20 Απρ 2013

Έκτακτη ανακοίνωση (προς τους Πολεμιστές του Φωτός!)


Έκτακτη ανακοίνωση με αφορμή τα γεγονότα της Βοστώνης
(σας παροτρύνουμε να την διαδώσετε με κάθε μέσο)
Φίλες και φίλοι του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ
Στον περασμένο Οραματισμό για την Ελλάδα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου, στην καθιερωμένη ομιλία που προηγείται πάντα του Οραματισμού, ο κ. Στάμος Στίνης αναφέρθηκε στην έναρξη μιας νέας περιόδου παγκόσμιας έντασης, τοποθετώντας χρονικά την απαρχή της στο διάστημα που μεσολαβεί από τώρα μέχρι τον φετεινό Ιούλιο.
Η παγκόσμια αυτή ένταση αντανακλά ουσιαστικά στο φυσικό πεδίο την μεγάλη πάλη που εξελίσσεται μεταξύ των δυνάμεων του κακού, οι οποίες απεργάζονται την υποδούλωση και την πνευματική αντεξέλιξη της ανθρωπότητας, και των Δυνάμεων του Καλού και του Φωτός, οι οποίες ενεργοποιούνται πλέον δυναμικά για το πέρασμα της Γης σε μια νέα περίοδο συνολικής επιφώτισης και πνευματικής αναβάθμισης. Πρόκειται για μια μεγάλη σύγκρουση που -σύμφωνα με άλλη ομιλία του κ. Στίνη από το Μάΐο του 2010- θα διαρκέσει τουλάχιστον για μια 15ετία μέχρι να παγιωθεί οριστικά η κυριαρχία του καλού επί της Γης.
Όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά στην ομιλία του κ. Στίνη, η σύγκρουση θα είναι σφοδρή, η στάση του Καλού απέναντι στις αρνητικές δυνάμεις θα είναι πλέον ανελέητη, και ο καθένας θα κληθεί εκ των πραγμάτων να διαλέξει στρατόπεδο, καθώς δεν θα υπάρχει δυνατότητα φυγής ή τήρησης στάσης ουδετερότητας.
Κατά το ίδιο αυτό χρονικό διάστημα, δηλαδή μέχρι τον ερχόμενο Ιούλιο, οι Δυνάμεις του Καλού προβαίνουν σε μια μαζική έκχυση Φωτός και Χάριτος επάνω στη Γη μας, προκειμένου όσοι άνθρωποι επιδείξουν συνειδητά την απαραίτητη πνευματική δεκτικότητα, να ενεργοποιήσουν την Εγώ Ειμί Παρουσία μέσα τους, και να προσφέρουν στον αγώνα για τη μετουσίωση της ανθρωπότητας ως αληθινοί Πολεμιστές του Φωτός.
Η χώρα μας, η Ελλάδα, και ο απανταχού Ελληνισμός πρόκειται να διαδραματίσουν εξέχοντα ρόλο στα μελλούμενα γεγονότα, όντας στην εμπροσθοφυλακή των Δυνάμεων του Καλού. Αυτή άλλωστε είναι και η αληθινή αιτία της κρίσης που σήμερα μαστίζει τον Ελληνισμό, από την οποία ωστόσο θα βγούμε σύντομα πολύ πιο δυνατοί και φωτισμένοι.
Μέσα σε 15 μόλις ημέρες από την σημαντική αυτή ομιλία του κ. Στίνη, τα γεγονότα της Βοστώνης, σε συνδυασμό με τον σεισμό των 8 Ρίχτερ στο Ιράν*** (που μόνο τυχαίος δεν ήταν), έρχονται να επιβεβαιώσουν την παγκόσμια καταιγίδα που φαίνεται ήδη έτοιμη να ξεσπάσει.
Ως ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ σας συνιστούμε δύο πράγματα:
1. Να μεριμνήσετε για την ενημέρωση και αφύπνιση γι' αυτά που συμβαίνουν και γι' αυτά που έρχονται όσο το δυνατό περισσότερων συνανθρώπων μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Άλλωστε η πλήρης ομιλία του κ. Στίνη, όπως και όλες οι παλαιότερες ομιλίες του που άπτονται ανάλογων θεμάτων, υπάρχει σε βίντεο και είναι προσβάσιμη από τον καθένα στο site του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ padisy.gr, ενώ σε γραπτή μορφή είναι αναρτημένη και στο blog esoterikesdiadromes.wordpress.com.
Όσο περισσότεροι άνθρωποι καλής θέλησης συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί, τόσο πιο συμπαγής και δυναμική θα είναι η παγκόσμια «Σκεπτομορφή του Καλού» στη σύγκρουση που έρχεται.
2. Στο επόμενο διάστημα, ιδίως μέχρι τα τέλη Ιουλίου, να προσέχετε τη διατροφή σας, να μην σπαταλάτε την ενέργειά σας σε άσκοπες δραστηριότητες, να σκέφτεστε θετικά και να παράγετε καθαρά και θετικά συναισθήματα, να μην επηρεάζεστε από τη μαύρη προπαγάνδα των ΜΜΕ, να δείχνετε αλληλεγγύη στους συνανθρώπους σας και, το βασικότερο, να έχετε εμπιστοσύνη στη Θεία Χάρη, να προσεύχεστε και να διαλογίζεστε τακτικά, απευθυνόμενοι και καλώντας την Εγώ Ειμί Παρουσία να αφυπνιστεί και να ενεργοποιηθεί εντός σας.
Όταν το Φως της Θείας Χάριτος ανατέλλει το σκοτάδι παύει να έχει έννοια και υπόσταση.
Η τελική νίκη θα είναι δική μας
Καλή Ανάσταση!
με αληθινή αγάπη και εκτίμηση
Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας
Η ομιλία που προηγήθηκε...

Καθοριστικές εξελίξεις μετά την άνοιξη


*** να θυμίσω πως και η Ομάδα Όλυμπος είχε δει στα μελλοντικά δυναμικά πως σεισμός 8 ρίχτερ στην περιοχή Συρίας-Ιράν θα ήταν ένα σημάδι...

Ας κάνουμε Ολοι μας ό,τι καλύτερο μπορούμε!
Ο καιρός είναι Τώρα

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ