4 Μαΐ 2011

Δημιουργοί της ζωής μας μέσα στην σημερινή κρίση


Ημερίδα με τον Δρ. Ιωάννη Αναστασίου

Σάββατο 21 Μαίου 2011, 09:30 – 19:00
Ξενοδοχείο Acropolis Hill, Μουσών 7, Φιλοπάππου

Η σημερινή κρίση επιταχύνεται και είναι διάχυτη σε όλα τα επίπεδα : προσωπικό, οικογενειακό, κοινωνικό, παγκόσμιο...... Στον καθένα μας εμφανίζεται με προβλήματα: σωματικά, ψυχολογικά, ενεργειακά, νοητικά, πνευματικά. Επίσης, νοιώθουμε πως ο χρόνος επιταχύνεται καθώς οι ανησυχίες μας και η αβεβαιότητα για το μέλλον μετατρέπονται σε αγωνία, η εμπιστοσύνη στους κυβερνώντες φθίνει, ενώ τα ΜΜΕ μας κρατούν σε πυκνή ομίχλη φόβων. Τα παλιά συστήματα καταρρέουν αλλά δεν έχουν ακόμη αντικατασταθεί με νέα.

Μπροστά στα αδιέξοδά μας, μπαίνουμε επιτέλους στον κόπο αναζήτησης με πιο θεμελιώδεις αναρωτήσεις: Για ποιό λόγο όλα αυτά; Τι κρύβεται πίσω από αυτές τις αλλαγές; Υπάρχει κάποιο νόημα πίσω από τα προβλήματά μου η είμαι έρμαιο της τύχης; Γιατί αρρωσταίνω; Γιατί μου έρχονται τόσα ανάποδα; Τι πρέπει να συνειδητοποιήσω και με ποιά μέθοδο θα τα ξεπεράσω; Υπάρχουν δικές μου υπευθυνότητες και που βρίσκονται ; Γιατί η χαρά είναι τόσο λιγοστή στον κόσμο της αφθονίας; κτλ.
Η παρουσίαση αυτή προτείνει τις γενικές γραμμές σαν μίτο Αριάδνης προς ένα δρόμο εξόδου. Παρουσάζει σύγχρονες επιστημονικές, καινοτομικές, και πρωτόγνωρες στην Ελλάδα γνώσεις, πάνω στον μηχανισμό της δημιουργίας κάθε ανισορροποίας που ζούμε. Απο τις βαρειές ασθένειες, μέχρι τις ελαφρές αναποδιές, εμφανίζοντας μια λεπτομερή χαρτογράφηση-σύνδεση μεταξύ του κάθε συγκεκριμένου προβλήματος μας απο την μία πλευρά, με την ψυχολογία και τον εγκέφαλο μας απο την άλλη. Θα ανακαλύψουμε τότε, με αποδείξειες πιά, πως είναι δυνατόν οι ερμηνείες μας για το κάθετι να μας κυβερνούν εν αγνοία μας. Θα χρειασθεί να τις αναθεωρήσουμε με αυτογνωσία, παίρνοντας επιτέλους την υγεία και ζωή μας στα χέρια μας.

Η δυνατότητα τέτοιων πρακτικών αποτελεσμάτων αρμονίας στην βολογία και ψυχολογία μας ίσως θεωρείται απίστευτη. θα παρατεθούν λοιπόν και άλλες καινοτομικές γνώσεις για την πραγματική υφή του Χρόνου που φαίνεται να είναι πίσω απο το κάθε τι. Εκεί θα ανακαλύψουμε μια άλλη εικόνα, όχι μόνο για τους νόμους της φύσης, αλλά και για την δύναμη της σκέψης, την διαίσθηση, την τηλεπάθεια, κτλ. Η φυσική θα συναντήσει την μεταφυσική. Η ίδια η έννοια της πραγματικότητας που βιώνουμε θα αναθεωρηθεί, ενώ βαθειές πνευματικές μας ερωτήσεις θα απαντηθούν και θα εμφανισθούν απλοί τρόποι για να βοηθηθούμε.

Η φιλοδοξία της συνάντησης είναι να δημιουργηθεί μέσα μας η βεβαιότητα πως το να βρούμε την έξοδο απο τις όποιες κρίσεις μας εξαρτάται από εμάς τους ίδιους και θα προταθούν γι’αυτό απλοί τρόποι εφαρμογής. Για να ξεκινήσουμε αμέσως επανακτώντας τις ισορροπίες μας: σωματική, ψυχολογική, ενεργειακή, νοητική, πνευματική. Η καθαρή εικόνα της πραγματικότητάς μας και η δυνατότητα ελέγχου της απο εμάς τους ίδιους, θα αλλάξει το βλέμμα μας για την ζωή και την πορεία μας σ’αυτήν.

Η δομή της παρουσίασης βασίζεται σε νέες επιστημονικές γνώσεις, χωρίς να χρειάζεται όμως κάποια επιστημονική κατάρτιση για την κατανόησή τους. Θα υπάρξουν ανταλλαγές με τους συμμετέχοντες για πολλά παραδείγματα ανισορροποιών μας και του δρόμου συνειδητοποίησης και εξόδου απο αυτές.
Οι ημερίδα αυτή απευθύνεται σε όσους επιθυμούν με τέτοιες καινοτομικές και πρακτικές γνώσεις να βάλουν τάξη στα διάφορα επίπεδα ερμηνειών τους για τον κόσμο, την ανθρώπινη φύση, και βέβαια τον εαυτό τους, και να αποκομίσουν πρακτικές μεθόδους για την υγεία τους και την ζωή τους γενικότερα.

Κόστος συμμετοχής με 2 διαλείμματα καφέ: €80 / Φοιτητές, Άνεργοι: €50
Θα υπάρξει διάλειμμα μίας ώρας για φαγητό, περίπου στις 14:00, όπου ο καθένας κανονίζει μόνος του – το ξενοδοχείο προτείνει γεύμα με λογική τιμή.
Πληροφορίες / Εγγραφές: 6946 831135 και 24280 94743

Βιογραφικό: Ο κ. Αναστασίου σπούδασε Φυσική (Θεσσαλονίκη), Πυρηνική Μηχανική (Καναδάς, ΗΠΑ) Στρατηγική επιχειρήσεων (Γαλλία) και εργάστηκε στο Παρίσι στην Πυρηνο-ηλεκτρική βιομηχανία και κατόπιν σαν σύμβουλος επιχειρήσεων και πολιτικών φορέων σε θέματα υψηλών τεχνολογιών. Τα τελευταία 10 χρόνια εργάσθηκε για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες σε θέματα Στρατηγικής και Πολιτικής της Ευρωπαϊκής έρευνας. Ανήσυχος μπροστά στις αδυναμίες της επιστήμης πάνω στις πιο καυτές αναζητήσεις της αλήθειας για την φύση και τον άνθρωπο, μελέτησε σε βάθος επί δεκαετίες πολλαπλές καινοτομικές πηγές για ότι συνδέει τα διάφορα επίπεδα γνώσεων. Πιστεύει ότι μια σύνθεση είναι σήμερα απόλυτα απαραίτητη μέσα στις αλλαγές που γνωρίζουν ο ίδιος ο Άνθρωπος, οι κοινωνίες του και η Γη μας ολόκληρη, και ότι η διάδοση της είναι απόλυτα επείγουσα. Επέστρεψε πρόσφατα στην Ελλάδα για να ασχολειθεί πιο έντονα προς αυτόν τον σκοπό.

Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ