16 Νοε 2011

Εβδομαδιαία Ομάδα Συστημικής Αναπαράστασης

Αγαπητοί μου φίλοι,

Όλοι μας αισθανόμαστε καθημερινά, κάποιες "αόρατες ατσάλινες κλωστές του παρελθόντος", οι οποίες μας κινούν σαν μαριονέτες.

Η Συστημική Αναπαράσταση μπορεί να επιφέρει, μέσω της αγάπης, τη Λύτρωση και να επαναναφέρει την Ευταξία στα οικογενειακά μας συστήματα.
...
Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011 στις 18:30, θα λάβει χώρα η πρώτη συνάντηση της Όμάδας Συστημικής Αναπαράστασης.
Η συναντήσεις θα λαμβάνουν χώρα κάθε Παρασκευή (18:30 - 21:00).


Ομάδα Συστημικής Αναπαράστασης
Λύσεις μέσα από τη Σοφία της Συστημικής Θεώρησης

Η Συστημική Αναπαράσταση, η επιστήμη των σχέσεων, όπως πλέον την ονομάζει ο Bert Hellinger, μας δείχνει τον δρόμο προς μια ζωή στην πληρότητά της. Μέσα από τη μακρόχρονη εμπειρία αυτής της μεθόδου, μπορούμε να βρούμε λύσεις στα προβλήματά μας. Λύσεις βαθιές και ουσιαστικές, διαρκείς κι αληθινές ... λύσεις ζωής.

Η εργασία μέσω αυτής της μεθόδου μας καθιστά βαθύτατα συνδεδεμένους και ταυτόχρονα ελεύθερους, ικανούς και δυνατούς για την ζωή ... τη δική μας ζωή.
Eλάτε να γνωρίσουμε μαζί, την Κρυφή Συμμετρία της Αγάπης. Τις κρυμμένες δυναμικές που διέπουν και καθορίζουν τις σχέσεις και την ζωή μας. Την αγάπη που ενδυναμώνει και απελευθερώνει αντί της “αγάπης” που αποδυναμώνει και δεσμεύει. Την τυφλή αγάπη του “παιδιού” που θυσιάζεται θέλοντας να βοηθήσει τους αγαπημένους του, την τυφλή κι “επιβεβλημένη αγάπη” των γονιών για το “καλό” του παιδιού ... και όλα όσα ήρθαν στο φως μέσω αυτής της βαθιά ενορατικής εργασίας.

Ελάτε να μάθουμε μ’ ένα βιωματικό τρόπο τι βοηθάει την Αγάπη και τη Ζωή. Ποιες είναι οι Τάξεις της Αγάπης. Τι ζητάει η Αγάπη από εμάς. Τι χρειάζονται οι σχέσεις. Τι κάνει την αγάπη του ζευγαριού να ανθίζει και να βαθαίνει. Τι βοηθάει στη θεραπεία μιας ασθένειας. Τι φέρνει επιτυχία στο επάγγελμα. Τι φέρνει αφθονία και πληρότητα στη ζωή.

Ελάτε να κάνουμε μαζί το ταξίδι της γνώσης, της θεραπείας, της αποδέσμευσης και της λύτρωσης.

Πρώτη συνάντηση Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011 στις 18:30
Συναντήσεις: κάθε Παρασκευή, 18:30 – 21:00.
Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής: Νικόλαος Μαγαλιός
Όλγα Μπασιούδη: 210 34 56 433 & 69 82 55 50

Για όσους δεν είσαστε εξοικειωμένοι με τις Αναπαραστάσεις, μπορείτε να παρευρεθείτε και να παρακολουθήσετε το πρώτο μάθημα, άνευ χρηματικής συμμετοχής.

Η μηνιαία εισφορά παρακολούθησης των μαθημάτων είναι 100 ευρώ [81,30 + 18,70 (ΦΠΑ)].

Όποιος νιώθει τη σφοδρή επιθυμία και την ανάγκη να παρακολουθήσει αυτό το μάθημα, και κωλύεται οικονομικά, ας επικοινωνήσει μαζί μου!!

Η εποχή που διανύουμε, απαιτεί εσωτερική εργασία και άνοιγμα καρδιάς, και το Εργαστήριον Ψυχοφυσιολογικής Εκπαιδεύσεως είναι πρόθυμο να υποστηρίξει κάθε άνθρωπο που κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση !!


Να είσαστε καλά,

Νικ. Κ. Μαγαλιός

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ