10 Οκτ 2011

Δωρεάν Σεμινάρια και Συντονισμοί στο Reiki (I και ΙΙ)

Συνεχίζοντας την προσφορά που ξεκινήσαμε τον περασμένο Μάϊο στο Κέντρο Εναλλακτικών και Συμπληρωματικών Θεραπειών "Ουράνιο Τόξο" προσφέρουμε ένα νέο ραντεβού για Δωρεάν Συντονισμούς στον πρώτο και δεύτερο βαθμό του Ρεϊκι (Usui Shiki Ryoho)

Το σεμινάριο για τον πρώτο βαθμό 
είναι διήμερο. Ξεκινά το Σάββατο 15/10/2011 στις 4μμ. Εκεί θα γίνει μια πρώτη γνωριμία με το Reiki και θα δοθεί το πρώτο μέρος του συντονισμού. Θα λήξει γύρω στις 9μμ.
Την Κυριακή 16/10/2011 θα συνεχίσουμε με το 2ο μέρος της μύησης και τις πρακτικές εφαρμογές του 1ου βαθμού. Θα ξεκινήσουμε στις 10πμ.

Το σεμινάριο για τον δεύτερο βαθμό 
ξεκινά το Σάββατο 15/10/2011 στις 10πμ. Περιλαμβάνει τις μυήσεις, τη θεωρία και την πρακτική του δεύτερου βαθμού. Θα λήξει γύρω στις 1μμ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλά είναι τις μέρες που μεσολαβούν να ακολουθούν μια ελαφριά υγιεινή δίαιτα -δίχως κρέας κατά προτίμηση- και να αποφύγουν τη χρήση αλκοόλ.

Απαραίτητη προηγουμένως η δήλωση συμμετοχής:
στη Βίκυ Χρυσού στο e-mail στο vickychrysou παπάκι yahoo.gr ή
στη Σοφία Κλακάλα στο τηλέφωνο 6937 508347

Σημείωση: τα σεμινάρια και οι μυήσεις παραμένουν δωρεάν, ωστόσο ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί, και καλό είναι να προσφέρει τον οβολό του (όποιο ποσό επιθυμεί και μπορεί) στον κουμπαρά που θα υπάρχει εκεί ως ελάχιστη εκτίμηση για την προσπάθεια αυτή και την υποστήριξη από την πλευρά όλων μας, των ιδιοκτητών του χώρου που θα βρίσκεται στη διάθεση μας, ώστε να μην επιβαρύνονται αποκλειστικά με τα έξοδα λειτουργίας του.Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ