28 Μαΐ 2011

Ιδεολογικός ηγέτης των Ισπανών και Γάλλων "αγανακτισμένων" - ΕΜΑΣ μας εκφράζει?

Η ετοιμότητα των Ελλήνων να συσπειρωθούν και να κινητοποιηθούν στις πλατείες της χώρας με ειρηνικό τρόπο είναι ένα γεγονός, το ότι κάποιοι θέλησαν να το βαφτίσουν κατά το ισπανικό "αγανακτισμένοι" είναι ένα άλλο και το που στηρίχθηκε το κίνημα "αγανακτησμένων" στην Ισπανία ένα τρίτο...

Προσωπικά θεωρώ πως καμία σχέση δεν έχουμε με τις ιδέες που φέρεται να είναι εμπνευσμένες από ένα 97χρονο Γάλλο, οπότε θα ήταν φρόνιμο να σκεφτούμε ξανά κάτω από ποιό όνομα συσπειρωνόμαστε, αφού ούτως ή άλλως έχει ξακαθαριστεί πως ο κάθε ένας εκπροσωπεί των εαυτό του (σύμφωνα με τις ανακοινώσεις στις αντίστοιχες ομάδες μέσω facebook).

Το ότι ο καθέ ένας εκπροσωπεί τον εαυτό του είναι δείγμα πραγματικής Δημοκρατίας και μπορεί να εξελιχθεί σε εκείνη την κατεύθυνση, ωστόσο όταν μεσολαβούν αιώνες από την εποχή της πραγματικής Δημοκρατίας και οι δικές μας γενιές μεγάλωσαν μέσα σε κομματικές ιδέες, αποτελεί παράλληλα και κίνδυνο, διότι οι προβοκάτορες και τα "τσιράκια" των κομμάτων -εκπαιδευμένα στα καπελώματα αγνών κινήσεων- δεν θέλουν πολύ για να εκμεταλλευθούν τους αριθμούς των "αγανακτισμένων"...

Προσοχή- δεν λέω πως θα συμβεί, αλλά πως πρέπει να έχουμε το νου μας. Δεδομένου πως δεν συμφωνώ με κανενός είδους βίας, αγανάκτησης και επανάστασης με την γνωστή αιματηρή εικόνα των περασμένων αιώνων, αλλά με την ανάγκη για συλλογικότητα και ειρηνική πίεση ή/και ανυπακοή για να δοθούν ουσιαστικές λύσεις στο κοινωνικό-πολιτισμικό μοντέλο με στόχο να περάσουμε σε μια άλλη αρμονική πραγματικότητα, θεωρώ ιδιαίτερα βασικό την επανεκπαίδευση μας σε όρους πραγματικής δημοκρατίας -γεγονός που προϋποθέτει και ανάλογη παιδεία και υπευθυνότητα. Μόνον έτσι το γεγονός πως ο κάθε ένας εκφράζει τον εαυτό του στις συναθροίσεις αυτές δεν κινδυνεύει να γίνει εύκολη λεία για τους εκπαιδευμένους καπελωτές του συστήματος που όπως μαθαίνω ήδη δρουν... (βλέπε http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/05/blog-post_112.html)

Οπότε καλό είναι να γνωρίζουμε και τι ακριβώς υποστηρίζει ο φερόμενος ως θεωρητικός-πνευματικός ηγέτης του κινήματος των αγανακτισμένων σε Γαλλία και Ισπανία, για να δούμε ΣΥΝ-ΦΩΝΟΥΜΕ?. Σε άρθρο του hellas.orthodoxy διαβάζουμε (με διαφορετικό χρώμα τα σχόλια μου):

"ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ,ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΤΕ!ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"
ΛΕΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝ ΕΣΕΛ,ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ"!

(Και μόνο αυτή η φράση του Εσελ είναι αρκετή για να μη συμφωνώ- δεν έγραφα παλαιότερα άσκοπα περί της τοποθέτησης του Ντειβιντ Άικ, που έλεγε ακριβώς το αντίθετο " Μην προκαλείτε ταραχές! -μην εξεγείρεστε! διότι αυτό ακριβώς θέλει το σύστημα για να επιβάλει ακόμη περισσότερη "αστυνόμευση, δυνάμεις καταστολής και εν τέλει Δικτατορία.... Επιπλέον η Παγκόσμια Διακυβέρνηση είναι ακριβώς στο άλλο άκρο της κατανόησης των λαών περί αυτοδιάθεσης και αυτάρκειας εν ειρήνη με όλους τους λαούς και τα Έθνη της Γης...)

Μας σπρώχνουν απροκάλυπτα ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ κι εμείς σαν πρόβατα ακολουθούμε!

Μετά την χθεσινή μίνι «εξέγερση» -από τον ύπνο- των Ελλήνων, όλοι μιλούν σήμερα για μια αντίδραση σε κάποια υποτιθέμενη Ισπανική πρόκληση, και για αυθόρμητη λαϊκή πρωτοβουλία, χωρίς κομματική, συνδικαλιστική ή..... άλλου είδους υποκίνηση. Μιλούν επίσης για «ελληνική πλατεία Ταχρίρ» ή «πλατεία del Sol», πιστεύοντας πως πρόκειται απλά για την ελληνική εκδοχή κάποιας λαϊκής αντίδρασης που προέκυψε ξαφνικά.

Αυτό που αγνοούν όμως οι περισσότεροι στον τόπο μας, είναι, πως η κίνηση αυτή έχει τον εμπνευστή της, ο οποίος δεν είναι βέβαια ο …Σόρος, αλλά έχει κι αυτός κάποιο συγκενικό ιδεολογικό υπόβαθρο και κάπου στοχεύει, παροτρύνοντας τους νέους ανθρώπους να αγανακτήσουν. Αυτός ακριβώς είναι ο τίτλος του βιβλίου του 93χρονου, πρώην διπλωμάτη, Στεφάν Εσέλ: «Αγανακτήστε!» («Ιndignez-vous!») και γι'αυτό οι Ισπανοί έδωσαν το όνομα «Los Indignados» (Οι Αγανακτισμένοι) στη γνωστή κίνηση που μεταλαμπαδεύτηκε τώρα και την Ελλάδα.

Είναι γεγονός πως η ολιγοσέλιδη μπροσούρα του Στεφάν Εσέλ σπάει ρεκόρ πωλήσεων στη Γαλλία και στην Ισπανία, στήνοντας στον τοίχο το χρήμα, τις αγορές και τον …εγωισμό.

«Κάνω αυτή τη δουλειά 40 χρόνια και δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Είναι τρελό. Στις 24 Δεκεμβρίου [2010] κάποιοι πελάτες αγόραζαν δέκα-δέκα τα βιβλία για να τα κάνουν δώρο. Πίστευα ότι μετά τα Χριστούγεννα τα πράγματα θα ηρεμούσαν, αλλά όχι, πουλάμε ακόμη 400 βιβλία την ημέρα!» λέει ο Ζαν-Μαρί Σεβέστρ, ιδιοκτήτης του «Sauramps», του μεγαλύτερου βιβλιοπωλείου στο Μονπελιέ, στη Νότια Γαλλία.

Ποιος είναι ο Στεφάν Εσέλ;

Πρόκειται απλά για έναν σχεδόν άγνωστο συνταξιούχο διπλωμάτη, πρώην αντιστασιακό, ο οποίος στη δύση της ζωής του αποφάσισε, ως φαίνεται, να δώσει στους νέους ανθρώπους μια ώθηση προς την ιδεολογική κατεύθυνση την οποία ο ίδιος έχει ασπαστεί. Μέσα από αυτό το βιβλιαράκι ζητεί από τους Γάλλους, και απ΄ όλους τους άλλους, να εξεγερθούν και να υπερασπιστούν δυναμικά τις «κοινωνικές αξίες της σύγχρονης δημοκρατίας». Να απορρίψουν την «εγωιστική» δύναμη του χρήματος. Να πουν «όχι» στην παντοδυναμία των αγορών. Να αγανακτήσουν, για να αλλάξει επιτέλους η κοινωνία.

Εξοργιστείτε! Εξεγερθείτε! Αγανακτήστε! Με αυτή την πολιτική πρόσκληση στα όπλα, ο Εσέλ έγινε από τη μία ημέρα στην άλλη προφήτης για τη γαλλική Αριστερά. «Στο Σοσιαλιστικό Κόμμα τον λατρεύουν. Πιστεύουν ότι καλώντας τον κόσμο να υψώσει φωνή και ανάστημα κατακεραυνώνει τις κοινωνικές ανισότητες της εποχής του Νικολά Σαρκοζί » λέει ο Αντουάν ντε Μπιέβρ, πολιτικός συντάκτης στην «Journal du Dimanche».

Ο Στεφάν Εσέλ γράφει όντως ότι οραματίζεται «μια κοινωνία για την οποία θα είμαστε και πάλι υπερήφανοι, όπου δεν θα θίγονται οι συντάξεις, οι κατακτήσεις της κοινωνικής ασφάλισης, και όπου τα ΜΜΕ θα είναι στην υπηρεσία των αδυνάτων». Όπως αντιστάθηκε ο ίδιος στον ναζισμό τη δεκαετία του 1940, έτσι και η νεολαία σήμερα «θα πρέπει να εξεγερθεί κατά της συνενοχής ανάμεσα στους πολιτικούς και στις οικονομικές δυνάμεις και να υπερασπιστεί τα δημοκρατικά δικαιώματα που κατακτήσαμε με τόσο σκληρούς αγώνες επί δύο αιώνες» λέει.

Και καταλήγει ρίχνοντας στο πυρ το εξώτερον τη διαπλοκή: «Εχουν το θράσος να ισχυρίζονται ότι το κράτος δεν έχει πλέον χρήματα για να στηρίζει τους πολίτες του. Αλλά πώς γίνεται να μην έχουμε χρήματα… όταν η παραγωγή του πλούτου έχει αυξηθεί τερατωδώς μετά την απελευθέρωση (σ.σ. της Γαλλίας), σε μια εποχή που ολόκληρη η Ευρώπη είχε καταστραφεί από τον πόλεμο; Η μόνη εξήγηση είναι ότι η δύναμη του χρήματος… δεν ήταν ποτέ τόσο μεγάλη ή τόσο αυθάδης ή τόσο εγωιστική και ότι οι υπηρέτες του βρίσκονται στα πιο υψηλά κλιμάκια της πολιτικής εξουσίας».

Ο στόχος

Που στοχεύει όμως ο 93χρονος «επαναστάτης»; Προς ποια κατεύθυνση επιδιώκει να σπρώξει τη Νέα Γενιά και ποια σκοτεινά συμφέροντα εξυπηρετεί – μάλλον- χωρίς να το θέλει;

Η εκδότρια του «Ιndignez-vous!» Σιλβί Κροσμάν, πρώην δημοσιογράφος του «Μonde», είπε τα εξής, αναφερόμενη στην τεράστια επιτυχία που είχε η έκδοση: «Δεν το περιμέναμε με τίποτε. Έχουμε συνηθίσει σε ένα τιράζ λίγων εκατοντάδων και τώρα ξαφνικά πουλάμε εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα. Μόλις βάλαμε μπροστά τη δεύτερη έκδοση, άλλες 200.000 βιβλία». Και εξηγεί: «Βλέπω το βιβλίο ως μια νέα, επικαιροποιημένη, εκδοχή της έκκλησης για αντίσταση που απηύθυνε ο Ντε Γκωλ στην ιστορική ομιλία του από το Λονδίνο, τον Ιούνιο του1940».

Το βιβλίο του διαβάζεται σαν διάλογος μεταξύ του ιδίου και του δημοσιογράφου Ζιλ Βαντερπόοτεν. Ο τίτλος του “Αγανακτήστε” είναι και το κεντρικό μήνυμα του 93χρονου: ο Στεφάν Εσέλ καλεί τους νέους να δραστηριοποιηθούν, να βγουν από την απάθεια, να ενωθούν και να διαμαρτυρηθούν για τα κακώς κείμενα που βλέπουν γύρω τους και, όπου μπορούν, στον άμεσο περίγυρό τους, να δημιουργήσουν και κάτι καινούριο.

Πολιτικοί, οικονομικοί ηγέτες και διαχειριστές, πειθαρχήστε! Εγκαταλείψτε τα εθνικά σύνορα και δρομολογήστε μια παγκόσμια στρατηγική, για παράδειγμα στο πλαίσιο ενός συμβουλίου των ΗΕ για την οικονομική και κοινωνική ασφάλεια“, γράφει ο Εσέλ τονίζοντας ότι αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει ως προπομπός μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

(Ορίστε????????? στα πλαίσια των ΗΕ? Αν πρώτα δε μετουσιωθεί ο ρόλος των ΗΕ  - που ως γνωστών το ίδρυσαν οι ίδιοι που προκάλεσαν σχεδιασμένα τους δύο παγκόσμιους πολέμους- και αυτών που τον υπηρετούν -και ο Γιωργάκης για εκεί δεν προορίζεται????- μόνο για καλό δεν θα είναι η ένταξη κάτω από την ομπρέλα των ΗΕ, που γνωρίζουμε ήδη σε πόσα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας πρωτοστατεί... Δηλαδή σαν να λέμε είμαστε ενάντια στη Νέα Παγκόσμια Τάξη, μέρος της οποίας εκφράζεται με την Ευρωπαϊκή πολιτική και οικονομική κατάσταση, βγαίνουμε στους δρόμους και.... υποστηρίζουμε αυτό που εκείνοι οι ίδιοι θέλουν... Τι κάναμε? Μια τρύπα στο νερό...! Καλά ο Εσέλ στο Ναζισμό αντιστάθηκε και το έργο των Ναζιστών -κρυφών και φανερών ευγονιστών- (τα ΗΕ) υποστηρίζει? Αυτό κι αν δεν είναι "περίεργο"... )
“Σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, περισσότερο ακόμη και μετά το τέλος του πολέμου το 1945, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τις μεγάλες προκλήσεις της παγκόσμιας δικαιοσύνης, της δικαιοσύνης στην οικονομία, και της προστασίας του πλανήτη μας. Ειδικά σε αυτό το πεδίο μπορείς να δραστηριποιηθείς πλέον μόνον ως παγκόσμια οργάνωση“.

Πρωταγωνιστικός ο ρόλος του ΟΗΕ

Για τον Στεφάν Εσέλ μόνον τα ΗΕ είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις μεγάλες προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος: τη βία, την περιβαλλοντική καταστροφή, την κατάπτωση των ηθών, το οικονομείν που δεν σέβεται τον άνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό θεωρεί αναγκαία την ίδρυση μίας περιβαλλοντικής οργάνωσης στο πλαίσιο του ΟΗΕ, στην οποία θα πρέπει να υπαχθούν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, το ΔΝΤ και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. “Η υπερεκμετάλλευση του πλανήτη μπορεί να σταματήσει εάν το θέλουν πραγματικά όλοι“:

(Να υπαχθούν? Μα ήδη είναι υπο-οργανισμοί των ΗΕ αυτές οι Οργανώσεις... θα μας τρελάνει ο Εσελ... ) 
“Όλα εξαρτώνται από το εάν οι ισχυρότερες χώρες θέλουν πράγματι να αξιοποιήσουν το όπλο που λέγεται ΟΗΕ. (Όπλο ε? Αυτό μάλλον χαρακτηρίζει πολύ εύστοχα την πολεμική μηχανή του ΟΗΕ) Το άρθρο 71 αναφέρεται σε μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) οι οποίες έχουν γνωρίσει πρωτοφανή ανάπτυξη τα τελευταία 30 χρόνια. Ή τα κράτη θα γίνουν πιο έξυπνα από ότι είναι σήμερα, θα συνεργαστούν επιτέλους και θα αξιοποιήσουν τον ΟΗΕ όπως πρέπει  (αυτό πιο θεμιτό ακούγεται...) ή εάν δεν το κάνουν, θα μπορούσαν να ενταθούν οι πιέσεις από τις μη κυβερνητικές οργανώσεις προκειμένου να αναγκαστούν οι χώρες – μέλη να αντιδράσουν“.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Χωρίς να το ξέρουν, οι «καναπεδάτοι» Έλληνες βγήκαν στις πλατείες να διαδηλώσουν υπέρ μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης!

Υπέρ της λεγόμενης Νέας Τάξης Πραγμάτων, την οποία ευαγγελίζεται ο γνωστός μας George Soros και ο πολυταξιδευμένος «αγωνιστής», ο «σωτήρας» του Έθνους: Jeffrey Papandreou ή αλλιώς (όπως είναι γνωστός στους –φανατικοί Νεοταξίτες κι αυτοί- γείτονές μας) Yiorgo.

Ας μη εκπλαγούμε λοιπόν, αν στην επόμενη «έξοδο» κάνει την εμφάνισή του στις «επάλξεις» και …ο πρωθυπουργός!


ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο Εσέλ είναι γαλλο-γερμανοεβραικής καταγωγής, ενώ θωρείται επιζών του Ολοκαυτώματος (μωρέ καλά το ψιλιάστηκα πως είναι Έζελ και όχι Έσελ το όνομα... οι γερμανομαθείς κατανοούν τι εννοεί το όνομα...) : Αυτά μπορεί να σημαίνουν πολλά για κάποιους,ενώ για άλλους τίποτα.

Η ουσία είναι ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ...ΧΟΝΤΡΟ και ξεπερνάει τα στενά ελληνικά (ή ισπανικά) όρια!
Το "κίνημα" της...αγανάκτησης, ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ:ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!

Μας έκανε εντύπωση, όταν παρακολουθώντας διάφορα βίντεο των Ισπανών "αγανακτισμένων", έβγαζαν πολλούς πολίτες να λένε ακριβώς το ίδιο, πως δηλαδή "ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ"!
Και πώς θα κυβερνηθεί ο πλανήτης; Αν τους ρωτήσεις,το πιθανότερο είναι να σου πουν "με κάτι νέο"!

Τι είναι αυτό το...νέο; Μήπως νέα γενιά πολιτικών,καθαρή και αδιάφθορη;

ΟΧΙ!!!Οι παγκόσμιοι εξουσιαστές,προετοιμάζουν τον κόσμο να δεχθεί ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ!

Αυτή θα γίνει υπό το πρόσχημα της περιβαλλοντολογικής καταστροφής, γι'αυτό και βλέπετε να αυξάνονται τα...πανηγυράκια της "Οικολογίας" και κάποιοι να είναι ιδιαίτερα "δραστήριοι" σε αυτό το θέμα!

Η οικονομική κρίση, θα είναι ένα ακόμα πρόσχημα: Τάχα για να μην μας τα αρπάζουν οι...κακοί τραπεζίτες (ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ; ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ;;;) θα αναθέσουμε τη διαχείριση του πλούτου σε μια κεντρική εξουσία,με τη μορφή...ευαγούς ιδρύματος (τύπου Unicef) (Κι αυτό των ΗΕ)!

Το σημαντικότερο:Οι πολιτικοί θα πάψουν να υφίστανται,αφού θα μας κυβερνάει ο...καλός ΟΗΕ!
Δεν ξέρουμε αν τα παραπάνω ακούγονται συνωμοσιολογικά σε κάποιους, αλλά εμείς έχουμε χρέος να προειδοποιήσουμε.

Οι υπόλοιποι, όταν θα συμμετέχετε στα πανηγυράκια που διαφημίζουν τα καθεστωτικά μέσα, να ξέρετε πως ακόμα και το όνομα που σας έδωσαν, δηλαδή το "αγανακτισμένοι", ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Μετά από τα παραπάνω αξίζει να ξανασκεφτούμε καλά ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ και πως, με ποιό τρόπο θέλουμε να το κατακτήσουμε!
Να πω την αλήθεια την εργασία που κάνουν μικροί τοπικοί πυρήνες που μετουσιώνουν την καθημερινή ζωή των ανθρώπων σε χωριά και γειτονιές τη βρίσκω πολύ πιο χρήσιμη και ουσιαστική. Εκεί δεν υπάρχει ο κίνδυνος του να μη γνωρίζω το ποιόν και τις πραγματικές σκέψεις του γείτονα - θα φανούν πολύ γρήγορα εξάλλου. Επιπλέον είμαι ενεργό και δημιουργικό μέλος μιας κοινωνίας και δεν περιμένω αόριστες κινήσεις που μόνο αριθμητικά δείχνουν την αντίθεση τους στα κακώς κείμενα, ενώ ως προς τις λύσεις δεν υπάρχει καμία ομοιομορφία και συναίνεση...

Βέβαια μπορεί και είναι στο χέρι μας αντί της οχλοκρατίας να οδηγήσουμε αυτή την κινητοποίηση σε ζυμώσεις Άμεσης Δημοκρατίας κατά τα αρχαία Ελληνικά πρότυπα... Αλλά εκεί θέλει να ξεκαθαρίσει πως δεν είμαστε "αγανακτισμένοι" αλλά πολίτες με οράματα που συλλογικά τα συζητούμε και συμφωνούμε στο πως να γίνουν αυτά πράξη...

Μπορεί ο κάθε ένας από εμάς να έχει στο νου του κάτι όμορφο και συγκεκριμένο ως λύση και να πηγαίνει στις πλατείες με στόχο να μοιραστεί τις ιδέες του, ωστόσο κάποιοι πονηροί εύκολα δεν επιτρέπουν τέτοιες ζυμώσεις... γνωρίζουμε πως επιθυμούν απλά να διατηρήσουν- ακόμη και με μικροπαραχωρήσεις που τάχα θα κερδίσουν οι λαοί με τον αγώνα τους- την εξουσία... 

Χρειάζεται ΔΙΑ-ΚΡΙΣΗ!

Αξίζει να δείτε και τα ακόλουθα:
Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ