20 Σεπ 2011

Πνευματική Ζωγραφική & Πίνακες Ενεργειακής Ενδυνάμωσης

Έργα ενεργειακής ενδυνάμωσης και αιθερικής θεραπείας 
δια χειρός "τοξότισσας"!

Αγαπημένοι μου φίλοι,

Φέτος το καλοκαίρι τα βήματα μου στον πνευματικό κόσμο και η έντονη εσωτερική εργασία ήρθαν και συνδέθηκαν με τη μεγάλη μου αγάπη: τη ζωγραφική. Το πνεύμα μου άνοιξε το δρόμο προς μία πρωτότυπη και παγκοσμίως μοναδική και εντελώς νέα μορφή ζωγραφικής δημιουργίας, η οποία πέρα από την ομορφιά και τους συμβολισμούς της καλύπτει και άλλες ψυχικές και ενεργειακές διαστάσεις, υποστηρίζοντας την εσωτερική εργασία με τον Εαυτό, αλλά και θεραπεύοντας και ενισχύοντας το φωτεινό μας σώμα.

Οι πίνακες ενεργειακής ενδυνάμωσης δημιουργήθηκαν σε ώρες προσευχής και διαλογισμού και έχουν ενεργοποιηθεί κατά τέτοιο τρόπο, που ανάλογα με την ποιότητα τους μπορούν να σας χαρίσουν ενδυνάμωση, αρμονία, εξισορρόπηση και ενδυνάμωση των τσάκρα, με επακόλουθα ευεργετικά αποτελέσματα στο πνεύμα και το σώμα μας. Παράλληλα αποτελούν ένα αξιόλογο συνοδευτικό εργαλείο για την ώρα του διαλογισμού.

Χαρακτηριστικό δείγμα αυτής της εργασίας είναι ο πίνακας "7 τσάκρα", όπου βλέπουμε τις ίντα και πιγκάλα, τις κεντρικές δηλαδή ενεργειακές αρτηρίες, να ανεβαίνουν κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης, με τη μορφή χρυσού και ασημένιου φιδιού αντίστοιχα, σχηματίζοντας το κηρύκειο του Ερμή. Κάθε άνθος-λωτός, αναπαριστά μία ενεργειακή δίνη (τσάκρα) και το κέντρο του λωτού είναι γεμάτο με έναν πολύτιμο λίθο που το υποστηρίζει κρυσταλλοθεραπευτικά.

Έχοντας ένα τέτοιο πίνακα στο χώρο μας, δεν έχουμε μονάχα ένα στολίδι για τον τοίχο και το χώρο, αλλά και έναν κρυσταλλο-θεραπευτή και ενεργειακό υποστηρικτή στη θεραπεία των αιθερικών μας σωμάτων.

Πως τον χρησιμοποιούμε?


Καθόμαστε αναπαυτικά απέναντι από τον πίνακα σε μια απόσταση 1-2 μέτρα και οραματιζόμαστε την αντιστοιχία του κάθε λωτού προς τα δικά μας τσάκρα. Ξεκινάμε από το τσάκρα της βάσης. Εστιάζουμε την προσοχή μας στο τσάκρα εκείνο στο σώμα μας και νιώθουμε την ενέργεια του. Στη συνέχεια οραματιζόμαστε ένα χρυσό νήμα φωτός να συνδέει το τσάκρα μας, με τον αντίστοιχο λωτό (κόκκινο) στον πίνακα και αφήνουμε τη ροή της θεραπευτικής δύναμης του κρυστάλλου να δράσει, να ισορροπήσει και να ενισχύσει το τσάκρα μας για 3-5 λεπτά. Με τον ίδιο τρόπο προχωράμε προς τα πάνω μέχρι να φτάσουμε στο 7ο τσάκρα μας . Την ώρα της εφαρμογής νιώθουμε τις ενέργειες που ρέουν ευεργετικά, ενώ διάφορες εικόνες σχηματίζονται στην πνευματική μας οθόνη...
(Αναλυτικότερες οδηγίες και προτάσεις περιέχει το συνοδευτικό εγχειρίδιο) 

Ο συγκεκριμένος πίνακας έχει τους εξής κρυστάλλους:
1ο τσάκρα (βάση)= γρανάτη
2ο τσάκρα = καρνεόλη
3ο τσάκρα (ηλιακό πλέγμα) = κιτρίνη
4ο τσάκρα (καρδιά)= περίδοτο
5ο τσάκρα (λαιμός)= μπλέ αβεντουρίνη
6ο τσάκρα (τρίτο μάτι) = αμέθυστο
7ο τσάκρα (κορώνα) = κρύσταλλο χαλαζία
(Πάνω: τμήμα του έργου, όπου φαίνεται ο γρανάτης στο κέντρο του 1ου λωτού/ 1ο τσάκρα)

Ο γρανάτης είναι πέτρα θεραπείας και επαναφόρτησης. Απομακρύνει την αρνητική ενέργεια από τα τσάκρα, ενώ παράλληλα γειώνει τις θεραπευτικές ενέργειες. Επίσης εναρμονίζει την ενέργεια της κουνταλίνι. Επίσης βοηθά στην ανάμνηση προηγούμενων ζωών, τη διαμόρφωση θετικών σκέψεων και αισιόδοξης στάσης. Ανανεώνει την ενέργεια, καθαρίζει το αίμα και δίνει ώθηση στις ενέργειες της επιτυχίας.

Ο καρνεόλης (ή σάρδιος) είναι επίσης υπέροχος γειωτής ενεργειών και βοηθά ιδιαίτερα στην εξισορρόπιση της νοητικής σύγχυσης και της έλλειψης συγκέντρωσης. Φέρνει έμπνευση, αναλυτική και ακριβή σκέψη, ενισχύει τη μνήμη. Μεγεθύνει τη ροή ενέργειας. Διώνει τη ζήλια, την οργή, τη θλίψη και την απάθεια.

Ο κτιτρίνης είναι ιδανικός για το φόβο των στενών σχέσεων, το αίσθημα εγκατάλειψης και τη συναισθηματική φόρτιση. Βοηθά λοιπόν ιδιαίτερα τους εσωστρεφείς, όσους νιώθουν φόβο, ντροπή ή αμηχανία στις διαπροσωπικές τους σχέσεις, ενώ ασπιδώνει όσους είναι ευαίσθητοι και τρωτοί στις εξωτερικές ενέργειες. Είναι επίσης καλός γειωτής και βοηθά θαυμάσια στην απορρόφιση των θεραπευτικών ενεργειών της κρυσταλλοθεραπείας. Στο ηλιακό πλέγμα βοηθά την ενδυνάμωση και ενεργοποίηση ολόκληρου του οργανισμού. Η ενέργεια του είναι ζεστή και ζωοφόρα και σαν ήλιος χτίζει μία ασπίδα γύρω μας. Είναι ιδανική για την ενδυνάμωση του φυσικού και ψυχικού σώματος, βοηθά την πέψη, το κυκλοφορικό, το θυρεοειδή, το πάγκρεας, το θυμοειδή.

Το περίδοτο (ή ολιβίνης), σύμφωνα με τον Ρούντολφ Στάινερ, ενεργοποιεί και διαχέει φως στο σώμα και το πνεύμα. Αναζοωγονεί ολόκληρο το σώμα και το πνεύμα και ελευθερώνει το νου από αρνητικές σκέψεις. Επίσης διώχνει τη νευρική ένταση και επουλώνει τις πληγές που έχουν δημιουργηθεί από οργή, ζήλια, πικρία ή μνησικακία. Δρα θετικότατα και στα επινεφρίδια, που είναι οι αποθήκες του συγκινησιακού μας κάρμα.

Ο μπλέ αβεντουρίνης χαλαρώνει, ηρεμεί και καλμάρει τη νευρικότητα. Βοηθά επίσης να βλέπουμε με ηρεμία, αλλά μαζί με αποφασιστικότητα, και μεθοδικότητα όσα σχεδιάζουμε ή είναι απαραίτητα. Μειώνει τους πόνους και τις χρόνιες εντάσεις.

Ο αμέθυστος, είναι η πέτρα της γαλήνης, της ηρεμίας και του διαλογισμού. Ησυχάζει το νου και τον οδηγεί στα ουράνια πεδία της Ειρήνης. Ενσταλάζει κατανόηση και αναδύει την αιώνια Σοφία που είναι κληρονομιά της ψυχής. Βοηθά επίσης στην υπερκόπωση, το άγχος και το βαρύ νοητικό φορτίο. Μετατρέπει την αρνητική ενέργεια σε θετική. Βοηθά στην κατανόηση του μεγάλου μυστηρίου του θανάτου και υποστηρίζει την επίτευξη ανώτερων επιπέδων συνειδητότητας.
Ενεργεί σαν φωτισμένος δάσκαλος που σε εισάγει στα πνευματικά βασίλεια, ενώ παράλληλα σε ασπιδώνει και σε προστατεύει από "ψυχικές επιθέσεις". Ιδανική για το διαλογισμό που στοχεύει στη θεραπεία του πλανήτη και την επί Γης ειρήνη.

Τέλος ο χαλαζίας (quarz) είναι πέτρα που υποστηρίζει κάθε περίπτωση ενεργειακής φόρτισης. Αντανακλά λευκό αγνό φως (αυτό που εμπεριέχει όλα τα χρώματα του φάσματος) που μπορεί να διοχετεύεται στις καθημερινές σκέψεις, λόγους και πράξεις. Ενεργοποιεί τα εσωτερικά βασίλεια του εαυτού μας. Λέγεται πως στη Λεμουρία χρησιμοποιούνταν για την ανάπτυξη διορατικών και προφητικών ικανοτήτων αλλά και σαν αποθήκη γνώσεων. Απαλύνει τις εντάσεις και διώχνει τα μπλοκαρίσματα. Ενεργοποιεί το 7ο τσάκρα και μεγεθύνει την αποτελεσματικότητα άλλων ενεργειακών θεραπειών.

(Δεξιά: τμήμα του πίνακα/ 7ος χιλιοπέταλος λωτός με κρυστάλλους χαλαζία στο κέντρο του)

Η ενέργεια που εκπέμπει ο πίνακας αυτός είναι συνολικά αρμονική-εξισορροπητική και ενδυναμωτική.

Το μέγεθος του έργου είναι 23,5 x 58 x4εκ.. και φιλοτεχνήθηκε πάνω σε καμβά πρώτης ποιότητας με ανεξίτηλα χρώματα ελαιογραφίας.

Ενδεικτική τιμή 150€.


Παραγγείλετε σήμερα το δικό σας έργο τέχνης 
ενεργειακής ενδυνάμωσης 
δια χειρός "τοξότισσας"!(* Οι πληροφορίες για τις ιδιότητες των κρυστάλλων είναι από το "Τραγούδι των κρυστάλλων" του Δ. Κουτσούκη Εκδ. Κατστανιώτη και το "Heilsteine" του Michael Gienger εκδ. Neue Erde. Η επιλογή τους προέκυψε κατά τη διαλογιστική εργασία δημιουργίας του έργου. )Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ