19 Οκτ 2011

Η Ευτυχία που παραμένει - Η Αγάπη που Δεσμεύει - Η Αγάπη που Ελευθερώνει


Βιωματικό Εργαστήρι Συστημικής Αναπαράστασης
Σάββατο 22/10 16.00-20.00 &Κυριακή 23/10 11.00-18.00

Η Ευτυχία που παραμένει
    Η Αγάπη που Δεσμεύει - 
Η Αγάπη που Ελευθερώνει

«…Τα παιδιά τολμούν σπάνια να ζήσουν μια Ζωή πιο Γεμάτη και πιο Ευτυχισμένη από αυτή των Γονιών τους. Ασυνείδητα μένουν πιστά σε μια «Οικογενειακή Παράδοση», η οποία τις περισσότερες φορές δεν έχει ειπωθεί ποτέ και δρα σ’ ένα μυστικό επίπεδο».

Το πρόβλημα ξεκινά, όταν κάποιος αγαπά…
Από αφοσίωση και βαθειά πίστη στην οικογένειά μας, αναλαμβάνουμε υποσυνείδητα, ως παιδιά – με τυφλή αγάπη που βασίζεται σε ένα μαγικό τρόπο σκέψης- βάρη και ρόλους που δεν μας ανήκουν. Αυτό επηρεάζει την δυνατότητα που έχουμε να ζήσουμε στο έπακρο, ακόμα και στην ενήλικη ζωή μας.

Κι αυτή είναι μια Αγάπη που Δεσμεύει…

Σε μια οικογενειακή αναπαράσταση η τυφλή αγάπη και αυτός ο μαγικός τρόπος σκέψης φανερώνονται . Την στιγμή εκείνη μια θεραπευτική ψυχική κίνηση ενεργοποιείται, μετατρέποντας την τυφλή αγάπη σε φανερή. Έτσι λοιπόν παίρνει μια άλλη κατεύθυνση, οδηγώντας σε μια λύση. Η αγάπη φωτίζεται μέσα στη λύση και μέσω αυτής.

Κι αυτή είναι μια Αγάπη που Ελευθερώνει.


Η Μέθοδος

Η Συστημική Αναπαράσταση καταπιάνεται μόνο με τα φαινόμενα -- με αυτό που Είναι. Προσφέροντάς μας εικόνες που μας αποκαλύπτουν τι δεν είναι σε τάξη στην ζωή μας, μας συνδέει με τις δικές μας λύσεις. H ψυχή πάντα γνωρίζει. Η αναπαράσταση αποκαλύπτει. Και ο νους καλείται να συνειδητοποιήσει, να αποδεχτεί και να τακτοποιήσει. Η κάθαρση, η αποδοχή και η συμφιλίωση ακολουθούν. Ότι ήταν διαχωρισμένο γίνεται και πάλι ολόκληρο, και ότι είχε αποκλειστεί βρίσκει και πάλι τη θέση που του αρμόζει. Όπως είπε και ο Bert Hellinger, “η ευτυχία μου είναι πλήρης όταν όλα έχουν μια θέση στην καρδιά μου”.


Σάββατο 22/10 16.00-20.00 & Κυριακή 23/10 11.00-18.00

Τρώων 60 –Άνω Πετράλωνα
Τηλ. Επικοινωνίας 2103456433 & 6982555034 –Όλγα Μπασιούδη
Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ