26 Οκτ 2011

Τεχνολογία και Επιστήμη στην υπηρεσία της Συνείδησης Ενότητας

Στα πλαίσια της διάσκεψης που έλαβε χώρα στο Τορόντο, όσοι δε γνώριζαν ήδη, έμαθαν για το Ινστιτούτο HeartMath, το οποίο μελετά επιστημονικά την ανθρώπινη καρδιά, το ηλεκτρομαγνητικό δυναμικό και την επίδραση της, όπως και για την "Παγκόσμια Κίνηση Ενότητας" (Global Coherence Initiative), η οποία μελετά με επιστημονικούς όρους και με τη χρήση της τεχνολογίας την αλληλεπίδραση του ανθρώπινου πεδίου συνείδησης με το γεωμαγνητικό πεδίο της Γης και ερευνά ακολούθως την επίδραση του πρώτου στη ροή και τροπή των γεγονότων που εκδηλώνονται.

Όπως αναφέρει η επίσημη σελίδα της Global Coherence Initiative, η προσπάθεια αυτή είναι ένα "συν-δημιουργικό" πρόγραμμα βασισμένο στις επιστήμες με στόχο να ενώσει τους ανθρώπους με πρόθεση την εστίαση στην καρδιά και να συνδράμει στη μετάβαση της παγκόσμιας συνείδησης από την αστάθεια και την αποσύνδεση στην ισορροπία, τη συνεργασία και την ειρήνη. (αναλυτικά εδώ)

Η HeartMath όπως και το πρόγραμμα Global Coherence Initiative συνεργάζονται και με άλλους φορείς και επιστημονικά όργανα, προκειμένου να δημιουργηθεί μία θεωρητική και εμπειρική βάση κατανόησης της αλληλεπίδρασης σώματος, εγκεφάλου, συναισθημάτων και περιβάλλοντος και σε τελική ανάλυση στο πως η συνείδηση διαμορφώνει και δημιουργεί την πραγματικότητα. Ανάμεσα σε άλλους συνεργάζονται με το Global Consciousness Project (GCP), το Institute of Noetic Sciences (IONS), το Million Nurse Global Caring Field Project, το Summer of Peace, το World Shift Alliance Community.

Το ενδιαφέρον της εργασίας του Global Coherence Initiative, βρίσκεται στη διαδικασία συλλογής και ανάλυσης των μετρήσεων, αλλά και η εκτίμηση τους με βάση τις αναλύσεις παράλληλων με τις μετρήσεις γεγονότων. Στην υποσελίδα τους LIVE DATA  διαβάζει κανείς πως τα στοιχεία για τη μέτρηση των υφιστάμενων ηλεκτρομαγνητικών συνθηκών τα λαμβάνουν από:

- φασματογράφους που μετρούν τη δράση των διαφόρων συχνοτήτων μεταξύ 1 και 50 Hz, τα οποία κινούνται σαν κύματα κυκλικά γύρω από τη Γη και την ιονόσφαιρα.
- την ταχύτητα του ηλιακού ανέμου και
- τα μαγνητόμετρα των δορυφόρων GOES 11 και GOES 12

Ενώ σαν τελικό αποτέλεσμα σε έναν τελικό πίνακα δείχνουν τις διακυμάνσεις της ανθρώπινης συνείδησης (με βάση τα συναισθήματα κυρίως).

Σε άλλες σελίδες αναφέρουν αναλυτικά την ανάγνωση των στοιχείων αυτών σε σύγκριση με διάφορα παγκόσμιου ενδιαφέροντος γεγονότα, όπως για παράδειγμα το χτύπημα στους δίδυμους πύργους στη Ν.Υ. το Σεπτέμβρη του 2011 ή τα γεγονότα στη Μέση Ανατολή.

Ομολογουμένως το εγχείρημα είναι σχετικά νέο, και οι δέκτες μέτρησης δεν αγκάλιασαν ακόμη ολόκληρο τον πλανήτη, όμως οι επιστημονικές έρευνες που έχουν δημοσιευτεί κατά τα περασμένα χρόνια δεν αφήνουν αμφιβολία πως τα ηλεκτρομαγνητικά συστήματα της γης και των έμβιων οργανισμών, αλλά και σε μεγαλύτερα συστήματα όπως το ηλιακό μας σύστημα ή το γαλαξία αποτελούν πράγματι συγκοινωνούντα δοχεία... αυτό που μένει να φανεί είναι αν οι γνώσεις αυτές που προκύπτουν θα μπορέσουν να γίνουν κοινό κτήμα στης ανθρώπινης συνείδησης συνδράμοντας στην αλλαγή του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουμε την πραγματικότητα.

Όσων αφορά το πείραμα με τον παγκόσμιο διαλογισμό που έγινε την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου, πέρα από τα αισθήματα που μοιραστήκαμε οι συμμετέχοντες από την Ομάδα "Ελλάδα-Γη", έχουμε πλέον και τους πρώτους πίνακες με τις μετρήσεις και αναμένουμε την επίσημη ανάλυση τους από τους διενεργούντες το πείραμα...

Ωστόσο όπως μπορεί να δει κανείς σημειώθηκε πράγματι μια έντονη αλλαγή στη διακύμανση του χάρτη καταγραφής κατά τις ώρες της διάσκεψης και ειδικά την ώρα του διαλογισμού...

για μεγέθυνση μεταβείτε στο  λινκ 


Η ακριβής στιγμή του διαλογισμού σε ώρα Ελλάδας ήταν 11:30μμ-11:45μμ περίπου. Για τον ακριβή προσδιορισμό της αντιστοιχίας του χρειάζεται να λάβουμε υπόψη το Παγκόσμιο Ρολόι που αντιστοιχεί σε UTC/GMT +3 hours. 

Αναμένουμε λοιπόν με ενδιαφέρον τη συνέχεια των ερευνών αυτών, όμως κυρίως αναμένουμε ένα δυναμικότερο κύμα αφύπνισης και ενότητας μεταξύ των ανθρώπων...
Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ