27 Ιουλ 2012

H Νέα Επιστήμη του “Ευ Ζην” από τον Master Del Pe

BEwell Science™ 
H Νέα Επιστήμη του “Ευ Ζην” από τον Master Del Pe 
Εισηγητής Σεμιναρίου Dr Toni Francis 


ΑΝΟΙΧΤΗ ΟΜΙΛΙΑ Παρασκευή 27.7.2012, 20:00 (Είσοδος Ελεύθερη) 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Σάββατο 28 - Κυριακή 29 &  Δευτέρα 30 Ιουλίου 09:00 - 18:30 
Τόπος Διεξαγωγής Σεμιναρίου Makedonia Palace Θεσσαλονίκη


Ο σύγχρονος άνθρωπος σήμερα νιώθει για πρώτη φορά στην ιστορία της ύπαρξής του, να πλήττονται ταυτόχρονα η υγεία του, η οικογένειά του, η καριέρα του, το κοινωνικό του περιβάλλον και η πνευματικότητά του. 

 Έχει ανάγκη πλέον να τον «αναγνωρίσει» κάποιος ολιστικά ως ανθρώπινη ύπαρξη, μιας και πιστεύει πια ακράδαντα ότι η αλληλεπίδραση της σωματικής , συναισθηματικής, διανοητικής και ψυχικής σφαίρας - τα οποία αποτελούν την ενότητα και ολότητά του - είναι τεράστια. 

Μέσα στη δίνη των προβλημάτων στην οποία βρίσκεται, αναζητά πια μια τεχνική - μέθοδο που θα του δώσει ολοκληρωμένες, άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις. Η νέα αυτή τεχνική, που κρύβει μέσα της μία ολόκληρη επιστήμη, φέρει το όνομα Bewell Science™ ( Επιστήμη του Ευ Ζην) και αποτελεί έμπνευση του παγκοσμίου φήμης θεραπευτή Master Del Pe (www.masterdelpe.com), με μότο: 

«Η δουλειά μου είναι να διδάσκω στα άτομα τρόπους Ευ Ζην, προσφέροντάς τους εργαλεία για να αυξήσουν τη ζωτικότητά τους, να θεραπευτούν, να οξύνουν το πνεύμα τους και να ξυπνήσουν τη δύναμη της ψυχή τους, ώστε να εξισορροπήσουν την υλική επιτυχία με την πνευματική ζωή και να μπορέσουν να πετάξουν στη ζωή με δύο ισορροπημένα φτερά». 

 Για κάποιους, η BeWell Science™, αποτελεί μια εύκολη, ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο θεραπείας και για άλλους ένα ολοκληρωμένο μονοπάτι καριέρας συνδυάζοντας την Αλλοπαθητική, την Αγιουβερδική και άλλες Ανατολίτικες Εναλλακτικές Θεραπείες. Δουλεύει πάνω στο φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό και αιθερικό επίπεδο του ανθρώπου, αντιμετωπίζοντας τα βαθύτερα αίτια του πόνου, του άγχους, των αρνητικών συναισθημάτων και των πολύπλοκων ζητημάτων υγείας του, μιας και ασθένεια θεωρείται η απουσία του Φωτός στη Ψυχή και η αδυναμία κυκλοφορίας της ενέργειας στην πάσχουσα αύρα, τσάκρας (ενεργειακά κέντρα) και όργανα.


Ο Dr Antoine Francois, (Γενικός Παθολόγος, Οστεοπαθητικός - γεννηθείς στο Παρίσι το 1966), θα παρουσιάσει και θα διδάξει μια πρωτοποριακή και ολοκληρωμένη Τεχνική Ενεργειακής Θεραπείας, που φέρει το όνομα BEwell ScienceTM , (επιστήμη του Ευ Ζην). Η αρχική του γνωριμία και κατόπιν η χρόνια επαφή του με τον Master Del Pe, τον οδήγησε στο να αφιερωθεί στην έρευνα για την ενοποίηση της Φυσικής και Πνευματικής Φύσης του ανθρώπου, συνδυάζοντας την Κλασική Ιατρική Επιστήμη και την Ενεργειακή Θεραπευτική Τεχνική του Μέντορά του, προερχόμενη από τα βάθη της Ανατολίτικης Κουλτούρας και Πολιτισμού. 

Μέσα από την προσωπική και επαγγελματική του εμπειρία, μπόρεσε να πιστοποιήσει την εγκυρότητα και να επιβεβαιώσει την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα των απλών, πρακτικών αλλά και πολύ ισχυρών τεχνικών που διδάσκονται στον κύκλο σπουδών MDP BELife (http://belifeglobal.com). 

Η ολοκληρωμένη αυτή μέθοδος ενεργειακής θεραπείας, θα σας επιτρέψει σε 1ο και 2ο επίπεδο να : 

 Γνωρίσετε τις άγνωστες ενεργειακές αιτίες των ασθενειών και τις θεμελιώδης τεχνικές της Ενεργειακής και Θεραπευτικής Ιατρικής Επιστήμης. 
 Μελετήσετε και να θεραπεύσετε το Ανθρώπινο Ενεργειακό Σύστημα, τα Άυλα Σώματα και τα Ενεργειακά Κέντρα (τσάκρας) που ελέγχουν την υγεία. 
 Εκπαιδευτείτε στο να αισθάνεστε, να ανιχνεύετε και να διακρίνετε τις λεπτοφυής ενέργειες και πεδία, εφαρμόζοντας ενεργειακή τηλεκίνηση. 
 Μάθετε να θεραπεύετε τον εαυτό σας και τους άλλους μέσω της “Θεραπευτικής Εκπομπής” της Ψυχής. 
 Ανακαλύψετε – εξακριβώσετε τις παρελθοντικές, παρούσες και μελλοντικές πτυχές της υγείας σας. 
 Διερευνήσετε τις ποικίλες ενεργειακές και ψυχικές αιτίες της ασθένειας. 
 Μάθετε απλές επιστημονικές μεθόδους για ολοκληρωμένες θεραπείες 
 Αξιολογήσετε και να εκτιμήσετε το ανθρώπινο ενεργειακό σύστημα, χρησιμοποιώντας την μέθοδο “ Esocen’s” (Διαισθαντική Σάρωση). 
 Αφαιρέσετε με ασφάλεια τη νοσηρή ενέργεια και τις αρνητικές δονήσεις που προκαλούν μπλοκαρίσματα στα 12 κύρια τσάκρας και στα εσωτερικά όργανα και στα τρία επίπεδά τους (αιθερικό, συναισθηματικό και νοητικό), για μια ολοκληρωμένη θεραπεία. 
 Αναζωογονήσετε, επιδιορθώσετε, θεραπεύσετε και να θωρακίσετε το ενεργειακό σας σύστημα χρησιμοποιώντας εξελιγμένες εφαρμογές των χρωματικών συχνοτήτων. 
 Κατανοήσετε τις κρυμμένες «μνήμες» και τις καρμικές αιτίες των ασθενειών που παραμένουν άγνωστες στην πλειονότητα των θεραπευτών και πως να τις θεραπεύσετε αποτελεσματικά και με ασφάλεια. 
 Μάθετε τεχνικές αυτοίασης και προσωπικής ανάπτυξης για να διατηρήσετε ένα υψηλό επίπεδο υγείας και ευημερίας στη ζωή σας.


Συμμετοχή Σεμιναρίου € 350,00

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
Έφη Τσολάκου
6944 67.23.23
&
Χριστίνα Μεραχτσάκη
6946  68.00.18


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ