7 Ιουν 2011

Απίστευτο!!! Project FUN-vax: εμβόλιο ενάντια στην θρησκευτικότητα! και chemtrails!

Το Fun-vax μόνο διασκεδαστικό δεν είναι. Πρόκειται για ένα εμβόλιο που η Υπηρεσία Ασφαλείας των ΗΠΑ (DOD) σχεδίασε από το 2005 με στόχο τα "θρησκευόμενα  μυαλά"!

Ισχυριζόμενος ο εκπρόσωπος που βλέπουμε πως οι θρησκευόμενοι είναι φανατικοί και έχοντας ως παράδειγμα τους μουσουλμάνους φονταμενταλιστές, παρουσιάζει σε μια χούφτα "επιστήμονες" το νέο τους επίτευγμα!

Θεωρρώ ιδιαίτερα απάνθρωπο ακόμη και τον τρόπο σκέψης αυτών των μισάνθρωπων που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ελέγχουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο! Ο mister εκεί δείχνει μια εικόνα-σκανάρισμα εγκεφάλου και ισχυρίζεται πως ο ένας ανήκει σε μη θρησκευόμενο και ο άλλος σε θρησκευόμενο και πως ο δεύτερος (ειδικά αν είναι μουσουλμάνος) είναι και φανατικός!

Και μη βιαστείτε να πείτε δε μας νοιάζει αυτό το όπλο στρέφεται ενάντια σε μουσουλμάνους φανατικούς και καλά τους κάνουν! Έτσι απλά ισχυρίζονται. Όλοι μας είμαστε στο στόχαστρο!

Μάλιστα το εν λόγω εμβόλιο σκόπευαν (ποιός μας λέει πως δεν το χρησιμοποιούν ήδη) να το διασπείρουν από αέρος με τα chemtrails...


Ένα είναι σίγουρα προφανές: τα ανθρωπάρια της ΝΠΤ δεν αφήνουν κανένα μέσο ανεκμετάλλευτο προκειμένου να μετατρέψουν την ανθρωπότητα σε μια στρατιά υποταγμένων σκλάβων από άβουλα πλάσματα...

Και το πιο άσχημο είναι πως η ίδια η επιστήμη που θα έπρεπε να αποτελεί στολίδι της ανθρώπινης σκέψης και να είναι ταγμένη στην υπηρεσία της ζωής, είναι αυτή που προσφέρει το εργαλεία υποταγής του ανθρώπινου νου!

Περισσότερα στοιχεία σχετικά προσεχώς...

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ