4 Ιουν 2011

Ένα Κάλεσμα προς όλους τους εργάτες του Φωτός - 40ήμερη εστίαση στον ανώτερο στόχο! ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗ ΓΗ

Μεταδίδω εδώ το παρακάτω μήνυμα που βρίσκεται σε άμεση σχέση με την έναρξη των εντατικών συντονισμένων οραματισμών της ομάδας "Ελλάδα-Γη"  από την κοινότητα των Συνειδητών Συνδημιουργών του Ονείρου... Μπορεί να εμπεριέχει και σημεία μιας άλλης "φιλοσοφίας" ωστόσο υπογραμμίζει ακριβώς την ανάγκη συνειδητής εκπομπής του οράματος μας για τη μελλοντική πραγματικότητα μας....

2011 
40 Μέρες Εστίασης στην Εκδήλωσης της Νέας 5διάστατης Γης
Από τη σελίδα του"κόκκινου Σαμάνου"
του Ballard
μετάφραση Βίκυ Χρυσού


Είναι καιρός να εκδηλώσουμε το συλλογικό όραμα της «Νέας 5διάστατης Γη μας!" Αυτό μπορεί και πρέπει να επιτευχθεί μόνο από τον καθένα μας καθώς θα επικεντρώνουμε συλλογικά την πρόθεση μας. Για να κάνετε τη νέα μας Γη να εκδηλωθεί, πρέπει να γνωρίσουμε πραγματικά την Ενότητα που μοιραζόμαστε ακόμη και ως άτομα, καθώς και των Μεγάλων πνευματικών Όντων που αληθινά είμαστε. Αυτή η εστίαση του συλλογικού μας οράματος πρέπει να ενταχθεί στο πλανητικό πλέγμα για να εκδηλωθεί η Νέα 5D Γη μας . Αυτό είναι σαν ένα αυγό που στο εσωτερικό του διαμορφώνεται το πουλάκι. Αυτό το συλλογικό όραμα για την οποία εκδηλώνεται η Νέα Γη είναι η Κάλεσμα για την 3η Planetary 40 περιπτώσει μέρες, και ότι, για 2011th Οι ημερομηνίες της εστίασης για την εκδήλωση 40 ημέρες πρέπει να είναι 21 Ιουνίου, 2011 μέσα από 1 Αυγούστου, 2011. Υπάρχουν 3 ισχυρά εκλείψεις κατά τον μήνα Ιούνιο του τρέχοντος έτους.
 grid for our New 5D Earth to manifest. This is like a chicken forming inside an egg. This collective vision for manifesting the New Earth IS the Calling for the 3rd Planetary 40 Days Event, and that for 2011. The Dates of focus for this 40 day event shall be June 21, 2011 through August 1, 2011. There are 3 powerful eclipses in the month of June this year.

Φυσικά, ο καθένας μας μπορεί και πρέπει να εργαστούν για την εστίαση όραμα και την πρόθεση μας τώρα! Εκδήλωση της Νέας Γης μπορεί να γίνει μόνο συλλογικά. Όπως και με τη μετατόπιση των ανθρωπιστικών συνείδηση, αυτή η εκδήλωση απαιτεί έναν ελάχιστο αριθμό των συνεργαζόμενων μεμονωμένες ψυχές, ιδιαίτερα δόνησης και ενώνει σε συνεργασία. Θα είμαστε με επίκεντρο ότι έχουμε την πρόθεση για τη δημιουργία, μια όμορφη και παρθένα Νέα Γη! Αυτή η Νέα Γη είναι ένας που δημιουργούμε μαζί, οραματιζόμαστε την ενέργειά μας και να αποστείλετε, όπως ακριβώς δημιουργήθηκε ο κόσμος μας, και η ζωή μας στην 3D Realms! Πρέπει να εστιάσουμε την πρόθεσή μας για τη δημιουργία της Νέας Γης, προσθέστε φως μας, ή της πρώτης ενέργειας είμαστε συλλογή ή τη μετακύλιση στο χώρο μας, όπως έχουμε περάσει από αυτή τη διαδικασία ανόδου. Εμείς στη συνέχεια, προσθέστε μια παύλα της μαγείας των ειδικών ονείρων σας που θέλετε να δείτε πρόδηλη! Κάντε το να είναι έτσι!

Αυτό είναι το πώς μας Νέα Γη θα πρόδηλη και λαμβάνει φυσική κατάσταση! Πολλοί από εμάς σήμερα θυμόμαστε ότι συμφώνησαν να συμμετέχουν από κοινού σε 3D και το πρόδηλο ότι η πραγματικότητα. Θυμόμαστε δεν είμαστε θύματα, αλλά οι δημιουργοί της ζωής και της ύπαρξής μας, προκειμένου να βιώσουν. Εμείς πλοίαρχος τη σφαίρα της δημιουργίας ανέδειξε και συμφωνήσαμε να ζήσουν μέσα Όταν εκείνο το επίπεδο είναι αφομοιωθεί, ανεβαίνουμε στο επόμενο υψηλότερο επίπεδο δόνησης. Τώρα είναι η ώρα. Γι 'αυτό και θα κάνουμε αυτό και πάλι σήμερα για να φανερώσει την 5D Γη. Όπως και με οτιδήποτε άλλο στη ζωή μας, τη δημιουργία έγκειται στη δική μας φαντασία. Εμείς θα στείλουμε από την καρδιά μας στο σύμπαν, όπου η ενέργεια προσελκύονται και διαμόρφωσε μαζί σε εκδηλώνεται μας πραγματικότητα! Ξέρετε πώς λειτουργεί αυτό! Αυτό είναι ένα κάλεσμα για όλους τους εθελοντές της Γης, και των εκπαιδευτικών, καθώς και ο καθένας επιλέγει να ανέβει, να τώρα το βήμα στο επόμενο επίπεδο της δημιουργίας. Ναι ακόμη, θα συνεχίσουμε να εξαπλωθεί η λέξη για το τι συμβαίνει, συνεχίζοντας την αφύπνιση της ανθρωπότητας, και την ίδια στιγμή όλοι μας εστιάζουν στη δημιουργία της Νέας Γης.

Μια άλλη εκδήλωση που διοργανώνεται από Liv Jonsson, που οδηγούν σε αυτό το 40 Days of εκδήλωση Νέας Γης. Liv είναι ζητώντας τον μήνα Ιούνιο να είναι σε ένα μήνα από Δεν αρνητικότητα από την Τετάρτη 01/06/2011 σε 30/06/2011. Αυτό είναι παρόμοιο με εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κατά τα προηγούμενα έτη. Αυτή τη φορά μπορεί να θεωρηθεί ως προετοιμασία για αυτήν την εστίαση 40 ημερών για την εκδήλωση Νέα Γη. εκδήλωση Liv μπορούν να προβληθούν σε Facebook, στη διεύθυνση https: / / www.facebook.com/event.php?eid=122018407881048. Αυτό προγραμματισμό της εκδήλωσης φέτος αριθ αρνητικότητα θα γίνει σε ένα μήνα με τρεις εκλείψεις και Θερινό Ηλιοστάσιο ... Πόσο πιο ισχυρή θα μπορούσε αυτό να είναι;

Υπάρχουν πολλοί από μας τώρα που έχουν αναλάβει ρόλους μας ως ηγέτες σε αυτήν την περίοδο της ανόδου. Είμαστε οι οποίοι έχουν την αλλαγή του πλανήτη, αυξάνοντας τις δονήσεις, αφύπνιση της ανθρωπότητας, και οι οποίοι παρακολουθούν τον κόσμο, ως παρατηρητές, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της βάρδιας και την ανάβαση. Είμαστε ήδη ζουν σε μια 5η διαστάσεων κατάσταση της συνειδητής ζωής, περπατώντας σε ένα 3ο τρισδιάστατο κόσμο. Έχουμε ήδη δει τι ALL συμβαίνει, βλέπουμε πίσω από το πέπλο, και χωρίς φόβο ή αρνητικότητα Πέμ Ήλιο, όπως τα πάντα στη Γη 3D ξετυλίγεται και πηγαίνει στο χάος. Γνωρίζουμε τα πάντα είναι σε μια κατάσταση της Θείας Τελειότητας. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν πολλά άλλα άτομα που έχουν ανάγκη για την πλήρη στροφή μακριά από την προσοχή, όπως αυτές εξελίσσονται τα γεγονότα. Μπορούν να δουν το 3D κόσμο σε μια κατάσταση πλήρους καταστροφής, την οποία πρέπει πριν από έναν καινούργιο κόσμο μπορεί να δημιουργηθεί. Άλλοι από μας λειτουργούν ως παρατηρητές και μπορούν να το παρακολουθήσουν χωρίς να γίνει συναισθηματικά ή δυναμικά. Αυτή είναι μια επιλογή ο καθένας από εμάς πρέπει να κάνει για τον εαυτό μας να συμμετέχουν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης 40 ημέρες, προκειμένου να φέρει το καλύτερο που μπορούμε να προσφέρουμε στην πλευρά μας το όραμα. Συμμετέχουν σε αυτό το γεγονός στην ως καθαρό από μια κατάσταση της συνείδησης, όπως μπορείτε να συγκεντρώσετε. Liv του αριθ αρνητικότητα για το μήνα Ιούνιο, βοηθά στην προετοιμασία εκείνων που δεν μπορούν ακόμη να αποκολληθούν από τα συναισθήματά τους και σύνδεση με το 3D κόσμο.

Όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει με την Αποκάλυψη ή «Αποκαλυπτήρια» του όλα αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο στον 3D κόσμο που καταρρέει. Μπορούμε να δούμε και να προσδιορίσει τις διάφορες οδηγούς πίσω από την κουρτίνα του Οζ Μπορούμε σαφώς να δούμε ποιος κινεί τα νήματα και τη δημιουργία των θεατρικότητα του κόσμου έχουμε ζουν in Πολλά από τα πρόσφατα ξύπνησε πρόσωπα δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα ότι ΕΜΕΙΣ ζουν στην ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ ... Τα νέα πρόσωπα που ξύπνησε σκέφτονται Apocalypse είναι η «καταστροφή» της Γης, αλλά τούτο ισχύει μόνο κατά μία έννοια από ένα νόημα. Ο ορισμός της Αποκάλυψης ΕΧΕΙ "Τα αποκαλυπτήρια"! Πολλοί από εμάς έχουν παρουσιάσει ό, τι είναι πίσω από τις σκηνές εδώ και αρκετό καιρό.

ενός ⋅ POC * a * Lypse:

Προέλευση: 1125-75? Μέση Αγγλικά <Αργά τη Λατινική Apocalypsis <Ελληνικά αποκάλυψη Αποκάλυψης, που ισοδυναμεί με αποκαλυπτική (σε τόνους) για να αποκαλύψει, αποκαλύπτουν (apo-απο-+ kalýptein να καλύψει, αποκρύψει) +-sis-sis

Υπάρχουν τόσα πολλά από μας λέει την ιστορία της Αποκάλυψης για τον κόσμο να δει τι συμβαίνει πραγματικά. Έχουμε Αποκαλυπτήρια της αλήθειας από την κυβέρνηση, η μυστική κυβέρνηση πίσω από αυτό, το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα Rothchild, η βρετανική μοναρχία, τις διάφορες πτυχές του HAARP, τα τεκτονικά πολέμου και τους σεισμούς, ηλεκτρονικού πολέμου, πολέμου καιρικές συνθήκες, ηλεκτρονικό πόλεμο, η πραγματική ιστορία της ακτινοβολίας από Φουκουσίμα, η δηλητηρίαση των θαλασσών μας και των τροφίμων μας, 9 / 11 & το ψεύτικο πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, ο πόλεμος για τα ναρκωτικά και ότι και οι δύο πήραν τα δικαιώματα και την ελευθερία του πληθυσμού, οι αποφάσεις του Δικαστηρίου σχετικά με όλα τα αυτά τα θέματα, την υποδούλωση του λαού μέσω της φορολογίας από την IRS, η οποία είναι η χρηματοδότηση του Roth Childs και η βασίλισσα της Αγγλίας που κατέχουν το ήμισυ του πλανήτη, και οι οποίοι χρηματοδοτούν τις δύο πλευρές όλων των πολέμων, τα φάρμακα FDA και εμβολίων, καθώς και παραγώγων των ΓΤΟ που κρατούν το πληθυσμός του πλανήτη διανοητικά και πνευματικά άμβλυναν κάτω και αηδιασμένοι, η χειραγώγηση όλων των θρησκειών κόσμους από το Βατικανό και τη βρετανική μοναρχία, η Monsanto και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας ΓΤΟ και τη σύνδεσή τους με την αυτοκρατορία Rothchild, η Illuminati, Chemtrails, η Κρατική Αστυνομία πρόσφατα εκδηλώνεται γύρω τον κόσμο, και τη δολοφονία ανυπολόγιστα εκατομμύρια από τα ίδια τα κυρίαρχοι του κόσμου, Roth Childs, Βασίλισσα της Αγγλίας, του ΝΑΤΟ, των Ηνωμένων Εθνών .... και πολλά πολλά άλλα .... Η Αποκαλυπτήρια Όλα αυτά για την ανθρωπότητα να δούμε είναι η Αποκάλυψη!

Αυτή η αποκάλυψη είναι απαραίτητη για όλα τα πρόσωπα για να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από τις σκηνές του 3D κόσμο τόσοι πολλοί σκέφτονται όπως τους πραγματικότητα. Αυτός ο κόσμος της πραγματικότητας καταρρέει, όπως η πνευματική αφύπνιση μεγαλώνει. Καθώς το φως Αυξήσεις στη Γη, λόγω της πολικότητας ενός 3D κόσμο της Γης Σχολής ολοκληρώνουν τώρα επάνω, το σκοτάδι κάνει μια ισορροπία με το φως του πλανήτη. Κάθε δράση σε αυτό το επίπεδο ύπαρξης της πολικότητας, ίση και αντίθετη αντίδραση, τουλάχιστον μέχρι να συλλογικά συμφωνήσουν σε μια 5D ή υψηλότερο νέο πρότυπο. Αυτό είναι 40 ημέρες επικεντρωθεί σε μια Νέα Γη θα είναι περίπου εκδήλωση.

2011 είναι το τελευταίο κεφάλαιο στην αφύπνιση της Ανθρωπότητας στην παλιά 3D Γη. Όπως το 2011, την ολοκλήρωση της διαδικασίας 25 έτος της Αφύπνισης της Ανθρωπότητας και η συχνότητα των πλανητικών Αυξήσεις που άρχισε με την Αρμονική Σύγκληση του 1987 και στη συνέχεια αύξηση του πλανητικού συχνότητες με το άνοιγμα των 11:11 Doorway το 1992. Η διαδικασία της Ανάληψης ξεκίνησε με τα πρόσωπα που ενώνει μαζί για ενιαίο επικεντρώθηκε σκέψης, η οποία δημιούργησε την άνοδο στην πρώτη θέση. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι εν λόγω αύξηση της συχνότητας τελειώνει εκεί στο τέλος του 2011, αλλά, μάλλον το παλιό 3D Γη θα έχει ολοκληρωθεί. Αυτό που συμβαίνει σήμερα στη Γη δεν μπορεί αρκετά από τη μια άποψη, αλλά ήταν πάντα σε μια κατάσταση της Θείας Τελειότητας από μια άλλη σκοπιά. Είναι καιρός να αρχίσουμε πραγματικά να στρέφει την προσοχή μας από τη φύση και την αποκαλυπτική ξυπνώντας τα υπόλοιπα πρόσωπα και να αρχίσει με επίκεντρο τη Νέα 5D Γης και άνω. Καθώς το κάνουμε αυτό σε πολλές αλλαγές θα είναι αυτόματη αμέσως.

Ένα άλλο μέρος αυτής της Αποκάλυψης, και αυτό που παρουσιάστηκε τώρα, είναι να γνωρίζετε σχετικά με το ποιος είστε αληθινά! Δεν εννοώ το μικρό εγώ μόνος σας έχει αυτά τα χρόνια από τότε που γεννήθηκαν, και που είναι ότι ποιος μανα σας όνομα. Είμαστε όλοι πραγματικά μεγάλα πνεύματα του Φωτός, ακόμη και πολύ μεγαλύτερη σε πραγματικό μέγεθος μας, από αυτή τη Μητέρα Γη μας. Πρέπει να θυμάστε! Ο καθένας μας έχει μόνο ένα μικρό κομμάτι του ποιοι είμαστε αληθινά, πυροδοτώντας τη ζωή μέσα σου φυσική ύπαρξη, ή το σώμα σας. Ενσωμάτωνε πολλές από ότι μεγάλο πνεύμα του φωτός που πραγματικά είμαστε, και σε αυτό το μικρό φυσικό να είναι αυτό που θέλουμε να κάνουμε αυτές τις End Times ως πλήρης. Είναι καιρός να ξυπνήσει για να την πλήρη εικόνα του γιατί είμαστε εδώ.

Καθώς ξυπνάμε και να αυξήσει τη συχνότητα των φυσικών μας, δημιουργούμε και να ενεργοποιήσετε ένα ελαφρύ σώμα μας κατά τη διάρκεια των 3D φυσικό σώμα. Ξεκινάμε ενεργοποίηση ό θερμός του τσάκρα της καρδιάς μας, η οποία είναι επίσης γνωστή ως Merkaba μας. Μαθαίνουμε την τεχνική της πλήρωσης φως το σώμα μας και Merkaba με όσο γίνεται περισσότερο φως μπορούμε να κρατήσετε. Αυτό γίνεται στον τομέα της ενέργειας μας, πρέπει να συνεργαζόμαστε, να εκδηλωθεί με ή να θεραπεύσει, και θα εκδηλωθεί μάλιστα Νέα Γη μας. Είναι καιρός για όλη την ανθρωπότητα να ξυπνήσει και να θυμόμαστε αυτές τις αλήθειες του ποιοι πραγματικά είμαστε.

Είναι λοιπόν καιρός να καταλάβουμε ότι εμείς, ως μια συλλογική δημιουργούν την πραγματικότητα που έχουμε επιλέξει να ζήσει μέσα Αυτό ήταν ό, τι κάναμε σε 3D Γη η οποία τώρα περνά μακριά, με τον τρόπο που έχουμε είναι γνωστό ότι είναι. Η παλιά 3D Γη είναι τώρα δηλητηριασμένη, ακτινοβολημένα, fracted, πολέμησε και σκοτώθηκε μετά από αυτό που κλήθηκε ως πρόοδο και τον πολιτισμό, καθώς και τις σύγχρονες 3D unspiritual και την υλική ζωή. Γίναμε ως ξεχωριστά από τον Θεό ως ένα πνεύμα μπορεί να είναι. Αυτό ήταν ό, τι είχαμε την εμπειρία. Αλλά εκείνο το παλαιό 3D Γη πεθαίνει τώρα, ειδικά μετά Φουκουσίμα η οποία συνεχίζει να εκπέμπει την ακτινοβολία των εκατομμυρίων των πυρηνικών βομβών, και δεν έχουν τέλος στην ιστοσελίδα, η δηλητηρίαση του κόσμου που ξέραμε. Για το λόγο αυτό περισσότερο από κάθε άλλο, δεν μπορούμε να συνεχίσουν να ζουν 3D.

Είμαστε τώρα τίθενται σε μια θέση και ανάγκασε, ή έχουν ενισχύσει τη συλλογική τους εαυτούς μας κάνει μια επιλογή για να ανέβει ή να πεθάνουν. Να θυμάστε ότι σε ένα υψηλότερο επίπεδο, επιλέξαμε αυτή την εμπειρία. Ο καθένας στη Γη έχει πλέον την επιλογή να ανέβει σε ένα υψηλότερο επίπεδο του 5ου διαστάσεων συνείδησης ή την φυσική, και να βρει κάπου αλλού να ενσαρκώσει προκειμένου να συνεχίσει βιώνει τα διδάγματα και χαμηλότερη πυκνότητα του 3D. Αυτό θα πρέπει να είναι σε ένα διαφορετικό κόσμο, κυριολεκτικά. Στην πραγματικότητα, ολόκληρο το σύμπαν μας είναι ανοδική αυτή τη στιγμή ... Τα συμπτώματα είναι παντού για να δουν για όποιον αναζητά. Για εκείνους που έχουν επιλέξει αναρρίχηση, και οι οποίοι αυξάνουν συνειδητά δονήσεις μας στην τριτοβάθμια 5η διαστάσεων βασίλεια της συνείδησης του Χριστού, δημιουργούμε συλλογικά νέα πραγματικότητα μας για το πώς να ζει στην αγάπη και την ειρήνη. Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να δημιουργήσουμε 5D Γη!

Το μήνα Ιούνιο 2011, είναι να κληθεί για μας να ξεκινήσει η μετάβαση από την εστίασή μας στην Αποκάλυψη και των αρνητικών ενεργειών του Dark φατρίες της Γης. Όπως έχουμε ξυπνήσει τους άλλους, αυτή η διαδικασία της αποκάλυψης πράγματι τους εκθέτει, αλλά, που τους δίνει δύναμη, καθώς εκεί είναι η εστίασή μας είναι. Ναι, υπάρχουν πολλά άτομα ακόμη εξακολουθούν να μην είναι ξύπνιος. Ναι, αυτή η διαδικασία πρέπει να συνεχιστεί. Για τα άτομα που έχουν ξύπνιος για μεγάλο χρονικό διάστημα, και οι οποίοι αύξησαν τις συχνότητές τους προσωπικούς στις υψηλότερες σφαίρες, από 1 Ιουνίου έως 1 Αυγούστου παραδώσει τη σκυτάλη σε άλλους να! Είναι καιρός για να επιταχύνει ήρθε η ώρα για εμάς να κάνουμε ένα βήμα UP! Ναι, τα πράγματα θα συνεχίσουν να συμβεί, και πολλοί από εμάς μπορεί πραγματικά να εργαστούν σε δύο κόσμους, πολυδιάστατα ~. Έχουμε ήδη γίνει πολλές ~ διαστάσεων όντα.

Η σκοτεινή πλευρά της Γης, στην πραγματικότητα είναι η δική μας Brothers που Έχουν αγκυροβόλησε την αντίθετη πολικότητα για τη τώρα καταρρέει 3D εμπειρία. Θα μπορούσαμε να έχουμε, δεν είχαν την εμπειρία 3D χωρίς κάποιο σημείο αναφοράς τις δύο αντίθετες Πολικότητες. Αυτή είναι η αλήθεια της ιστορίας του Εωσφόρου εναντίον Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Τι αδελφούς μας στη σκοτεινή πλευρά έχουν κάνει κάποια βαθιά φόβους τρέφεται με τα άτομα που έχουν πρόσφατα ξύπνημα με την αποκάλυψη και ό, τι όλα τα πραγματικά συμβαίνει πίσω από τις κουρτίνες. Δεν είχαν αντιληφθεί την πρόθεση από το σκοτάδι αδελφών ήταν να μειώνω τον πληθυσμό Μητέρα Γη ... που θα μπορούσε να είναι τρομακτικό ... Εάν το σκεφτείτε, ότι είναι αρκετά τοποθέτηση για το τέλος της ιστορίας ... Το ή Ανεβείτε! χα χα να ανεβαίνουν, πρέπει να επικεντρωθεί σε συλλογικά 5D εκδήλωση Γη.

Όπως έχουμε επικεντρωθεί σε νέα 5D εκδήλωση Γη μας, να είναι απεριόριστη! Αυτή η Νέα ΔΕΝ γη δεν πρέπει να περιορίζεται σε μια 5η διαστάσεων προοπτική είτε! Μην περιορίζετε τον εαυτό σας με αυτό που έχετε γνωστές και έχουν βιώσει τις παρελθούσες 3D πραγματικότητας σας. Έχουμε ήδη εκεί και έχει κάνει αυτό! Επικεντρωθείτε στα όνειρα που έχετε βαθιά στην καρδιά σας, αυτό που θα έλεγε κανείς ότι ως σήμερα εξωπραγματικό! Να είναι απεριόριστο στο οπτικό σας πεδίο! Κάντε αυτό το Νέα Γη όραμα τόσο όμορφη, ως παρθένα, και θεόπνευστη! Δείτε το ως βουνά, και των ωκεανών, ως εξωτικά και ονειρεμένα, και ως σφύζει από ζωή και όλα τα είδη των φυτών και των πλασμάτων. Κάντε το τόσο όμορφη όσο μπορείτε να φανταστείτε στην τριτοβάθμια οράματά σας. Αφήστε για υψηλότερες μορφές ζωής να είναι σε θέση να επισκεφτείτε τη Νέα Γη. Δείτε αυτή τη νέα γη ως τον ουρανό έχετε πάντα οραματιστεί στο υψηλότερο δυνατό τρόπο. Σκεφτείτε αυτό όπως και το σχεδιασμό το νέο σας σπίτι και τη διακόσμηση είναι ... αλλά σε παγκόσμια κλίμακα.

Στη συνέχεια, σκεφτείτε από το όπως έχει ήδη συμβεί. Πολλοί από εμάς αισθάνθηκαν την στροφή, ή μάλλον το διαχωρισμό του παλαιού 3D και ενέργειες της νέας 5D Γη στις 11 Ιανουαρίου, 2011th Έτσι, πολλοί από εμάς πιστεύουν ότι συνειδητά και ανοιχτά να συζητούνται. Έτσι, λοιπόν, μπορούμε να μιλάμε για τη Νέα Γη σε άλλους, όπως έχει ήδη συμβεί! Ξέρετε στην καρδιά σας, έχετε εκδηλώσει ήδη το οποίο έχει συμβεί. Τώρα, είμαστε προσθέτοντας απλώς λεπτομέρειες. Δείτε αυτή τη Νέα Γη όπως ΣΑΣ HEAVEN να ζήσει μέσα και απολαμβάνουν με όλα αυτά που αγαπάτε. Τα περισσότερα μπορείτε να περάσετε την ώρα επικεντρώνονται σε αυτό, τόσο περισσότερο θα πρέπει να προστεθεί στους κραδασμούς σας εκδηλώνεται αυτή τη μορφή σε ύπαρξη ... Όσο περισσότερο συλλογικά επικεντρωθεί σε αυτό, τόσο πιο γρήγορα εκδηλώνεται. Αυτό είναι ακριβώς όπως και οτιδήποτε άλλο μάθαμε για εκδηλώνεται σχετικά με την 3D και 4D τώρα κόσμους της πολικότητας, εκτός του ότι θα εκδηλωθεί πολύ ευκολότερη και ταχύτερη σε αυτές τις νέες υψηλότερες δονήσεις. Όλα εξαρτώνται από το πώς συμμετέχουν πολλά άτομα, όπως ο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός, τόσο περισσότερη ενέργεια τοποθετείται σε διαδικασία υλοποίησης. Θυμηθείτε, 5ης Διάστασης της Γης είναι ένα από τα Καρδιάς και της ενότητας, και δεν θα έχουν την πόλωση με εμπειρία στη χαμηλότερη διαστάσεις.

Θεωρώντας αυτή εκδήλωση και την αποστολή του στο σύμπαν από την καρδιά σας, είναι πράγματι προσεύχεται. Οι δαπάνες για 40 ημέρες τον τρόπο αυτό, ξοδεύει 40 ημέρες στην προσευχή! Είστε από τη δημιουργία το όραμά σας σε προσωπική μορφή οραμάτων. Στείλτε την καρδιά σας έξω από την αγάπη και τη δύναμη της ενότητας στη σας. Κατά τη διάρκεια των προσεχών αλλαγή διαστάσεων, αυτή η Νέα Γη θα εκδηλωθεί με νέες συλλογικές μας πραγματικότητα, ή μάλλον θα στραφούν σε αυτόν τον κόσμο έχουμε συλλογικά δημιουργήθηκε!

Όπως μπορείτε οραματίζονται, ώστε να καταστεί δυνατή απεριόριστη το όραμά σας για να συμπεριλάβει όλα τα μαγικά, δεν μπορείτε να πιστεύουμε ότι είναι δυνατόν. Τηλεπάθεια, αιώρηση, υλοποίηση και de-υλικό, τηλεμεταφορά, στιγμιαία δημιουργία, και όλοι όσοι avatar σας όνειρο των αρμοδιοτήτων θα πρέπει να συμπεριληφθούν. Όλα όσα θα έλεγε κανείς ότι θα μπορούσε να γίνει στον ουρανό, περιλαμβάνει όλα! Νιώστε και δείτε τον εαυτό σας όπως μπορείτε να ζήσετε ήδη αυτό. Νιώστε την αγάπη, την ειρήνη, την εκπλήρωση και χαρά. Δείτε πάντες και τα πάντα να έχει πλήρη αφθονία, την υγεία, την ευημερία, και θέλει για το τίποτα. Δείτε τον εαυτό σας ως ζουν σε ένα νεανικό σας είναι αγέραστος και διαχρονικό, δημιουργώντας φυσική σας είναι έτσι κι αλλιώς θέλετε Κυρ Γνωρίζουν την υψηλότερη αλήθεια όπως μπορείτε να το κάνετε αυτό, που είναι ότι έχετε κάτι που ήδη ζουν για πάντα! Συνειδητοποιήστε το πνεύμα σας ήταν πάντα εδώ και θα είναι πάντα εδώ, μέχρι να είμαστε όλοι κάλεσε πίσω στον Δημιουργό. Αυτό σάλπιγγα έχει τώρα ακούγεται! Θυμηθείτε και γνωρίζουν ποιοι είστε αληθινά ...

Εάν το επιθυμείτε, se εαυτό σας ως Γαλαξιακού ταξιδεύουν με μια αρχική βάση για την Νέα Γη. Να είναι ένας εξερευνητής άλλους κόσμους και το σύμπαν. Μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας ως κάποιος που είναι σε υπηρεσία σε άλλους. Στην πραγματικότητα από τις υψηλότερες αλήθειες, ότι η παροχή υπηρεσιών σε τρίτους είναι η αληθινή πορεία μας, όταν επιτέλους ξυπνήσει και να αφήσει αυτό το κάτω κόσμο του εγώ και του διαχωρισμού. Δημιουργήστε αυτό το όραμα με τα υψηλότερα των κραδασμών που μπορείτε να πνευματικά εστίαση επάνω σε αυτό. Δεν υπάρχουν περιορισμοί! Όλοι εκείνοι οι οποίοι βήμα σε αυτή τη νέα πραγματικότητα δεν πρέπει να έχει ανάγκες. Ο καθένας θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει όλες τις ανάγκες, αφήνοντας τους χρόνο για την αγάπη, την εμπειρία με όποιο τρόπο επιθυμούν.

Μέχρι ET Γνωστοποίηση συμβεί αυτό, και εκείνων του Φωτός στις υψηλές θέσεις της κυβέρνησης μπορούν να κάνουν τις κινήσεις τους, υπάρχουν λίγα που μπορούμε να κάνουμε ατομικά για να αλλάξει η σημερινή κατάσταση της Γης 3D. Μια έντονη επίκεντρο εκδηλώνοντας τη Νέα 5D Γη είναι ένα από τα πιο ισχυρά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε τώρα. Ναι, θα υπάρξουν πολλές προκύπτει Γεγονός αυτό το καλοκαίρι, καθώς το γεγονός αυτό ξεδιπλώνεται 40 ημερών ... Ναι, πρέπει ακόμα να περπατήσει με τα πόδια μας και στις δύο 3D και 5D Γη. Αυτό είναι το par για την πορεία, όπως έχουμε μετατρέψει αρνητικότητα της Μητέρας Γης και την προετοιμασία της για την Ανάληψη, ή η νέα 5D Γη είναι πάρα πολύ να γίνει. συλλογικό όραμα μας για την Νέα Γη είναι ένας ισχυρός τρόπος να εστιάσουμε την πρόθεσή μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αναμονής. Πολλά πρόσωπα έχουν αρχίσει να ζητούν αυτήν την εστίαση στο όραμα της Γης 5D.

Μερικοί άλλοι θα μιλάνε για τον καθορισμό για την Παλιά 3D Γη. Με Φουκουσίμα και όλες τις ακτινοβολίες που μολύνει τον πλανήτη, καθώς και όλες τις καταστροφές που έχουν και γίνεται στη γη, όπως ο πολιτισμός προχωρούσε, η ανθρωπότητα θα έχει μια δύσκολη στιγμή παραμένουν στη γη σε αυτό το ρεύμα διάσταση. Πολλά άτομα επιλέγουν να μην ξυπνήσουν και οι οποίοι παραμένουν 3D σύντομα θα προσβληθεί από την ακτινοβολία που εκπέμπουν διαρκώς από Φουκουσίμα και συλλογή στις ανθρωπιστικές επιστήμες τρόφιμα. Αυτή η ακτινοβολία προέρχεται από Φουκουσίμα αθροιστικά τα πρόσωπα στα τρόφιμα και φορείς. Μεγάλο μέρος αυτής της ακτινοβολίας θα παραμείνει για δισεκατομμύρια χρόνια, όπως ήταν καύσιμα MOX με πλουτώνιο. Γη 3D είναι τώρα δηλητηριασμένη πολύ καλή.

Στην πραγματικότητα, παραμένει στο 3D Γη δεν ήταν ποτέ αυτό που θέλουμε να κάνουμε, αν έχουμε συνηθίσει σε αυτό. Ήμασταν πάντοτε υποχρεωμένες να μάθουν τα μαθήματά μας και στη συνέχεια να ανέβει Γη Σχολή. Εμείς δεν θα έπρεπε να παραμείνουν μέσα στα πυκνά τους κραδασμούς και το χωρισμό από τον Θεό και τον αληθινό εαυτό μας καθώς βιώνουμε Γη 3D. Εκείνη την εποχή ήταν πάντα έπρεπε να είναι περιορισμένη, και εμείς εθελοντικά για την ανάπτυξη ψυχή μας, καθώς και για τις ζωοτροφές το μυαλό του Θεού μέσω των εμπειριών μας εκεί. Πολλά άτομα δεν έχουν ακόμα κατανοήσει ότι. Μπορεί να είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς μια Νέα Γη για πολλούς. Γι 'αυτό όσοι από εμάς μπορεί να δεχθεί αυτή την πρόκληση για τη συλλογική! Εμείς προέρχονταν όλα από τις υψηλότερες διαστάσεις. Αρχικά ήρθαμε από την Πηγή, από το υψηλότερο όλων των διαστάσεων. Έχουμε πέσει και να κατεβαίνει για τους εαυτούς μας να βιώσουν το χαμηλότερο από τα χαμηλά. Αυτό είναι που έχει γίνει γνωστό ως "The Fall" Εμείς εθελοντικά και επέλεξε να διαχωρίζονται από την Πηγή και το ποιοι πραγματικά είμαστε για αυτή την εμπειρία. Τώρα είναι καιρός να θυμηθούμε και να επιστρέψει. Όπως θυμόμαστε και να απελευθερώσει το παλιό, είναι καιρός να οραματίζεται και πρόδηλη νέα συλλογική μας πραγματικότητα. Είναι καιρός να ανέβει και να ξεκινήσει το ταξίδι μας πίσω στην πηγή!

Προκαλώ τον καθένα από σας να περάσετε τις τελευταίες 40 ημέρες μεταξύ 21 του Ιουνίου 2011 και 1 του Αυγούστου, 2011 σε τελείως αποκοπεί από όσες από τις 3D γεγονότα σήμερα σε εξέλιξη, όπως μπορείτε, και να χρησιμοποιεί το εν λόγω χρονικό διάστημα για να επικεντρωθεί στην εκδηλώνεται στη Νέα Γη.

Για όσους θέλουν να συμμετάσχουν, αλλά δεν έχουν «ενεργοποιηθεί καρδιά τους τσάκρα" Παρακαλώ περάσουν το μήνα του Ιουνίου, με επίκεντρο τη συνείδησή σας κεντραρίσματος είναι στην καρδιά σου. Αυτό μπορεί να γίνει με την πρόθεση, και μπορεί να γίνει μόνο από την αγάπη, το υψηλότερο από κάθε είδους κραδασμούς. τσάκρα της καρδιάς σου ενεργοποιείται όταν ενεργοποιείται πραγματικά όλες τις άλλες δυνάμεις σας πνευματικές και αρχίζει επιστρέφει σε εσάς Αυτό που είστε πραγματικά είναι, και από όπου καταγόταν. Τσάκρα ενεργοποίηση ξεκινά τη διαδικασία της Ανάληψης για όλους τους ανθρώπους.

Ζητώ επίσης ότι κάθε ένας από σας το μερίδιο αυτό το 40 Day New 5D εκδήλωση εκδήλωση Γη με όσο το δυνατόν περισσότερα πρόσωπα. Τα περισσότερα άτομα που ενώνει το, τόσο πιο γρήγορα η εκδήλωση λαμβάνει χώρα. Μπορείτε να αντιγράψετε αυτό το γράψιμο, ή να ξαναγράψετε το δικό σας. Μπορείτε να προσθέσετε σε αυτό, ή να πάρει ό, τι επιθυμείτε. Αυτό δεν έχει σημασία για μένα. Αυτό που έχει σημασία είναι να έρθουν μαζί συλλογικά για να ολοκληρώσω το έργο μου. Θυμηθείτε επίσης, ότι τα περισσότερα άτομα που ενώνονται για να εστιάσουν την πρόθεσή τους σχετικά με τη συγκεκριμένη εκδήλωση Νέα Γη, τόσο πιο εύκολα εκδηλώνεται ... Η τετραγωνική ρίζα του 1% του σημερινού πληθυσμού της Γης είναι αυτό που χρειάζεται να κάνει αυτή η στροφή ... Περίπου 8000 πρόσωπα που ενώνει το να το κάνετε αυτό. Εάν έχουμε την τελευταία χιλιάδες, εκατοντάδες χιλιάδες ή ακόμα και εκατομμύρια σκυλί, τόσο πιο εύκολα αυτή εκδήλωση θα συμβεί.

Με απεριόριστη αγάπη για όλα όσα είναι

Bill Ballard

"Μάννα Ρα"


Πηγή

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ