30 Ιουλ 2011

30, Ιουλίου 2011

1 - Dog (OC)


Νύχτα 4 της Οικουμενικής Κύκλος - δείτε λεπτομερή χάρτη ή την προβολή 9 κύκλους της Δημιουργίας Βήμα Διάγραμμα για γενικές πληροφορίες.


Χρονική περίοδος
Διάρκεια
Μέσο
Βήμα στη διαδικασία
Ημέρα 1η
9 Μάρτιος - 26 Μάρτιος
17 - 18 Μαρ.
Σπορά
Νύχτα 1
Μάρτιος 27 - Απρίλιος 13
4 - 5 Απρίλιος

Ημέρα 2
14 Απρίλιος - 1 Μάιος
22 - 23 Απρ.
Βλάστηση
Βραδιά 2
Μάιος 2 - Μάιος 19
Μάης 10 - 11
Αντίδραση
Ημέρα 3
Μάιος 20 - Ιούνης 6
Μάιος 28 έως 29
Βλάστησης
Νύχτα 3
7 Ιούνιος-24 Ιούνης
Ιούνιος 15 - 16

Ημέρα 4
Ιούνιος 25 - Ιούλιος 12
Ιούλιος 3 με 4
Σχηματισμός Leaf
> Νύχτα 4 <
Ιούλιος 13 έως Ιούλιος 30
21 - 22 Ιούλ

Ημέρα 5
Ιούλιος 31 - Αύγουστος 17
Αύγουστος 8 - 9
Εκκολαπτόμενοι
Νύχτα 5
18 Αυγ-4 Σεπ
26 - 27 Αύγ
Καταστροφή
Ημέρα 6
5 Σεπ - 22 Σεπ
13 - 14 Σεπ
Άνθιση
Διανυκτέρευση 6
Σεπτέμβριος 23 - Οκτώβριος 10
1-2 Οκτ.

Ημέρα 7
Οκτώβριος 11 - Οκτώβριος 28
19 - 20 Οκτ
Καρποφορία


Τζόλκιν Trecena Σημειώσεις - 1 Dog (Oc)
Ημέρα 170 της Τζόλκιν 260 ημέρες
Γρηγοριανό Ημερομηνία: 30 του Ιούλη του 2011
Φορέας Έτος: 12 Εβ
Trecenas είναι δεκατριών ημερών που στο Τζόλκιν. Κάθε Trecena αρχίζει με τον αριθμό 1, αλλά με διαφορετική Glyph ημέρας. Όπως ένα κύμα των Δεκατριών Ουρανών, η βασική ενέργεια διέπεται από την Πρώτη Μέρα Glyph του Trecena και επηρεάζει το σύνολο των δεκατριών διαδοχικές Γλύφοι ημέρας. Γνωρίζοντας την κύρια ενέργεια της πρώτης ημέρας του Trecena, μπορούμε να ευθυγραμμιστούν με τις προθέσεις μας ότι η ενέργεια και τους στόχους μας επιτρέπουν να εκδηλωθεί.

Αυτό Trecena ξεκινά με 1 oC (Dog) - Πιστός, Valiant προστάτη, ζεστή, γενναιόδωρη, πιστός σύντροφος μέσα από το σκοτάδι.

Το Classic Μάγια ιερογλυφικό για το οργανωμένο έγκλημα είναι το πρόσωπο του ένα σκυλί, και στην μυθολογία των Μάγια, το σκυλί φέρει ένα φακό και καθοδηγεί τους ανθρώπους στο ταξίδι τους μέσα από το σκοτάδι Underworld. Dog συμβολίζει την καθοδήγηση, την αφοσίωση, τη συντροφικότητα, τη συνέπεια και δέσμευση. Η Yucatec Μάγια όνομα για αυτό το σημάδι σημαίνει κυριολεκτικά πόρτα, πύλη ή πύλη και συμβολίζει το ταξίδι που όλοι κάνουμε από τον ένα κόσμο στον άλλο, όχι μόνο στο θάνατο, αλλά και όπως θα μετατρέψουν εσωτερικά και την αναγέννηση τους εαυτούς μας. Έτσι Dog, ως σύντροφος Underworld και τον οδηγό μας μέσω του σκότους, αντιπροσωπεύει την πίστη και την αφοσίωση επιβιώνουν ακόμη και μετά το θάνατο.
© 2006 Judith Ann Griffith
Σύμφωνα με τον Carlos Barrios, Το βιβλίο του πεπρωμένου, OC είναι ο θεματοφύλακας της υλικό και πνευματικό νόμο. «Είναι ένα σημάδι της τόσο γήινο και κοσμικό νόμο και την εξουσία. Πρόκειται για τη δικαιοσύνη και την ημέρα που φέρνει την αλήθεια στο φως. Συμβολίζει την πίστη, την τάξη και ακρίβεια και εκπροσωπείται από την κοσμική αρχές των οποίων η ενέργεια στη Γη, είτε με τη μορφή των ανθρώπων ή οι τόποι. "The Classic Μάγια δόθηκαν νόμους γνωστή ως η Φυσική Τάξη να κυβερνήσει τον κόσμο τους. Αυτοί οι νόμοι ήταν πρακτικές και με βάση την αρμονία που βασιλεύει στη φύση. Έτσι, Oc ήταν μια ημέρα για να διορθώσει τα λάθη και να αποκαλύψει την αλήθεια για την επίτευξη ισορροπίας σε κάθε πνευματική και υλική έννοια, και ως εκ τούτου, την επίτευξη της ειρήνης. Αυτό φαίνεται να σηματοδοτήσει μια άλλη ταμπέλα που η ανθρωπότητα πρέπει να αντηχούν και πάλι με αυτό το φυσικό για την επίτευξη μιας ειρηνικής διαβίωσης σε όλους στον πλανήτη Γη.

Μια άλλη αναπαράσταση της Trecena είναι ότι από μια δημιουργική αρχή στο κύμα 1 και που λήγει σε 13, με τους αριθμούς 6, 7 και 8 που αντιπροσωπεύουν την κορυφή του κύματος. Η CREST θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως μια ισχυρή επιρροή της ενέργειας, αν και η υποκείμενη επίδραση στην Trecena θα εξακολουθούν υπόλοιπο στην αρχή. Σε αυτό το Trecena, το έμβλημα πέφτει στις 6 άνδρες (Αετός), 7 CIB (Vulture / Κουκουβάγια) και 8 Caban (Γη). Eagle μας επιτρέπει να δείτε μια μεγαλύτερη προοπτική του μετασχηματισμού και εξισορρόπηση λαμβάνει χώρα ανάμεσα στη γη και την ανθρωπότητα, όπως μαθαίνουμε να ζούμε σε αρμονία και ειρήνη. Με Oc φωτίζει το μονοπάτι, μπορούμε να είμαστε ήσυχοι ότι δεν είμαστε μόνοι και δεν έχουν τίποτα να φοβούνται για το ταξίδι μας.

Όπως έχουμε ταξίδι μέσα από κάθε ημέρα αυτής της Trecena:

Trecena Count
Γρηγοριανό Ημερομηνία
Ένατη Count Wave

1 oC (Dog)
30, Ιουλίου 2011
9 - 9 του δεύτερου 4η νύχτα
2 Chuen (μαϊμού)
31η Ιούλη
1 - 5η Ημέρα
3 Εβ (Road)
1 Αυγ
2
4 Ben (Reed)
Δεύτερης Αυγούστου
3
5 IX (Jaguar)
3 του Αυγ
4
6 άνδρες (Eagle)
4 Αυγούστου
5
7 CIB (Vulture / Κουκουβάγια)
5 Αύγ
6
8 Caban (Γη)
6η Αυγούστου
7
9 Etznab (Flint)
7 Αυγούστου
8
10 Cauac (Θύελλα)
8 Αυγ
9
11 Ήλιος (Sun Κυρίου)
9 Αυγούστου
1 - 9 του δεύτερου 5η Ημέρα
12 Ιμίξ (Κροκόδειλος)
10 Αυγ
2
13 Ik (Wind)
11η Αυγούστου
3

Χρησιμοποιήστε τη θαρραλέα ενέργεια του Oc για να φωτίζει την πίστη και την ελπίδα για να διαλύσει σκοτεινές σκιές στο ταξίδι μας. Η ενέργεια για το οργανωμένο έγκλημα έχει την ικανότητα να κόψει μέσα από πέπλα και να ανοίξει πόρτες και τη δύναμη να εξαλείψει την αρνητική ενέργεια απλά με τη δύναμη της σκέψης.Σε Lak'ech (είμαι άλλο σας),
William και Viola
www.tzolkincalendar.com
© 2007 William και Viola Welsch

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ