9 Ιαν 2012

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΤΤΟΤΗΤΑΣ


του Γεράσιμου Καλογεράκη

Η ελληνική γλώσσα φέρνει τα σημάδια της θεωρίας της «Διττότητας».

Ο J.P.Garnier Malet αποδεικνύει ότι οι πανάρχαιοι Έλληνες γνώριζαν την πραγματικότητα της «Διττότητας» για τον Χρόνο πολύ καλά Αυτή και την είχαν κωδικοποιήσει στο αλφάβητο, στη γλώσσα τους και στα αρχαία ελληνικά κείμενα, πριν καν υπάρξουν άλλες γλώσσες στον κόσμο. Τις πληροφορίες αυτές πήρε από τον «Τίμαιο του Πλάτωνα».


Η κωδικοποίηση των ανοιγμάτων του χρόνου που πιστοποιούμε με τη μελέτη της ελληνικής γλώσσας και των αρχαίων κειμένων, αποδεικνύει ότι η Ελληνική γλώσσα είναι η μητέρα όλων των άλλων γλωσσών, και ξεκινά από μια μακρινή εποχή όπου έχουμε την εντύπωση ότι ο άνθρωπος ζούσε σαν άγριος, επισημαίνει ο δρ. Πυρηνικής Μηχανικής στις Βρυξέλλες I. Αναστασίου, συνεργάτης του Γάλλου ερευνητή. Αυτή η αρχή επέτρεψε σε ασύγκριτους επιστήμονες, αστρονόμους και μαθηματικούς να καταγράψουν τις 54 απαραίτητες διακλαδώσεις του χρόνου, που ονομάζονται στη σημερινή θεωρία υποχρεωτικά σημεία περάσματος, με την βοήθεια 27 μικρών και 27 κεφαλαίων γραμμάτων που αποτελούν το αρχαίο Ελληνικό αλφάβητο. Σύμφωνα με τον Δρ. Ιωάννη Αναστασίου, ο Γάλλος επιστήμονας «Αποδεικνύει τον πρωταρχικό ρόλο που έπαιξε η αρχαία ελληνική γλώσσα και σκέψη στην κατανόηση της λειτουργίας του σύμπαντος από τον άνθρωπο. Οι Έλληνες και σήμερα μπορούν να ξαναπαίξουν και πάλι σημαντικό ρόλο, γιατί είναι διαποτισμένοι περισσότερο από κάθε άλλον από την αρχαία ελληνική σκέψη».


Πρόκειται για μια νέα επιστημονική θεωρία που ξεπερνά και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες των Ελλήνων για την αναγνώριση των καταβολών και της αξίας της γλώσσας μας και του πολιτισμού μας, κατανοώντας επιτέλους τη σημασία της «Αρχής του άλφα και του ωμέγα» των αρχαίων. Το ηλιακό μας σύστημα εξελίσσεται σύμφωνα με ένα κύκλο 25.920 ετών που χωρίζει το παρελθόν και το μέλλον από το παρόν με 12 περιόδους των 2.160 ετών. Οι Έλληνες ήταν οι πρώτοι που μετέδωσαν αυτή την βασική έννοια του διαχωρισμού (Ώρα) που επιτρέπει σε ένα δημιούργημα να μεγαλώσει στο μέλλον (αρΩ), ένας διαχωρισμός που ονομαζόταν από τους Έλληνες η «Αρχή του άλφα και του Ωμέγα», του πρώτου (α = 1) και του τελευταίου (Ω = 800). Η ελληνική μυθολογία, που έχει διαστρεβλωθεί από χιλιετηρίδες σκοταδισμού, επιτρέπει τη διδασκαλία της δημιουργικής αρχής του άλφα και του Ωμέγα που μπορεί να παρατηρηθεί τόσο στους γαλαξίες όσο και στα σωματίδια, και εξηγεί τον δεσμό μεταξύ της αρχαίας ελληνικής γραφής και της θεωρίας της Διττότητας.

Οι Έλληνες γνώριζαν τη χρήση του φιδιού στη θεωρία της Διττότητας (Πύθιος Απόλλων) και προέβλεπαν (Πυθία) τους κινδύνους και έτσι τους απότρεπαν, αντί να τους περιμένουν μοιρολατρικά. Όπως τότε οι Έλληνες έτσι και εμείς σήμερα μπορούμε ξανά να χρησιμοποιήσουμε την ασυνέχεια του Χρόνου για να μας τροφοδοτεί με συνεχείς πληροφορίες μέσα από τα ανεπαίσθητα ανοίγματά του με την μορφή διαισθήσεων και προμηνυμάτων. Στα χρυσά έπη μπορούμε να διαβάσουμε πως καθημερινά εφάρμοζαν την αρχή αυτή στη ζωή τους οι Πυθαγόρειοι.

Το κηρύκειο επίσης, σύμβολο της μαντείας του Ερμή, χρησιμοποιεί την διπλή έλικα της Διττότητας. Αυτός ο ελικοειδής δεσμός, που παρουσιάζεται σαν φίδι, ενώνει τους διάφορους χρόνους επιτρέποντας τις προβλέψεις που ονομάζονται στην σημερινή θεωρία «Προβλεπτικές Πληροφορίες». Χάρη στη θεωρια της Διττότητας (Doubling theory) είναι τώρα δυνατόν να κατανοήσουμε την πρωταρχική σημασία της ελληνικής γλώσσας και του αλφαβήτου της που κωδικοποιούν στην εντέλεια τις αυστηρές επιστημονικές έννοιες αυτής της θεωρίας.


Σήμερα, στο τέλος του Πλατωνικού ενιαυτού των 25.000 ετών, φθάσαμε και αποτελούμε αυτό το μέλλον των πολύ αρχαίων Ελλήνων, και αντιμετωπίζουμε στο ηλιακό μας σύστημα την αμείλικτη σύγκλιση των τριών ροών του Χρόνου σε μια μόνο ροή και επομένως τον κίνδυνο να ζήσουμε δυσάρεστα δυναμικά, που έχουμε σπείρει εμείς οι ίδιοι όλες αυτές τις χιλιετίες.
0 Δρ. J.P.Garnier Malet γράφει: «Η εξισορρόπηση του καθενός μας συμβάλλει στην εξισορρόπηση των άλλων και του πλανήτη. Είναι λοιπόν καιρός για κάτι τέτοιο, ιδίως στηχώρα όπου ζουν οι απόγονοί αυτώντων καταπληκτικών γιων του Ηλίου, δημιουργών και μεταδοτών μιας θεμελιώδους συμπαντικής θεωρίας που η επιστήμη μας μόνο τώρα ξανά ανακαλύπτει.


Οι επιστήμονες, φυσικοί, ιατροί, θεραπευτές γλωσσολόγοι, λάτρες του Ελληνισμού, λόγιοι κτλ, μπορούν, πέρα από την κατανόηση, να νοιώσουν επίσης πολύ βαθύτερα από άλλους την ουσία των πραγμάτων, για να προχωρήσουν ακόμη πιο μακριά.
Την προέλευση των αρχών της θεωρίας αυτής από την αρχαία ελληνική γλώσσα με τα 54 μικρά και κεφαλαία γράμματα που αποτελούν τους κρυμμένους δαιδάλους της ροής του χρόνου, και γενικά των σχέσεων με την πανάρχαια ελληνική παράδοση που αναγνωρίζεται στην κλασική αρχαία ελληνική γραμματεία.

Ο J.P.Garnier Malet λέει ότι: «Τα γράμματα της Ελληνικής αλφαβήτου είναι ένα πέρασμα χρόνου που διαγράφουν άτομα, αστέρια και γαλαξίες.
Στις απώτατες εποχές οι άνθρωποι επικοινωνούσαν μεταξύ τους με την σκέψη, και όταν σε κάποια στιγμή έπρεπε να κρύψουν την αλήθεια εφήρμοζαν την γραφή».

Η σημαντικότερη προβολή της διάλεξης ήταν η φωτογραφία επιγραφής του Μεξικού ηλικίας 22.500 ετών πάνω σε πέτρα που βρέθηκε μέσα σε στρώμα λάβας ηφαιστείου σε βάθος 19 μέτρων, πάνω στην οποία φαίνονται κεφαλαία και μικρά Ελληνικά γράμματα και αριθμοί καταρρίπτοντας έτσι την θεωρία του Ινδοευρωπαϊσμού, της Φοινικικής προέλευσης των γραμμάτων, και της αραβικής προέλευσης των αριθμών.

Θα ήθελα να επισημάνω την τεράστια προσφορά του Γάλλου φυσικού και του Έλληνα Ιωάννη Αναστασίου Δρ, Πυρηνικής φυσικής που έχουν μεταβληθεί σε σύγχρονους ιεραποστόλους και διαφωτιστές του Ελληνισμού και τον προβάλουν ανά τον κόσμο.
Ευχόμαστε να τους μιμηθούν και άλλοι επιστήμονες ώστε να μπορέσει η ανθρωπότητα να ξαναβρεί τον εαυτό της.
Οι δύο εξαίρετοι αυτοί επιστήμονες με τίμησαν με την φιλία τους και την εμπιστοσύνη τους και τους ευχαριστώ.
ΠΗΓΗ: ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ


..και μένω σε αυτή την αναφορα :

'' Η σημαντικότερη προβολή της διάλεξης ήταν η φωτογραφία επιγραφής του Μεξικού ηλικίας 22.500 ετών πάνω σε πέτρα που βρέθηκε μέσα σε στρώμα λάβας ηφαιστείου σε βάθος 19 μέτρων, πάνω στην οποία φαίνονται κεφαλαία και μικρά Ελληνικά γράμματα και αριθμοί καταρρίπτοντας έτσι την θεωρία του Ινδοευρωπαϊσμού, της Φοινικικής προέλευσης των γραμμάτων, και της αραβικής προέλευσης των αριθμών."


Read more: http://kykeon.ning.com/forum/topics/ta-27-kosmogrhammata-ton?commentId=2937592%3AComment%3A70510&xg_source=activity#ixzz1iy07Liu6

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ