23 Απρ 2012

Περίεργη έξαρση μεγάλων σεισμών

Η έντονη σεισμική δραστηριότητα γενικά, αλλά και η συχνή εμφάνιση πολύ μεγάλων σεισμών ανησυχεί τους επιστήμονες και τους φαίνεται "περίεργη" διότι δεν μπορεί να εξηγηθεί με τα δεδομένα της επιστήμης...
Αυτά υποστηρίζει σε γενικές γραμμές ο φημισμένος Ρουμάνος σεισμολόγος  Gheorghe Marmureanu, ο οποίος θεωρεί πολύ ασυνήθιστο τον τελευταίο σεισμό της Ινδονησίας. .  
 Οι 39 σεισμοί που τράνταξαν τον πλανήτη μέσα σε 2 μόλις μέρες δεν μπορούν να εξηγηθούν και όπως αναφέρει ο ίδιος σισμολόγος “Something is wrong! There are too many strong earthquakes”.
Η σειρά σεισμών άρχισε με 2 ισχυρότατους σεισμούς στην Ινδονησία κλίμακας 8,6 και 8,2 Ρίχτερ και ταχύτατα ακολούθησαν οι σεισμοί στο Μεξικό μέσα σε λίγες μόνον ώρες.


“There is no doubt that something is seriously wrong. There have been too many strong earthquakes,” λέει ο Marmureanu και προσθέτει: “The quakes are a surprise that cannot be easily explained by current scientific knowledge. With the Indonesian quake for example, statistically, there should be one big earthquake in this part of Asia every 500 years. However, since 2004, there were already three quakes with a magnitude of over 8, which is not normal. (Οι σεισμοί αποτελούν μια έκπληξη που δεν μπορεί εύκολα να εξηγηθεί με την παρούσα επιστημονική γνώση. Για παράδειγμα ο σεισμός στην Ινδονησία, στατιστικώς θα έπρεπε να εμφανίζεται ένας μόνον μεγάλος σεισμός σε αυτό το τμήμα της Ασίας κάθε 500 χρόνια. Από το 2004 όμως έχουν συμβεί εκεί ήδη 3 σεισμοί με μέγεθος άνω των 8, πράγμα που δεν είναι φυσιολογικό. )
Και πράγματι τις τελευταίες 30 ημέρες έχουμε 111 σεισμούς μεγαλύτερους από 5 Ρίχτερ, http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/map/όπου ο ένας από αυτούς στη Μεθώνη. 
Μάλιστα κάποιοι αναφέρουν και ένα περίεργο γεγονός απόκρυψης μεγάλων σεισμών στην περιοχή του Καναδά...
There is also an interesting case of Canada earthquakes being censored
Kipnews.org published a notice of several strong earthquakes in Canada being erased. This was taken on Saturday, April 14th:Region: Nunavut, Hudson Bay, North West Territories 6.1 -19:39:54 UTC
6.0 -19:40:01 UTC
5.2 -19:46:00 UTC
5.0 -19:46:06 UTC

Οι επιστήμονες ίσως να μην μπορούν να το εξηγήσουν... όμως πολλοί νιώθουν πως θα έρθουν και άλλοι μεγάλοι σεισμοί (άνω των 8) και άλλοι είναι βέβαιοι πως η επίδραση των φαινομένων σελήνης και ήλιου αλλά και των πλανητικών ευθυγραμμίσεων παίζουν σπουδαίο ρόλο στην εμφάνιση όλης αυτής της σεισμικής έξαρσης. Μάλιστα η εβδομάδα που διανύουμε δεν αποκλείεται να μας έχει και άλλες γεωφυσικές εκπλήξεις (πέρα από τις πολιτικο-οικονομικές...) 
Κάποιες εξηγήσεις ίσως είναι και εδώ:
Υπάρχει μάλιστα και μια ακόμη εκδοχή που σχετίζεται με τις Πλειάδες και ίσως εξηγεί την έξαρση... αλλά οι ρίζες χάνονται στα βάθη του χρόνου της μυθολογίας... και αυτό θα είναι θέμα άλλης ανάρτησης...
Ψυχραιμία πάνω από όλα χρειάζεται στις μέρες μας...

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ