21 Μαΐ 2012

Οι μεγαλοτραπεζίτες στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ?


Πραγματικά είναι να απορεί κανείς από τη μία με τον έντονο "πόλεμο" προς το ΣΥΡΙΖΑ από μεταδώσεις φίλων του δικομματισμού κυρίως (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ), αλλά από την άλλη δεν είναι δα και άγνωστες οι πολλές φορές ακραίες προτάσεις τους... ΄


Ωστόσο το άρθρο από το blog της αντιπληροφόρησης που τοποθετώ παρακάτω εγείρει ακόμη περισσότερη περίσκεψη...

Σίγουρα δε θέλουμε άλλο μπλε και πράσινο... Σίγουρα θέλουμε την αλλαγή και
 Σίγουρα ακόμη δεν ολοκληρώθηκε η μετάβαση... ώστε να υπάρχει πολικικός φορέας που να εκπροσωπεί επάξια τη θέληση των Ελλήνων.. (όσων έμειναν μιας και τελικά στα ποσοστά "αποχής" θα πρέπει να μετρήσουμε τους χιλιάδες Έλληνες που έφυγαν μετανάστες!)
Τα ψέματα (πολιτικά και μη κορυφώνονται)... Ας μείνουμε ψύχραιμοι μέχρι τη μέρα των εκλογών να δούμε τη γύμνια τους... κι ας ακολουθήσουμε όποια αντιμνημονιακή παράταξη μας εκφράζει περισσότερο. Οι αληθινοί θα φανούν και θα αντέξουν...


Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Είναι πράγματι δύσκολο να πιστέψει κάποιος το μέγεθος της απάτης που παίζεται εις βάρος της ανθρωπότητας. Ένα τέτοιο παράδειγμα απο τα πολλά περιγράφουμε στο άρθρο αυτό.

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τον κ. Στρατούλη να μιλάει με περίσσια υπερηφάνεια για το δημοσίευμα της "γαλλικής" εφημερίδας "Liberation" λέει οτι το να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση αποτελεί ελπίδα όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη!


Αυτό που δεν λέει ο κ. Στρατούλης είτε γιατί δεν γνωρίζει είτε γιατί δεν τον συμφέρει και το αποκρύπτει, είναι το γεγονός οτι το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της "Liberation" το έχει εξαγοράσει ο Εντουάρ ντε Ρόθτσιλντ, οποίος είναι εκ των ηγετικών μελών της μεγαλύτερης οικογένειας τραπεζιτών του πλανήτη, φυσικά εβραϊκής καταγωγής.

 Μάλιστα όταν ο Ρόθτσιλντ αγόρασε την εφημερίδα τη στιγμή που αυτή απειλούνταν με πτώχευση, άλλαξε άμεσα τον  διευθυντή της, Σερζ Ζιλί και αρκετό απο το προσωπικό για να ελέγξει απόλυτα την "γραμμή" της εφημερίδας.

Και όλα αυτά για την "Liberation" όπως και για άλλες δήθεν "αριστερές" εφημερίδες και κανάλια, που γράφουν υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ αποκρύπτονται συστηματικά απο τα ΜΜΕ.

Δεν είναι εντελώς ύποπτο το γεγονός οτι οι μεγαλοτραπεζίτες προτείνουν μέσω των ΜΜΕ τον ΣΥΡΙΖΑ για να κυβερνήσει την Ελλάδα; Μήπως είναι ολοφάνερο οτι τα συμφέροντα του ΣΥΡΙΖΑ συνδέονται με τα συμφέροντα των μεγαλύτερων τραπεζιτών της Γης;


Και μην πάει το μυαλό κάποιου οτι στη "Liberation" υπάρχει ελευθερία της άποψης, γιατί κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει πουθενά στον κόσμο. Άλλωστε αν ίσχυε κάτι τέτοιο δεν θα είχαν απολύσει οι Ρότσιλντ άμεσα διευθυντή και εργαζόμενους. 

Την είδηση αυτή αναμετέδωσαν με υπερηφάνεια όλα τα "αριστερο-προοδευτικά" ΜΜΕ και έντυπα στην Ελλάδα, αποκρύπτοντας όμως ποιοί ελέγχουν την "Liberation", γιατί κάτι τέτοιο όπως καταλαβαίνετε θα οδηγούσε στην άμεση μείωση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ, οι ψηφοφόροι του οποίου θα καταλάβαιναν οτι τρέχει κάτι πολύ ύποπτο γύρω απο την θετική άποψη που θέλουν να διαμορφώσουν για τον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά τα ξένα και ελληνικά ΜΜΕ.
Διαδώστε την είδηση αυτή για να βοηθήσετε στην μάχη κατα τις απόκρυψης της πληροφορίας και της εξαπάτησης του ελληνικού λαού. 

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ