3 Μαΐ 2011

Μην αφήνετε τις περιουσίες σας στο έλεος των τραπεζών

γράφει ο Θανάσης Αλαμπάσης

Μην αφήνετε  τις περιουσίες σας στο έλεος των τραπεζών… Είναι οι κόποι μιας ζωής. Που με τη νύχτα που έρχεται στην Ελλάδα, όσο και να δουλέψετε, σπίτι δε πρόκειται να  (ξανα)δείτε… Μιας και ο βασικός, σε δυο- τρία χρονάκια από τώρα, δε προβλέπεται  να ‘ ναι πάνω από  3,5 κατοστάρικα σε ευρώ (αλλιώς σε ευρωΔΡΑΧΜΕΣ). Όταν για 3,5 κατοστάρικα το μήνα, θα δίνουν μάχη για μια θέση εργασίας ένα εκατομμύριο άνεργοι έλληνες, με ένα εκατομμύριο μετανάστες…Πρόκειται για ταχύτατη οικονομική βουλγαροποίηση της ελληνικής κοινωνίας…

Ασκήστε ανακοπές κατά των τραπεζών. Ανακοπές σαν και αυτές που δημοσιεύω…  (Πάρε άλλη μια ανακοπή για το αρχείο σου... Κατά Citibank για πιστωτική κάρτα VISA (σύμβαση  Ιουλίου του 2003). Μικρά τα περιθώρια αντίδρασης της Citi … Της μοναδικής τράπεζας που «βγάζει» στους ΕΛΛΗΝΕΣ διαταγές πληρωμής με ρυθμούς … πολυβόλου. )

Που κατά την ταπεινή μου άποψη αφήνουν λίγα περιθώρια αντίδρασης στις  τράπεζες. Ανακοπές και αναστολές εκτέλεσης που έχουν ως αποτέλεσμα οι τράπεζες να «χάνουν» τα «λεφτά τους»…  Πηγαίνετε σε δικηγόρο. Κατεβάστε και τα δικόγραφα που δημοσιεύω. Τα λεφτά που θα πληρώσετε σε δικηγορικές αμοιβές και έξοδα, είναι κλάσμα μπρος στις περιουσίες σας και σ’ αυτά που στις τράπεζες χρωστάτε… Να έχετε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Είναι ο τελευταίος θεσμός που στέκεται πλάι στον Έλληνα…

Η ακίνητη περιουσία σας είναι σημαντική.  Κρατήστε τη  όσο μπορείτε, μιας και όπως έχουν τα πράγματα, να την πουλήσετε σήμερα δε γίνεται… Μην αφήνετε τις τράπεζες να σας πάρουν το σπίτι για ένα διακοποδανειο… 
Η αξία της γης θα καταρρεύσει, αλλά θα καταρρεύσει τελευταία. Την κραταει το σύστημα τεχνηέντως ψηλά, για να μην καταρρεύσουν οι τράπεζες και το ΑΕΠ . Αυτό το καταφέρνουν με το μέτρο της  αναστολής των πλειστηριασμών που παρουσιάζεται από την κλεπτοκρατία και τους κολαούζους της (ΜΜΕ), ως δήθεν μέτρο που λαμβάνεται για λόγους «ανθρωπιστικούς» (!!!) για την προστασία δήθεν των δανειοληπτών (!!!) , ενώ  η πραγματικότητα είναι ότι αυτό γίνεται κατ' απαίτηση των τραπεζών, για να μην καταρρεύσουν τα στεγαστικά δάνεια και γίνουν θηλιά στο λαιμό των τραπεζών… Επίσης για να μην καταρρεύσει  το ΑΕΠ στον υπολογισμό του οποίου  η ακίνητη περιουσία συμμετέχει σε πολύ μεγάλο  ποσοστό… Μια ραγδαία πτώση  του ΑΕΠ  (λογω της κατάρρευσης  των τιμών των ακινήτων),  θα είχε ως αποτέλεσμα  ο λόγος δημόσιο χρέος / ΑΕΠ ο οποίος σήμερα βαίνει ταχέως  προς το 150%, να εκτοξευτεί  μονομιάς  πάνω από 200% με 250% του ΑΕΠ , οπότε η χώρα, αύριο κιόλας θα γινόταν Αρτζεντίνα ….    

Ενημερωθείτε. Μη κάθεστε με σταυρωμένα χέρια. Μάθετε τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας. Καθίστε κάτω και διαβάστε αυτό , αυτό , αυτό , αυτό , αυτό , αυτό και αυτό .
      
__________________

Με την ευκαιρία αυτής της δημοσίευσης λοιπόν ας θυμίσω και πάλι σε όλους τους Έλληνες ποιά δύναμη έχουμε να επιβάλλουμε δικαιοσύνη συλλογικά- σκεφτείτε πόσο εύκολα μπορούμε να επιβάλλουμε το Δίκαιο εάν κινηθούμε συλλογικά με αντίστοιχο τρόπο και σταματήσουμε να πληρώνουμε ληστρικά δάνεια και τοκογλυφικές κάρτες!

Ελάτε να κάνουμε το βήμα αυτό όλοι μαζί- ώστε κανένα σπίτι και καμία τσέπη να μη ματώσει πλέον άδικα. Υπάρχουν και οι μεγάλοι φορείς προστασίας καταναλωτών που μπορούν να στηρίξουν κάτι ανάλογο, όπως και το κίνημα του "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ". 

Το ότι κατάφεραν να νομοθετήσουν και πάλι εναντίων ολόκληρου του Ελληνικού Λαού είναι απλά άλλο ένα δείγμα της σαπίλας που κυριαρχεί. Αν κινηθούμε με σύμπνοια Δεν θα έχουν περιθώρια να συνεχίσουν τις παρανομίες τους. Εμείς πλέον απαιτούμε!

Όπως έγραψε και ο Θανάσης Αλαμπάσης στον ιστοχώρο του, φανταστείτε να συντάξουμε και να στείλουμε μαζικά Διαταγές πληρωμών προς τράπεζες που μας έβαλαν να πληρώνουμε τοκογλυφικά επιτόκια επί δεκαετίες! Ας το κάνουμε. Ας το τολμήσουμε πριν να έρθουν οι ξένοι με τις τιτλοποιήσεις και τολμήσουν να διεκδικήσουν τις περιουσίες μας!

Προτείνω να επισκεφτείτε και να μελετήσετε τα λινκ στο κείμενο. Εκτός αυτού όπως είπε και ο αυστριακός καθηγητής οικονομολόγος σε συνέντευξη του ολόκληρη η Ευρώπη θα πτωχεύσει "τραπεζικά" εντός του έτους - ας διαφυλάξουμε τουλάχιστον την όποια περιουσία μας και πάνω από όλα τη χώρα μας από τα νύχια των αρπακτικών.


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ