25 Οκτ 2011

Απλές λύσεις για άμεση έξοδο από την κρίση

Ένα υπέροχο- εκτενές και αναλυτικότατο κείμενο του Παναγιώτη Τραϊανού- που όλοι μας πρέπει να διαβάσουμε, να μελετήσουμε, να κατανοήσουμε και να υποστηρίξουμε σαν Έλληνες... 
Επέλεξα μερικές παραγράφους από το Α, μέρος για τους... πολύ βιαστικούς, ωστόσο ακόμη και οι βιαστικοί, ας βρουν τον ελάχιστο χρόνο να μελετήσουν και τα δύο μέρη του κειμένου...

του Παναγιώτη Τραϊανού

Μέσα σε λίγες ημέρες μπορεί να σωθεί η Ελλάδα.
Αρκεί να ξυπνήσουν οι Έλληνες και να δουν τι συμβαίνει.
Στα χιλιάδες χρόνια της ιστορίας της η Ελλάδα έχει γεμίσει άπειρες σελίδες με τις περιπέτειές της. Μεγάλες, ένδοξες και περίεργες περιπέτειες, οι οποίες ήταν τόσο εντυπωσιακές, που έγιναν ανάγνωσμα όχι μόνον για τους Έλληνες, αλλά για όλους τους λαούς του κόσμου. Θα υπέθετε κάποιος ότι σε αυτήν τη μακραίωνη πορεία η Ελλάδα θα τα είχε "δει" και θα τα είχε αντιμετωπίσει όλα. Θα έλεγε κάποιος ότι θα μπορούσαμε, λόγω ιστορικής εμπειρίας, να επιβιώσουμε ως λαός στον αυτόματο "πιλότο". Θα μπορούσαμε να επιβιώσουμε με ένα απλό "λυσάρι" έτοιμων λύσεων. Λογικό είναι αυτό. Η Ελλάδα έχει "δει" έξω από την "πόρτα" της τους πάντες. Έχει "δει" τις πιο ακραίες συμπεριφορές απέναντί της.(...)

Αυτός ο γερμανικός λαός είναι το μυστικό της δύναμης της εβραϊκής συμμορίας …Ο πιο αποτυχημένος λαός της Ευρώπης. Αποτυχημένος —όχι κατώτερος, χειρότερος, αθλιότερος ή οτιδήποτε άλλο ρατσιστικό μπορεί να αποδοθεί ως χαρακτηριστικό σε έναν λαό— …Ο πιο αποτυχημένος, γιατί η αποτυχία ενός λαού μετριέται με αντικειμενικά κριτήρια. Είναι ο πιο αποτυχημένος λαός, γιατί μέσα σε έναν αιώνα προκάλεσε δύο παγκόσμιους πολέμους και τους έχασε καί τους δύο. Είναι ο πιο αποτυχημένος, γιατί από την απόλυτη κορυφή, που διεκδικούσε, κατέληξε στον απόλυτο πάτο. Αυτό είναι δεδομένο, εφόσον μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο απώλεσε την εθνική του κυριαρχία και δεν την ανέκτησε ποτέ. Ένας λαός, ο οποίος από το '45 κι έπειτα έχει λεηλατηθεί πλήρως, απολύτως και εξευτελιστικώς και έχει γίνει κυριολεκτικά ένας τυφλός υποτακτικός των Εβραίων.

Γι' αυτόν τον λόγο είναι αντικειμενικά ο πιο αποτυχημένος λαός της Ευρώπης και από τους πιο αποτυχημένους του κόσμου. Όταν έχουν απελευθερωθεί οι πρώην αποικίες και η Γερμανία εξακολουθεί να βρίσκεται υπό εβραϊκή κατοχή, κάποιος έχει αποτύχει. Όταν οι Γερμανοί δεν έχουν κατορθώσει αυτό, το οποίο κατόρθωσαν οι Γκανέζοι, οι Σομαλοί ή οι Κενυάτες, ευνόητο είναι ότι αυτό είναι ένα αντικειμενικό στοιχείο, το οποίο καταγράφεται …Πιο αποτυχημένοι από τους ομοιοπαθείς Παλαιστίνιους, γιατί εκείνοι τουλάχιστον έχουν συναίσθηση της κατάστασης που βιώνουν, γνωρίζουν τον εχθρό τους και αγωνίζονται για την ελευθερία τους …Ό,τι ακριβώς δεν συναισθάνονται οι Γερμανοί, οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται τους εχθρούς τους και ως εκ τούτου δεν αντιδρούν.
(...)

Όλοι αυτοί —και σε καθημερινή πλέον βάση— πιέζουν την Ελλάδα και τους Έλληνες, προκειμένου να τους αρπάξουν ό,τι πιο πολύτιμο έχουν. Πιέζουν αφόρητα, επειδή γνωρίζουν ότι το θύμα τους δεν θ' αντιδράσει. Γνωρίζουν ότι έχουν απέναντί τους μια Ελλάδα με μια πουλημένη ηγεσία προδοτών και έναν λαό, ο οποίος αγωνιά για την υστεροφημία του και ως εκ τούτου αντέχει βρόμικα "χτυπήματα" …Έναν λαό, ο οποίος δείχνει διατεθειμένος ακόμα και να πληρώσει τα άδικα, προκειμένου να τον αφήσουν ήσυχο και να πάψουν να τον διαβάλουν στα πέρατα της Οικουμένης.

Σε αυτόν τον φαύλο κύκλο έχει μπλέξει η Ελλάδα. Προσπαθεί να λύσει έναν Γόρδιο Δεσμό με τις "συνταγές" είτε της ιμπεριαλιστικής Τρόικας είτε των δωσίλογων πολιτικών της …Με τις "συνταγές" αυτών, που στην πραγματικότητα δεν τους συμφέρει να λυθεί το πρόβλημα, εφόσον στόχος τους είναι να παραμείνουν στην Ελλάδα ως επικυρίαρχοι. Αυτοί έχουν βάλει τον ελληνικό λαό σε έναν φαύλο κύκλο χρεών, τόκων, παραγώγων και εξισώσεων, που μοιάζει με Γόρδιο Δεσμό …Έναν περίπλοκο δεσμό, που είναι πλέον φανερό ότι δεν λύνεται με τον συμβατικό τρόπο …Ένα δεσμό, που, όταν χαλαρώνεις ένα μέρος του, κάποιο άλλο μέρος, που πρέπει να είναι χαλαρό, σφίγγει και όταν σφίγγεις εκείνο, που δεν πρέπει να μένει χαλαρό, χαλαρώνει εκείνο, το οποίο προηγουμένως είχες σφίξει. Μιλάμε για έναν φαύλο κύκλο προβλημάτων, όπου το ένα πρόβλημα συντηρεί το άλλο.
Σε αυτό το άθλιο "παιχνίδι" των τοκογλύφων έχουν μπλέξει οι Έλληνες. Αναζητούν την έξοδο από την κρίση με μέτρα τέτοια, που επιβαρύνουν την ύφεση. Αναζητούν τη βιωσιμότητα του χρέους, λαμβάνοντας νέα χρέη …ακόμα πιο μεγάλα …και με ακόμα πιο απεχθείς όρους. Οι ηγέτες της Ελλάδας συμμετέχουν σε αυτό το "παιχνίδι", αναζητώντας δήθεν τη σωτηρία μέσα στον ωκεανό, πιάνοντας τα βαρίδια που τους πετάνε οι τοκογλύφοι.

Όλα λάθος τα κάνουν, γιατί —όλα τα λάθος πράγματα που κάνουν— τούς επιβάλλονται εκ του πονηρού από τους ίδιους τους τοκογλύφους …Αυτούς, οι οποίοι μας "έδεσαν" με αυτόν τον δεσμό …Έναν δεσμό προς το παρόν άλυτο. Η ειρωνεία είναι ότι έχουν "μπλεχθεί" σε έναν τέτοιο "δεσμό" αυτοί, οι οποίοι θα έπρεπε να τον κατανοούν πρώτοι και καλύτερα από τον καθέναν …Αυτοί, οι οποίοι είναι παιδιά εκείνου, που πρώτος έλυσε έναν τέτοιο δεσμό και άρα θα έπρεπε οι απόγονοί του να τον μιμούνται. Αυτό δυστυχώς δεν κάνουν σήμερα οι Έλληνες. Δεν μιμούνται τον Αλέξανδρο. Δεν δείχνουν να κατανοούν αυτό, το οποίο η ιστορία έχει ήδη αποδείξει …Ότι οι "Γόρδιοι Δεσμοί" λύνονται μόνον με έναν τρόπο …Λύνονται με τον απόλυτο τρόπο της κοπής και όχι με αυτόν της τεχνικής λύσης.

Τι σημαίνει στο παράδειγμά μας μια τέτοια συμπεριφορά; Στο παράδειγμά μας σημαίνει ότι ένα κράτος, όπως η Ελλάδα, πρέπει να βγάλει τα όπλα της και να "κοπανίσει" κατακέφαλα τα λαμόγια. Πρέπει να βγάλει το τεράστιο "ξίφος" της και να σακατέψει τους απατεώνες με τους μικροσκοπικούς "σουγιάδες". Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εκμεταλλευτεί το δίκιο της και τα νομικά της όπλα και να αυτοπροστατευτεί. Έχει το δικαίωμα να το κάνει. Έχει το δικαίωμα της αυτοπροστασίας. Η Ελλάδα είναι ένα ανεξάρτητο κράτος, το οποίο απολαμβάνει πλήθος ασυλιών, που τη φέρνουν σε πλεονεκτική θέση απέναντι στους απατεώνες ιδιώτες.

Σήμερα δεν αμύνεται, γιατί έχει προδοθεί εκ των έσω. Προδότες πολιτικοί, οι οποίοι λειτουργούν ως "υπάλληλοι" των διεθνών τοκογλύφων, έχουν αναλάβει την "άμυνά" της και την έχουν δέσει χειροπόδαρα, προκειμένου να τη λεηλατήσουν με ασφάλεια οι ξένοι τοκογλύφοι. Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι σε μια Ελλάδα, που τη "μαχαιρώνουν" καθημερινά Εβραίοι τοκογλύφοι, ο Πρωθυπουργός της είναι Εβραίος. Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι αυτή η Ελλάδα έφτασε στο σημείο σήμερα να είναι λεία των Γερμανών χάρη σε ένα προηγούμενο Πρωθυπουργό, που ονομάζεται Σημίτης και είναι αδερφός στελέχους των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών.

Αυτή η Ελλάδα σήμερα δεν αμύνεται για να προστατεύσει τον εαυτό της — για λόγους τους οποίους αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης. Σε οποιαδήποτε περίπτωση αποφασίσει ν' αμυνθεί, υπάρχουν τρόποι να σωθεί μέσα σε ελάχιστο χρόνο …Να σωθεί η ίδια και να βοηθήσει και τους υπόλοιπους λαούς να σωθούν, εφόσον οι πάντες έχουν πέσει θύματα της ίδιας συμμορίας. Δεν είναι μόνον η Ελλάδα θύμα αυτής της κατάστασης. Θύματα είναι ακόμα και οι υπεράνω πάσης υποψίας. Κοντά στη "μικρή" Ελλάδα, η οποία έχει φορτωθεί με παράνομα χρέη τριών εκατοντάδων δις ευρώ, υπάρχουν και οι μεγάλες ΗΠΑ, οι οποίες έχουν "φορτωθεί" —από την ίδια εβραϊκή συμμορία— με χρέη, που αγγίζουν το αστρονομικό ποσό των 14,5 τρις δολαρίων.
Μιλάμε για "ακρίδες", που στο πέρασμά τους λεηλατούν τα πάντα.


(...)

Ιδιωτικοποιούν τα κέρδη και κοινωνικοποιούν τις ζημιές …Μονά-ζυγά δικά τους. Οι τσέπες τους πάντα θα γεμίζουν με χρήματα των λαών, είτε με απειλές είτε με κλάματα.
Αυτό είναι το σημερινό παγκόσμιο σκηνικό και μέσα σ' αυτό έχουν παγιδευτεί οι πάντες και όχι μόνον η Ελλάδα. Δεν είναι η Ελλάδα το πρόβλημα της παγκόσμιας οικονομίας. Η Ελλάδα είναι ίσως το αντιπροσωπευτικότερο δείγμα. Σε έναν κόσμο, όπου η εβραϊκή συμμορία λεηλατεί τους λαούς, δεν είναι μόνον η Ελλάδα προδομένη από την ηγεσία που της επέβαλε η συμμορία αυτή. Η Γαλλία δεν πάει πίσω με ηγέτη έναν Εβραίο τυχοδιώκτη. Η Γερμανία δεν πάει πίσω με μια πρώην χαφιέ της Στάζι. Ας ψάξει κάποιος να βρει ποιος ταΐζει σήμερα τον Μπλερ της Βρετανίας ή τον Σρέντερ της Γερμανίας και θα "δει" τι γίνεται.
(...)

Ο Πλανήτης ολόκληρος οδηγήθηκε στα "καλντερίμια" του τραπεζικού υποκόσμου και εκεί έπεσε σε "ενέδρα". Μιλάμε για οργανωμένο έγκλημα. Μιλάμε για μια "μαύρη τρύπα", η οποία απειλεί να "καταβροχθίσει" τους πάντες και όχι μόνον τους αδύναμους λαούς. Οι τοκογλύφοι έχουν παγιδεύσει τους πάντες σε μια "ενέδρα" θανάτου. Οι λαοί —ο ένας πίσω από τον άλλο— πέφτουν με τη σειρά τους θύματα της ίδιας πρακτικής. Οι Εβραίοι τούς "καταγγέλλουν" για "εγκλήματα" και δίπλα τους οι "τίμιοι" Γερμανοί επιβεβαιώνουν τις "καταγγελίες. Οι Εβραίοι δείχνουν με το "δάκτυλο" της Bild και οι Γερμανοί παριστάνουν τους "θυμωμένους" μάρτυρες, που θέλουν να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι "ένοχοι".

Μιλάμε για ολόκληρη "βιομηχανία" κατασκευής ενόχων και υπευθύνων της σημερινής παγκόσμιας κρίσης. Ξεκίνησαν από τους "άχρηστους" Έλληνες και τώρα δείχνουν όλους τους μεσογειακούς λαούς. "Άχρηστοι" και "τεμπέληδες" αυτοί, οι οποίοι θεμελίωσαν τους μεγαλύτερους πολιτισμούς της ιστορίας και "χρήσιμοι" αυτοί, οι οποίοι έδωσαν στον κόσμο τον Χίτλερ, τον Μέγκελε και τον χασάπη της Λιών. "Άχρηστοι" και "τεμπέληδες" αυτοί, οι οποίοι δημιούργησαν τα έργα τέχνης και "χρήσιμοι" κι "εργατικοί" αυτοί, οι οποίοι τα έκλεψαν, για να τα επιδεικνύουν στα μουσεία τους.

(...)

Από εκεί και πέρα έκαναν τα δεδομένα περίπλοκα, για να μην μπορεί κανένας να βλέπει τις λύσεις …Τις προφανείς λύσεις …Τις λύσεις εκείνες, τις οποίες έπρεπε να γνωρίζει ακόμα και ο τελευταίος άνθρωπος που ζει στην τρίτη χιλιετία …Τις λύσεις εκείνες, τις οποίες ακόμα και οι πρωτόγονοι θα μπορούσαν να δουν …Στην κυριολεξία οι πρωτόγονοι. Έμαθαν όλοι τα "τοξικά", τα "παράγωγα" και τις "αποδόσεις" και ξέχασαν ότι για όλα αυτά κάποτε αρκούσε ο όρος της "απάτης" για να τα "καλύψει" στο σύνολό τους. Ξέχασαν ότι τα χέρια των ληστών κόβονται από τη "ρίζα" και δεν συγκρίνεις τόκους και επιτόκια, για ν' ανοίξεις κάποια από τα "δάκτυλα" των ληστών.

Απλά πράγματα. Σε μια τέτοια περίπτωση κόβεις το "χέρι" και δεν κάνεις μαθηματικές πράξεις, για να "χαλαρώσει" το πνίξιμο. Δεν κάνεις παζάρια και διαπραγματεύσεις, γιατί θα τα χάσεις όλα. Αν δεχθείς ότι δικαίως σε "πιάνουν" από τον λαιμό οι τοκογλύφοι, το έχασες το παιχνίδι. Θα σε ρημάξουν, γιατί είναι πολύ έμπειροι στις απάτες. Στο "ένα" που εσύ θα αφαιρείς, αυτοί "δύο" θα σου προσθέτουν. Στο "ένα" που θα σου χαρίζουν, "τρία" θα σου χρεώνουν. Την απάτη τη νικάς μόνον με αποχή. Δεν παίζεις τον παπά με τον παπατζή. Ποτέ στην ιστορία τού ανθρώπου δεν υπήρχε τέτοια παγίδευση. Ακόμα κι ένας πρωτόγονος θα αντιδρούσε.

Θα σου έσπαζε το κεφάλι ένας αγράμματος πρωτόγονος, αν τον απειλούσες να του πάρεις το σπίτι. Θα ντυνόταν στα χακί ο λαός, που θα τον απειλούσες με περιορισμό της κυριαρχίας του. Σήμερα τίποτε από αυτά δεν γίνεται. "Χέρια" τοκογλύφων απλώνονται πάνω σε ολόκληρους λαούς και κανένας δεν αντιδρά. Είναι πρωτοφανές αυτό το οποίο γίνεται καθημερινά με τους τοκογλύφους και τις απειλές τους. Είναι πρωτόγνωρο φαινόμενο κανένας να μην αντιδρά φυσιολογικά, είτε σε επίπεδο λαών είτε σε επίπεδο ιδιωτών. Όταν όλοι αυτοί δεν φέρονται σαν "κοιμισμένοι", που δεν παίρνουν είδηση αυτά που συμβαίνουν γύρω τους, φέρονται σαν "μεθυσμένοι", που δεν καταλαβαίνουν τι είναι αυτά που συμβαίνουν …Πρωτοφανή πράγματα ανθρώπινης αφέλειας.

Για όσο διάστημα η ανθρωπότητα θα βρίσκεται ανάμεσα στην "υπνηλία" και τη "μέθη", θα κινδυνεύει με καταστροφή. Οι απατεώνες πήραν εργολαβικά το "δίκιο" και απειλούν λαούς και ιδιώτες με κατασχέσεις. Οι άνθρωποι καθημερινά αποδεικνύονται αδύναμοι να δουν το πρόβλημα και να το επιλύσουν …Να φερθούν επιτέλους φυσιολογικά …Να φερθούν όπως θα έπρεπε να φερθεί ο άνθρωπος του παραδείγματός μας …Να συνέλθουν από τη "μέθη" και να εκμεταλλευτούν τόσο τον "οπλισμό" τους όσο και το "μπόι" τους. Δεν είναι δυνατόν ολόκληρα κράτη και λαοί να πέφτουν θύματα μιας συγκεκριμένης συμμορίας ιδιωτών …Μιας συμμορίας Εβραίων, που πέφτουν στα κράτη και τα λεηλατούν …Μιας συμμορίας τραπεζιτών, που, πίσω από μια περίπλοκη "βιτρίνα" εταιρειών παντός είδους, αρπάζουν τις χρυσοφόρες υποδομές των λαών.

Αυτή η συμμορία κρύβεται σήμερα πίσω από τους Γερμανούς. Αυτή η συμμορία κρύβεται πίσω από τη δήθεν γερμανική Siemens, η οποία ρήμαξε και τελικά —ως Deutsche Telekom— άρπαξε τον ελληνικό ΟΤΕ. Αυτή η συμμορία κρύβεται πίσω από τη δήθεν Hochtief, η οποία μέσα σε μια νύκτα άρπαξε το μεγαλύτερο ελληνικό αεροδρόμιο. Ό,τι εμφανίζεται σαν γερμανικό και διεκδικεί ελληνικό κεφάλαιο, είναι "βιτρίνα" εβραϊκών συμφερόντων. Πραγματικά γερμανικό είναι μόνον τα "τζούπερ" και τα "χάιλ" ενός λαού χωρίς ιδιόκτητη πατρίδα, ο οποίος αγωνιά για το μεροκάματο, που του υπόσχονται οι γύφτοι.

Γι' αυτόν τον λόγο κάναμε και ιδιαίτερη αναφορά στους Γερμανούς. Είναι προφανές ότι, αν οι Γερμανοί —ως "αποτυχημένοι" νοικοκύρηδες— είναι αυτοί, οι οποίοι παρουσιάζονται μονίμως σαν "αυτόπτες μάρτυρες", τότε είναι παντελώς αναξιόπιστοι. Είναι προφανές ότι η γερμανική "άποψη" περί των λαών της Μεσογείου δεν πρέπει να λαμβάνεται καθόλου υπόψη. Οι άνθρωποι είναι παγιδευμένοι και υποδουλωμένοι και έχουν περισσότερο από τον καθένα την ανάγκη να απελευθερωθούν. Είναι "άρρωστοι" και το να "δείχνουν" πιθανούς "ασθενείς" είναι από μόνο του μια τραγική ειρωνεία.

Αντιλαμβανόμαστε, δηλαδή, ότι η ίδια η ευρωπαϊκή ιδέα απειλείται, όταν ο οικονομικά πιο ισχυρός —και άρα ένας από τους πιο βασικούς εταίρους— έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά —και άρα συμφέροντα— από τους υπόλοιπους λαούς. Η Ευρωπαϊκή Ένωση γίνεται μια παγίδα "θανάτου" για τους ελεύθερους λαούς και τα κράτη, αν η Γερμανία και ο λαός της έχουν αποφασίσει ότι τους συμφέρει περισσότερο να είναι τα "οικόσιτα" των Εβραίων. Αν αυτούς τους συμφέρει ένα τέτοιο πράγμα, τότε δεν μπορούν ν' αποφασίζουν για κανέναν άλλον πέρα από τον εαυτό τους. Αν τους Γερμανούς τους συμφέρει να επιβιώσουν και να επικρατήσουν παγκοσμίως οι Εβραίοι τραπεζίτες, τότε δεν έχει νόημα για τους υπολοίπους να παραμένουν στην ίδια Ένωση μ' αυτούς.

Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για μια ελεγχόμενη "πλέμπα", η οποία γίνεται επικίνδυνη, γιατί από τη φύση της είναι αναξιόπιστη. Όταν το δουλικό κάποιου εγκληματία δίνει μαρτυρία ελεύθερου ανθρώπου, είναι αναξιόπιστο. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τη Γερμανία και τους Εβραίους. Το δουλικό έχει φορέσει μια εθνική "ψευδοφορεσιά" και συνεργάζεται με τους γύφτους. Αυτοί είναι που στριμώχνουν τα κράτη — και ανάμεσά τους και το ελληνικό. Είναι λοιπόν θέμα επιβίωσης για ολόκληρη την ευρωπαϊκή "οικογένεια" ν' ανακαλύψει τις ιδιαιτερότητες ενός μέλους της.

Πρέπει η Ευρώπη ν' ανακαλύψει σε τι κατάσταση βρίσκεται σήμερα η Γερμανία ως κράτος σε σχέση με τον λαό της. Σε ποιους ανήκει η Γερμανία; Στους Γερμανούς ή στους Εβραίους; Τι σχέση έχουν οι Γερμανοί με τους Εβραίους; Αν η κηδεμονία των Γερμανών έγινε από τους Εβραίους στο όνομα ενός Ολοκαυτώματος, ήταν αυτό το Ολοκαύτωμα αληθινό ή μήπως ήταν άλλο ένα κόλπο των γύφτων; Αν η σημερινή Γερμανία δεν αποτελεί τον εθνικό Οίκο του γερμανικού λαού, αλλά είναι μια εβραϊκή "παράγκα", τίθεται θέμα ασφάλειας με τη συμμετοχή της στα ευρωπαϊκά κοινοτικά όργανα.

Σε όλα αυτά πρέπει να απαντήσουν κάποτε οι Γερμανοί και αυτήν την απάντηση να την αξιολογήσουν οι Ευρωπαίοι, αν θέλουν να συνεχίσουν το κοινό τους "ταξίδι". Αν είναι "διαφορετικοί" από τους υπόλοιπους ευρωπαϊκούς λαούς, θα πρέπει αυτό να το γνωρίζουμε όλοι. Δεν είναι δυνατόν στο πιο μεγάλο και δύσκολο ταξίδι του ευρωπαϊκού "είδους" να μην γνωρίζει κανένας ποιοι και με ποιες ιδιότητες συμμετέχουν. Δεν είναι δυνατόν στο ταξίδι επιβίωσης προβάτων να έχει παρεισφρήσει κι ένας λύκος, που να πρωτοστατεί στις αποφάσεις. Δεν είναι δυνατόν μέσα στο ίδιο "δωμάτιο" ανάμεσα στα θύματα να κοιμούνται και οι θύτες. Δεν είναι δυνατόν να κοιμούνται ανάμεσα στα "παιδιά" της Ευρώπης και οι δυνάμει "δολοφόνοι" της. Δεν είναι τέλος δυνατόν οι ζωές και οι επιλογές των κυρίαρχων λαών να εξαρτώνται από τις "αρρώστιες" και τις εξαρτήσεις των οικόσιτων λαών. Πρέπει να δούμε τι συμβαίνει, ώστε να πάρουμε τις τελικές μας αποφάσεις σ' ό,τι αφορά τη συμπόρευσή μας.

Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδας …Της έμπειρης Ελλάδας …Της Ελλάδας, η οποία θα μπορούσε με την εμπειρία της να σώσει τον εαυτό της και να φανεί χρήσιμη και για τους υπολοίπους …Της Ελλάδας, που, αν αποτύχει στην άμυνα, είναι βέβαιο ότι δεν θα πετύχει κανένας άλλος. Τώρα είναι η ευκαιρία της να στήσει τις νέες "Θερμοπύλες" απέναντι σε έναν τεράστιο εχθρό, ο οποίος μετά την Ελλάδα θα σαρώσει και την υπόλοιπη Ευρώπη …Ένα εχθρό ασιατικής καταγωγής, ο οποίος στην πραγματικότητα δεν διαφέρει από τους Πέρσες της αρχαιότητας …Έναν εχθρό, που, ό,τι δεν μπορεί να νικήσει, επιχειρεί να το εξαγοράσει …Έναν εχθρό, ο οποίος έχει "αγοράσει" τη Γερμανία και αυτήν χρησιμοποιεί.

Αυτή η Ελλάδα πρέπει σήμερα να πρωτοστατήσει στην πανευρωπαϊκή και στην πραγματικότητα πανανθρώπινη άμυνα. Η Ελλάδα του φωτός είναι η μόνη που έχει τις θεωρητικές προδιαγραφές ν' αντιμετωπίσει τις δυνάμεις του σκότους …Να τις αντιμετωπίσει όσο ισχυρές κι ανίκητες μπορούν να φαίνονται. Η μοίρα της Ελλάδας είναι να μπαίνει πρώτη στα "σφαγεία" των λαών. Πάνω σ' αυτήν δοκιμάζονται όλες οι νέες ιμπεριαλιστικές μέθοδοι, γιατί, αν υποκύψει η Ελλάδα, οι υπόλοιποι δεν έχουν ελπίδες. Μόνον η Ελλάδα μπορεί να έχει ελπίδες επιτυχούς αντίστασης, γιατί μόνον αυτή έχει την ιστορική εμπειρία και βέβαια τα όπλα ν' αντισταθεί. Αυτή είναι κατάρα της, αλλά αυτή είναι και η δόξα της. Τη δόξα οι λαοί την "κερδίζουν" στα "καμίνια" της ιστορίας και όχι στα "σαλόνια".

Αυτό το "καμίνι" πλέον έχει αλλάξει και η Ελλάδα πρέπει να "βουτήξει" μέσα σ' αυτό και όχι απλά να επιβιώσει, αλλά να γλιτώσει και τους υπολοίπους. Αν λοιπόν η Ελλάδα είναι ο πρώτος "αφελής", στον οποίο την "έπεσαν" οι γύφτοι, αντιλαμβανόμαστε ότι η επιτυχής αντίδρασή της θα μπορούσε να γίνει "οδηγός" όλων των υπολοίπων. Αν νικήσει η Ελλάδα στην "ενέδρα" που έχουν στήσει οι δολοφόνοι, τότε αυτήν τη νίκη θα την απολαύσουν οι πάντες.

Τι θα έκανε λοιπόν ο "ευγενής" άνδρας του παραδείγματός μας, αν γνώριζε με ποιους είχε να κάνει; 1) Θα έβγαζε το "ξίφος" του και θα έκοβε τα χέρια, τα οποία απλώνονταν πάνω του. 2) Θα ανακάλυπτε ποιο περιουσιακό του στοιχείο έλκυε τους απατεώνες και θα το διασφάλιζε, χωρίς να το κουβαλάει πάνω του. 3) Θα τιμωρούσε σκληρά αυτούς, οι οποίοι υπό την καθοδήγηση των απατεώνων τον "μεθούσαν" και τον παρέδιδαν χωρίς άμυνες στις ορέξεις τους. 4) Θα τιμωρούσε σκληρά τους δικούς του υπηρέτες, τους οποίους εμπιστεύτηκε και αντί προς το "σπίτι" του τον οδήγησαν στα "καταγώγια" μέσα από κακόφημα "καλντερίμια". 5) Θα ξεκινούσε διαδικασίες να τιμωρήσει τους απατεώνες και τους ψευδομάρτυρες.

Αυτά δεν θα έκανε ένας λογικός άνθρωπος, ο οποίος θα βρισκόταν ανάμεσα σε ληστές; Αυτά δεν θα έκανε, όταν θα αντιλαμβανόταν πως ήταν οπλισμένος και ότι θα έπρεπε να πολεμήσει για την επιβίωσή του; Γιατί να σκέπτεται περίπλοκα; Γιατί να σκέπτεται τόκους, επιτόκια και μηχανισμούς στήριξης; Θα σκέφτεται, δηλαδή, πόσα "δάχτυλα" των τοκογλύφων θα τον πιάνουν και πόσα όχι; Θα σκέφτεται για πόσα χρόνια θα τους ανέχεται, ενώ γνωρίζει εξ’ αρχής την παρανομία τους; Γιατί να παίξει στο δικό τους παιχνίδι με τα δικά τους "όπλα" και άρα με τα δικά τους πλεονεκτήματα; Το παιχνίδι το καθορίζει ο ισχυρός και στην περίπτωση αυτήν ο ισχυρός είναι ο ελληνικός λαός και όχι οι τοκογλύφοι.

Ο ελληνικός λαός πρέπει να σηκώσει το "ξίφος" του και να τσακίσει τους τοκογλύφους. Αυτό ακριβώς περιγράφουμε. Αυτά, τα οποία περιγράψαμε ένα προς ένα ως βήματα για τη σωτηρία, έχουν την "προβολή" τους στη σημερινή κατάσταση. Με το "ξίφος" δεν κόβεις μόνον "χέρια", αλλά και χρέη. Περιουσιακά στοιχεία, τα οποία πρέπει να διασφαλιστούν, δεν είναι μόνον τα ιδιωτικά, αλλά και τα κρατικά, εφόσον τα κράτη "κινούνται" μέσα σε ένα περιβάλλον περίπλοκο. Ύποπτοι "ταβερνιάρηδες", που ψάχνουν αφελείς, δεν υπάρχουν μόνον στα "καταγώγια", αλλά και στις εθνικές τράπεζες. Πουλημένοι "προδότες" δεν υπάρχουν μόνο στον υπόκοσμο, αλλά και στις ηγεσίες των κρατών.

Όλα αυτά από μόνα τους αποκαλύπτουν τη λύση του ελληνικού προβλήματος.

1) Κούρεμα του δημόσιου χρέους σε ύψος πλέον του 80%.

2) Μεταφορά των τίτλων ιδιοκτησίας της κερδοφόρου δημόσιας περιουσίας σε ένα κοινό και ενιαίο ασφαλιστικό ταμείο.

3) Άμεση κρατικοποίηση όλων των τραπεζών και "κούρεμα" όλων των ιδιωτικών χρεών των Ελλήνων κατά 80%.

4) Έναρξη δικαστικής έρευνας για την αποκάλυψη των ενόχων. Διαφθορέων και διεφθαρμένων.

5) Απαίτηση αποζημιώσεων από την πλευρά των "μαγείρων" της εβραϊκής Goldman Sachs και βέβαια απαίτηση για αποπληρωμή του περίφημου αναγκαστικού χρέους της κατοχής.Όλα τα παραπάνω μπορούμε να δούμε και πιο αναλυτικά.

και το δεύτερο μέρος ΕΔΩ

Απλές λύσεις για άμεση έξοδο από την κρίση (Β’ μέρος)
Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ