3 Νοε 2011

Σαρωτικά τα "ΟΧΙ" στο Δημοψήφισμα!

Στο ίδιο μήκος κύματος των "ΟΧΙ" στο δημοψήφισμα και την ύπουλη παγίδευση των Ελλήνων συντάσσονται όπως φαίνεται δεκάδες πατριωτικά blog και χιλιάδες ανθρώπων που έχουν μάτια και βλέπουν την κλιμάκωση της προδοσίας που επιχειρείται...Στις 4 Δεκεμβρίου θα κληθούν οι Έλληνες να πουν το «ναι» ή το «όχι» στο δημοψήφισμα που άκριτα αποφάσισε η ελληνική κυβέρνηση. Σε μια πρωτοφανή ανακοίνωση της ημερομηνίας, όχι από τον Γ. Παπανδρέου αλλά από τη Μέρκελ και τον Σαρκοζί, φάνηκε ξεκάθαρα πόσο… βάρβαρος είναι ο εκβιασμός που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι Έλληνες πολίτες.

Και τι σύμπτωση. Στις 4 του Δεκέμβρη γιορτάζουν στην Ελλάδα οι… Βαρβάρες, λες και οι ξένοι ηγέτες ήθελαν να δείξουν ότι εκείνη την ημέρα θα κριθεί και ο Σοσιαλισμός (του κ…ου) και η βαρβαρότητα της κυβέρνησης και των Ευρωπαίων εταίρων μας.
Τα δεδομένα από τις ανακοινώσεις που έγιναν στις Κάννες είναι τα εξής:
1. Η συνάντηση του Γ. Παπανδρέου με τους ξένους ηγέτες ήταν καθαρά προσχηματική και ήθελε απλά να δημιουργήσει το δραματικό κλίμα που απαιτείται σε τόσο κρίσιμες καταστάσεις. Το παιχνίδι ήταν στημένο από την αρχή, οι ξένοι ήταν ενήμεροι για τις προθέσεις του πρωθυπουργού και απλά αιφνιδιάστηκαν από το σοκ στις αγορές και αποφάσισαν να δράσουν αμέσως.
2. Όλοι μαζί στις Κάννες αποφάσισαν να βάλουν τον ελληνικό λαό στη μέση και να τον χτυπήσουν αλύπητα. Του θέτουν το δίλημμα ευρώ ή έξοδος από την ευρωζώνη και επιστροφή στη δραχμή. Εκτός από ορισμένους ακραίους αριστερούς ή άλλα λαμόγια που υπάρχουν, ποιος θα έλεγε όχι σε ένα τέτοιο ερώτημα; Ποιος θα ήθελε να βγει έξω από την ευρωζώνη;
3. Ο εκβιασμός είναι σαφής και ξεκάθαρος, τον είχαμε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή. Μέρκελ και Σαρκοζί έθεσαν το δίλημμα που είναι σκληρό και σε καμιά περίπτωση δεν αφήνει ελεύθερο τον ελληνικό λαό να αποφασίσει κατά βούληση. Τον εγκλωβίζει σε ένα δραματικό «ναι» στο ευρώ το οποίο όμως σε καμιά περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει όλα όσα θα ήθελαν να πουν και να διαμαρτυρηθούν. Ο λαός δε λέει όχι στο ευρώ, και φυσικά δεν επιθυμεί τη χρεοκοπία. Σ’ αυτό που λέει εκκωφαντικά όχι είναι στη σκληρή λιτότητα, στην κοινωνική αδικία, στην εξουθένωση των φτωχών και αδυνάτων. Λέει όχι στα νέα μέτρα που συνοδεύουν τη δανειακή σύμβαση και ζητά κοινωνική δικαιοσύνη. Να πληρώσουν εκείνοι που έφταιξαν. Αυτό ζητά ο κόσμος και με το σκληρό και τυχοδιωκτικό δίλημμα ευρώ ή δραχμή ουσιαστικά δεν έχει κανένα περιθώριο διαμαρτυρίας.
4. Μέρκελ και Σαρκοζί αποκάλυψαν με τα λόγια τους την πρόθεσή τους να μας πετάξουν έξω από την ευρωζώνη σε περίπτωση που ο κόσμος ψηφίσει στο δημοψήφισμα κατά της ευρωζώνης. Γιατί το έκαναν αυτό; Μα γιατί το μαχαίρι πλέον βρίσκεται για τα καλά στο λαιμό του ελληνικού λαού. Απλά τα πράγματα. Τράβηξαν το όπλο, το έβαλαν στο τραπέζι και είπαν στον κόσμο να παίξει ρωσική ρουλέτα. Ποιος τρελός θα ήθελε να το κάνει αυτό όταν ξέρει ότι όλες οι θαλάμες του όπλου είναι γεμάτες;
5. Όσο για τον Γ. Παπανδρέου, η ιστορία θα τον θυμάται και θα τον τιμωρήσει για την αθλιότητα σε βάρος του ελληνικού λαού. Επίσης, θα τον θυμάται για την κακή ηθοποιία του στο κακοστημένο έργο γερμανογαλλικής παραγωγής.

http://www.antinews.gr/2011/11/03/131275/

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ