27 Απρ 2013

Καρκίνος - Ασθένειες και η επαναστατική αλήθεια από τον Δρ Hamer!

Στον ΤΟΞΟΤΗ είχαμε αναφερθεί αρκετές φορές στις ανακαλύψεις του Δρ Χάμερ, σχετικά με τον τρόπο που προκαλείται ο καρκίνος και κατά προέκταση κάθε άλλη ασθένεια. Ο Δρ Χάμερ μπορεί να κυνηγήθηκε, να φιμώθηκε, να φυλακίστηκε... επειδή τόλμησε να μιλήσει και να φανερώσει Νόμους που δεν ευνοούν το ιατρικό κατεστημένο, ωστόσο δεκάδες μαθητές του ιατροί στην Ευρώπη προχώρησαν πάνω στη γραμμή σκέψης του και βοηθούν πραγματικά τους ασθενείς... δίχως τη χρήση χημειοθεραπειών και ακτινοβολίας... ή εγχειρήσεων, επιβεβαιώνοντας τις αλήθειες που διατύπωσε. 

Ένας φίλος του ΤΟΞΟΤΗ ανακάλυψε πρόσφατα μια σειρά υποτιτλισμένων βίντεο γύρω από το Δρ Χάμερ στο youtube... και στάθηκε η αφορμή να αναφερθούμε και πάλι στο σημαντικότατο έργο του.
Δημοσιεύθηκε στις 21 Απρ 2013
Ο Δρ. Χάμερ είναι ο Γερμανός ιατρός που ανακάλυψε τις αιτίες όλων των ασθενειών και εξήγησε την ακριβή τους φύση με την ανακάλυψη 5 βιολογικών νομοτελειών.
Εδώ τον βλέπουμε σε μία εκπομπή από το Φθινόπωρο του 1995 στην γερμανική τηλεόραση. Είναι η εποχή των διώξεων κατά της οικογένειας Πίλχαρ η οποία επέλεξε τον Δρ. Χάμερ για να αναλάβει την θεραπεία της καρκινοπαθούσας κόρη τους.
Σε αυτή την εκπομπή γίνεται, μεταξύ άλλων, σύντομη αναφορά του ιστορικού της ανακάλυψης του "Συνδρόμου Ντιρκ-Χάμερ" και του "Σιδηρού Κανόνα του Καρκίνου" από τον Δρ. Χάμερ, που αποτελεί και την 1η βιολογική νομοτέλεια.Δημοσιεύθηκε στις 21 Απρ 2013
Ο Δρ. Χάμερ είναι ο Γερμανός ιατρός που ανακάλυψε τις αιτίες όλων των ασθενειών και εξήγησε την ακριβή τους φύση με την ανακάλυψη 5 βιολογικών νομοτελειών.
Εδώ τον βλέπουμε σε μία εκπομπή από τον Σεπτέμβριο του 1995 στην γερμανική τηλεόραση. Είναι η εποχή των διώξεων κατά της οικογένειας Πίλχαρ που επέλεξε τον Δρ. Χάμερ για να αναλάβει την θεραπεία της καρκινοπαθούσας κόρη τους.

Δημοσιεύθηκε στις 19 Απρ 2013
Τρέιλερ από το εξαιρετικό ντοκυμαντέρ του David M. σχετικά με την επαναστατική "Γερμανική Νέα Ιατρική" (ΓΝΙ) του Δρ. Χάμερ και τους πέντε βιολογικούς φυσικούς νόμους που ανακάλυψε, οι οποίοι βρίσκουν εφαρμογή και επαληθεύονται πλήρως σε κάθε ασθενή και κάθε ασθένεια.
Προσεχώς, περισσότερα βίντεο για αυτόν τον Γίγαντα της ιατρικής, τις ανακαλύψεις που έκανε και τις διώξεις που υπέστη...

ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Proteus Hellene 

Δείτε επίσης σχετικά: Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ