3 Νοε 2011

Μήπως είναι το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ η ΕΞΟΔΟΣ προς την ΛΕΥΤΕΡΙΑ;

Τελικά από όσο φαίνεται θα χρειαστεί να πάρουμε υπόψη μας δεκάδες παραμέτρους πριν αποφασίσουμε οριστικά τι συμφέρει τη χώρα πραγματικά στην παρούσα στιγμή και τι είναι αυτό που της δίνει μια βάσιμη ελπίδα προοπτικής για το μέλλον...Όπως είπα νωρίτερα το δημοψήφισμα αυτό καθ΄αυτό υπό τις παρούσες συγκυρίες και δεσμεύσεις στις οποίες προχώρησε η κυβέρνηση Παπανδρέου (που όσο μη δημοκρατικά κι αν έγιναν, βιώνουμε τις συνέπειες τους), εμπεριέχει ολοφάνερα δύο παραμέτρους:
 • την μεταβίβαση της ευθύνης στο λαό (μολονότι ο λαός ήταν
   αντίθετος με αυτή την μνημονιακή πολιτική εξ αρχής... και δε ρωτήθηκε ΠΡΙΝ τις τραγικές αποφάσεις και την επιλογή του ΔΝΤ...)
 • την αισχροκέρδεια των σχεδιαστών αυτής της κατάστασης όπως αναλύθηκε στο κείμενο:  

  Αποκάλυψη: Η άθλια μεθόδευση του “δημοψηφίσματος”Αυτά τα σημεία είναι που προκάλεσαν και τα δεκάδες "ΟΧΙ" που ακούγονται από πολλές πατριωτικές σελίδες και άτομα.
Ωστόσο, προκειμένου να μπορέσουμε να αποφασίσουμε ορθά τι μας συμφέρει ετούτη την ώρα, θα πρέπει να ζυγήσουμε τα πράγματα και να δούμε την κατάσταση όσο πιο σφαιρικά γίνεται, ειδικά καθώς ακούγονται φωνές που θέτουν το δίλημμα "εκλογές ή δημοψήφισμα"....

Αν και προσωπικά θεωρώ πως χρειάζεται ολοκληρωμένη πλέον στρατηγική (όχι ένα απλό δημοψήφισμα υπέρ ή κατά του Ευρώ... αλλά υπέρ ή κατά της κομματο-οικογενειοκρατίας...και της σχολής των πολιτικάντιδων και βολευτάδων... και βαθειά Κάθαρση του πολιτικοί-οικονομικού μας συστήματος...) και ένα σύσσωμο πανελλήνιο μέτωπο που θα αποφασίσει να τη στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις, για να υπάρξει ορατό και ουσιαστικό αποτέλεσμα και θα βάλει την Ελλάδα στο δρόμο που της αξίζει να είναι, (και θα συμπεριλαμβάνει αλλαγή πολιτεύματος, αναθεώρηση συντάγματος και πολλά άλλα ακόμη.... και σε καμία περίπτωση διχασμό του ελληνικού λαού σε δύο μερίδες... υπέρ ή κατά του δημοψηφίσματος διότι αυτό μοιάζει αυτή την ώρα σαν το τυράκι στη φάκα... που καθώς επικεντρωνόμαστε σε αυτό δυσκολευόμαστε να δούμε όλα τα άλλα...) νομίζω πως πρέπει να δούμε και την παρακάτω τοποθέτηση που βλέπει στο δημοψήφισμα μια ευκαιρία για την έξοδο της χώρας από το Ευρώ... (πράγμα που όπως είπαμε βολεύει τους κερδοσκόπους που επωφελούνται από τις επενδύσεις που έκαναν υπέρ της χρεωκοπίας της χώρας από το 2009 ακόμη....) και ένα δρόμο προς την αληθινή ελευθερία...  με το οποία συμφωνώ στο σημείο πως πράγματι οι εκλογές σίγουρα δεν είναι η λύση.

"Από τη ζημιά κέρδος δεν έχει, λέει ο σοφός λαός"... αλλά εδώ που φτάσαμε μπορεί πράγματι να είναι το μικρότερο κακό η κερδοσκοπία και αισχροκέρδεια όσων πούλησαν την Ελλάδα εκ των έσω, που θα επωφεληθούν από την έξοδο της χώρας από το Ευρώ μαζί με τους συνεργάτες τους στο εξωτερικό... και να υπάρχει τρόπος να τιμωρηθούν αλλά και να επιστρέψουν όσα μας οφείλουν... αφού πρώτα βγάλουμε τη χώρα από την μπότα της Γερμανο-ΕΕ... γιατί ο λαός μας λέει και το άλλο: "γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος"....

Για να γελάσουμε λοιπόν εμείς τελευταίοι, θα πρέπει να έχουμε στο νου και την καρδιά μας μια στρατηγική και ένα όραμα το οποίο θα ακολουθήσουμε βήμα-βήμα, όλοι μαζί!
(Λύσεις προτάθηκαν πολλές και μία από αυτές είναι εδώ.  Ωστόσο όπως είπα και σε άλλη στιγμή αυτή την ώρα χρειάζονται ΕΛΛΗΝΕΣ. Έλληνες με στρατηγικό μυαλό και αποφασιστικότητα για να εμπνεύσουν το λαό! Έλληνες με ψυχή και πνεύμα οξύ και όχι πολιτικάντηδες της παλιάς σχολής ππου ρήμαξε τη χώρα εδώ και δεκαετίες. Τώρα είναι η ώρα του Έλληνα. Τώρα πρέπει να δώσουμε το παράδειγμα σε όλη την Ευρώπη και ακόμη πιο πέρα! Για εμάς και για τις επόμενες γενιές!)   

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ , ΟΧΙ ΕΚΛΟΓΕΣ !

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ=ΕΞΟΔΟΣ=ΛΕΥΤΕΡΙΑ!
Μη χαθεί μια ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΥΚΑΡΙΑ!

Βασική αρχή προπαγάνδας και θεμέλιο της χειραγώγησης των μαζών , υπήρξε πάντα η γελοιοποίηση της πληροφορίας.
Αν θες να κρύψεις την ύπαρξη εξωγήινων , δώσε την πληροφορία ύπαρξής τους σε έναν κατασκευασμένο(από σένα) "γραφικό" , σε έναν πολυ-λοιδωρούμενο....πχ στον Δ.Λιακόπουλο .
Αν θες να αποκρύψεις την ύπαρξη ορυκτού πλούτου στην Ελλάδα , άσε να τον παρουσιάσει ένας στιγματισμένος ως χουντικός....και μετά κατακρεούργησέ τον (δούλεψε το σύστημα επί 35 χρόνια)
Αν αυτό που φοβάσαι είναι πράγματι ένα δημοψήφισμα , το οποίο με το αποτέλεσμά του :
 • θα βγάλει την Ελλάδα από την Ευρω-ζώνη
 • θα βάλει τους τοκογλύφους ενώπιον μιας επιβεβλημένης σεισάχθειας
 • θα εκτοπίσει-ίσως και βίαια-με όλους τους "δημοκρατικούς" τους κανόνες ΟΛΟ το φάσμα του πολιτικού-κομματικού συστήματος από το πρόσωπο της Ελλάδας ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ
 • θα δημιουργήσει ένα νέο πατριωτικό-εθνικιστικό πολιτικό σύστημα εκπροσώπησης των συμφερόντων του Έθνους
 • θα δοθούν ευκαιρίες για εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης , για πραγματικά εθνικά ωφέλιμες συμφωνίες στρατηγικής , στρατιωτικής , οικονομικής και παρεμβατικής σε φυσικούς πόρους πολιτικής .........
 • τότε ........ αυτό το δημοψήφισμα δεν πρέπει παρά να το αναγγείλει-προκαλέσει ένας ΓΙΩΡΓΟΣ !

Ένας "Λιακόπουλος" του εγχώριου και παγκόσμιου πολιτικού καραγκιόζ μπερντέ!
Ένας ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ (κατά Λένιν) για όλες τις ως τώρα "δουλειές" των τοκογλύφων , ένας , εκ φύσεως ΜΙΣΗΤΟΣ γραικύλος θα τραβήξει το βλέμμα των μαζών από την ουσία ενός δημοψηφίσματος της τάξης του 80-90% ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΧΙ στην Ευρώπη των δουλεμπόρων του Ελληνισμού και θα στρέψει τα προβατοειδή σε κίνηση "αποδοκιμασίας και αποπομπής" του ...κακού!
Έλληνες ,
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ !
Οι εκλογές είναι ένα από τα εργαλεία υποδούλωσης των μαζών . Το όποιοδήποτε αποτέλεσμα οδηγεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα για τους ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ και τα εδώ φερέφωνά τους. ΤΗ ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ και την "ΕΘΝΙΚΗ" ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ.
Οι εκλογές θα δράσουν ως βαρύ ναρκωτικό στο μυαλό του λαού , και καλά τον πέταξε τον αλήτη,τον προδότη ,τον...., τον.....και όσο το πόπολο θα πανηγυρίζει την εκδίωξη του ...δικτάτορα , οι "προσωρινές διοικήσεις" , οι κυβερνήσεις "εθνικής ενότητας" θα συνεχίζουν να μπήγουν βαθύτερα στο χώμα τους πασάλους πάνω στους οποίους σας έχουν σφιχτοδεμένους.

Από χθες όλοι οι εδώ και 37 χρόνια "βολεμένοι" στις μαξιλάρες της Αντιπροσωπευτικής "δημοκρατίας" , ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ" και ΚΚΕ , ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ , ΚΟΥΒΕΛΑΙΟΙ , ΝΤΟΡΑΚΗΔΕΣ , ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ , άρχισαν να χτυπούν με λύσσα τον "ΗΛΙΘΙΟ" και να αποδομούν το Δημοψήφισμα.
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ , ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ στο χυδαίο σύστημα της αντιπροσώπευσης.
ΟΛΩΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ εξαρτάται ΑΜΕΣΑ από τη διατήρησή του
ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ , ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ , ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ , ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ!
Από σήμερα το μεσημέρι , με την καθοδηγούμενη ανεξαρτητοποίηση της Μ.Αποστολάκη , μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και οι "φεουδάρχες" των ΜΜΕ , οποίοι τις επόμενες ώρες θα καθοδηγήσουν ΟΛΟΥΣ τους "(επι-)χορηγούμενους" βουλευτές τους ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕΤΙ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ "ΗΛΙΘΙΟΥ" Ο ΑΝΤΩΝΆΚΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΡΟΥΣΗΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΎΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ.
Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ (ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ , ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΉΜΑΤΟΣ (ΛΥΣΣΑΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ) , ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΟΠΟΙΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ (= ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΕΘΝΙΚΗΣ" ΣΩΤΗΡΙΑΣ)
ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΗΓΑ , ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ ΥΠΕΡ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΘΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟΝ "ΑΙΩΝΙΟ" ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΟΥΡΤΖΟΥΝΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΑΣ...
Έλληνες ,
ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΘΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΆΥΤΟ , Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ , ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ -ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ- ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΛΥΣΕΩΝ.
ΘΑ ΜΑΣ "ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ" ; ΝΑΙ,ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΟΣΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΤΩΝ "ΑΓΟΡΩΝ' ΤΟΥΣ
ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ; ΝΑΙ , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΑΥΤΟΙ .
ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ Η ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.
Κάθε Έλληνας εργαζόμενος , πατριώτης κι εθνικιστής πρέπει να ΔΕΙ την παγίδα που μεθοδικά στήνεται εδώ και μήνες . πρέπει να ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ "λαγούς" και "κουνέλες" της Νέας Τάξης και τέλος πρέπει να ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ την ανάγκη να διαδώσει σε όλους τους συμπατριώτες αδελφούς την μαχητική διάθεση για απίτηση δημοψηφίσματος!
Ακόμα κι αν συρθούμε (όπως φαίνεται) στο εκλογικό πανηγύρι των "βολεμένων" , θα συρθούμε με επίγνωση της κατάστασης και της κοροϊδίας των "εκπροσώπων" όλων μας.Λύσεις , ακόμα και τότε υπάρχουν.
Ας μην αφήσουμε όμως μία σπουδαία ευκαιρία που έχουμε ΤΩΡΑ , να χαθεί !ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ = ΕΞΟΔΟΣ = ΛΕΥΤΕΡΙΑ! - Πηγή 

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ