5 Αυγ 2011

Οι τέσσερις επιγνώσεις

Από το βιβλιο
"Οι τέσσερις Επιγνώσεις - Σοφία, Χάρη και Δύναμη του Φύλακα της Γης""***
του Αλμπέρτο Βιλόλντο

μετάφραση


Η Σοφία των Λάικα αποτελείται από τέσσερις επιγνώσεις και τέσσερις συνοδευτικές ασκήσεις για την κάθε επίγνωση. Με τη βοήθεια τους μπορούμε να ξεπεράσουμε την απλή κατανόηση για να πετύχουμε πραγματικές αλλαγές της αντίληψης – και μέσω αυτών μας βοηθούν να μεταμορφώσουμε εμάς και τον κόσμο μας. Οι επιγνώσεις και οι ασκήσεις είναι:

• Πρώτη επίγνωση: Ο δρόμος του ήρωα
o Ασκήσεις: μη κριτική, μη πόνος, μη προσκόλληση, ομορφιά

• Δεύτερη επίγνωση: Ο δρόμος του φωτεινού πολεμιστή
o Ασκήσεις: αφοβία, μη δράση, βεβαιότητα, μη μάχη

• Τρίτη επίγνωση: Ο δρόμος του ονειρευτή (προφήτη)
o Ασκήσεις: πνεύμα αρχάριου, συνέπεια, διαφάνεια, ακεραιότητα

• Τέταρτη επίγνωση: ο δρόμος του σοφού
o Ασκήσεις: Μαεστρία του χρόνου, απόσυρση των προβολών μας, μη σκέψη, ινδιάνικη αλχημεία

Εγώ ο ίδιος απέκτησα τις τέσσερις επιγνώσεις κάτω από την καθοδήγηση του Δον Αντώνιο. Μαζί ταξιδέψαμε από τη λίμνη Τιτικάκα, ‘τη θάλασσα στην κορυφή του κόσμου’, μέσω των περιοχών του ανώτερου Αμαζονίου μέχρι τα ερείπια των ερημικών βασιλείων του Περού. Αυτός πίστευε, όπως και εγώ, πως οι νέοι Φύλακες της Γης θα προέρχονται από τη γη του αετού, δηλαδή την Αμερική και την Ευρώπη. Ο χρόνος της πλήρους αποκάλυψης των τεσσάρων επιγνώσεων έχει έρθει. Πιστεύω πως ο Δον Αντώνιο με εκπαίδευσε, επειδή μπορώ να ρίξω μία γέφυρα και να μεταφέρω τις αρχαίες γνώσεις των Λάικα στον 21ο αιώνα.

Εδώ και είκοσι χρόνια διδάσκω στους μαθητές και τις μαθήτριες μου, πώς να ζουν με τις επιγνώσεις έχοντας υγεία και βοηθώντας άλλους σε σχέση με το φωτεινό μάτριξ του σώματος τους. Πολλοί εξ αυτών περιγράφουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Αυτοθεραπεύονται, μεταμορφώνουν τη δική τους ζωή, αλλά και τη ζωή των άλλων. Οι επιγνώσεις τους επιτρέπουν να έχουν πληρότητα δύναμης και χάρης και να περπατούν το δρόμο των διαχειριστών και προστατών της Γης.

Εάν θέλεις να διάγεις μια αλλιώτικη ζωή και να δεις τις εμπειρίες σου με άλλα μάτια, είναι σημαντικό να ξεπεράσεις την απλή λογική κατανόηση των επιγνώσεων και να ασχοληθείς πραγματικά με τις ασκήσεις. Αυτό θα σου επιτρέψει να αλλάξεις τη βασική δομή του φωτεινού σου ενεργειακού πεδίου. Εάν παραλείπεις τις ασκήσεις, θα μπορείς βέβαια να εμπνέεσαι από τις επιγνώσεις, όμως δεν θα μπορείς να αλλάξεις πραγματικά. Εάν καταφέρεις με μαεστρία τις ασκήσεις, θα έχεις τινάξει τα δεσμά των ιστοριών που γράφουν για σένα η κουλτούρα και τα γονίδια σου: τι είδος ζωής να ζήσεις, πώς να αντιδράς στο περιβάλλον σου και πώς να πεθάνεις. Μπορείς να αρχίσεις να πλάθεις το δικό σου θρύλο και να ξεπεράσεις τις παλιές αντιλήψεις της αιτίας και του αποτελέσματος, όπως και των ορίων του χρόνου.

Στα ακόλουθα κεφάλαια θα γνωρίσεις τα τέσσερα επίπεδα, στα οποία η δόνηση και το φως δημιουργούν ζωή: φίδι, ιαγουάρος, κολίμπρι και αετός. Εκτός αυτών θα λάβεις και πρακτικά εργαλεία, τα οποία θα σε βοηθήσουν να ονειρεύεσαι στην ύπαρξη ένα υγιή, καρποφόρο και γεμάτο χαρά κόσμο – για σένα, για όσους αγαπάς και για όλους τους άλλους ανθρώπους και όλα τα πλάσματα. Θα γίνεις ένας Φύλακας της Γης.***σύντομα ολόκληρο το βιβλίο σαν e-book στη διάθεση σας!

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ