3 Μαΐ 2012

Μην ακούτε κανέναν! Μας φοβούνται!

Είναι πια καταφανές πως οι "μνημονιακοί" και  οι υποστηρικτές τους φοβούνται το ξέσπασμα της λαϊκής οργής! Είναι προφανές πως φοβούνται πως οι μέρες τους τελείωσαν! 

Πέρα από τον κλασικό εκβιασμό των εκπροσώπων των γνωστών-αγνώστων του δικομματισμού, που φωνάζουν για δήθεν θέμα ακυβερνησίας εάν δεν βγουν και πάλι αυτοί... αυτοί οι βιαστές της ελληνικής αξιοπρέπειας... Πέρα από το κλασικό πια να κινδυνεύει η χώρα από δήθεν τουρκικές βλέψεις... πάντα όταν τους συμφέρει... για να φοβηθεί ο λαός...
Πέρα από το θράσος τους να ζητούν και πάλι ψήφο... λες και δεν ήταν αυτοί χθες που έσπρωξαν τη χώρα στο γκρεμό... γεμίζοντας τις τσέπες τις δικές τους...

Πέρα από τα κλασικά στοιχήματα και τις δημοσκοπήσεις τις πληρωμένες που σαν ωραιότατα μέσα δημαγωγίας φιγουράρουν δεξιά και αριστερά... για να πείσουν πως τάχα ο ένας ή ο άλλος είναι νικητής ή χαμένος... σφηνώνοντας στο μυαλό των πολιτών τα αποτελέσματα τους σαν "αυτοεκπληρούμενες προφητείες"...

Βλέπουμε πως το σύστημα και οι κουμπαριές τους ξεσήκωσαν και δεύτερο μέτωπο άμυνας... άρχισαν να διαρρέουν λάσπες από τον μεν για τον δε... ειδικά όσων αφορά εκπροσώπους και αρχηγούς μικρών, αλλά δυναμικών νέων κινημάτων... Θέλουν τη σύγχυση, θέλουν να διαιωνίζεται η φαγωμάρα! Θέλουν να μοιάζει σαν να είναι κοκόρια που τρώγονται μεταξύ τους οι Έλληνες και πως δεν έχουν την ικανότητα να κυβερνήσουν τη χώρα σε μια πιθανή τους εκλογή... Μόνο οι επαγγελματίες πολιτικοί -έτσι θέλουν να μας πείσουν- έχουν την ικανότητα.... Ικανότητα που την είδαμε τόσα χρόνια... Ε, φτάνει πια!

Ας αναλάβουμε την ευθύνη της ψήφου μας! Ας τους δείξουμε πως είμαστε και θα μείνουμε ενωμένοι! Πως είμαστε μια γροθιά και χορτάσαμε το ψέμα τους! Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο... γιατί αν τον λογάριαζαν θα κοίταζαν να βρουν μέσο διαφυγής! Ο λαός δεν έχει σκοπό να ανεχτεί τα ψέματα τους κι άλλο!

Από την άλλη ακούμε για τρένα ολόκληρα με μετανάστες που φτάνουν στη χώρα...  Μαθαίνουμε πως ολόκληρη η Ευρώπη τρέμει και περιμένει να δει το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής στην Ελλάδα... Μαθαίνουμε από την άλλη πως η Ρωσία θέλει να επιτηρήσει τις εκλογές γιατί φοβούνται νοθεία του εκλογικού αποτελέσματος...

Ξαφνικά... όλοι σκύβουν να δουν την Ελλάδα... την Ελλάδα που ήθελαν να εμφανίζουν σαν "τελειωμένη" ... Μας φοβούνται! Φοβούνται το ξύπνημα του Έλληνα, γι΄αυτό και κάνουν τα πάντα να ξανακοιμήσουν και να φοβίσουν τον λαό που είναι έτοιμος να τους πετάξει έξω!

Όλοι οι πολίτες της Ευρώπης περιμένουν από την Ελλάδα και τους Έλληνες να δουν το παράδειγμα! Περιμένουν από εμάς να ανοίξουμε το δρόμο προς άλλες αξίες και οράματα! Να δώσουμε τέλος στον εκβιασμό και την αδικία!

Οργανώνουν σχέδια Α και σχέδια Β και σχέδια Γ... σχέδια και δολοπλοκίες για να κρατήσουν την εξουσία στα χέρια τους... Γι΄αυτό κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες! Μην ακούτε κανέναν! Μην πιστεύεται τα παράθυρα και τις θεατρικές παρατάσεις των ΜΜΕ! Μην χαρίζεται χρόνο στα ψεύτικα τα λόγια τους! Μη φοβάστε τίποτε! Ακούστε απλά τη συνείδηση σας! 

Ήρθε η ώρα που οι Έλληνες αποφασίζουν με ομοψυχία και σύμπνοια! Ήρθε η ώρα που οι Έλληνες με ενότητα και όραμα αναλαμβάνουν την ευθύνη να πορευτούν χέρι-χέρι προς το μέλλον που αξίζουν!

Η ψήφος μας είναι η φωνή μας! 
Με αυτή κάνουμε το πρώτο βήμα προς τη μεγάλη αλλαγή!
Επιλέγουμε το δρόμο προς τη Συν-Δημιουργία! 
Είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Είμαστε πολλοί! 

Την Κυριακή βάζουμε ένα ορόσημο στην ιστορία της Ελλάδας - 
Βάζουμε τέλος στα ψέματα και σύντομα θα έρθει και το δεύτερο μεγάλο βήμα...
θα βάλουμε τέλος ΚΑΙ στα "κόμματα" που επί αιώνες διχάζουν και διαιρούν!

Όμως ένα-ένα... πρώτα θα διορθώσουμε το σπίτι μας και θα πάρουμε πίσω την αξιοπρέπεια μας!
Δεν τη χαρίζουμε σε κανέναν βολεμένο "τσεπάτο" επαγγελματία θεατρίνο!

Τα δικά μας όνειρα και τα δικά μας σχέδια για το μέλλον έχουν Όραμα! έχουν χρώμα! έχουν ΨΥΧΗ!
Τα δικά μας σχέδια είναι δημιουργικά, αυθεντικά και λαμπερά!
Τα δικά μας σχέδια έχουν άρωμα Ελλάδας!
Κι αυτά τα όνειρα δεν τα πουλάμε ξανά σε κανέναν! 
Το μάθημα μας το πήραμε και το πληρώσαμε ακριβά!

Τώρα πέφτει η αυλαία του κουκλοθέατρου! 
Ψηφίζουμε με ΝΟΥ και ΚΑΡΔΙΑ!

Την ενωμένη καρδιά του Έλληνα που τόσο πολύ φοβούνται!Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ