6 Φεβ 2012

Δεύτερο κύμα αγάπης- Νοσταλγία για ελευθερία και ειρήνη

Δεύτερο κύμα αγάπης

3-23 Φεβρουαρίου 2012-02-05

Νοσταλγία για ελευθερία και ειρήνηΑπό το Kristallmensch.net

απόδοση περιεχομένου τοξότισσαΗ ανθρωπότητα έχει φτάσει στην είσοδο μιας συνείδησης, η οποία είναι σε θέση να επιφέρει μία παγκόσμια αλλαγή σε όλα τα επίπεδα ζωής. Αμέτρητοι άνθρωποι έφτασαν στο σημείο να αισθάνονται και να σκέπτονται διαφορετικά από ότι μέχρι τώρα – και αυτό συμβαίνει χάρης στην αφύπνιση των συγκριτικά λίγων Μαστερ που αφυπνίζονται πάνω στη Γη εδώ και λίγα χρόνια- ανάμεσα τους και εσύ. Αμέτρητοι άνθρωποι αρχίζουν να ανοίγονται, να νιώθουν αληθινά και να σκέφτονται με αγάπη. Μέσα τους κινείται κάτι το οποίο τους φαίνεται ακόμη ξένο, απειλητικό και τρομερό πολλές φορές.

Πολλοί άνθρωποι αρχίζουν αυτές τις ημέρες να νιώθουν μια βαθειά νοσταλγία για ελευθερία δίχως να μπορούν να το αναγνωρίσουν συγκεκριμένα. Αυτό είναι το αποτέλεσμα του ανοίγματος των συστημάτων ζωής τους που συντελέστηκαν κατά τα περασμένα χρόνια, κάτω από την επίδραση της Μαεστρίας του Φωτός της καρδιάς. Μέσω αυτού δημιουργήθηκε –και συνεχίζει να δημιουργείται- μια μεγάλη επιτάχυνση της φυσικής περιστροφής του πυρήνα των κυττάρων σας, Μέσα σας ανεβαίνει ισχυρά η δόνηση της ζωής, ενώ στην εξωτερική σας ζωή επιστρέφει η βαθειά χαλάρωση και η ειρήνη.

Σίγουρα υπάρχει και κούραση. Υπάρχει παραίτηση, κατάθλιψη και burnout.

Πράγματι η μετά από αιώνες παραίτηση από τον πόλεμο και την κατάθεση των σπαθιών και των άλλων όπλων, φέρνει μια βαθειά κούραση μπροστά στη ζωή.

Όμως στο κέντρο αυτών των εξωτερικών συμπτωμάτων κυριαρχεί ήδη μια σταθερή, χρυσή ειρήνη – και ακόμη περισσότερα: μια άσβεστη δίψα για ελευθερία δίχως όρια. Και αυτή τη φλόγα στις καρδιές των ανθρώπων θέλουμε να ενισχυθεί μέσα από ένα δεύτερο κύμα αγάπης για την ανθρωπότητα.Νέα Δίκτυα και νέες ΕπιγνώσειςΟτιδήποτε αλλάζει ένας και μόνον άνθρωπος μέσα του μόνος του, αλλάζει και τον κόσμο. Θα πρέπει να γνωρίζουμε πως η συνείδηση των ανθρώπων ποτέ πριν δεν είχε μια τέτοια πολυπλοκότητα όπως τη σημερινή, και πως η συλλογική συνείδηση δεν παρουσίασε ποτέ πριν τόσο υψηλό βαθμό δικτύωσης.

Έτσι ενώνονται ολοένα και περισσότερο ακόμη και οι μέχρι πρότινος διαχωρισμένοι επιστημονικοί τομείς και κερδίζουν ενιαία και σύμφωνα αποτελέσματα, τέτοια που οι ερευνητές πριν δεν μπορούσαν ούτε καν να φανταστούν πως είναι εφικτά- και που φυσικά δεν ήταν δυνατά με τηον διαχωρισμό των διαφόρων τομέων της ζωής μας. Όμως εδώ και τώρα ήρθε η ώρα που το φαινόμενο του διαχωρισμού φεύγει πλήρως από τη ζωή σαςΚαθημερινά βλέπουν το φως ολοένα και νέες επιγνώσεις, που δεν συνάδουν με τις παλιές. Επιγνώσεις που απομακρύνονται από την ιδέα για τη ζωή που επικρατούσε πριν, και από τη φύση της διπολικότητας ακόμη ακόμη, όπως τη γνωρίζαμε πριν.Με αυξάνουσα συχνότητα οι παρατηρήσεις αντιστοιχούν σε μια ανώτερη και πιο ολιστική αλήθεια.


Έρευνα και ΝοσταλγίαΟι επιστήμονες παρατηρούν πράγματα που δεν είχαν ανακαλυφθεί ποτέ πριν. Βρίσκονται μπροστά σε φαινόμενα που δεν είχαν παρατηρηθεί ποτέ πριν. Μετρούν πράγματα που μέχρι τώρα θεωρούνταν αδύνατον. Προσπαθούν να τα κατανοήσουν, να τα αποδείξουν –ή ακόμη και να αποδείξουν το αντίθετο- πράγματα που από καιρό γνωρίζετε: ένα ρεύμα συμπαντικής νοημοσύνης, συμπαντικής αλήθειας και απεριόριστης αγάπης που ρέει προς τη Γη. Μετρούν ρευστό φως, συμπαντική πνευματική ύλη, γαλαξιακές ακτίνες αγάπης. Μετρούν τη νοσταλγία (τον πόθο) της ωής, να ενωθεί και πάλι με τον εαυτό της. Όμως πως θέλουν να κατανοήσουν όσα μετρούν, εάν δεν είναι πρόθυμοι να τα δεχτούν με την καρδιά τους;

Βοηθήστε τους! Ας βοηθήσουμε τους ερευνητές να ασκούν την επιστήμη τους με αγάπη και να βλέπουν τα αποτελέσματα με την καρδιά τους. Στο μεταξύ υπάρχουν εδώ στη Γη τόσοι πολλοί εργάτες του φωτός, αφυπνισμένοι Μάστερ και κρυστάλλινοι άνθρωποι – τόση πολύ χριστική συνείδηση που αναπνέει, ώστε να αγκυρώνονται καθημερινά τεράστιες ποσότητες υψηλής ενέργειας φωτός.

Εισρέουν ασταμάτητα προς εμάς από τα βασίλεια του ασημένιου Γήινου-ήλιου, του χρυσού ήλιου στον Ουρανό και του διαμαντένιου λευκού κεντρικού ήλιου.

Ενθυμηθείται τη δική σας πρόθεση κατά την ενσάρκωση σας: ακούραστη χρήση του φωτός της καρδιάς σας, της συμπαντικής δύναμης αγάπης και της ανθρώπινης ζεστής καρδιάς σας.

Βοηθήστε να ανοίξουμε τις καρδιές των ερευνητών και επιστημόνων, για να μπορούν κι εκείνοι να λάβουν τη συμπαντική αγάπη. Μόνο στις ηλιόλουστες οδούς της αγάπης, της φωτεινής καρδιάς, μπορούν να φτάσουν σε μας και στους υπόλοιπους ανθρώπους οι ανώτερες ενέργειες που καταφθάνουν.


Υποκίνηση της νοσταλγίας (πόθου)

Όλοι εμείς μπορούμε να συμβάλλουμε κατ΄αρχήν ενεργοποιώντας τα δικά μας εργαλεία: δηλαδή το σώμα που διαθέτουμε σε αυτή τη Γη πολύ πιο ισχυρά και με τρόπο διαφορετικό από ότι μέχρι τώρα. Ας ενεργοποιήσουμε μια υψηλή συμπαντική ποιότητα καρδιάς μέσα μας υποκινώντας τον εσωτερικό νόστο για ειρήνη και ελευθερία, ειρήνη και ελευθερία πέρα από κάθε όριο!

Ίσως να νομίζουμε πως ο πόθος (νόστος) είναι μια αδυναμία, μια ενοχλητική ποιότητα αισθήματος, ένας πόνος που θα πρέπει να αποφεύγουμε. Μεγάλο λάθος!

Ο νόστος έιναι μια βασικότατη δύναμη της ζωής που κυλά ελεύθερα. Ο νόστος είναι ένα πανάρχαιο μονοπάτι πάνω στο οποίο βαδίζουμε εδώ και αιώνες – ένα στενό μονοπάτι που για πολύ καιρό μας οδηγούσε περνώντας ανάμεσα από δύο γκρεμούς, δηλαδή την αποφασιστικότητα να πολεμήσουμε και τη δειλή οπισθοχώρηση σε προστατευμένους χώρους. Ο νόστος είναι ο δεσμός μέσω του οποίου φανερώνεται ο Θεός και η Θεά στα ανθρώπινα παιδιά τους – ψηλά και ακόμη ψηλότερα στο δρόμο της ωριμότητας. Ο νόστος είναι μια ιερή δύναμη στην οποία θα πρέπει να δοθούμε. Ο νόστος είναι ένας σοφός οδηγός μέσα στις καρδιές μας που θα έπρεπε να εμπιστευόμαστε. Η συμπαντική θέληση μπορεί να φτάσει τις συνειδήσεις μας πάνω σε αυτό το ρεύμα από νόστο που ρέει ελεύθερα. Και από το νόστο και τη θέληση μεγαλώνουν σαν αποτέλεσμα η ενθύμηση μας σχετικά με το ποιοι είμαστε, όπως και η σοφία και η δύναμη της παρουσίας μας (του να είμαστε παρώντες εδώ και τώρα). Ο νόστος μας διδάσκει να χρησιμοποιήσουμε την παρουσία μας πάνω στη γη για το λόγο που ήρθαμε. Ο νόστος είναι ένα ελεύθερο ποτάμι ευφυούς ζωής και άρα και η θεραπεία από τις παραμορφωτικές ασθένειες του πνεύματος και της ψυχής.


Ο νόστος αυτόνομείται

Δε νιώθουμε μόνον εμείς αυτό το νόστο μέσα μας. Η συλλογική ψυχή της ανθρωπότητας και η ψυχή της Γης φέρουν μέσα στην καρδιά τους το νόστο αυτό. Το ίδιο και οι ερευνητές και οι επιστήμονες μας, οι πολιτικοί και οι οικονομολόγοι, ακόμη και αυτοί που θεωρούμε πως δεν έχουν καρδιά αισθάνονται τον πόνο του νόστου μέσα τους. Μέσα στις καρδιές όλων ανάβει ο νόστος αυτές τις μέρες και θέλει επιτέλους να ζήσει. Ο νόστος που νιώθουμε γνωρίζει ήδη αυτό που ακόμη δεν πιστεύουμε: ότι η 5η διάσταση της ανθρώπινης ύπαρξης περιέχι τόση ελευθερία, τόση χαρά και πλούτο, τόση αγάπη και ευδαιμονία για μας!

Έτσι η ίδια η ζωή αυτονομείται αυτές τις μέρες και γίνεται ένα παλλόμενο ρεύμα νόστου.


Kristallmensch.net21 Ημέρες ενεργού ρεύματος νόστου για εμάς


Ας δυναμώσουμε όλοι μαζί αυτό το συλλογικό ρεύμα νόστου στη Γη κατά τις επόμενες 21 ημέρες. Με το άνοιγμα και την ελεύθερη ροή του νόστου μας –που έχει διαμαντένια λευκά, χρυσά και ασημένια ρεύματα φωτός- θα καθαρίσουνε και εκείνες οι περιοχές της συνείδησης και της ζωής εντός των κυττάρων μας, που για μια ολόκληρη εποχή (αιώνες και χιλιετίες), είχαν δηλητηριαστεί από την μη εκπληρωμένη και νεκρή νόστο.


Αναγνώρισε τη Νόστο εντός σου

Η Νόστος για ελευθερία, Ειρήνη, Αγάπη και αυτοεκπλήρωση δεν είναι μια οποιαδήποτε περιττή και πολυτελής αίσθηση, αλλά μια βασική δύναμη ανθρώπινης εξέλιξης – της αφύπνισης και της ανύψωσης μας. Έτσι κατά τις 21 ημέρες ασχολήσου με το δικό σου νόστο. Διείσδυσε στα βάθη του με όλη σου την καρδιά, συζήτησε μαζί του και άφησε τον να ακτινοβολήσει στον κόσμο του νόστου που αναζητά λίγο λίγο εκπλήρωση.

Τα ακόλουθα ερωτήματα θα σε βοηθήσουν κατά την εργασία:

-Νιώθω νόστο στην καρδιά μου;

-Από πότε το νιώθω- τι νοσταλγεί η καρδιά μου; τι ποθεί;

-Με ποιο τρόπο το αντιμετώπιζα μέχρι τώρα; -τι προέκυψε;

-Τι σημαίνει νόστος (βαθύς πηγαίος πόθος) σήμερα για μένα;

-Πως θα τον αντιμετωπίζω στο μέλλον;


Μπορούμε να αντιληφθούμε το νόστο σαν μία αιθερική, θηλυκή οντότητα, σαν μέρος της ανώτερης συπαντικής δύναμης της ψυχής μας – σαν ένα ενδότερο τμήμα μας, και να έρθουμε έτσι σε επαφή μαζί του:

-Τι επιθυμείς να μου δείξεις και να μου πεις (νόστε);

-Τι έχω εγώ να σου πω;

-Τι μπορούμε να πετύχουμε μαζί;

-Τι μπορώ να κάνω εγώ στον έξω κόσμο, για να εκπληρώσω την εσωτερική βαθιά νοσταλγία;21 ημέρες ροής νοσταλγίας για τον κόσμο

Η ανύψωση του κύματος νόστου που μας κατακλύζει περνά από τρεις βαθμίδες:

1. Την αφύπνηση του νόστου εντός μας

2. Την αφύπνηση του νόστου σε άλλα 21 άτομα

3. Την στοχευμένη εκπομπή της συγχωνευμένης νοσταλγίας σε όλο τον κόσμοΑυτό περιλαμβάνει ένα δημιουργικό χρονικό διάστημα 21 ημερών:

Έναρξη: 3. 2. 2012 ώρα 0.

Λήξη: 23. 2. 2012 ώρα 24Οι τρεις βαθμίδες αναπτύσσονται παράλληλα κατά τη διάρκεια των 21 ημερών


1η βαθμίδα: 21 ημέρες έντονα ενεργής μεταμόρφωσης

Κατά το διάστημα αυτό το Φεβρουάριο εστιάζουμε την πνευματική μας νοσταλγία στην ανώτερη, ύψιστη μορφή αγνής καρδιάς. Ανώτερες πνευματικές δυνάμεις στο σύμπαν έχουν δημιουργήσει ένα φωτεινό πνευματικό ναό ανώτερα δονούμενης καρδιάς και αγάπης. Εμείς μπορούμε να συνδεθούμε με αυτή την καρδιά και να αφήσουμε εκεί τον κάθε μορφής πόνο που νιώθουμε από τους ανεκπλήρωτους πόθους μας, για να μετουσιωθούν και να γίνουν ανώτερη ώθηση ζωής.

Ας συνδεθούμε ενεργά με αυτή την ύψιστη γεμάτη ζωή και αγάπη καρδιά, ανοίγοντας κάθε πρωί και κάθε βράδι τις καρδιές και τα πεδία ζωής μας. Και μόνο που παίρνουμε την απόφαση να συνδεθούμε συμβαίνει. Δύο φορές από 10 λεπτά την ημέρα είναι αρκετά. Δε χρειάζεται να συμωνήσουμε σε κάποιο συγκεκριμένο χρόνο διότι όλα αυτά συμβαίνουν πέρα από τα όρια του χώρου και του χρόνου.

Ας παραμείνουμε έτοιμοι να συγχωνεύσουμε τον πόθο μας για ειρήνη, ελευθερία, αγάπη, θαλπωρή, αναγνώριση και νόημα με τη νοσταλγία των ανώτερων πνευματικών δονήσεων για την ίδια την ανθρωπότητα που είναι παρόντες στους πνευματικούς κόσμους του σύμπαντος.

Ας δημιουργήσουμε μια νέα πηγή φωτός που να πηγάζει από τον πόθο μας για αληθινή ζωή πάνω στη Γη και να κυλά από καρδιά σε καρδιά σε κάθε άνθρωπο. Κατά τη σύνδεση αυτή συμβαίνουν δύο πράγματα:


  • 1. Κάθε πόνος που πηγάζει από ανεκπλήρωτους πόθους ή πόθους για τους οποίους αδιαφορήσαμε, καθαρίζονται και επιστρέφουν σ΄εμάς σαν καθαρή δυναμική ενέργεια.

  • 2. Αυτές οι φωτεινές ενέργειες αποθηκεύονται στα πεδία ζωής μας: στα συτήματα οργάνων του σώματος μας, στα αιθερικά μας πεδία και στα συστήματα δικτύωσης μας, όπως και σε πολλές πολυδιάστατες δομές και συνδέσεις της ζωής μας, τις οποίες θα ανακαλύψουμε στα επόμενα χρόνια. Οι νέες αυτές φωτεινές δυνάμεις ακτινοβολούν στη συνείδηση μας και ανοίγουν τη γενετική μας κωδικοποίηση, που μέχρι πρότινος ήταν κωδικοποιημένη στο Κλείσιμο και την Κάθοδο, και την αλλάζουν σε Άνοιγμα και Άνοδο.


Αυτό οδηγεί σε μια χαρακτηριστική αύξηση της δόνησης ζωής και της υγείας μας, στην ενδυνάμωση της δύναμης μετουσίωσης της καρδιάς μας και στην αυξανόμενη διαύγεια των κρυστάλλινων σωμάτων μας.2η βαθμίδα έντονα ενεργής ροής νόστουΚάνε μία λίστα με τα ονόματα 21 ανθρώπων. Φτιάξε μια πολύχρωμη λίστα επιλέγοντας φίλους και εχθρούς, σύμμαχους και αντιπάλους, γονείς και απιδιά, γνωστούς και άγνωστους. Άνοιξε τη ροή νόστου της καρδιά σου και επέτρεψε τους να λουστούν σε αυτό το ποτάμι, όπως και ο κάθε ένας μας λούζεται στα νερά του ανώτερου πνευματικού νόστου. Να γνωρίζεις πως με τούτο θα λαμβάνει χώρα μια κάθαρση και στα δικά τους πεδία ζωής, θα συμβαίνει η ίδια θεραπεία και εκπλήρωση που θα λαμβάνει χώρα και σ΄εμάς. Μην έρχεσε σε επαφή με τους ανθρώπους αυτούς με λόγια, αλλά μόνο μέσω της ψυχής και του πνεύματος σου. Ολοκλήρωσε την άδεια και την ένωση στο εσωτερικό πεδίο με όλη σου την καρδιά και με όλη σου την αγάπη. Όλα συμβαίνουν στο όνομα της ανιδιοτελούς και δίχως όρια αγάπης, που θέλει να απλωθεί στη Γη. Δεν πρόκειται για επέμβαση στην ελεύθερη βούληση των ανθρώπων, αλλά για μια θεραπευτική και καθαρτική ενέργεια θεϊκής χάρης, η οποία θα λαμβάνει χώρα μέσα από τις αφυπνισμένες μας καρδιές.3η βαθμίδα - 21 ημέρες ένοντα ενεργής ανύψωσης


Κατόπιν επέτρεψε τη συγχώνευση της κοινής μας νοσταλγίας με τη νοσταλγία της ψυχής της ανθρωπότητας και τη ψυχής της ίδιας της Μητέρας Γης. Κύλησε μέσα σε αυτή τη ροή φωτός και γνώριζε πως η δόνηση ζωής σου αυξάνει συνεχώς λαο πως η ακτινοβολία σου γίνεται όλο και πιο ισχυρή.

Όμως εδώ συμβαίνουν περισσότερα: αυξάνει η συνειδητή ανύψωση της δόνησης ζωής της ίδιας της ανθρωπότητας. Γνώριζε λοιπόν πως η πνευματική δράση σου έχει μια τεράστια επίδραση σαν σήμα και μαγνήτης προς τα έξω στον κόσμο.

Η δική σου βαθειά μεταμορφωτική δύναμη που συντελείται εντός σου ακτινοβολεί ταυτόχρονα προς τα έξω στον κόσμο και αλλάζει το μορφογενετικό πεδίιο και τη συλλογική συνείδηση της ανθρωπότητας- τη συνείδηση των μαζών. Αυτό έχει παράλληλα και μια μεγάλη επίδραση πίσω προς εσένα.

Μεγάλα σύννεφα από παλιούς χώρους έρχονται και σε πλημμυρίζουν με παλιές ενέργειες –και χρειάζεται κάποιος χρόνος μέχρι να μεταμαρφωθούν σε κρυστάλλινες ενέργειες μέσα στο ρεύμα φωτός της καρδιάς σου. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος γι΄αυτό. Κατανόησε τις θεραπευτικές κρίσεις, ακόμη κι αν είναι επίπονες, ως μια περαστική επιβεβαίωση μιας παγκόσμιας μεταμόρφωσης, που συμβαίνει και μέσα από εσένα. Να ανοίγεις ξανά και ξανά τα πεδία εκείνα του σώματος (των οργάνων) που κλείνουν από τον πόνο και να αναπνέεις μέσα σε αυτά.

Μπορεί ο ίδιος να μην είσαι πλέον προσβάσιμος για εκείνες τις παλιές ενέργειες όμως παραμένεις μέρος της ανθρωπότητας, που ήρθε για να βοηθήσει Σταθεροποίησε το φως της καρδιάς σου καθώς το αφήνεις συνεχώς να μοιράζεται – να το εκφράζεις. Το μοίρασμα μιας πνευματικής δύναμης που ρέει σημαίνει: πολλαπλασιασμός, διεύρυνση, ενίσχυση και σταθεροποίηση.


Σταθεροποίησε τη ροή της μεταμόρφωσης σου, εκπέμποντας επί 21 ημέρες το φως της καρδιάς σου στον κόσμο και προς όλους ανεξαρτήτως τους ανθρώπους στη Γη.

Να είσαι βέβαιος πως αν εξαιρείς έστω και έναν άνθρωπο από τα 7 δις, τότε η μεταμορφωτική σου δύναμη καταρρέει και δεν καταφέρνει τίποτε απολύτως. Αυτό είναι ανιδιοτελής και δίχως όρους αγάπη – είναι η μεγαλύτερη απαίτηση προς σένα και τον κόσμο εντός του οποίου έχεις ανέλθει.

Ας σηκωθεί μέσα από σένα ένα τεράστιο κύμα νοσταλγίας για ελευθερία και ειρήνη σε αυτό τον κόσμο! Ας μετουσιώσει αυτή η δράση τον πόνο όλων των εποχών σε κρυστάλλινη ενέργεια! Ας ανοίξει η καρδιά Μάστερ που φέρεις εντός σου φέτος, το 2012! Ας επιστρέψει η χριστική ενέργεια στη Γη – στο ποτάμι της ζωής σου!ΠΗΓΗ: Kristallmensch.net


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ