3 Μαΐ 2011

Θεός και άνθρωπος

Σε συνέχεια της χθεσινής γεωμετρικής παρουσίασης που στόχο είχε να δώσει μία ώθηση προς τη συνειδητοποίηση της ενότητας της ουσίας των προσεγγίσεων αναρτώ σήμερα μια συλλογική προσπάθεια που κάνει  το ίδιο βήμα με το δικό της τρόπο μέσα από μια συλλογή κειμένων και φανερώνει πως πράγματι πολλοί άνθρωποι και ομάδες βαδίζουν με συν-δημιουργική διάθεση στο νέο βήμα κατανόησης και επίγνωσης.

"Θεός και Άνθρωπος" -
Μια νέα συμμετοχικη δημιουργία και προσφορά:
Ένα σύνολο από κείμενα που αναφέρονται στο θέμα «Θεός και Άνθρωπος και η μεταξύ τους σχέση». Ο καθένας μας συνέβαλε με κάποια κείμενά του που αναφέρονταν σε κάποια από τις πολλές πλευρές αυτού του μεγάλου θέματος. Η διαφορετικότητα στην έκφραση αντί να διχάζει και να μπερδεύει, φωτίζει περισσότερο, φέρνει περισσότερη καθαρότητα. Αυτή είναι μία αίσθηση που είχαμε από την πρώτη στιγμή που εκτεθήκαμε στην παράθεση των ιδεών και των θέσεων των ομάδων που την απαρτίζουν πάνω σε διάφορα θέματα. Ίδια ουσία, διαφορετική έκφραση που δίνει βάθος και εύρος στην κατανόηση.
Η ομορφιά και η ιδιαίτερη σημασία αυτής της συν-δημιουργίας είναι ότι δείχνει τον δρόμο της σύνθεσης, της εναρμόνισης στην ουσία και της διαφορετικότητας στην έκφραση. Αυτό είναι και ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου ύπαρξης που αναδύεται στον κόσμο. Της αξιοποίησης της όμορφης διαφορετικότητάς μας μέσα σε μια συνειδητότητα ενότητας που οδηγεί σε συν-δημιουργία που προάγει την ζωή και την εξέλιξη.
Ο σκοπός αυτού του βιβλίου είναι ακριβώς αυτός: να προάγει, να ανυψώσει την ζωή. Να βοηθήσει τον κάθε άνθρωπο που το πιάνει στα χέρια του να έρθει κοντύτερα στην δική του εσωτερική αλήθεια για τα θέματα που πραγματεύεται. Να ενθυμήσει τα πράγματα που η ψυχή μας γνωρίζει και ο νους επιλέγει να λησμονήσει προσωρινά για να παίξει το παιγνίδι τη ζωής στον φυσικό κόσμο.
Και να τα κάνει όλα αυτά για να βοηθήσει τους ανθρώπους, μέσα από την νέα τους κατανόηση, να μεταμορφώσουν την ζωή τους και να εμπνεύσουν τους γύρω τους στην δική τους αλλαγή. Να γίνουν έτσι ένα κομμάτι στο μεγάλο ντόμινο της αλλαγής της επίγνωσης και της εμπειρίας της ζωής.
Οι Αρθρογράφοι που συμμετέχουν είναι
(με αλφαβητική σειρά)
Βράτολη--Βολχάουπτ Τεό -- Κολλέγιο Μεταφυσικών Επιιστήμων
Κοσμάογλου Σμάρω -- Ομακοείο
Κοσσυφίδου Ελένη -- Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδος
Μπούρα Δήμητρα -- Ομάδα της Ανθρωπότητας
Νατζέμυ Ρόμπερτ Ηλίας -- Αρμονική Ζωή
Παπαγεωργίου Λάζαρος -- Άρτος και Δράση
Παπαδομιχελάκη Ασπασία -- Θεοσοφικό Κίνημα
Σιμονέτος Γαβριιήλ -- Επιιστήμη της Πνευματικότητας
Και ο καλεσμένος μας, ο Καθηγητής Αστροφυσικής
στο Πανεπιιστήμιιο Αθηνών, Μάνος Δανέζης

Μπορείτε να το καταβάσετε δωρεάν από εδώ.
ή http://otan.gr/ht/misc/god_man_inter.pdf

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ