανίζονται πλέον πιο απελπισμένες στην προσπάθεια τους να διατηρήσουν την πηγή της δύναμης τους, μέχρι που αναπόφευκτα θα φύγουν και θα συναντήσουν το κάρμα που έχουν δημιουργήσει για χιλιετίες. Στην ατομική σας ψυχή θα το νιώσετε σαν παλιά πρότυπα συμπεριφοράς που συνάδουν με τον τρόπο λειτουργίας της σημερινής δομής της κοινωνίας, και την έλλειψη προθυμίας να απαλλαγείτε από αυτά. Τελικά , θα πρέπει να τα αφήσετε είτε με χάρη, είτε ως φυγάς .

Ενώ οι παλιές δομές εξουσίας καταρρέουν , δίνεται χώρος για το νέο . Από την πλευρά της Σκιάς δεν υπάρχουν πλέον "χειριστές-οδηγοί" που με αποσπασματικές συλλογικές υπο-προσωπικότητες να μπορούν να τροφοδοτούν θανάσιμα αμαρτήματα δημιουργώντας χάος. Όταν ο τελευταίος Πάπας άφησε ένα περιστέρι στην πλατεία του Αγίου Πέτρου ως  χειρονομία ειρήνης, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι το είδαν ως προφανή οιωνό για αυτές τις παρορμήσεις στη συλλογική μας ψυχή ~ στο περιστέρι επιτέθηκαν αμέσως  ένα κοράκι και ένας γλάρος . Θα το μάθουμε σύντομα τι είναι αυτό που έρχεται , αν τηρούμε τις ισορροπίες, την ήρεμη αποφασιστικότητα και  μια αρκετά γαλήνια βούληση σε συλλογικό επίπεδο.

Με τον Regulus στην Παρθένο , το επίκεντρο της ηγεσίας θα είναι είναι αυτό που στηρίζεται, και θα εστιάζει στο πώς μπορεί να υπηρετήσει . Αυτή η στάση διατήρησε τον παλιό ανταγωνιστικό δυϊσμό μεταξύ του αρσενικού και του θηλυκού. Στην ατομική ψυχή , μπορεί να βιωθεί ως μια βαθιά απόφαση του αρσενικού , να υπηρετήσει και να προστατεύσει το θηλυκό έως ότου αποδεσμευτεί από το μυαλό ΡΩΜΗΣ ή " λιώσει " στα εξ ων συνετέθη. Αυτό επιτρέπει στη θηλυκή ενέργεια  να χαλαρώσει και να παραμένει όλο και περισσότερο στη ροή της ζωής , και να εμπιστευθεί τη σύνδεση με την αρσενική ενέργεια .

Για αιώνες ο Ουράνιος Πατέρας και η Ουράνια Μητέρα είχαν γυρίσει τις πλάτες τους ο ένας στον άλλο. Τώρα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσεουμε έναν κόσμο στον οποίο αυτές οι ενέργειες περιστράφηκαν, γύρισαν σε μια στάση," πρόσωπο με πρόσωπο "  όπως το περιγράφει η Καμπαλιστική παράδοση .

Στο μέρος 2 του παρόντος άρθρου θα εξετάσουμε πώς το αστέρι του Δαβίδ , που είδαμε να σχηματίζεται στις 29 του Ιούλη 2013 , χρησίμευσε για να ανοίξει ο δρόμος στη δυναμική που περιμέναμε στις 15 Απριλίου .Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ