29 Ιουν 2011

... Μαξ Κάιζερ "Όπλα μαζικής οικονομικής κατάρρευσης" - Αλεξ Τζόουνς "ο λαός πολιορκεί τη Βουλή"


Μια ανάλυση των γεγονότων στην Ελλάδα με τους Μαξ Κάιζερ και κ. Νούλα να μιλούν στην εκπομπή του Άλεκ Τζόουνς...

Θαρρώ πως ο Μαξ Κάιζερ και ο Άλεξ Τζόουνς εντοπίζουν πολύ καλά την προσπάθεια "προσθήκης βιαιότητας" από το σύστημα στην καθόλα ήρεμη αντίδραση των Ελλήνων, με στόχο το στιγματισμό της κινητοποίησης ως "αναρχικής", όπως και το βασικό αίτημα απαίτησης παραίτησης της κυβέρνησης λόγω εσχάτης προδοσίας και απόδοσης Δικαιοσύνης...

Ακόμη πολύ εύστοχη βρίσκω την έννοια του παγκόσμιου ενδιαφέροντος σχετικά με τα προβλήματα που προκλήθηκαν από τα τραπεζικά καρτέλ, διότι όπως λέει ο Άλεξ Τζόουνς, αν πέσουν σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Προτογαλία, η Ισλανδία κτλ, θα πέσουν και στις ΗΠΑ, διότι πρόκειται για πλοκάμια της ίδιας λερναίας ύδρας που λεηλατεί τον πλούτο των ανθρώπων... Καθώς πρόκειται όπως λέει για τον "παγκόσμιο πόλεμο ενάντια στο τραπεζικό καρτέλ".

Μάλισtα μας πληροφορούν και για ένα νέο κύκλο μηνύσεων αυτή τη φορά από το Δρ Τόμπρα και Νούλα του stopspeculators.gr, οι οποίοι  ρισκάρουν την καριέρα τους για να πολεμήσουν τις τράπεζες... (Όπως πρόσεξα στο σύνδεσμο της σελίδας τους η μήνυση έγινε ήδη πέρυσι τον Απρίλιο! Άρα έχουμε αρκετές μηνύσεις ήδη που "τρέχουν" ενάντια στις προδοτικές ενέργειες τόσο της κυβέρνησης όσο και των τραπεζών)

Στη συνέντευξη αυτή μιλά και ο κ. Νούλας...
Δείτε το...


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ