4 Απρ 2011

2012 - Ένα μήνυμα ελπίδας

Κάτι πραγματικά θαυμαστό εξελίσσεται στον κόσμο μας! Για πρώτη φορά εδώ και χιλιετίες, έχουμε  μια πραγματική ευκαιρία για ειρήνη στον πλανήτη μας.

Είναι ώρα- Αφυπνίσου.

Είναι η ώρα της μεγάλης αίσθησης αληθινής ελευθερίας.

Για πολλούς αιώνες ποθούσαμε την ειρήνη
όμως μόλις τώρα συνειδητοποιήσαμε πως δεν μπορεί να υπάρξει πραγματικά ειρήνη, εάν δεν βρούμε την ειρήνη μέσα μας.
Κάθε σκέψη μέσα στο ανθρώπινο μυαλό στέλνει ηλεκτρομαγνητικά κύματα από τη βάση της καρδιάς που έχει μια μετρήσιμη επίδραση στον κόσμο που ζούμε.

Η καρδιά, σύμφωνα με έρευες, αποτελεί τον ισχυρότερη γεννήτρια τόσο στο ηλεκτρικό όσο και στο μαγνητικό πεδίο. μολονότι πιστεύαμε πως ο εγκέφαλος είναι αυτός που επιδρά ως τέτοια ηλεκτρομαγνητική γεννήτρια, αυτός στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο αδύναμος. Η καρδιά είναι κατά 100 περίπου φορές ισχυρότερη του εγκεφάλου ηλεκτρικά, και κατά περίπου 5000 μαγνητικά. Αυτό είναι πολύ σημαντικό διότι ολόκληρος ο κόσμος μας είναι δομημένος από τέτοια ηλεκτρικά και μαγνητικά πεδία.

Η καρδιά μας λοιπόν είναι έτσι φτιαγμένη ώστε να αλλάζει τόσο τα ηλεκτρικά όσο και τα μαγνητικά πεδία του σώματος μας, ως αποτέλεσμα της ανταλλαγής πληροφοριών και συναισθημάτων ανάμεσα στον εγκέφαλο και την καρδιά μας, πράγμα που επηρεάζει σαφώς τον κόσμο μας. (Μήπως άλλωστε ανέκαθεν δεν μιλούσαν οι διάφορες σχολές πνευματικότητας ανάμεσα στη σύνδεση καρδιάς και πνεύματος-σκέψης?)

Ολόκληρη η ύλη το μόνο που κάνει είναι να εκπέμπει απλά δονούμενα ηχητικά κύματα. Ο ήχος δημιουργεί σχήματα. Κάθε σκέψη στέλνει ένα ισχυρό κύμα πληροφορίας που συνδράμει στο να δώσει σχήμα-μορφή στον κόσμο γύρω μας. Κάθε σκέψη στέλνει και διαφορετική συχνότητα... (Μήπως δε γνωρίζουμε τάχα από τις θρησκείες πως ο ήχος-ο λόγος-η σκέψη ήταν στην αρχή της Δημιουργίας?)

Η επίδραση της θετικής, όπως και της αρνητικής σκέψης στο νερό έχει αποδειχτεί περίτρανα -ειδικά με την έρευνα του Massaru Emoto... - -κι εμείς αποτελούμαστε κυρίως από νερό... (Ας σημειωθεί στο σημείο αυτό πως ο αξιόλογος αυτός ιάπωνας επιστήμων ζήτησε πρόσφατα την παγκόσμια συλλογική προσευχή μας για το νερό μετά τη μόλυνση του νερού από το δυστύχημα στους πυρηνικούς αντιδραστήρες.  Η εκπομπή του μηνύματος-προσευχής "συγνώμη-σε αγαπάμε" προς το νερό έχει τεράστια δυναμική. Ας μην το ξεχνάμε!)

ΤΟ 1993 μια έρευνα της επίδρασης μαζικού διαλογισμού στη μείωση της εγκληματικότητας απέδωσε τόσο εκπληκτικά αποτελέσματα που τράβηξε την προσοχή της επιστημονικής κοινότητας σε όλο τον κόσμο. 
4000 άνθρωποι ήρθαν από όλο τον κόσμο στην Ουάσιγκτον για να διαλογίζονται, η μείωση της εγκληματικότητας άρχισε να εμφανίζεται με το που άρχισαν τη διαλογιστική εργασία τους και ήταν εκπληκτική! Το πείραμα επαναλήφθηκε από τότε εκατοντάδες φορές με θαυμαστά αποτελέσματα.

Φτάνει τόσο που διαβάζουμε και γράφουμε για την ειρήνη! Τώρα είναι η ώρα να δημιουργήσουμε την ειρήνη! το ίδιο το πεδίο της συνείδησης είναι ευλογία, ειρήνη, ενότητα! Αυτή είναι η επιστήμη της ειρήνης. Ειρήνης εντός μας και ακολούθως γύρω μας. Εκεί, στο πεδίο της συνείδησης έχουμε δύναμη εκατομμύρια φορές ισχυρότερη ακόμη και από τα πυρηνικά. - Αρκεί να αποκτήσουμε πρόσβαση σε αυτό το πεδίο. Αυτός είναι ο ρόλος και η εργασία μας σήμερα- αυτό είναι το έργο που έχουμε να επιτελέσουμε! μόνο έτσι το 2012 θα μετατραπεί στην ευκαιρία μας! Μόνο έτσι θα νικήσουμε τη συλλογική αρνητικότητα που φωλιάζει στη συλλογική μας συνείδηση.

Αυτή η αρνητικότητα είναι που προκαλεί ακόμη και φυσικές καταστροφές. Η συλλογική αρνητικότητα μας τα τροφοδοτεί με ενέργεια. Αυτή είναι που πρέπει να μετουσιώσουμε προκειμένου να δεχτούμε την ευλογία του 2012 και αυτός είναι ο λόγος που οι "σκοτεινές δυνάμεις" κάνουν τα πάντα για να προσφέρουν εικόνες και προφητείες καταστροφής σχετικά με το έτος αυτό: συλλέγουν ακόμη περισσότερη συλλογική αρνητική ενέργεια...

Αυτή μπορεί όμως κάλλιστα να νικηθεί και να μετουσιωθεί από τις ενωμένες καρδιές μας! Εδώ σημαντικό εργαλείο είναι ο καθημερινός διαλογισμός. Η καρδιά μας είναι αυτή που εκπέμπει τα μηνύματα αγάπης και επηρεάζει και τους γύρω μας, αφού αυτή κυρίως είναι που δημιουργεί το ηλεκτρομαγνητικό μας πεδίο. Γι΄αυτό είναι τόσο σημαντικό το τι κάνει ο κάθε ένας από εμάς. Ο κάθε ένας μετρά.

Ένα πέπλο καλύπτει τα μάτια μας εδώ και αρκετές χιλιάδες χρόνια. Οι πρόγονοι μας ζούσαν κάποτε συνειδητά ως ΕΝΑ, ως μέλη ενός παγκόσμιου σχεδόν πολιτισμού... Ίσως αυτή να ήταν η παραδείσια εποχή για την οποία μιλούν οι βέδες... Ίσως εκεί να στηρίζονται οι γνώσεις που φτάνουν σ΄εμάς από τους σαμάνους που ζουν ακόμη σε κάθε ήπειρο...

Είναι ώρα να εν-θυμηθούμε (re-member, να ξαναγίνουμε μέλη του ΟΛΟΥ) ποίοι πραγματικά είμαστε! Δίχως κανένα απολύτως φόβο για τις μεγάλες κρίσεις και αλλαγές που βιώνουμε, αλλά αναγνωρίζοντας όλα αυτά ως μια μεγάλη διαδικασία που ξεπλένει τους τρόπους του παλιού κόσμου... και καθώς θα γκρεμίζονται γύρω μας οι τοίχοι, θα συνειδητοποιούμε πως αυτοί ακριβώς ήταν που μας κρατούσαν διαχωρισμένους...

Θα ξαναγίνουμε ΜΙΑ οικογένεια. Επιλέξετε την αγάπη!
Μη θυμώνετε και μην οργίζεστε ακόμη και με τους καταπιεστές μας, τους "σκοτεινούς". Η οργή και ο θυμός βασίζονται στο φόβο. Επιλέξτε συγχώρεση και αγάπη.

"Τα μεγάλα πνεύματα πάντοτε αντιστοίχιζαν τη βίαιη αντιπαράθεση σε μέτρια μυαλά" - Άλμπερτ Αιντσάιν

(Και τι δε θα έδινα να έβλεπα αυτή την παγκόσμια αλυσίδα ανθρώπων ενωμένη που δείχνει στο βίντεο. Άνθρωποι ο ένας δίπλα στον άλλο. Μια ανθρώπινη αλυσίδα μέσα από πόλεις, βουνά και θάλασσες. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ!)

Η ζωή είναι πολύτιμη. Μη τη χαραμίζεται. Δεν υπάρχει χρόνος καλύτερος από το παρόν. 
Ξυπνήστε! Κοιτάξτε γύρω σας. Ανοίξτε τα μάτια σας. Ανοίξτε τις καρδιές σας.
Πιστέψτε στην αγάπη. Γνωρίστε την αγάπη. Την αληθινή αγάπη.

Ενωμένοι θα σταθούμε. 
Χωρισμένοι θα πέσουμε...
Έτσι γινόταν πάντα.

Η ώρα είναι τώρα!

Συμμετέχετε σε ομαδικούς διαλογισμούς.


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ