22 Οκτ 2011

2012 - Η Πύλη για το Μέλλον σου! - (Παγκόσμιος συντονισμένος Οραματισμός)

Όπως έγραφα και χθες είναι ανάγκη να δημιουργηθεί ένα χρυσό νήμα που να ενώνει όλους τους ανθρώπους ΣυνΔημιουργούς οι οποίοι με τα πνευματικά (και επιστημονικά πλέον μελετημένα και αποδεδειγμένα) εργαλεία, όπως το συντονισμένο οραματισμό-διαλογισμό, να εστιάσουν στη δημιουργία μιας αρμονικής Πραγματικότητας, διαφορετικής από την παρούσα διπολική και εγωκεντρική που επικράτησε επί αιώνες.

Είναι σαφές πως ο απαιτούμενος αριθμός ανθρώπων που διαλογίζονται είναι ήδη αριθμητικά μεγαλύτερος των 8000 που απαιτούνται, ωστόσο η δυναμική ενός συντονισμού δεν επιτυγχάνεται εάν ο κάθε ένας από αυτούς διαλογίζεται και οραματίζεται μόνος του ή σε μια μικρή αριθμητικά ομάδα.
Το ζήτημα λοιπόν είναι να πετύχουμε συντονισμένη εκπομπή της πρόθεσης ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8000 ανθρώπων σε παγκόσμια κλίμακα.

Αυτό είναι το στοίχημα που μπορούμε, πρέπει και οφείλουμε να πετύχουμε όλοι μαζί!

Μία από τις προσπάθειες που γίνονται σε αυτά τα πλαίσια είναι και η ακόλουθη, όπου συμμετέχει ο γνωστός Greg Braden:

Δήλωσε συμμετοχή σε αυτή την παγκόσμια εκδήλωση και 
Κατανόησε τη δύναμη σου να Δημιουργείς το μέλλον σου!

Χιλιάδες Αμερικανοί πολίτες έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με άλλους πολίτες από τη Μαδρίτη μέχρι την Ιερουσαλήμ και κατέλαβαν τη Wall Str., καθώς και άλλες 146 πόλεις για να διαμαρτυρηθούν για τη διαφθορά. Οι αλλαγές , όπως προβλέπονται από το ημερολόγιο των Μάγιας συμβαίνουν ήδη και ο Gregg Braden θα μιλήσει για τις τέσσερις αλήθειες που θα επιφέρουν βαθιές αλλαγές στο μέλλον μας στη Διάσκεψη στο Τορόντο, στις 22 - 23 Οκτ. 2011 με τίτλο "2012: Gateway to Your Future " (Επισκεφθείτε το  www.wisdom-forum.com.

Ο Gregg μαζί με τον Howard Martin του HeartMath θα καθοδηγεί ένα διαλογισμό για την παγκόσμια ειρήνη η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά και ΔΩΡΕΑΝ. Δηλώστε συμμετοχή  εδώ.

Ψευδής Αλήθεια. Η θεωρία της «επιβίωσης του υγιέστερου» ερμηνεύτηκε ως «επιβίωση του ισχυρότερου." Το τρέχον οικονομικό σύστημα -το δικό μας σύστημα σχέσεων μεταξύ επιχειρήσεων και χωρών, η ιδέα μας για τον ανταγωνισμό, προέρχεται από εσφαλμένη ερμηνεία της θεωρίας του Δαρβίνου. Ο Gregg Braden θα μιλήσει για τις τέσσερις βαθιές αλήθειες με βάση το τελευταίο του βιβλίο" Deep Truth"  στην ίδια διάσκεψη στο Τορόντο.

Φανταστείτε 144.000 διαλογιστές για έναν παγκόσμιο ομαδικό διαλογισμού επικεντρωμένους  σε μία και μόνο σκέψη: Συμπόνια!  Αυτό θα είναι ένα παγκόσμιο πείραμα για να δούμε αν η συλλογική ενέργεια μπορεί να επιφέρει θετικές αλλαγές κατά τις επόμενες λίγες ημέρες μετά το συνέδριο. Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να παρακολουθούν τα παγκόσμια γεγονότα και να αναφέρουν τις παρατηρήσεις τους ως αποτέλεσμα αυτού του παγκόσμιου διαλογισμού στο wisdom-forum blog
Δηλώστε συμμετοχή  στο διαλογισμό για την παγκόσμια ειρήνη των Gregg Braden και Howard Martin που θα μεταδοθεί ζωντανά και δωρεάν στο  2012: Gateway to Your Future Conference in Toronto, October 22- 23Learn more...
Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ