22 Σεπ 2011

Προσοχή στους λογαριασμούς Vodafon και Τραπεζών πριν πληρώσετε!

Ανακοίνωση-Καταγγελία του ΙΝΚΑ:

314 INKA DT 22.09.11 Vodafon &Trapezes.doc

ΙΝΚΑ ΔΤ 314/22.09.11


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ


Προσοχή στους λογαριασμούς Vodafon και Τραπεζών πριν πληρώσετε.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ VODAFON

Καλούνται οι καταναλωτές που κάνουν χρήση συμβολαίων κινητής τηλεφωνίας να ελέγχουν τους λογαριασμούς επειδή παρατηρείται το εξής:

Υπάρχουν χρεώσεις για υπηρεσίες που δεν έχουν πραγματοποιηθεί και δυστυχώς εάν δεν τους προσέξουμε θα πληρώσουμε ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΔΙΚΑ τα golden boys.ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Υπερχρεωμένα νοικοκυριά Νόμος Κατσέλη.

1. Έχει παρατηρηθεί έκδοση Αναλυτικής Κατάστασης Οφειλών Ν. 3869/2010, με ανακριβή ποσά, αλλά και ως προς το αν είναι οφειλέτης η εγγυητής ο αιτών, με αποτέλεσμα η υποβληθησόμενη Αίτηση Εξωδικαστικού Συμβιβασμού να μπορεί να απορριφθεί στο επίπεδο του Ειρηνοδικείου για τυπικούς λόγους.

2. Καμία τράπεζα δεν ανταποκρίνεται με απάντησή της στην υποβαλλομένη Αίτηση Προσθέτων πληροφοριών (ΚΥΑ Ζ1-699 ΦΕΚ 917Β 23.06.10 - οδηγία 2008/48/Ε.Κ. Τα αιτούμενα στοιχεία όμως, όπως ημερομηνία: Έναρξης σύμβασης, μεταβολής επιτοκίων, συνολικές καταβολές μέχρι σήμερα κλπ., είναι απολύτως απαραίτητα για την πληρότητα και ολοκλήρωση της Αίτησης Εξωδικαστικού Συμβιβασμού, καθώς και ιδιαιτέρως εάν απορριφθεί και οδηγηθεί σε κρίση στο Ειρηνοδικείο.

Το παρόν Δελτίο Τύπου κοινοποιείται και στον Γενικό Γραμματέα Καταναλωτή κον Δημήτρη Σπυράκο Υπ. Εργασίας και Κοιν. Ασφαλίσεων 210 3842930 Fax. 2103821241 Grammatia-katanaloti@gge.gr, για τις αρμόδιες ενέργειές του.

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ