6 Μαΐ 2012

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ -ΕΚΛΟΓΙΚΟ! (Διαγραφή εκλογέων)

Ακούσαμε όσα ακούσαμε τις μέρες που πέρασαν...
σήμερα, σε λίγες ώρες, καλούμαστε να πάρουμε την απόφαση Ψυχής για να αναΣτήσουμε τη λαμπερή Ελλάδα με βάση την επιλογή μας. Καλούμαστε να ψηφίσουμε με ΣυνΕίδηση όποιους νομίζουμε πως έχουν το όραμα, τη δύναμη και την Ψυχή να υπηρετήσουν τους Έλληνες και την Ελλάδα.

Μια είδηση της τελευταίας στιγμής που έφτασε στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο, αναφέρει πως προσοχή χρειάζεται όσον αφορά το δικαίωμα ψήφου προς αλλοδαπούς, διότι σημειώθηκαν κάποιες μεταβολές και ενώ κάποιοι από αυτούς εμφανίζονται στους εκλογικούς καταλόγους, ΔΕΝ έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στης εκλογές αυτές...

Ας έχουν το νου τους οι δικαστικοί επιμελητές, αλλά και οι επιτροπές... και οι ψηφοφόροι...


ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ
 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                 Αθήνα 23   Απριλίου 2012
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ                                                           Αριθ. πρωτ.: 15695ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝΤΜΗΜΑ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ                                                                                                                    ΠΡΟΣ:Ταχ. Δ/νση    : Ευαγγελιστρίας 2                                         Όπως πίνακας αποδεκτών                                                                     
Ταχ. Κώδικας: 10183                                                Πληροφορίες :2131361143                                    

               
  ΘΕΜΑ:  "Διαγραφή εκλογέων λόγω ανάκλησης των αποφάσεων καθορισμού της ιθαγένειας τους "  Ενόψει των εκλογών της 6ης Μαϊου 2012 σας γνωρίζουμε τα εξής:
Οι ανωτέρω εκλογές θα διενεργηθούν με βάση τους εκλογικούς καταλόγους που προκύπτουν μετά την Α΄ αναθεώρηση του 2012 (Ιανουάριος – Φεβρουάριος), οι οποίοι περιλαμβάνουν τις μεταβολές που έχουν συντελεστεί έως  την 29η  Φεβρουαρίου 2012.
Στους καταλόγους αυτούς πιθανόν να συμπεριλαμβάνονται άτομα, για τα οποία έχουν ανακληθεί μετά την 29η Φεβρουαρίου 2012 οι αποφάσεις καθορισμού της ιθαγένειάς τους και, συνεπώς, πρέπει να διαγραφούν από τους εκλογικούς καταλόγους. Εξυπακούεται ότι εκείνοι για τους οποίους  έχουν εκδοθεί ανακλητικές αποφάσεις πριν από την ανωτέρω ημερομηνία πρέπει ήδη να έχουν διαγραφεί και να μην περιλαμβάνονται στους εκλογικούς καταλόγους.
Προκειμένου, λοιπόν,  να μην ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμα στις προσεχείς εκλογές εκείνοι, οι οποίοι αναφέρονται στις ανακλητικές αποφάσεις και περιλαμβάνονται στους εκλογικούς καταλόγους, πρέπει να κοινοποιούνται άμεσα στους οικείους δήμους οι αποφάσεις με τις οποίες ανακαλούνται οι διαπιστωτικές πράξεις καθορισμού ιθαγένειας, προκειμένου αυτοί να διαγράψουν τα άτομα που αφορούν οι αποφάσεις αυτές από τα δημοτολόγιά τους και στη συνέχεια να αποστείλουν τις μεταβολές αυτές (διαγραφές) στο Υπουργείο μας, με την πρώτη μετά τις εκλογές δίμηνη αναθεώρηση.
 Οι Αντιπεριφερειάρχες της περιφερειακής ενότητας της έδρας των νομών οφείλουν:
α/ να συμπεριλαμβάνουν στους εκλογικούς σάκους, με τους οποίους αποστέλλεται  το εκλογικό υλικό σε κάθε εκλογικό τμήμα, και έγγραφό τους με τα ονόματα εκείνων για τους οποίους ανακλήθηκαν οι αποφάσεις καθορισμού της ιθαγένειάς τους και είναι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του συγκεκριμένου εκλογικού τμήματος, καθώς επίσης  τις σχετικές αποφάσεις, και
β/ να εφοδιάσουν  με αντίγραφο του παρόντος εγγράφου όλα τα εκλογικά τμήματα της οικείας εκλογικής περιφέρειας (νομού), προκειμένου να ενημερωθούν οι αντιπρόσωποι της δικαστικής αρχής και να μην τους επιτρέψουν να ψηφίσουν.   
  ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ                                                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ1. κ.κ. Προέδρους Πρωτοδικών                                                         (Μέσω οικείων Αντιπεριφερειαρχών)                                                                         
2. κ. κ. Γενικούς Γραμματείς Αποκεντρωμένων Διοικήσεων
3. κ.κ. Περιφερειάρχες
     Έδρες  τους                                                                                     Θ.  ΞΗΡΟΣ4. κ.κ. Αντιπεριφερειάρχες περιφερειακής          
   ενότητας έδρας νομών                                                                      
5. Δήμους της Χώρας
                                              
          
 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ1. Γραφείο κ.  Υπουργού
2. Γραφείο κ. Γεν. Γραμματέα
3. Γεν. Διευθυντή Αναπτ. Προγραμμάτων
4. Δ/νση Εκλογών
  Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ