3 Μαρ 2011

Χημικοί Αεροψεκασμοί και Έλεγχος της Πληροφορίας - "Protect your Mind"

Αγαπημένοι φίλοι του Τοξότη

όπως σας είχα ενημερώσει 
 το φόρουμ του μεταφυσικού είχε διοργανώσει το περασμένο Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου, μια ομιλία στο χώρο του Cafe Da-Sein στα Εξάρχεια με θέμα τους χημικούς αεροψεκασμούς (Ομιλία: "Το φαινόμενο των Chemtrails. Τι πραγματικά συμβαίνει;").

Έτσι λοιπόν, μιας και βρισκόμουν -για άλλο λόγο- στην Αθήνα, αποφάσισα να αδράξω την ευκαιρία για να δω από κοντά τον αγαπημένο επιστήμονα κ. Κατσαρό. Κοντά σ' εμένα ήρθαν και άλλοι φίλοι μου και παρακολουθήσαμε μεγάλο μέρος της παρουσίασης...

Γιατί μόνο "μεγάλο μέρος" και όχι ολόκληρη?... Προφανώς επειδή, πέρα από μια "αδιόρατη δυσφορία" που ένιωσα εκεί μέσα (αρχικά δίχως να γνωρίζω γιατί),  οι αντιλήψεις μας δεν συνηχούσαν...

Κάποτε πριν αρκετά χρόνια, όταν δεν υπήρχε ακόμη ούτε καν η σελίδα "enouranois.gr", (την αναφέρω επειδή έγινε τα τελευταία χρόνια  κάτι σαν σημείο αναφοράς στην Ελλάδα, σχετικά με το ζήτημα, παρότι για πρώτη φορά το ελληνικό ιντερνετ γνώρισε το θέμα μέσα από το φόρουμ του esoterica.gr...) είχα αρχίσει να ερευνώ πολύ εντατικά το ζήτημα και να μελετώ οτιδήποτε είχε σχέση με το φαινόμενο για να κατανοήσω μέχρι που είναι αληθινό ζήτημα και που άρχιζε η παραφιλολογία. Χημεία, ατμοσφαιρική φυσική, ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες και ότι άλλο εμφανιζόταν στις ξενόγλωσσες έρευνες ως μέρος των χημικών αεροψεκασμών, έψαχνα και το μελετούσα με βάση τις αντίστοιχες επιστήμες.

Οι μελέτες αυτές ήταν που με οδήγησαν σχετικά γρήγορα στην ανακάλυψη του γεγονότος πως ακόμη και η "υπερθέρμανση" ήταν ένα μεγάλο ψέμα, όπως και ο μύθος του "φαινομένου του θερμοκηπίου" (με την έννοια του προβλήματος), η "τρύπα του όζοντος" και το δήθεν προβληματικό CO2 στο οποίο χρεώνεται το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης για την "υπερθέρμανση"... 

Δεν άργησε πολύ και φτάσαμε στη στροφή των "καταστροφολάγνων του κλίματος", οι οποίοι άρχισαν να μιλούν για την κλιματική αλλαγή γενικά και αόριστα, αφαιρώντας από το λεξιλόγιο τους τη λέξη "υπερθέρμανση"... Αυτό που είχε φανεί ξεκάθαρα από τις έρευνες μου ήταν πως το κλίμα δεν έχει κανένα πρόβλημα, πως οι διακυμάνσεις οφείλονται στο φυσικό κύκλο κλιματικών αλλαγών, πως το CO2 ακολουθεί τις αλλαγές στο κλίμα και όχι το αντίθετο όπως διατείνονταν οι "επίσημες" θέσεις και πως ακόμη και το οζον περνά κυκλικές διακυμάνσεις που οφείλονται στις εποχές και την ηλιακή δραστηριότητα. (Αυτά επί τροχάδην- αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον Τοξότη από το 2008 μέχρι σήμερα πάρα πολλές για όλα τα επιμέρους ζητήματα)

Έτσι λοιπόν μολονότι συμπαθώ πάρα πολύ τον κύριο Κατσαρό, μου φάνηκε περίεργο να μιλά για τους χημικούς αεροψεκασμούς χρησιμοποιώντας ως δεδομένη την "κλιματική υπερθέρμανση"... Είναι βέβαια λογικό να προσπαθεί να διατηρήσει το επιστημονικό του κύρος μιας και ήδη έχει εκτεθεί πολύ όσων αφορά το ζήτημα των χημικών αεροψεκασμών, όμως ΚΑΙ η θέση περί απάτης σχετικά με την "κλιματική υπερθέρμανση" είναι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΉ Θέση! Είναι μάλιστα θέση Κλιματολόγων, δηλαδή ειδικών στο θέμα της κλιματολογίας και όχι χημικών, που είναι η ειδικότητα του αξιολογότατου και αγαπημένου για το θάρρος του κ. Κατσαρού.  

Ωστόσο θα πρέπει να υπενθυμίσω πως η κλιματολογική προπαγάνδα δεν αποτελεί "επιστημονική διαμάχη", άλλα πολιτική θέση! (Ανατρέξτε σε παλαιότερα κείμενα μου για το πως προέκυψε η θέση αυτή που θέλει να "ενώσει -δήθεν- την ανθρωπότητα" υπό το φόβο μιας παγκόσμιας απειλής και να χειραγωγήσει τους πάντες...)

Έτσι λοιπόν πέραν όλων των άλλων θεώρησα ιδιαίτερα άσχημο το γεγονός πως μια τέτοια παρουσίαση συνεχίζει μετά από τόσα χρόνια ερευνών να μένει στάσιμη σε πληροφορίες προ δεκαετίας... Αν θέλουμε να είμαστε σωστοί και αληθινοί οφείλουμε έστω να αναφέρουμε το γεγονός πως ακόμη και η δήθεν κλιματική υπερθέρμανση με το φαινόμενο του θερμοκηπίου αποτελεί μονάχα τη μία "άποψη" (αν μπορεί να ονομαστεί έστω άποψη αφού σε πληρωμένες εργασίες βασίζεται και όχι σε πραγματική επιστημονική έρευνα...) Διαφορετικά είναι σαν να δίνουμε άλλο ένα άλλοθι στους λάτρεις της Γεωμηχανικής οι οποίοι χρησιμοποιούν αυτό το ψέμα ως δικαιολογία για τη χρήση των "χημικών αεροψεκασμών" δήθεν  για να σώσουν τον πλανήτη και την ανθρωπότητα... (μεταξύ πολλών άλλων μεθόδων τεράστιας κλίμακας και επικίνδυνης παρεμβατικότητας στις φυσιολογικές διαδικασίες του πλανήτη...)

Αν θυμάστε καλά, πριν από ένα χρόνο οι υποστηρικτές της Γεωμηχανικής βγήκαν και πρότειναν ευθέως τη χρήση αεροψεκασμών βαρίου και αλουμινίου σε μεγάλη κλίμακα... Πρότειναν δηλαδή αυτό που βλέπουμε πιθανότατα να διενεργείται ήδη εδώ και μία τουλάχιστον δεκαετία... και φαντάζομαι πως δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν θα είχαν αντίρρηση να συμβεί κάτι τέτοιο προκειμένου να "σωθούμε"... Όμως από τι να σωθούμε?
Μήπως πρέπει να σωθούμε από τη μανία των λίγων που ελέγχουν την πληροφορία και σκορπούν φόβο και πανικό για να διατηρήσουν τις εξουσίες και την υπάρχουσα δομή διοίκησης της κοινωνίας?

Δεν είναι πιο λογικό να βλέπουμε καθαρά λαμβάνοντας όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες δίχως να αγκυλωνόμαστε και να αμπαρωνόμαστε πίσω από την επιστημονική μας "ειδικότητα"? 
Δεν είναι πιο λογικό να αναρωτηθούμε γιατί προωθούν μια προπαγάνδα για το κλίμα και μια προπαγάνδα για να "σωθούμε" από το κλίμα, όταν με λίγη μελέτη φαίνεται καθαρά πως επιστημονικά αυτά δε στέκουν?... Δεν είναι πιο λογικό να ελέγξουμε ποιός έχει συμφέρον από την προπαγάνδα και ποιοί επωφελούνται από αυτή? Και αυτά φαίνονται, υπάρχουν οι πληροφορίες...

Άρα? Γιατί να φοβόμαστε να κοιτάξουμε τη μεγάλη εικόνα? Γιατί να επιλέγουμε να βλέπουμε μόνο ένα τμήμα της κάνοντας πως δεν γνωρίζουμε τίποτε για την υπόλοιπη?

Ο κ. Κατσαρός είπε πολύ σωστά πως στις μέρες μας η πληροφορία ελέγχεται. Πράγματι, αν περιμένουμε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και από τις "επίσημες" κρατικές γραμμές να μάθουμε την αλήθεια μπορούμε να περιμένουμε για πολύ ακόμη... Δεν θα μας την πουν ποτέ. Εξάλλου και ο ίδιος ο κ. Κατσαρός γνωρίζει -και το ανέφερε μάλιστα- πως έχουν γίνει επανειλημμένως επερωτήσεις βουλευτών  δίχως να πάρουμε καμία ουσιαστική απάντηση και δχως να διενεργηθούν οι απαραίτητες κρατικές έρευνες.

'Αρα λοιπόν? Δεν είναι περίεργο να γίνονται τέτοιες όμορφες παρουσιάσεις και ομιλίες και να μένουν κολλημένες στον λεγόμενο "πολιτικό ακτιβισμό"? Γιατί ο κ. Κατσαρός, μαζί με την ομάδα που παρουσίασε ως "επιτροπή αγώνα" δεν μπορεί να δει πως πέρα από την ΟΡΘΗ ενημέρωση (όπου ορθή σημαίνει πως δεν αποκρύπτω πληροφορίες ακόμη κι αν αυτές δεν υποστηρίζουν τη ΘΕΣΗ και ΑΠΟΨΗ μου ακόμη κι αν είμαι επιστήμονας και επιτρέπω αμερόληπτα τον ακροατή να σχηματίσει άποψη - αλλιώς ποια η διαφορά μας από την "Επίσημη προπαγάνδα"?) Για να μην παρεξηγηθώ δεν υποστηρίζω πως ο κ. Κατσαρός κρύβει ή αποσιωπεί κάτι, όμως υπήρχαν εκεί άλλοι  που φανέρωναν μια έντονη "πολεμική διάθεση" υποστηρίζοντας μονομερώς τη δική τους αντίληψη των πραγμάτων, ενώ ομολογουμένως δεν έχουν κανένα λόγο να το κάνουν...

Εμείς μεταξύ μας ως απλοί άνθρωποι, όλοι βρισκόμαστε από την ίδια πλευρά. Όλοι αναρωτιόμαστε, όλοι θέλουμε τη φύση αγνή και καθαρή και κανείς δεν επιθυμεί τέτοιου είδους επεμβάσεις που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία όλων μας -σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που δείχνουν παρουσία βαρίου, αλουμινίου και άλλων βαρέων μετάλλων σε ιδιωτικές αναλύσεις που έγιναν σε βρόχινο νερό και χιόνι, -τονίζω ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ και όχι "επίσημα αναγνωρισμένες", οφείλουμε να είμαστε σκεπτικοί και για το κάτα πόσο ισχύουν όσα μας δίνουν και από αυτή την πλευρά...

Έτσι, θαρρώ θα συμφωνείται και εσείς, πως δεν έχουμε κανένα λόγο να προβαίνουμε σε διαμάχες μεταξύ μας καθώς αναζητούμε την αλήθεια και τις λύσεις στο ζήτημα...

Καλή η πολιτική προσέγγυση του ζητήματος, όμως αναρωτιέμαι κ. Κατσαρέ μου, αφού συμφωνούμε πως οι ίδιες οι κυβερνήσεις είναι που αποκρύπτουν την αλήθεια και τις πληροφορίες, γιατί να συντονιζόμαστε και να συσπειρωνόμαστε ΜΟΝΟ για να πιέσουμε τις κυβερνήσεις για να απαντήσουν?

  • Μήπως ξεχνάμε ποιοί έδωσαν το "οκ"?
  • Μήπως δεν πιάσαμε καθόλου το ρόλο του ΝΑΤΟ? 
  • Μήπως αφήσαμε στο απυρόβλητο τον ΟΗΕ, επειδή πρόσφατα υπέργραψε μορατόριουμ για να μη γίνονται επεμβάσεις γεωμηχανικής στη Γη -καμπανάκι πως ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ λάμβαναν χώρα!!!- αμελώντας να στιλητεύσουμε τον ίδιο τον Οργανισμό του ΟΗΕ που υπήρξε πρώτος στην ενορχήστρωση της κλιματολογικής προπαγάνδας και που κατηγορείται πως αυτός ο ίδιος ο ΟΗΕ έδωσε το πράσινο φως για την έναρξη των χημικών αεροψεκασμών?

Δεν είναι καλύτερα να παραδεχτούμε πως στην πραγματικότητα ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ τι ακριβώς συμβαίνει και κάτα πόσο όλος ο πλανήτης είναι πλέον θύμα ανισόρροπων στρατιωτικών-φασιστικών μυαλών? 

Θα πήγαινε πολύ μακρυά να θυμίσω πως έχουμε σπαταλήσει πολύ ενέργεια -ατομική και ομαδική- για να λέμε και να ξαναλέμε τα ίδια εδώ και χρόνια - δίχως αποτέλεσμα θετικό? 


Θα ήταν πολύ να θυμίσω πως και η δική μας στάση-ενημέρωση σχετικά προκαλεί "φόβο" σε πολλούς συνανθρώπους μας? 


Θα ήταν πολύ να θυμίσω πως ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ παράλληλα στην ενημέρωση οφείλουμε πολύ συνειδητά να προτείνουμε και να επιτρέψουμε να στέκονται εναλλακτικοί μέθοδοι προστασίας των συνανθρώπων μας, για να μην τους αφήνουμε με το αίσθημα της αδυναμίας? 


Θα ήταν πολύ να θυμίσω πως είναι ΑΚΡΩΣ επιστημονικά ΑΠΟΔΕΚΤΟ πως ΕΜΕΙΣ δημιουργούμε την πραγματικότητα μας ανάλογα με το που στρέφουμε την ΠΡΟΣΟΧΗ μας?

Θα ήταν πολύ λοιπόν φίλοι μου, πέρα ή παράλληλα με τις "ακτιβιστικές καμπάνιες" (θα συμφωνείτε φαντάζομαι πως αυτές στρέφουν την ενέργεια μας ΕΝΑΝΤΙΑ σε κάτι, και δυστυχώς, ΟΧΙ ΥΠΕΡ σε αυτό που πραγματικά μας ενδιαφέρει!) να κάνουμε ότι άλλο περνά από το χέρι μας?

Σε αυτό το σημείο θεωρώ πολύ βασικό να θυμίσω πως δεν είμαι αντίθετη σε τέτοιου τύπου προσπάθειες, όμως το να πολιτικοποιούμε κάθε μας κίνηση και να επιτρέπουμε σε κάποιους με δυνατή φωνή και νεύρο να μας πείθουν δίχως να το έχουμε ψάξει εμείς, δίχως να έχουμε αναρωτηθεί ποιά είναι η πραγματική λύση... αυτό είναι κατά την άποψη μου ανευθυνότητα.

Αντίθετα είναι πολύ πιο υπεύθυνο να επιτρέπουμε τη συνείδηση μας να εστιάζεται δημιουργικά σε αυτό που ΘΕΛΟΥΜΕ: δηλαδή ΜΠΛΕ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ!

Είπαμε ΕΜΕΙΣ δημιουργούμε την πραγματικότητα μας - και η πραγματικότητα μας χτίζεται με σκέψεις και εικόνες νοερές. Και αυτά είναι ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ με τις οποίες τρέφουμε ΕΜΕΙΣ τον εγκέφαλο μας! Όλα έτσι ξεκινούν: Μια σκέψη, ένα πηγαίο αίσθημα και μια νοερή εικόνα του ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ! Η πραγματικότητα μας δεν ενδιαφέρεται για το τι ΔΕΝ θέλουμε. Δεν γνωρίζει από "ενάντια", "αντί-", "δεν", "να μην".... (κι αυτό επιστημονικά γνωστό!) 

Η πραγματικότητα μας χτίζεται με αυτό που λέμε και σκεφτόμαστε, άρα αν μας ενδιαφέρει να πάψει ο έλεγχος του πλανήτη και ο βιασμός του με αεροπλάνα που μας κρύβουν τον ήλιο με τις εκπομπές τους ... (που ομολογουμένως ακόμη δεν γνωρίζουμε με απόλυτη βεβαιότητα αν δεν είναι και απλός αέρας κοπανιστός που ίσως και να ψεκάζουν απλά για να τρομοκρατούμαστε και όντας φοβισμένοι να αρρωσταίνουμε ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ πως περιέχουν δηλητήρια! - Για σκεφτείτε το λίγο... Αποκλείεται να είναι και έτσι? Υπάρχουν σίγουρα πολλές ενδείξεις υπέρ του να ψεκάζουν βαρέα μέταλλα και πολυμερή κτλ κτλ, όμως δεν αποκελίεται τίποτε μέχρι να αποδειχτεί. Στο εν τω μεταξύ όμως Σίγουρα κάνουμε πολύ μεγάλη χάρη στην υγεία μας να μην παραλύουμε τρομοκρατημένοι!  ), αυτό που χρειάζεται είναι να γεμίζουμε τον εγκέφαλο μας με την εικόνα και την πληροφορία του ζωοδότη ήλιου να μας ζεσταίνει και να μας φορτίζει με τη θετική του ενέργεια. Αυτό είναι κάτι που πράγματι γνωρίζουμε πως ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ δίχως αμφιβολία. Αυτές είναι πράγματι οι ευεργετικές επιδράσεις του ήλιου τον οποίο σίγουρα μας στερούν με τα chemtrails. (ανατρέξτε και συνδέστε και τις πληροφορίες σχετικά με τον ήλιο)

Άρα λοιπόν που καταλήγουμε? 
Προς το παρόν απλά ενημερώνουμε σχετικά με το θέμα και επικεντρώνουμε τη συνειδητή προσοχή μας σε ότι μας κάνει να αισθανόμαστε Δυνατοί. Η Αφοβία είναι το πρώτο φάρμακο ενάντια σε κάθε μορφή "επίθεσης στην υγεία μας", συμπεριλαμβανομένου των χημικών αεροψεκασμών και των βαρέων μετάλλων που φέρεται πως σκορπούν. Όπως μου αρέσει να λέω καλοί οι οργονίτες και τα chembusters αλλά πιο καλά να είμαστε οι ίδιοι μας οργονίτες*!

Χρησιμοποιήστε κάθε μέσο που νομίζεται πως θα σας προστατεύσει, είτε αυτό ονομάζεται συχνή αποτοξίνωση, είτε οργονίτες, είτε chembusters ή οτιδήποτε άλλο. Πειραματιστείτε με όλα αλλά μην παραδίδεται τη δική σας δύναμη σε κανένα από αυτά τα βοηθήματα. Όλοι μας έχουμε τη δύναμη να είμαστε άτρωτοι ας αναζητήσουμε αυτοί τη δύναμη εντός μας.

Με αγάπη
η τοξότισσα


ΥΓ: Το είπα χθες όμως θα το ξαναπώ Προστατέψετε το μυαλό σας! Ελέγχετε συνειδητά τι ακούτε τι διαβάζεται και τι βλέπετε -ειδικά ότι σας προκαλεί φόβο! Εκεί μέσα στο δικό μυαλό μας χτίζουν τους εφιάλτες που βιώνουμε γύρω μας... 
Πάρτε τον έλεγχο του Νου σας στα χέρια σας! Αποφασίστε εσείς τι επιτρέπεται να περνά εντός του! Αποφασίστε την πραγματικότητα που θέλετε!


*Να είμαστε οργονίτες με την έννοια του συλλέκτη θετικής ενέργειας. Να συλλέγουμε ενέργεια, να τη μετουσιώνουμε εν ανάγκη σε θετική και ευεργετική και να την εκπέμπουμε μέσα και γύρω μας...


Διαφημίσεις


Αν νιώθεις πως είσαι Άνθρωπος,

Αν κατάλαβες πως ΕΣΥ είσαι αυτός

που αποφασίζει την πραγματικότητα....

Σε προσκαλώ στην κοινωνία

των Συνειδητών Συν-Δημιουργών

Στόχος μας να αγκαλιάσουμε όλο τον πλανήτη στη νέα Αρμονική Πραγματικότητα!


Olymbia MaTerra HelleNica

μέσα απο την ΕΝθύμηση, τη ΣΥΝθεση και την ΠΑΙΔΕΙΑ