16 Σεπ 2011

Ο Δρόμος του αληθινού (Reiki) Master & Σαμάνικη-Ενεργειακή Θεραπεία

Αγαπητοί φίλοι,
με μεγάλη μου χαρά σας ενημερώνω πως

στα πλαίσια της Κοινότητας των ΣυνΔημιουργών ξεκινούν δύο κύκλοι μαθημάτων:  1. Σαμάνικη Ενεργειακή ΘεραπείαΕδώ θα μελετήσουμε τις διδασκαλίες Σοφίας των Σαμάνων των Άνδεων και του Αμαζονίου, που είναι γνωστή σαν η Σοφία του "Φύλακα της Γης" θα ασχοληθούμε με τις τέσσερις επιγνώσεις, ενώ παράλληλα θα εφαρμόζουμε ασκήσεις και πρακτικές θεραπείας του Εαυτού μας. 
Οι τέσσερις επιγνώσεις αποκαλύπτουν πως ολόκληρη η Δημιουργία αποτελείται από φως – αφυπνισμένη στη ζωή μέσα από τη δύναμη συνειδητής δημιουργικής πρόθεσης.

Οι παραδοσιακοί σαμάνικοι πολιτισμοί χρησιμοποιούν αυτές τις επιγνώσεις για να θεραπεύσουν σωματικές και ψυχικές παθήσεις αλλά και για να επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης.
  • Η πρώτη επίγνωση μας διδάσκει πώς να κλείσουμε τις συναισθηματικές πληγές του παρελθόντος και να γίνουμε ήρωες της δικής μας ιστορίας ζωής.
  • Η δεύτερη επίγνωση μας δείχνει πώς να ανοιχτούμε στη χάρη για να ζήσουμε μια ζωή δίχως οργή και φόβο.
  • Με την τρίτη επίγνωση μπορούμε να ξεπεράσουμε το χρόνο και να βουτήξουμε στην αιωνιότητα.
  • Τέλος η τέταρτη επίγνωση μας δίνει τη δύναμη να ξυπνήσουμε από την πονηρή νάρκη των πολιτισμικών αποτυπωμάτων και να δημιουργήσουμε έναν κόσμο γεμάτο χαρά, αφθονία και νόημα.


  1. 2. Ο Δρόμος του αληθινού (Reiki) MasterΕδώ θα μελετήσουμε την ουσία του Reiki μέσα από την οπτική της Ψυχολογίας και του Εσωτερισμού.
Θα ασχοληθούμε με την ουσιαστική εργασία που οφείλει να εκτελεί ένας μαθητευόμενος του Ρέικι, αλλά και οποιοσδήποτε άνθρωπος που μπαίνει στην πνευματική αναζήτηση για να φτάσει στο σημείο να γίνει πραγματικός Master της ζωής του.

Σπάνια ενημερώνονται οι μυούμενοι στο Reiki για την συστηματική εργασία που οφείλουν να εκτελούν, αλλά και πολλοί λίγοι αντιλαμβάνονται πως το Reiki είναι τρόπος και πορεία ζωής. Επιπλέον η μακρά περίοδος μυστικότητας έντυσε το Reiki με τόσο μυστήριο που για πολλούς αποτελεί εμπόδιο στο να το προσεγγύσουν ακόμη και με τον τρόπο που συνήθως προσφέρεται.

- Εδώ θα δούμε λοιπόν βήμα βήμα την πορεία αυτογνωσίας και αυτοθεραπείας, -από βαθμό σε βαθμό- αλλά και τις αντιστοιχίες αυτών των εσωτερικών διεργασιών μέσα από την οπτική της Ψυχολογίας και του Εσωτερισμού.

- Παράλληλα θα εκτελούμε ασκήσεις που θα συνοδεύουν την πρόοδο μας, ώστε σε συνδυασμό με τη νοητική κατανόηση να έχουμε και πρακτικά οφέλη στην πνευματική και ψυχική μας ανάπτυξη. Έτσι, καθώς θα φεύγουν τα πέπλα του μυστηρίου ή της επιπόλαιης προσέγγισης του μονοπατιού του Reiki, ως πορεία αυτογνωσίας και αυτοθεραπείας, θα είναι ο κάθε ένας σε θέση να αντιληφθεί πως δίχως πραγματική εργασία με τον Εαυτό, οι μυήσεις και οι βαθμοί θα παραμένουν αφρόντιστοι σπόροι που μπήκαν μέσα μας, δίχως ποτέ να βλαστήσουν και να ανθίσουν.

Για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα δεν απαιτείται να έχετε βαθμό Reiki, όμως θα αποκομίσετε αρκετά εφόδια, γνώσεις και εμπειρίες, ώστε να είστε σε θέση να αποφασίσετε αν θέλετε να περπατήσετε το μονοπάτι του Reiki... για να  γίνετε σταδιακά Master της ζωής σας.

Τα τμήματα αυτά θα βρείτε στην κατηγορία "ομάδες"
όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γίνουν μέλη, ακολουθώντας την αυτόματη διαδικασία.

Για διευκρινήσεις είμαι στη διάθεση σας

Καλή δύναμη
Φως και αγάπη

Βίκυ Χρυσού
Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ