8 Ιαν 2012

Η ΧΡΥΣΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ DRAGON FAMILY vs BANKSTERS

Μια περίεργη και αξιοσημείωτη αποκάλυψη από τον Φούλφορντ...
που αν μη τι άλλο ταράσσει το μονοπώλιο της "επίσημης" παγκόσμιας τραπεζικής κλοπής...
Θα φέρει άραγε τα αποτελέσματα που αναμένουμε?... Η αγωγή που θα μπορούσε να τερματίσει την συμμορία που διοικεί τον δυτικό κόσμο

Από Benjamin Fulford (24 Νοεμβρίου 2011)

Η αγωγή που θα μπορούσε να τερματίσει τη μυστική κυβέρνηση η οποία  διοικεί το δυτικό πολιτισμό τουλάχιστον τα τελευταία 300 χρόνια κατατέθηκε σήμερα (23 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ) . Η αγωγή υποστηρίζει ότι κοντά 1 τρισεκατομμύρια δολάρια εχουν κλαπεί από, μεταξύ άλλων, τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ  Μπαν Κι Μουν και τον ΟΗΕ, από τον πρώην Ιταλό πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι[3] και την ιταλική κυβέρνηση, τον Giancarlo Bruno από το  Davos World Economic forum και άλλους και  πιστεύεται ότι περιλαμβάνει πολλούς από τους ιδιοκτήτες της US Federal Reserve Board.

Η μήνυση κατατέθηκε στη Νέα Υόρκη από τον Neil Keenan, που ενεργεί ως εκπρόσωπος της οικογένειας Δράκου, μια απομονωμένης ομάδας πλούσιων ασιατικών οικογενειών. Αυτή η κατάθεση είναι αποτέλεσμα της εκτεταμένης συγκέντρωσης αποδεικτικών στοιχείων από την διεθνή αστυνομία και διαφόρων υπηρεσιών επιβολής του νόμου συμπεριλαμβανομένων Interpol, CIA, Iαπωνική Αστυνομία Ασφαλείας, μυστικές υπηρεσίες της Ανατολικής Ευρώπης και έχει την υποστήριξη του Πενταγώνου, καθώς και από τις ένοπλες δυνάμεις Ρωσίας και  Κίνας.  
Oι τελικοί κατηγορούμενοι σε αυτή τη νομική δράση πιστεύεται ότι είναι η ίδια κλίκα πίσω από τη δολοφονία του Προέδρου των ΗΠΑ John F. Kennedy και πολλά άλλα σημαντικά διεθνή εγκλήματα. 

Η συγκεκριμένη αγωγή πυροδοτήθηκε από την παράνομη κράτηση δύο Ιάπωνων πολιτών των, Akihiko Yamaguchi και Mitsuyoshi Watanabe, καθώς και η κατάσχεση των 134.500.000.000 δολάριων σε ομόλογα που κατείχαν στην Ιταλία, στις 3 Ιουνίου 2009. 
Μετά την κλοπή των ομολόγων, ο Leo Zagami[2] που αυτο-περιγράφεται ως 33ου βαθμού Τέκτονας ήλθε σε επαφή με τον μηνυτή και του είπε ότι η Μόντε Κάρλο P2 Τεκτονική Στοά μπορούσε να ρευστοποιήσει τα ομόλογα με τη βοήθεια του Βατικανού τραπεζίτη Daniel Dal Bosco. Ο μηνυτής (Neil Keenan ) διαβίβασε αυτή την πληροφορία, μέσω ενός μέλους της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου , στην οικογένεια Δράκου (Dragon family) που εμπιστεύθηκαν ακόμη 1 τρισεκατομμυρία δολαρια από παρόμοια ομόλογα στον ενάγοντα Neil Keenan.Ο Keenan στη συνέχεια, μετά από πολλές διαπραγματεύσεις,εμπιστεύθηκε τα ομόλογα στον Dal Bosco. 

Ο Dal Bosco στη συνέχεια διέφυγε με τα ομόλογα και τον παρακολουθούσαν επί 24 ώρου βάσεως διάφοροι πράκτορες μυστικών υπηρεσιών για να δούνε τι θα κάνει με αυτά. Η παρακολούθηση του Dal Bosco οδήγησε στο Davos World forum ( Παγκόσμιο φόρουμ του Νταβός),τον ΟΗΕ,την ιταλική κυβέρνηση και το Βατικανό, μεταξύ άλλων περιοχών. Μετά από αυτό,ο Keenan προσεγγίστηκε από ισχυρές προσωπικότητες, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων αξιωματούχων του Βατικανού, από τραπεζίτες της Wall Street,ευρωπαίους ευγενείς και πρώην πρόεδρους των ΗΠΑ, και οι περισσότεροι προσέφεραν αστρονομικά ποσα σαν δωροδοκίες για να τα παρατήσει. Δηλητηριάστηκε επίσης με δηλητήριο ρετσινόλαδου[1] και παραλίγο να σκοτωθεί. 

Σύμφωνα με τον Keenan "Οι ρίζες αυτής της υπόθεσης πάνε πίσω μεταξύ του 1927 και 1938, όταν, κατόπιν ρυθμίσεων μεταξύ τού T.V. Soong (τον Υπουργό Οικονομικών της Κίνας) και του Henry Morgethau, Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών αγόρασε περίπου 50 εκατομμύρια ουγγιές ασημι και μίσθωσε τεράστιες ποσότητες χρυσού από την εθνικιστική κυβέρνηση της Κίνας, γνωστή ως Κουόμινταγκ. Για όλους τους θησαυρούς που παραδόθηκαν, δόθηκαν πιστοποιητικά σε αυτούς που παρέδοσαν τα πολύτιμα τους μέταλλα. " 


 Σουμάτρα της Ινδονησίας Gold Bars 999,99 καθαρότητας χρυσός 1940

Πολλά από τα ομόλογα που κατασχέθηκαν από τον Dal Bosco βασίζονται στον κινέζικο χρυσό που είχε παρθεί από το Federal Reserve Board κατά τη διάρκεια αυτών των ετών και ποτέ δεν επέστρεψε στους νόμιμους ιδιοκτήτες της. 
Άλλα ομόλογα που κατασχέθηκαν ήταν τα ομόλογα Kennedy. Τα ομόλογα αυτά υποστηρίχθηκαν από χρυσό και τηρούνται σε καταπίστευμα για τους ανθρώπους του πλανήτη και θα έπρεπε να είχαν χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση της οικονομικής ανάπτυξης του κόσμου. Αντ 'αυτού έχουν ως επί το πλείστον κλαπεί και χρησιμοποιούνται καταχρηστικά από τα μέλη της κλίκας που έχει τον έλεγχο του Δυτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος για λογαριασμό ιδιωτικών συμφερόντων. 

Ο αρχικός συνυπογράφων των ομολόγων Κένεντι ήταν ο πρώην Πρόεδρος της Ινδονησίας Σοεκάρνο. Ο κληρονόμος του Σοεκάρνο Δρ Seno Edy Soekanto  έχει δώσει πληρεξούσιο στον Keenan να  επιστρέψουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους τα ομόλογα Κένεντι και άλλων περιουσιακών στοιχείων που διατίθενται για τους ανθρώπους του κόσμου μέσω κάτι που είναι γνωστός ως παγκόσμιοι λογαριασμοί εξασφαλίσεων.( global collateral accounts) 

Η μήνυση είναι η πρώτη ομοβροντία σε μια νομική μάχη για την αποκατάσταση του ελέγχου του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος για τους ανθρώπους και τις κυβερνήσεις του κόσμου, καθώς και η αποκατάσταση των νόμιμων ιδιοκτητών. 

Η αγωγή έχει κατατεθεί ως Civil Action #8500 at the United States District Court for the Southern District of New York on November 23, 2011. 
Βασικές πληροφορίες για τα προβλήματα με το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα

Από Neil Keenan και Keith Scot. 
Ολόκληρη η αιτία του προβλήματος.


Η παραπάνω εικόνα είναι από το Shanghai Gold Rush (το γιουρούσι του χρυσού στη Σαγκάη) που έλαβε χώρα από το Δεκέμβριο του 1948-Ιανουάριος 1949. Κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, οι κινέζοι δαπανήσαν τεράστια χρηματικά ποσά για τον πόλεμο με την Ιαπωνία. Δεδομένου ότι η αξία του χαρτονομίσματος τους βυθίστηκε, το Κουόμινταγκ αποφάσισε να διανείμει 40 γραμμάρια χρυσού ανά άτομο. Τον Δεκέμβριο, χιλιάδες βγήκαν στους δρόμους και περίμεναν στην ουρά για ώρες. Η αστυνομία, εξοπλισμένη με τα υπολείμματα των στρατευμάτων της International Concession, έκανε μικρή προσπάθεια για την τήρηση της τάξης. Δέκα άνθρωποι συνθλίφτηκαν μέχρι θανάτου. 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μια ιδιωτική εταιρεία που ανήκει στο Βρετανικό Στέμμα (Rothchilds), τη Τράπεζα της Αγγλίας (Rothchilds) και το Βατικανό (Rothchilds και πάλι). Ονομαζόταν παλαιότερα η εταιρεία της Βιρτζίνια[4] μέχρι της 9/3/33, όταν διαλύθηκε από τον Roosevelt με το Emergency Banking Act (Νόμος έκτακτης τραπεζικής αναγκης). Στις 05.05.33 το Κογκρέσο επέλεξε να διαλύσει τον κανόνα του χρυσού( Gold Standard) και τη κυρίαρχη εξουσία των ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ είναι μια εταιρεία, όχι ένα έθνος. Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ δεν είναι ούτε ομοσπονδιακή, ούτε αποθεματική. Είναι μια ιδιωτική μαϊμού οργάνωση που διοικείται από εβραίους τραπεζίτες που δανείζουν τα χρήματα που τυπώνουν από κοπανιστό αέρα με τόκο, ενώ συνεχίζουμε να πληρώνουμε αυτούς τους εγκληματίες για να γδύνουν την περιουσία του Λαού. 

Η τεχνολογία της κλοπής και εξαπάτησης που έχει εξαχθεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω της προώθησης τους, αυτής της απάτης, όπως το παράδειγμα της Παγκόσμιας Οικονομίας ( Global Finance) είναι μια αισχρότητα που έχει θέσει τους σπόρους της δικής της καταστροφής. 

Η κατάσταση αυτή επιδεινώνεται από την άρνηση των απλών ανθρώπων να συνειδητοποιήσουν, να καταλάβουν και να κατανοήσουν ότι είναι η διπροσωπία των κυβερνήσεων και η δόλια εξαπάτηση και η ατελείωτη απληστία των τραπεζιτών που συνδυάζονται για να τους γδάρουν σαν απαθή πρόβατα που είναι. Η απάθεια και η άγνοια της αλήθειας, δημιουργεί πίστη στο ψέμα. Η αλήθεια είναι αυταπόδεικτη, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να μην την ακούν ούτε να την καταλάβαίνουν. Τα χρέη της Federal Reserve είναι τα χρέη μιας ιδιωτικής εταιρείας που ληστεύει το λαό των Ηνωμένων Πολιτειών. 

Το δολάριο των ΗΠΑ είναι ένα ομοσπονδιακό γραμμάτιο αποθεματικού και οι υποχρεώσεις έναντι του νομίσματος είναι οι υποχρεώσεις της Federal Reserve,και όχι του λαού των Ηνωμένων Πολιτειών. 

η συνέχεια εδώ


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ