25 Σεπ 2011

Το να μη φοβάσαι να τσαλακωθείς σε κάνει διάφανο - μετοχές "Ανατολής"

Μου άρεσε ιδιαίτερα αυτή η οπτική του μηνύματος από τη σελίδα των lightworker τόσο σχετικά με τις μετοχές της τράπεζας της Ανατολής, όσο και η αναφορά στο θέμα του δασκάλου και θα ήθελα να τη μοιραστώ και εδώ με τους αναγνώστες του Τοξότη.

"Όταν κυκλοφόρησε στο ίντερνετ η ιστορία με τις μετοχές από την τράπεζα της Ανατολής που υπόσχονται να εξοφλήσουν και με το παραπάνω το οικονομικό όφελος της Ελλάδας, έκανα μια ερώτηση στα παιδιά εκεί πάνω αν θα γίνει κάτι τέτοιο. Και κάποιες μέρες νωρίτερα, τους είχα επίσης ρωτήσει τί θα γινόταν με τις σχέσεις Ελλάδας - Κύπρου - Τουρκίας.

Για το δεύτερο, το γκρουπ μου απάντησε πως, μεταξύ άλλων, είναι ένα Β εφεδρικό πλάνο "κόλλας" μεταξύ των Ελλήνων αλλά εμείς οι εργάτες του φωτός να το δούμε και ως ευκαιρία για φως μεταξύ των τριών λαών. Η ενέργεια έχει σκάψει βαθιά και φέρνει στην επιφάνεια την ενέργεια παλαιότερων συγκρούσεων για να ξεκαθαριστεί, όχι όμως απαραίτητα με τον ίδιο τρόπο. Για το πρώτο ερώτημα σχετικά με τις μετοχές, μου έδειξαν μια μεγαλύτερη εικόνα του παζλ. Μου είπαν να εστιαστώ στο τί έφερε αυτό το μήνυμα και όχι στο ίδιο το γεγονός.

Ξαφνικά, πολλοί Έλληνες άρχισαν να χαμογελούν και να ελπίζουν λέγοντας... "Βρε μπας...;" Εκεί που στην ενέργεια πάνω από την Ελλάδα κυριαρχούσε το γκρίζο, τώρα άρχισαν σποραδικά να υπάρχουν ξέφωτα φωτός. Και η θετική εστιασμένη ενέργεια, υλοποιεί θετικά. Δεν απάντησαν αν θα εξοφληθεί το χρέος της Ελλάδας ή όχι, καθώς αυτό εξαρτάται καθαρά από την έκβαση ενός ακόμη παιχνιδιού μέσα στο Παιχνίδι.
"Εσείς παίζετε το Παιχνίδι της ελεύθερης επιλογής. Αυτή τη στιγμή πετάχτηκε στην αρένα της Ελλάδας ένα νέο παιχνίδι και το τί θα κάνετε με αυτό, εξαρτάται από την δική σας οπτική. Αυτό που θέλουμε όμως να μοιραστούμε μαζί σας, είναι πως όσο πιο βαθιά πηγαίνει η κάθαρση, τόσα περισσότερα κομμάτια βγαίνουν στην επιφάνεια από το παρελθόν σας και αυτό το γεγονός με τις μετοχές σας, ήρθε από το παρελθόν σας. Σκάψατε πολύ βαθιά και πέρα από τη λάσπη που μέχρι στιγμής φέρνατε στην επιφάνεια, τώρα χτυπήσατε την πρώτη φλέβα χρυσού. Αυτό δε σημαίνει πως δε θα ξαναβρείτε λάσπη και πέτρες.

Δείτε το ενεργειακά τί μπορεί να σημαίνει, μην εστιάζεστε στο γεγονός. Να θυμάστε πως όταν προσδοκείτε χρήματα, στην ουσία παραδέχεστε την αντανάκλαση ενέργειας και όχι την καθεαυτή αφθονία. Η πίστη στην αντανάκλαση της ενέργειας δεν μπορεί να υλοποιήσει αφθονία. Αυτό το γεγονός με τις μετοχές σας, δείτε το ενεργειακά τί συμβολίζει, τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Αυτό που σας ζητούμε είναι απλά να μην προσκολληθείτε πάνω στο γεγονός αλλά στην ουσία του γεγονότος".
Στο μήνυμα του Σεπτεμβρίου, το γκρουπ κάνει λόγο για την παγκόσμια οικονομία και πως δεν χρειάζεται να έχουμε πέντε κουβέρτες όταν όλες τους κάνουν την ίδια δουλειά και μπορούμε μια χαρά να εξυπηρετηθούμε με μόνο μία. Αυτό είναι το γεγονός που πρέπει να καταλάβουμε και να υιοθετήσουμε στη ζωή μας.

Νέες πληροφορίες που αφορούν το νερό σχετικά με τον πλανήτη και το σώμα μας δίνονται επίσης.

Επίσης το γκρουπ μιλάει και για τους δασκάλους που τώρα έχουν αλλάξει παράδειγμα και δεν χρειάζεται να βρίσκονται πλέον σε θρόνο για να διδάξουν. Δάσκαλος είναι εκείνος που περνάει κι αυτός καταστάσεις δύσκολες όπως και οι μαθητές του και βρίσκεται πλάι τους για να μοιραστεί την εμπειρία του και τις οπτικές του και όχι απλά να διδάσκει θεωρίες, να δημιουργεί αυλή και να είναι ατσαλάκωτος. Το να μη φοβάσαι να τσαλακωθείς σε κάνει διάφανο.
Είναι κάτι που το λένε τα παιδιά εκεί πάνω ξανά και ξανά. Μη φοβάστε να μοιραστείτε εμπειρίες και να κρατάτε ανοιχτή την καρδιά σας, γιατί μονάχα έτσι θα μπορείτε να βρείτε κομμάτια του παζλ που μπορούν να συνδεθούν μαζί σας. Ο κάθε άνθρωπος φέρνει ένα μοναδικό κομμάτι του παζλ. Πολλά κομμάτια μαζί συνθέτουν μεγαλύτερο μέρος της εικόνας που θα βοηθήσει όλους. Βρείτε εκείνα τα κομμάτια που συνορεύουν με το δικό σας και παίξτε όμορφα μαζί." 
για το lightworker.gr, Elena Era μέσω http://ianisdo-anando2

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ